אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Nati
קיבל.ה  3478 לייקים

עוד משחק בית
Terry
קיבל.ה  43 לייקים

כמנהיג שיודע לגבש קבוצה ולהכין שחקנים מנטלית הוא הכי טוב בליגה. ציפיתי שיעז יותר במבחינה התקפית השנה כשהקבוצה מגובשת ומשופשפת וכרגע זה לא קורה. כן יש שיפור קל במשחק הלחץ שלנו, אבל אנחנו עדיין לא יודעים מה לעשות עם הכדור אחרי זה.
יש המון רגעים גם במשחק הזה שתסכלו אותי מאוד מבחינת הצטרפות של שחקנים ותבניות התקפה.
חייב לתת יותר דקות לאלקוקין כי כשהוא נכנס הקישור שלנו נראה אחרת.
Nati
קיבל.ה  3478 לייקים

מה עוד הפועל שלו צריכה לעשות כדי שאוהדים יתחילו להעריך אותו?
ונרקומן
קיבל.ה  642 לייקים

Terry כתב: 24 יולי 2026, 07:04 כמנהיג שיודע לגבש קבוצה ולהכין שחקנים מנטלית הוא הכי טוב בליגה. ציפיתי שיעז יותר במבחינה התקפית השנה כשהקבוצה מגובשת ומשופשפת וכרגע זה לא קורה. כן יש שיפור קל במשחק הלחץ שלנו, אבל אנחנו עדיין לא יודעים מה לעשות עם הכדור אחרי זה.
יש המון רגעים גם במשחק הזה שתסכלו אותי מאוד מבחינת הצטרפות של שחקנים ותבניות התקפה.
חלאס, אין שום סיכוי שזה לא אוהד מכבי
MUTE הכי קל אבר
amorphis
קיבל.ה  351 לייקים

כרגע הוא מבחינתי בטופ של המאמנים הישראלים בליגה, לא מחליף אותו באף מאמן אחר ובטח לא במאמן זר שיברח מפה באזעקה הראשונה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  478 לייקים

Nati כתב: 24 יולי 2026, 08:24 מה עוד הפועל שלו צריכה לעשות כדי שאוהדים יתחילו להעריך אותו?
לא יקרה
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
redrony
קיבל.ה  1181 לייקים

ונרקומן כתב: 24 יולי 2026, 09:34
Terry כתב: 24 יולי 2026, 07:04 כמנהיג שיודע לגבש קבוצה ולהכין שחקנים מנטלית הוא הכי טוב בליגה. ציפיתי שיעז יותר במבחינה התקפית השנה כשהקבוצה מגובשת ומשופשפת וכרגע זה לא קורה. כן יש שיפור קל במשחק הלחץ שלנו, אבל אנחנו עדיין לא יודעים מה לעשות עם הכדור אחרי זה.
MUTE הכי קל אבר
מאוד מבאס שאנשים לא יכולים להביע דעה בלי שיקטינו אותם.
בלי קשר לדעה שהוא כתב (שאני אישית מסכים איתה ב 100%)
Red_man
קיבל.ה  2843 לייקים

היה משחק סופר טקטי אתמול של שתי הקבוצות והוא ניצח את זה. מעט מאמנים ישראלים באמת היו מצליחים לנצח משחק טקטי כזה ובאמת מגיע לו על זה כל הכבוד. הוא לא מושלם אבל הוא הכי מתאים ונכון לנו כרגע
ונרקומן
קיבל.ה  642 לייקים

redrony כתב: 24 יולי 2026, 11:38
MUTE הכי קל אבר
תגיד אתה מסתלבט?
זה תגובה חסרת בסיס, של haters ואין בכלל מה להיכנס לדיון הזה. ואני אקטין אותכם עד מחר כי בעיניי, אתם קטנים.

״ ציפיתי שיעז יותר במבחינה התקפית השנה כשהקבוצה מגובשת ומשופשפת וכרגע זה לא קורה.״
עברנו 2 משחקים שכוללים ניצחון על ביתר ועל קבוצת ליגת אלופות, וזה עוד לפני שהנחיתו פה רכש. כשבכל אחד מהמשחקים האלה הבקענו 2 שערים.
אתם נשמעים כמו אלי אוחנה , אולי קצת יותר גרוע. ואם זו לא אג׳נדה וסובייקטיביות, אני כבר לא יודע מה להגיד

אם אתה מרגיש מוקטן בגלל שאנונימי נוגד את הדעה שלך בפורום, אז סלח לי - grow a pair אחי.
redrony
קיבל.ה  1181 לייקים

ונרקומן כתב: 24 יולי 2026, 16:17
redrony כתב: 24 יולי 2026, 11:38

MUTE הכי קל אבר
תגיד אתה מסתלבט?
זה תגובה חסרת בסיס, של haters ואין בכלל מה להיכנס לדיון הזה. ואני אקטין אותכם עד מחר כי בעיניי, אתם קטנים.

״ ציפיתי שיעז יותר במבחינה התקפית השנה כשהקבוצה מגובשת ומשופשפת וכרגע זה לא קורה.״
עברנו 2 משחקים שכוללים ניצחון על ביתר ועל קבוצת ליגת אלופות, וזה עוד לפני שהנחיתו פה רכש. כשבכל אחד מהמשחקים האלה הבקענו 2 שערים.
אתם נשמעים כמו אלי אוחנה , אולי קצת יותר גרוע. ואם זו לא אג׳נדה וסובייקטיביות, אני כבר לא יודע מה להגיד

אם אתה מרגיש מוקטן בגלל שאנונימי נוגד את הדעה שלך בפורום, אז סלח לי - grow a pair אחי.
שמע, תכתוב מה שאתה רוצה. לא יודע איזו אג׳נדה יכולה להיות. ואתה צודק, אתה לא מקטין. אותי בטוח לא. נראה לי התבלבלת בהייטר
redrony
קיבל.ה  1181 לייקים

ואגב, אתה משתמש בהמון ביטויים בצורה לא נכונה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1102 לייקים

Nati כתב:מה עוד הפועל שלו צריכה לעשות כדי שאוהדים יתחילו להעריך אותו?
לשלוט במשחקים מול הגדולות בארץ ולנצח אותן באהלן אהלן בלי שזה ייחשב סנסציה או גניבה.
לא רואה את זה קורה, אבל מי יודע אולי נופתע העונה.
דולימנגה99
קיבל.ה  240 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 24 יולי 2026, 18:06
לשלוט במשחקים מול הגדולות בארץ ולנצח אותן באהלן אהלן בלי שזה ייחשב סנסציה או גניבה.
חחחח מחכה ליום שניקח אליפות ואוהדי מכבי כמוך יבכו במיטה עד שהם ירדמו
L.S
קיבל.ה  2395 לייקים

הכין את הקבוצה הצורה יוצאת דופן אתמול, אין לי מילה רעה אחת להגיד, ניהול סגל וחילופים מצוין! שאפו לו ולכל הצוות המקצועי על ההכנה ועל הנצחון, זה לגמרי שלהם לא פחות ממי ששיחק על הדשא.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1102 לייקים

דולימנגה99 כתב:
חחחחחח טוב לדעת שגם אני עכשיו מכביסט. איזה יצור.
מושקוביץ
קיבל.ה  132 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:
דולימנגה99 כתב:
חחחחחח טוב לדעת שגם אני עכשיו מכביסט. איזה יצור.
אם זה עוזר לך במשהו אני חושב שאתה ממש צודק. לא לוקח מברדה כלום, אבל אם יש משהו שאני שונא ושעשינו יותר מדי תחת הנהגתו זה שבאים כמו סמרטוטים גם כשקלירלי יש לנו את הכלים לעשות יותר מזה.
למשל אני לא אומר שצריך לבוא לגומלין ולתקוף אותם גלים גלים, אבל אם נבוא ונתבנקר ונחכה לאכול את הגול אז זה יהיה ממש מרגיז ולא מכבד.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

שליחת תגובה