אנדריאן קרייב
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1647 לייקים
היה הרבה יותר דומיננטי ואגרסיבי ממה שהתרגלנו אליו, אבל עדיין יש לו בעיה עם הכדור תחת לחץ. הוא לא מספיק טוב ואנ ילא רואה את זה משתפר
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1117 לייקים
הכי חלש היום בהפועל. לקראת הסוף השתפר.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 857 לייקים
הראה שוב למה פלקאו צריך להשאר והוא לא
חייבים להביא זר טוב יותר במקומו שישאיר חלוצים מול שוער
חייבים להביא זר טוב יותר במקומו שישאיר חלוצים מול שוער
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 982 לייקים
התרומה האפסית שלו להתקפה זה לא משהו שאפשר להמשיך להסתדר איתו.
יש שם בעיה כרגע.
יש שם בעיה כרגע.
- בן לוז
- קיבל.ה 797 לייקים
לא מבין את התגובות פה, היה במשחק מעולה
אגרסיבי, אסרטיבי, חכם
התעייף במחצית השנייה
אגרסיבי, אסרטיבי, חכם
התעייף במחצית השנייה
-
adom4
- קיבל.ה 929 לייקים
הציל גול בטוח בהתחלה, נתן יופי של משחק לפני שהתעייף
- Mendelson
- קיבל.ה 1059 לייקים
מחצית ראשונה מעולה, היה אולי הכי טוב על הדשא. מחצית שניה חזר למצבו הבסיסי.
צריך ואפשר להביא מישהו יותר איכותי בעמדה הזאת, בטח מישהו יציב יותר.
צריך ואפשר להביא מישהו יותר איכותי בעמדה הזאת, בטח מישהו יציב יותר.
-
שאנגפר
- קיבל.ה 100 לייקים
היה בסדר גמור אבל נגמר לו האוויר מהר מידי. יכל לצאת 5-10 דק קודם
-
shaolin232
- קיבל.ה 788 לייקים
דקה 65 נגמר לו האוויר בהגנה, התקפית עוד תרם, אבל ללא משחק הגנה מטורף של אדון פלקאו היינו בצרות, היה חייב להיות מוחלף, אבל אין לנו אף שחקן שיכול לעלות מהספסל כגיבוי
ולא ארצ׳ל זה לא זה ובטוח שלא אל ים שבאמת אין סיבה שיהיה בהפועל, מעבר לחלוץ, קשר, מגן שמאל, חסר לנו גם קשר אחורי מחליף
חשוב לציין שעד שנגמר לו האוויר שיחק טוב
ולא ארצ׳ל זה לא זה ובטוח שלא אל ים שבאמת אין סיבה שיהיה בהפועל, מעבר לחלוץ, קשר, מגן שמאל, חסר לנו גם קשר אחורי מחליף
חשוב לציין שעד שנגמר לו האוויר שיחק טוב
- כרובית
- קיבל.ה 1345 לייקים
היה טוב היום
פגשנו אותו בבוקר ליד האגם, איזה חביב הוא
פגשנו אותו בבוקר ליד האגם, איזה חביב הוא
-
arik89
- קיבל.ה 154 לייקים
אני דווקא חושב שמה שצריך לידו זה קשר מרכזי שיעשה משחק וישחרר אותו לריצות לעומק. לא תמיד חייבים 10.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 230 לייקים
המנעד אצלו בין ממש טוב ללא טוב בכלל די גבוה.
חייב יותר יציבות.
אולי העונה...
חייב יותר יציבות.
אולי העונה...
-
שחר
- קיבל.ה 1889 לייקים
אחלה קרייב, באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים ממנו. אולי הוא לא יבקיע עשרה שערים העונה כ8, אבל יש לו כל כךהרבה איכויות שבולטות מאוד בליגה שלנו.
-
cholo
- קיבל.ה 316 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9203 לייקים
לא, גם רוצים שהוא יהיה שחקן יותר טוב.
הוא לא כובש, הוא לא מבשל, הוא לא מקדם את המשחק (בטח לא תחת לחץ), הוא איטי ומפספס סגירות בהגנה. יש לו כמה תכונות טובות אבל ככלל שחקן די בינוני. זה אולי היה בסדר אם היה לידו כוכב בקישור, אבל פלקאו הוא שחקן די מוגבל בפני עצמו והשילוב שלהם ביחד הוא זוועה.
הקישור שלנו יכול להיראות סבבה במשחקים כמו נגד לודוגורץ, כאשר הקישור עומד די נמוך ובעיקר מתעסק במאבקים פיזיים. כאשר צריך לשלוט במשחק אנחנו תמיד רואים שהציוות הזה לא מספיק איכותי מבחינה טכנית, ואני בכלל לא רוצה לדבר על מה שקורה כשמפעילים עלינו לחץ גבוה כמו בית"ר בטוטו. זה נראה מביך.
אם אני הייתי צריך לקבל החלטות, קרייב הוא השחקן הראשון שהייתי מחליף בקיץ (לפני שאיבדנו את לויזו בכל אופן). לא כי הוא כזה גרוע, הוא שחקן סבבה ובוודאי שסילבה ובואטנג הכושלים חלשים ממנו, אלא כי הבעיה הכי גדולה שלנו היא בקישור ושם גם הפוטנציאל הכי גדול לשיפור.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 798 לייקים
הוא הבקיע 3 ובישל 3 מאמצע המגרש שנה שעברה. אין תחליף למשחק הראש שלו ולסגירה שלו את האמצע. הוא ופלקאו אחראים ישירים לעובדה שהייתה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה. הוא יכול לסמוך על עצמו יותר התקפית, אבל הוא בין קשרי האמצע הטובים בארץ וככלל הוא שחקן מרגש.הוקיץ' כתב: ↑26 יולי 2026, 18:46לא, גם רוצים שהוא יהיה שחקן יותר טוב.
הוא לא כובש, הוא לא מבשל, הוא לא מקדם את המשחק (בטח לא תחת לחץ), הוא איטי ומפספס סגירות בהגנה. יש לו כמה תכונות טובות אבל ככלל שחקן די בינוני. זה אולי היה בסדר אם היה לידו כוכב בקישור, אבל פלקאו הוא שחקן די מוגבל בפני עצמו והשילוב שלהם ביחד הוא זוועה.
הקישור שלנו יכול להיראות סבבה במשחקים כמו נגד לודוגורץ, כאשר הקישור עומד די נמוך ובעיקר מתעסק במאבקים פיזיים. כאשר צריך לשלוט במשחק אנחנו תמיד רואים שהציוות הזה לא מספיק איכותי מבחינה טכנית, ואני בכלל לא רוצה לדבר על מה שקורה כשמפעילים עלינו לחץ גבוה כמו בית"ר בטוטו. זה נראה מביך.
אם אני הייתי צריך לקבל החלטות, קרייב הוא השחקן הראשון שהייתי מחליף בקיץ (לפני שאיבדנו את לויזו בכל אופן). לא כי הוא כזה גרוע, הוא שחקן סבבה ובוודאי שסילבה ובואטנג הכושלים חלשים ממנו, אלא כי הבעיה הכי גדולה שלנו היא בקישור ושם גם הפוטנציאל הכי גדול לשיפור.
אינתי עומרי, הפועל.
-
cholo
- קיבל.ה 316 לייקים
כל מה שאמרת נכון, אני עדיין חושב שאפשר לחיות איתו ואישית הייתי משקיע בחלוץ סקורר מוכח על שחקן מחליף לקרייב.הוקיץ' כתב: ↑26 יולי 2026, 18:46לא, גם רוצים שהוא יהיה שחקן יותר טוב.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9203 לייקים
לחיות איתו אפשר, עובדה, חיינו איתו בעונה שעברה.cholo כתב: ↑27 יולי 2026, 13:14כל מה שאמרת נכון, אני עדיין חושב שאפשר לחיות איתו ואישית הייתי משקיע בחלוץ סקורר מוכח על שחקן מחליף לקרייב.הוקיץ' כתב: ↑26 יולי 2026, 18:46לא, גם רוצים שהוא יהיה שחקן יותר טוב.
השאלה היא האם רוצים לעשות קפיצת מדרגה או לא. אם התשובה היא כן, זה עובר דרך הקישור בהכרח.