L.S כתב: ↑21 יולי 2026, 14:03
צ'ימבויקה כתב: ↑20 יולי 2026, 22:22
L.S כתב: ↑20 יולי 2026, 21:55
באמת שאין לי כוח להתנגח איתך שוב ולא יודע למה חשוב לך להגיד דברים שאתה לא יודע בבטחון כזה, אבל שלך.
בוודאות מוחלטת, אין כאן הדלפה מכיוון המועדון, זה לא הסגנון של האנשים שמנהלים את המועדון.
לא חיכו לדיארה, יש שחקנים נוספים שדיברו ומדברים איתם.
אתה לא המשתמש שכתב לי לא להתייחס אליו?
אתה מדבר על הבטחון שלי? אני סייגתי את עצמי בניגוד אליך..
אני כתבתי דעה כפי שכותבים בפורום.
תפסיק לבוא עליי באישי.. אני לא שונה מאף משתמש פה..
רוצה לדבר על האמינות שלך?
אתה כתבת פה שיש a list ישראלי על הפרק ושאתה מתכונן ״לשבת עליי מזרחית״..
מה עם זה?!??
כל הפורום הזה מלא בפרשנויות, גם אתה מבחינתי פרשן שטוען שהוא מקורב….
אתה פחות בכיר מאדום אדום ומטלבי למרות שאתה מתבטא כמוהם. עברת דרך יפה.
זה שאתה כותב ״בוודאות מוחלטת״ לא עושה אותך אמין, אתה לא גיא פרימור.
אני שמח שיש שחקנים שמדברים איתם, באמת לא מובן מאליו. מרגש.
אם הם מביאים 10 ובזה סוגרים את החלון הם לא התחזקו וכל ההזיות כמוך שבאו עליי כאן כל הקיץ כי לא התיישרתי עם דף המסרים יצאו פיתות.
אם הם מביאים את הברזילאי ועוד 2 שחקנים כולכם יצאתם גדולים.
די פשוט.
תקשיב חבר, אני לא בא אליך באישי, אתה פשוט יוצר כאן מרמור על דברים שאתה מדמיין
ומתווך אותם בבטחון שיא לאנשים בלי שיש רבע אמת בדברים שלך.
כן,
כתבתי שיש ישראלי מאוד בכיר והלוואי שזה יקרה כדי שאוכל לסתום לך את הפה, זה לא צלח, לא אומר שלא היתה הצעה.
אני באמת יודע פחות מהקיץ הזה לעומת קיץ קודם, בגלל דברים אישיים שלי ואין לי זמן להתעסק.
אבל כשאני כותב אני כותב רק דברים מאומתים,
אני לא אכתוב כאן שטויות כדי לרגש אנשים או לבאס אנשים.
כל הטענה שלי היא לסגנון המתלהם שלך והדרך שבה אתה מדבר על קבוצה שאתה אוהד, אפשר לכעוס שאין עדיין רכש, מובן לגמרי.
אתה מוציא דיבה קיץ שני ברצף, אני משוכנע שההודעה שלי לא תגרום לך לעצור, אבל אולי שווה לנסות לנשום כמה נשימות לפני התקתוק על המקלדת. עצה חברית.
אני בסך הכל כתבתי שנכון לרגע זה החלון הוא אכזבה. זו המציאות. גם כתבתי שזה יכול להשתנות בכל רגע.
לצד זה, נתתי פרשנות לגבי מקור ההדלפה.
כל עוד אתה לא חי ונושם את המועדון או עובד בו, אין לך שום יכולת לדעת בוודאות מה מקור ההדלפה.
אז היהירות והפסקנות היא גם שלך.
אני לא מוציא שום דיבה, אוהב ואוהד את הקבוצה כמוך.
כל אחד מתבטא בדרכו.
לסיום, כאקט חברי, אני אבקש לשים זרקור על הדיסוננס.
מצד אחד, כתבת פה שיש ישראלי בכיר בדרך: פרסום שלך שלא פורסם בשום מקום, אתה טוען שזה מאומת.. אין שום דרך לבדוק את זה..
מצד שני, העדת על עצמך שלא תכתוב שטויות סתם כדי לרגש או לבאס. ברמה העובדתית, הפרסום שלך עשה בדיוק את זה. אתה אפילו לא עדכנת מי השחקן או למה זה נפל.
צר לי שלא נשמת לפני התקתוק על המקלדת ושפרסמת פה ידיעה על עסקה קרבה שאתה מודה כעת שכלל לא תצא לפועל.
מרוב שרצית לסתום לי את הפה. רצת לפרסם את זה. ואז אתה עוד ממליץ לי לנשום ולעצור. מצחיק.