מודה שמכבה מאוד הקטע הזה שלא משחקים בבית
פעם הייתי עושה דוקטורט על היריבות באירופה, בינתיים עדיין לא נכנסתי לאווירה
ועדיין טוב לחזור למעמדים האלו, אנחנו לא מוכנים לזה בעליל אבל עם התחת של ברדה אפשר לחלום
לודוגורץ עם רכש שני הקיץ לאחר שהביאו בהשאלה מגן ימני בולגרי בן 19 מהצ'מפיונשיפ הם רכשו כעת עבור 1.5 מיליון יורו את בלם נבחרת מצרים שרשם 2 הופעות במונדיאל.
רדפוקס כתב: ↑19 יולי 2026, 12:21
לודוגורץ עם רכש שני הקיץ לאחר שהביאו בהשאלה מגן ימני בולגרי בן 19 מהצ'מפיונשיפ הם רכשו כעת עבור 1.5 מיליון יורו את בלם נבחרת מצרים שרשם 2 הופעות במונדיאל.
קפבלנקה כתב: ↑19 יולי 2026, 00:48
זה שהמועדון הצליח לגרום ליותר מ-6000 איש לטוס למפגש שוויתרו עליו מראש זה דבר מדהים.
אין שום סיכוי לעבור שלב.
לא חושב שבאמת יגיעו במספרים כאלה.
כל מה שיודעים זה כמה קנו כרטיס למשחק, אבל הרבה קנו כרטיס קודם ורק אחכ התחילו לבדוק טיסות ומלונות, ואני מניח שחלק מהם בסוף לא יטוסו.
עדיין מעריך שיגיעו לפחות 3000-4000 שזה מדהים
קפבלנקה כתב: ↑19 יולי 2026, 00:48
זה שהמועדון הצליח לגרום ליותר מ-6000 איש לטוס למפגש שוויתרו עליו מראש זה דבר מדהים.
אין שום סיכוי לעבור שלב.
לא חושב שבאמת יגיעו במספרים כאלה.
כל מה שיודעים זה כמה קנו כרטיס למשחק, אבל הרבה קנו כרטיס קודם ורק אחכ התחילו לבדוק טיסות ומלונות, ואני מניח שחלק מהם בסוף לא יטוסו.
עדיין מעריך שיגיעו לפחות 3000-4000 שזה מדהים
מהתמונות מהאצטדיון - הלוואי וככה היו עושים את בלומפילד אחרי השיפוץ. נראה אצטדיון אנגלי במיטבו, לפחות החלק בפנים.
אפשר כמובן היה לעשות עוד כמה שורות בכל היציעים כדי להעלות את התכולה מ 14 וחצי בעוד כמה אלפים טובים, אבל לדעתי כך בדיוק זה היה צריך להיראות גם פה.
אין דבר כזה יחסים של הווינר, הם לוקחים את הממוצע יחסים מהאתרים הגדולים בעולם וחותכים אחוזים ניכרים מהם כדי לגזור יותר רווח.
הממוצע שאנחנו מקבלים זה יחס 3, בהחלט הגיוני לאור פערי הכוחות והעובדה שזה משחק ״בית״ שלנו.
רדפוקס כתב: ↑21 יולי 2026, 11:56
אין דבר כזה יחסים של הווינר, הם לוקחים את הממוצע יחסים מהאתרים הגדולים בעולם וחותכים אחוזים ניכרים מהם כדי לגזור יותר רווח.
הממוצע שאנחנו מקבלים זה יחס 3, בהחלט הגיוני לאור פערי הכוחות והעובדה שזה משחק ״בית״ שלנו.
ספציפית למשחקים של קבוצות ישראליות היחסים של הווינר כן שונים לפעמים מהיחסים בעולם (ויצא לי להיתקל ככה במקרים של ארביטראז' כמה פעמים).
האמת שאני לא סגור על משחקים של קבוצות ישראליות באירופה, אבל במשחקים מקומיים בוודאות יכולים להיות הבדלים משמעותיים.
סומך כתב: ↑22 יולי 2026, 00:29
כמה שאלות לקראת המשחק
1. האם המקומות מסומנים?
2. האם מותר להכניס או מוכרים בירה במגרשים בהונגריה?
3. האם יש צעדה?
מצטרף לשאלות.. בעיקר לשלישית. אני בבודפשט ורואה סרטונים ממרכז העיר וקצת לא מבין איך פספסנו את זה. יש איזה קבוצת וואטסאפ או משהו בסגנון שאפשר להצטרף אליה? הרגתם עם הfomo
סומך כתב: ↑22 יולי 2026, 00:29
כמה שאלות לקראת המשחק
1. האם המקומות מסומנים?
2. האם מותר להכניס או מוכרים בירה במגרשים בהונגריה?
3. האם יש צעדה?
מצטרף לשאלות.. בעיקר לשלישית. אני בבודפשט ורואה סרטונים ממרכז העיר וקצת לא מבין איך פספסנו את זה. יש איזה קבוצת וואטסאפ או משהו בסגנון שאפשר להצטרף אליה? הרגתם עם הfomo
זה ספציפית נראה לי עלה באינסטגרם של אחד מעמודי האוהדים
Rak-Hapoel כתב: ↑21 יולי 2026, 07:02
מהתמונות מהאצטדיון - הלוואי וככה היו עושים את בלומפילד אחרי השיפוץ. נראה אצטדיון אנגלי במיטבו, לפחות החלק בפנים.
אפשר כמובן היה לעשות עוד כמה שורות בכל היציעים כדי להעלות את התכולה מ 14 וחצי בעוד כמה אלפים טובים, אבל לדעתי כך בדיוק זה היה צריך להיראות גם פה.
לא צריך ללכת רחוק, רק לנסוע 40 דקות דרומה לאשדוד לראות מה בנו שם, סמי עופר עם שני שליש תכולה. אצטדיון כזה עם 25,000 עבורנו זה מושלם.
Rak-Hapoel כתב: ↑21 יולי 2026, 07:02
לא צריך ללכת רחוק, רק לנסוע 40 דקות דרומה לאשדוד לראות מה בנו שם, סמי עופר עם שני שליש תכולה. אצטדיון כזה עם 25,000 עבורנו זה מושלם.
מה שכן, היציעים שם נראים תלולים שזה חלום!!!
ודאי. גם בבש זו דוגמא טובה, כמובן בהנחה והיה גדול יותר.
את של אשדוד לא ראיתי.
וכן, שערים תלולים זה א-ב לטעמי לאצטדיון.
האדריכלים בבלומפילד הצליחו לעשות עבודה ככ רעה...
לראשונה מאז 2014, הפועל תל אביב תשחק באירופה. האדומים יעשו זאת מחר (חמישי) מול לודוגורץ בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג, כאשר לא פחות מ-5,000 אוהדים הגיעו לדחוף את הקבוצה במישקולץ. מדובר במספרים חריגים, בטח בשלבים כה מוקדמים של העונה. האוהדים אף מתכננים צעדה למשחק
No club may have more than 25 players on List A during the season. As a minimum, eight places are reserved exclusively for "locally trained players" and no club may have more than four "association-trained players" listed in these eight places on List A. List A must specify the players who qualify as being "locally trained", as well as whether they are "club-trained" or "association-trained".
31.05
A "locally trained player" is either a "club-trained player" or an "association-trained player".
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)