באילו ליגות הוא שיחק?
חלון העברות 2026
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1234 לייקים
ברדה רמז שלא ולדעתי גם טלבי שאין כוונה בשלב זה להביא שחקן נוסף מעבר לאותו 10..
ייקח להם שבועיים להבין שהם חייבים מגן שמאלי ועוד זר נוסף לפחות במקום הקיצוני, הקשר הגבוה והחלוץ ש-״נבחרו בפינצטה״ מקבלים מאות אלפי יורו ולא משדרגים אותנו בשיט..
אני מתפלל שנגיע לספטמבר עם 2-3 שחקנים חדשים ובזה זה ייגמר..
ייקח להם שבועיים להבין שהם חייבים מגן שמאלי ועוד זר נוסף לפחות במקום הקיצוני, הקשר הגבוה והחלוץ ש-״נבחרו בפינצטה״ מקבלים מאות אלפי יורו ולא משדרגים אותנו בשיט..
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
אני שובר את הראש ולא מצליח להבין את הרצון להביא שחקן אחד בשלב הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑19 יולי 2026, 17:10 ברדה רמז שלא ולדעתי גם טלבי שאין כוונה בשלב זה להביא שחקן נוסף מעבר לאותו 10..
הרי כסף יש.
הצוות המקצועי כל כך מאמין במה שקיים? ראינו אתמול שאין חדש תחת השמש...
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
לא צריך להתפשר על עמדות רק בשם "ההמשכיות".
ברור לגדולים ומבינים ממני שבואטנג לא יתפוצץ פתאום עם דו ספרתי ושאנדה סילבה לא יעשה עונת 8-8. לא משנה מה יגידו לי, לא חושב שברדה ופרימור שיש להם ברזומה איזה שנה או שנתיים בענף, באמת רואים בזה משהו ריאלי.
אתמול באמת שכלום לא עבד. אפשר להאשים יום רע של השחקנים, ואפשר להאשים את מזג האוויר המאוד לא פשוט, אבל עובדתית, זה היה נראה רע וחבל שזה ככה כשיש כל כך הרבה אמון מצד הקהל עם כמות מנויים שלא נראתה פה בחיים. אני בטוח שיש אנשים שעובדים קשה במועדון ואני מעריך את זה, אבל זה נראה לא טוב כרגע.
מת לאכול את הכובע שוב כמו בעונה שעברה!
ברור לגדולים ומבינים ממני שבואטנג לא יתפוצץ פתאום עם דו ספרתי ושאנדה סילבה לא יעשה עונת 8-8. לא משנה מה יגידו לי, לא חושב שברדה ופרימור שיש להם ברזומה איזה שנה או שנתיים בענף, באמת רואים בזה משהו ריאלי.
אתמול באמת שכלום לא עבד. אפשר להאשים יום רע של השחקנים, ואפשר להאשים את מזג האוויר המאוד לא פשוט, אבל עובדתית, זה היה נראה רע וחבל שזה ככה כשיש כל כך הרבה אמון מצד הקהל עם כמות מנויים שלא נראתה פה בחיים. אני בטוח שיש אנשים שעובדים קשה במועדון ואני מעריך את זה, אבל זה נראה לא טוב כרגע.
אוהבים אותך כולם 
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
ברזומה של ברדה כמאמן יש אך ורק כישלונות עם חלוצים זרים... רק אומרסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 17:28 לא צריך להתפשר על עמדות רק בשם "ההמשכיות".
אף לא צעד לאחור 
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
אני באמת לא זוכר הצלחה מסחררת שלו עם חלוצים זרים. בעיה בבחירה שלו בשיתוף הסקאוטינג לדעתך? בשיטת המשחק שלא עושה חסד עם החלוצים? בכל אופן, על שני הדברים אפשר לעבוד.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 17:30ברזומה של ברדה כמאמן יש אך ורק כישלונות עם חלוצים זרים... רק אומרסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 17:28 לא צריך להתפשר על עמדות רק בשם "ההמשכיות".
אוהבים אותך כולם 
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
תראה אוהדי באר שבע טוענים שזה קשור לעצות של דודו עזריה לברדה כששאלתי אותם על זה, האם זה נכון? אין לי מושג. עובדתית הוא לא פגע באף חלוץ זר שהביא עד כה ובאופן כללי כפי שניתן לראות כדורגל התקפי זה ממש לא הצד החזק של ברדה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 17:35אני באמת לא זוכר הצלחה מסחררת שלו עם חלוצים זרים. בעיה בבחירה שלו בשיתוף הסקאוטינג לדעתך? בשיטת המשחק שלא עושה חסד עם החלוצים? בכל אופן, על שני הדברים אפשר לעבוד.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 17:30ברזומה של ברדה כמאמן יש אך ורק כישלונות עם חלוצים זרים... רק אומרסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 17:28 לא צריך להתפשר על עמדות רק בשם "ההמשכיות".
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 879 לייקים
לא יודע אם פורסם פה
יש בדיקות על רועי דוד ממה שאני מבין.
יש בדיקות על רועי דוד ממה שאני מבין.
אם זה אמין שחקן מצויין להעמיק את הקישור אמצע
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
נפל להם האסימון אתמול שצריך להתחזק במרכז השדה סוף סוף?
ישראלי למרכז השדה זה מאסט אם אנחנו רוצים לשחק בעתיד הקרוב עם 10 זר וכנף שמאל זר.
ישראלי למרכז השדה זה מאסט אם אנחנו רוצים לשחק בעתיד הקרוב עם 10 זר וכנף שמאל זר.
אף לא צעד לאחור 
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2315 לייקים
הלוואי, שחקן מצויין
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9163 לייקים
אני מחבב את רועי דוד ממה שראיתי ממנו בעונה שעברה, כמו שחיבבתי את פרבר ממה שראיתי ממנו בהפועל חיפה, כמו שאני מחבב את אלקוקין.
אף אחד מהם כנראה לא פותר לנו את הבעיה בקישור.
אף אחד מהם כנראה לא פותר לנו את הבעיה בקישור.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 3007 לייקים
מאמין שיגיע 10 במקום לואיזו וסילבה יהיה למעשה
הזר השמיני אלא אם כן ימצאו זר אחר שיענה על הדרישות של גם להיות זר שמיני.
אם רועי דוד יגיע הוא יכול לשחק גם בשמאל לדעתי לא?
הזר השמיני אלא אם כן ימצאו זר אחר שיענה על הדרישות של גם להיות זר שמיני.
אם רועי דוד יגיע הוא יכול לשחק גם בשמאל לדעתי לא?
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
מוכן לוותר על דו ספרתי של חלוץ 9 אם ה-10 והכנפיים יתנו מספרים. הבעיה שלא זה ולא זה קורים. להסתמך על עוד עונת דו ספרתי של טוריאל? לא יודע. משאנדה ובוסקילה (כרגע) בטח לא תבוא הישועה, ורויקו עם כל האהבה, יותר פצוע מכשיר.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 17:41תראה אוהדי באר שבע טוענים שזה קשור לעצות של דודו עזריה לברדה כששאלתי אותם על זה, האם זה נכון? אין לי מושג. עובדתית הוא לא פגע באף חלוץ זר שהביא עד כה ובאופן כללי כפי שניתן לראות כדורגל התקפי זה ממש לא הצד החזק של ברדה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 17:35אני באמת לא זוכר הצלחה מסחררת שלו עם חלוצים זרים. בעיה בבחירה שלו בשיתוף הסקאוטינג לדעתך? בשיטת המשחק שלא עושה חסד עם החלוצים? בכל אופן, על שני הדברים אפשר לעבוד.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 17:30
ברזומה של ברדה כמאמן יש אך ורק כישלונות עם חלוצים זרים... רק אומר
אוהבים אותך כולם 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 296 לייקים
אני לא טל. אבל כן וזה יותר קשה ורחוקסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 16:06יודע להגיד האם עובדים במקביל על חיזוק בעמדות אחרות או שמתמקדים בעמדה אחת עד ששחקן חותם? (10 במקרה הזה)
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
מעריך את התשובה בכל אופן..אדוםאדום כתב: ↑19 יולי 2026, 18:44אני לא טל. אבל כן וזה יותר קשה ורחוקסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 16:06יודע להגיד האם עובדים במקביל על חיזוק בעמדות אחרות או שמתמקדים בעמדה אחת עד ששחקן חותם? (10 במקרה הזה)
אוהבים אותך כולם 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 972 לייקים
השוק הישראלי דל עד איננו קיים.
אם זה מה שיש, עם זה נעבוד.
דווקא מבין האפשרויות הריאליות זה לפחות שחקן עם מספרים כלשהם ויכולת מוכחת לתמוך בהתקפה.
- covid bryant
- קיבל.ה 201 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
על פי ספורט 5 הפועל מעוניינת בשחקן הכנף כריסטיאן ברלטה
https://www.transfermarkt.com/chrystian ... ler/695232
אף לא צעד לאחור 
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 155 לייקים
נראה שחקן שחקן
מקווה שיש דברים בגו.
מקווה שיש דברים בגו.
אוהבים אותך כולם 
מצד אחד נראה שחקן שחקן, מצד שני עוד פעם כנף ימין ולא קשר 10 אמיתי
-
KingZivos
- קיבל.ה 337 לייקים
יאללה מלפפוןRedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 19:00 על פי ספורט 5 הפועל מעוניינת בשחקן הכנף כריסטיאן ברלטה
- פוגודין
- קיבל.ה 307 לייקים
מעניין מה פשר קעקוע מגן הדוד על הידcovid bryant כתב: ↑19 יולי 2026, 19:00 https://www.transfermarkt.com/chrystian ... ler/695232
רקאנטי

-
שחר
- קיבל.ה 1880 לייקים
הוא שחקן שיהיה כיף לראות אותו, אם כי הוא קצת כמו לואיזו באמת, בורח ימינה.
חבר של צ'יקו ששיחק איתו יחד ברסיפה.
חבר של צ'יקו ששיחק איתו יחד ברסיפה.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 479 לייקים
נראה פחות מוכשר מלויזו, אבל ברור ששחקן כזה אמור להיות מצוין
כמה דורשים עליו? זה בטח בסכומים גבוהים מאוד
כמה דורשים עליו? זה בטח בסכומים גבוהים מאוד
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 167 לייקים
מעניין מי הדליף/למי היה אינטרס להדליף/להרגיע תקהל ?
בכל מקרה , אם היה רציני יכול רק לחרב תמו"מ אלא אם זה בשלבי סגירה.
נשאל את זליגמן מה דעתו המקצועית
בכל מקרה , אם היה רציני יכול רק לחרב תמו"מ אלא אם זה בשלבי סגירה.
נשאל את זליגמן מה דעתו המקצועית
-
וינסנט
- קיבל.ה 545 לייקים
לפי ויקיפדיה הוא חלוץ
אנחנו צריכים קשרים
אנחנו צריכים קשרים
- RedDrifter
- קיבל.ה 1029 לייקים
נכון שהוא מזכיר בפנים את דקסטר הרוצח הסדרתי מהסדרת טלוויזיה?
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1234 לייקים
סוף סוף אוויר לנשימה
וגם רועי דוד זה החתמה גאונית, הלוואי
מבינים את הבעיה באמצע
וגם רועי דוד זה החתמה גאונית, הלוואי
מבינים את הבעיה באמצע
-
Bashan de silva
- קיבל.ה 8 לייקים
אומנם הוא לא עשה הרבה בליגה ברזילאית ראשונה, לא מאוד צעיר ולא 10 טבעי אבל אבל מבחינת פרופיל הוא פוטנציאל להיות כוכב פה בליגה
-
amorphis
- קיבל.ה 350 לייקים
אם זה נופל זה רק באחריות אוהדים נרקומנים שרוצים לפטר את ברדה כי אין עדיין וולקאם.
תהיו בטוחים שעשרות הודעות אינסטגרם מועברות אליו כבר מאוהדי ביתר ומכבי
מזל לפחות אוהדי ביתר אנלפבתים.
נקווה לטוב
תהיו בטוחים שעשרות הודעות אינסטגרם מועברות אליו כבר מאוהדי ביתר ומכבי
מזל לפחות אוהדי ביתר אנלפבתים.
נקווה לטוב
-
adom4
- קיבל.ה 926 לייקים
-
וינסנט
- קיבל.ה 545 לייקים
-
אדום
- קיבל.ה 1205 לייקים
מקווה שהוא מגיע יחד עם ה10 שמתכננים ולא במקום
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 972 לייקים
עכשיו כשזה פורסם הלכה העסקה בוודאות, אפשר להתקדם
התרשמתי מסרטן ביצועים שלו שאמנם העמדה שלו היא כנף ימין אבל הוא מסוגל לשחק גם כ10 וככנף שמאל והוא הרבה פחות שחקן קו ממה שלואיזו היה למשל