זה נחמד בתור חולצה לחנות. כמו החולצה ההיא של שלום תקווה. הפועל לא תעלה בחיים עם חולצה כזו למגרש.
רקע בחולצה רשמית אמור להיות ממש משתלב, לא הדבר המרכזי.
סתכל פה
הסמל הצהוב משתלב "יפה", עם כמה שזה מכוער.
כן, באנגליה אין ממש משמעות לצבעים זה ידוע.
בשם המרצ'נדייז יש שם כל צבע בערך לכל קבוצה גדולה.
זה נכון באופן כללי, אבל אצל יונייטד זה עדיין בסמל.
או שלא הבנתי למה התכוונת
בונדר כתב: ↑17 יולי 2026, 11:35
אני לא מצליח לצלם את זה אבל יש לי חולצה שלנו מתחילת שנות ה-2000, שהסמל ודיאדורה משתלבים ברקע בכל החולצה. אני לא יודע אם זה דהה עם השנים או שמלכתחילה זה היה כל כך לא בולט שרק בפס הלבן אפשר לשים לב לזה.
לדעתי גם היה צהוב על החולצה ההיא...בסמל של דיאדורה
יותר גרוע, בסמל של כתר שבסמל הקבוצה. דיאדורה דווקא בלבן.
זה נחמד בתור חולצה לחנות. כמו החולצה ההיא של שלום תקווה. הפועל לא תעלה בחיים עם חולצה כזו למגרש.
רקע בחולצה רשמית אמור להיות ממש משתלב, לא הדבר המרכזי.
סתכל פה
הסמל הצהוב משתלב "יפה", עם כמה שזה מכוער.
כן אה, אין משמעות. חוץ מזה שהצבע פה הוא זהב ולא צהוב והוא מסמל את אחד הצבעים המקוריים של הקבוצה בשם הקודם שלה. שישראלי ידבר על משמעות ומסורת ויבקר אנגלים, עם חסר מסורת...
כן אה, אין משמעות. חוץ מזה שהצבע פה הוא זהב ולא צהוב והוא מסמל את אחד הצבעים המקוריים של הקבוצה בשם הקודם שלה. שישראלי ידבר על משמעות ומסורת ויבקר אנגלים, עם חסר מסורת...
לאיפה הלכת, גבר?
אני דיברתי על זה שקבוצה יכולה לשחק באדום בבית אבל בצהוב בחוץ ולקבוצות הגדולות בכלל יש סטים של מדים משלל צבעי הקשת לאורך השנים.
רוצה לומר - לאוהדי יונייטד או ליברפול למשל אין בעיה להגיע גם עם אחת החולצות הצהובות שלהם. אדום זה לא ייהרג ובל יעבור.
זה לא ישראל, הם לא מקדשים צבע. לטוב ולרע.
לאיפה הלכת, גבר?
אני דיברתי על זה שקבוצה יכולה לשחק באדום בבית אבל בצהוב בחוץ ולקבוצות הגדולות בכלל יש סטים של מדים משלל צבעי הקשת לאורך השנים.
רוצה לומר - לאוהדי יונייטד או ליברפול למשל אין בעיה להגיע גם עם אחת החולצות הצהובות שלהם. אדום זה לא ייהרג ובל יעבור.
זה לא חוכמה אם הם היו משחקים נגד מ*בי/ בית"ר השנואות גם הם לא היו לובשות צהוב בחיים.
בכורה לחולצה- בגדול יותר טוב מהעונה שעברה, נראה יותר איכותי.
פחות אוהב את הטבעת הלבנה השמרנית הזו, היו כבר סוגרים שם פפיון וזהו.
אבל בסדר, נראה יותר איכותי.
יש על האוטובוס את הסמל של הפועל מה אנשים מבלבלים את המוח ולמה צריך לדחוף את עופר ינאי לכל דיון, איזה אנשים מעייפים
לעניין, אחלה מדים
אחלה מדי אימון (וייבים של שנת 98-99)
פשוט מאוד.
לבוטים של נופר אנרג'י כואב על האווירה בכדורגל לעומת החורבן שהומת על מועדון הכדורסל שלנו ע"י אדונם.
הם פועלים לזהם את האווירה גם בכדורגל.
לא להתרגש.
אונישנקו כתב: ↑20 יולי 2026, 12:09
פשוט מאוד.
לבוטים של נופר אנרג'י כואב על האווירה בכדורגל לעומת החורבן שהומת על מועדון הכדורסל שלנו ע"י אדונם.
לא להתרגש.
אונישנקו כתב: ↑20 יולי 2026, 12:09
פשוט מאוד.
לא להתרגש.
החולצה הגיע אלי ואלו הרשמים שלי:
- החומר בהחלט מרגיש אוורירי יותר מחולצת כדורגל רגילה, זה טוב לקיץ החם בישראל.
- החולצה מאוד צמודה, אני גבוה ורזה והזמנתי XL, פחדתי שהחולצה תהיה אוברסייז עלי אבל להפך - היא יושבת מאוד צמוד ובדיעבד הייתי מזמין מידה מעל.
- בגלל שהיא יושבת צמוד כל כך היא לא נראית משהו על הגוף, סך הכל מאכזב.
רדפוקס כתב: ↑23 יולי 2026, 13:48
- החולצה מאוד צמודה, אני גבוה ורזה והזמנתי XL, פחדתי שהחולצה תהיה אוברסייז עלי אבל להפך - היא יושבת מאוד צמוד ובדיעבד הייתי מזמין מידה מעל.
רדפוקס כתב: ↑23 יולי 2026, 13:48
מידות של סין?
תאילנד.
מבחינת אורך החולצה ממש סבבה בגלל זה באסה שהיא צמודה כל כך, פשוט גזרה גרועה.
בכל אופן, אנסה להחליף ל-XXL, לא חושב שיש לי משהו בארון במידה הזאת אבל תמיד יש פעם ראשונה.
לאיפה הלכת, גבר?
כי אין להם את אותה אסוציאציה עם צהוב שיש לנו, כי היריבות שלהם לובשות צבעים אחרים. אתה לא תראה בחיים את יונייטד בתכלת, למשל. או את ניוקאסל באדום.
וגם יש להם הרבה יותר כסף להשקיע בתלבושת השלישית, ולכן תמיד עושים איתה משהו מעניין בצבע מיוחד ולא "אותו עיצוב בדיוק רק בשחור או לבן".