נכון, אבל גם אלה יוצאים לאירופה לאיזה משהו כושל פעם אחת וחוזרים (אצילי, דוראדו, דוידה ועוד רבים).RedDrifter כתב: ↑17 יולי 2026, 18:06מי יקח אותו? שחקן שמתאים רק לליגה הישראליתטכנית לארז כתב: ↑17 יולי 2026, 18:05 נראה שג'רושי משאיר בסוף את שועה. נראה שאין ממש ביקוש לקחת אותו ב1-1.5 מליון יורו.
שאר הליגה 26/27
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2866 לייקים
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- רווי
- קיבל.ה 1569 לייקים
האמת שזאת קומדיה ענקית שועה בקבוצה באירופה. נופל על איזה מאמן נאצי בבלגיה או סרביה, יאכלו אותו שם בלי מלח.
OMG עווופררר
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
מעניינת רשימת בעלי בית״ר ב20 השנים האחרונות
ארקדי,שרצה להיות ראש עיר(היה הבעל בית הכי טוב שלהם)
גומא אגייאר שהלך להוציא שבוי מעזה,ונעלם בנהר.
העבריין המורשע התימני שגירשו אותו.
חובב,הלא ממש חביב,שניסה למכור 50% לשייח מזויף.
ועכשיו האיש בלי הצוואר,שהרבה הרבה שומעות מקשרות אותו לאנשים קצת מפחידים.
ואי אפשר לשכוח את אדלר ולוין שיצאו למסע ריצה בטדי
ארקדי,שרצה להיות ראש עיר(היה הבעל בית הכי טוב שלהם)
גומא אגייאר שהלך להוציא שבוי מעזה,ונעלם בנהר.
העבריין המורשע התימני שגירשו אותו.
חובב,הלא ממש חביב,שניסה למכור 50% לשייח מזויף.
ועכשיו האיש בלי הצוואר,שהרבה הרבה שומעות מקשרות אותו לאנשים קצת מפחידים.
ואי אפשר לשכוח את אדלר ולוין שיצאו למסע ריצה בטדי
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
גם אצלנו עברו כמה לא ממש מוצלחים.אבל לעומת כל אחד מהם זה לוט
- רדפוקס
- קיבל.ה 6460 לייקים
בלם/מגן שמאלי ברזילאי עם הכינוי צונאמי חותם בחיפה.
- Mendelson
- קיבל.ה 1058 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 890 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1235 לייקים
לפי הרזומה הוא בינוני.
כאילו צ׳יקו, שאנדה ופלקאו באו לפה כשחקנים מוכחים ולגיטימיים.
הרי כבר למדנו שאין שום דרך להעריך שחקנים.
יש שמות גדולים שנכשלים ויש שמות קטנים שמצליחים.
כמו שציקו התגלה כבינגו ככה גם הוא יכול.
שאפו לחיפה שיודעת להחתים למרות שהעונה שלהם ממש לא החלה.
בניגוד לקבוצה אחרת שמשום מה חיה בקונספציה מקצועית ומסרבת להביא מחליף לשחקן הכי חשוב שלה, למרות שעוד 3 ימים נוסעים אחריה 6000 איש למשחק רשמי במפעל אירופי.
מדהים הדיסוננס בין המהירות שבה שוחרר לויזו לבין האיטיות שבה הם מחפשים מחליף.
כאילו צ׳יקו, שאנדה ופלקאו באו לפה כשחקנים מוכחים ולגיטימיים.
הרי כבר למדנו שאין שום דרך להעריך שחקנים.
יש שמות גדולים שנכשלים ויש שמות קטנים שמצליחים.
כמו שציקו התגלה כבינגו ככה גם הוא יכול.
שאפו לחיפה שיודעת להחתים למרות שהעונה שלהם ממש לא החלה.
בניגוד לקבוצה אחרת שמשום מה חיה בקונספציה מקצועית ומסרבת להביא מחליף לשחקן הכי חשוב שלה, למרות שעוד 3 ימים נוסעים אחריה 6000 איש למשחק רשמי במפעל אירופי.
מדהים הדיסוננס בין המהירות שבה שוחרר לויזו לבין האיטיות שבה הם מחפשים מחליף.
-
אדום
- קיבל.ה 1214 לייקים
-
amorphis
- קיבל.ה 353 לייקים
בן גביר בראיון: " אני מאד אוהב את שון וייסמן.. "
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1903518/
השר לביטחון לאומי אישר בריאיון לברק סרי ואלי אוחנה ב-103FM כי יצר קשר עם בעלי בית"ר ירושלים לאחר תקיפת מסעדות ג'פאניקה: "זורקים לו רימון אחרי רימון לסניפים והמשטרה לא מטפלת כמו שצריך, אני לא מנותק מהציבור".
כמה ריקבון, עכשיו אברמוב זוכה להגנה בכובע הבעלים של ביתר? כמה עסקים סובלים מפרוטקשן ובן גביר לא עוזר להם....
השר לביטחון לאומי אישר בריאיון לברק סרי ואלי אוחנה ב-103FM כי יצר קשר עם בעלי בית"ר ירושלים לאחר תקיפת מסעדות ג'פאניקה: "זורקים לו רימון אחרי רימון לסניפים והמשטרה לא מטפלת כמו שצריך, אני לא מנותק מהציבור".
כמה ריקבון, עכשיו אברמוב זוכה להגנה בכובע הבעלים של ביתר? כמה עסקים סובלים מפרוטקשן ובן גביר לא עוזר להם....
- Mendelson
- קיבל.ה 1058 לייקים
מילא זה היה עניין של פרוטקשיין, הייתי אומר שלפחות עזרו לבעל עסק אחד מתוך אומללים רבים. זה אירוע אחר, וכל בר דעת מבין את זה.הצבי ישראל כתב: ↑19 יולי 2026, 14:14 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... e/1903518/
- RedDrifter
- קיבל.ה 1038 לייקים
שחקן טבריה לשעבר פיטר מייקל ניהל רומן עם אשתו של אחד מעובדי המועדון בטבריה וכתוצאה מכך נוצר עימות קשה בין השניים.
היום פיטר מייקל משחק ברעננה
מה קורה בטבריה?
מה קורה בטבריה?
אף לא צעד לאחור 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2866 לייקים
מה שקורה שם זה שבקיץ 24 היו"ר שם העיד שמורן מאירי התנה לו השאלה של איזה טאלנט (רוי נאווי) בזה שטבריה "תצביע לפי האג'נדה של מכבי ת"א בהתאחדות".RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 14:37 שחקן טבריה לשעבר פיטר מייקל ניהל רומן עם אשתו של אחד מעובדי המועדון בטבריה וכתוצאה מכך נוצר עימות קשה בין השניים.
מה קורה בטבריה?
מאז "ההתאחדות" (מורן מאירי) עושה הכל כולל הכל כדי לחפש איך אפשר לפרק אותם.

מי שרוצה ממש לשמוע את זה, אז פה ב1:10 בערך הבחור מטבריה מספר שמאירי בעצמו אמר לו את זה
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH
הכל נקי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 1038 לייקים
אני לא חושב ששחקן טבריה נקנק את אשתו של עובד במועדון בגלל מאירי אחי
אף לא צעד לאחור 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2866 לייקים
ברור שלא, אבל הסיפור הגדול הוא איך שמחפשים אותם מתחת לבלטות עם ניסיונות להפליל אותם בדברים שכאילו שאין שום סיכוי שקורים בכל מיני קבוצות אחרות בענף פה.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 15:01 אני לא חושב ששחקן טבריה נקנק את אשתו של עובד במועדון בגלל מאירי אחי
אני בטוח שאצל הקבוצות בת של מאירי הכל מתנהל בצורה מושלמת שלא מצדיקה שום חקירה ושום חיפוש קפדני אחרי דברים לא תקינים כמו שעושים לטבריה.
איכשהו במקרה יוצא שהקבוצה החלשה היחידה בליגה הזו בערך שהיא לא קבוצת בת שלהם ואף "הלשינה" על השוחד שמאירי הציע לה, היא קבוצה ש"ההתאחדות" כל חודש פותחת עליה בחקירה משהו אחר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 1038 לייקים
על פי פרסומים קינגס בדרך החוצה מהפועל באר שבע כאשר אאק אתונה הגישה הצעה עליו שלא ניתן לסרב לה.
אף לא צעד לאחור 
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 156 לייקים
אני בכלל מופתע שרק עכשיו הגיעה הצעה עליו שלא ניתן לסרב לה. הייתי בטוח שלא יחזיק פה יותר מעונה.
אוהבים אותך כולם 
- בן לוז
- קיבל.ה 792 לייקים
בלעדיו אני לא רואה אותם מתמודדים על אליפות
המנוע שלהם
המנוע שלהם
- DJSavta
- קיבל.ה 484 לייקים
לגמרי, ועוד כששחקנים מהליגה נמכרים במיליונים כמו לחמניות חמות והוא פשוט כמה רמות מעל כולםסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑19 יולי 2026, 19:05 אני בכלל מופתע שרק עכשיו הגיעה הצעה עליו שלא ניתן לסרב לה. הייתי בטוח שלא יחזיק פה יותר מעונה.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2073 לייקים
גם הוא וגם דן ביטון אלו מכות קשות מאוד לסגל שלהם.בן לוז כתב:בלעדיו אני לא רואה אותם מתמודדים על אליפות
המנוע שלהם
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
-
L.S
- קיבל.ה 2396 לייקים
הם קבוצה שמשחקת מצוין אבל דן ביטון וקינג הם המוציאים לפועל שם.
כשאתה מאבד שחקנים כאלה, אבו רומים לא ישלימו את הריק שהם יצרו.
לדעתי זו מכה שיהיה להם קשה להתאושש ממנה בעונה אחת.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2866 לייקים
גם בלוריאן שהיה בלם באנקר שם (בהגנה הגרועה גם ככה) עזב. ככה שעכשיו הם פותחים עם דיופ או ויטור.
אני חושב שהם יודחו לאיסלנדים.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 136 לייקים
הביאו איתי רוטמן, בלם מעולה. הם מגיבים לעזיבות...טכנית לארז כתב: ↑20 יולי 2026, 11:56 גם בלוריאן שהיה בלם באנקר שם (בהגנה הגרועה גם ככה) עזב. ככה שעכשיו הם פותחים עם דיופ או ויטור.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2866 לייקים
אה, וגם יכולת להביא זרים טובים לא ממש קיימת שם מעבר לונטורה וקנגוואה (שהם מכירים כי גדל אצלם בנוער).
די נופלים שם קבוע עם זרים. בין אם זה כל מיני מדיירוש או כל מיני סקאוטינג עצל של ג'אבון איסט.
די נופלים שם קבוע עם זרים. בין אם זה כל מיני מדיירוש או כל מיני סקאוטינג עצל של ג'אבון איסט.
-
adom4
- קיבל.ה 927 לייקים
ועדיין חסר להם מגן שמאלי ועוד בלם ליד דיופ שגם בלם מאוד בינוני, מול מכבי ההגנה שלהם הייתה מביכה.הצבי ישראל כתב: ↑20 יולי 2026, 11:58הביאו איתי רוטמן, בלם מעולה. הם מגיבים לעזיבות...טכנית לארז כתב: ↑20 יולי 2026, 11:56 גם בלוריאן שהיה בלם באנקר שם (בהגנה הגרועה גם ככה) עזב. ככה שעכשיו הם פותחים עם דיופ או ויטור.
- Mendelson
- קיבל.ה 1058 לייקים
איזה יודחו לאיסלנדים? קבוצה שהשווי שחקנים שלה הוא כמו של קבוצת לאומית בישראל, במדינה שכל מה שיש לה 400,000 תושבים ושיר של שלמה ארצי. הם הגיעו פעם אחת לשלב הבתים בקונפרנס לפני שנתיים אחרי שעברו בנוקאאוט את מועדון הפאר של סנטה קולומה (בכל זאת, מועדון שניצח את המחלה). אם ב"ש מפסידה להם זו תהיה תעודת עניות לכדורגל הישראלי.טכנית לארז כתב: ↑20 יולי 2026, 11:56 גם בלוריאן שהיה בלם באנקר שם (בהגנה הגרועה גם ככה) עזב. ככה שעכשיו הם פותחים עם דיופ או ויטור.
בכלל, כל הישראליות קיבלו הגרלות ממש סבבה, חוץ מאיתנו. זה לא הפריע לערוצי הספורט לעשות כתבות יח"צ על "מועדוני הפאר" שהמחלה/בית"ר/ב"ש צריכות לעבור.
-
dino
- קיבל.ה 3298 לייקים
המשך שאלת העתיד של וויסמן בפוליטיקה:
החלוץ הוסיף: "אני חושב שיבוא יום ואדבר על הכל בצורה יותר מורחבת. אבל הייתה פה הזדמנות מדהימה מבחינתי לחזור לארץ הקודש ועיר הקודש, תודה להשם יתברך שנתן לי את האפשרות לשחק בבית"ר ירושלים
החלוץ הוסיף: "אני חושב שיבוא יום ואדבר על הכל בצורה יותר מורחבת. אבל הייתה פה הזדמנות מדהימה מבחינתי לחזור לארץ הקודש ועיר הקודש, תודה להשם יתברך שנתן לי את האפשרות לשחק בבית"ר ירושלים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9198 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6460 לייקים
קריית שמונה עם החתמה מעניינת של שחקן ברזילאי, קשר אמצע בן 23 ששיחק בקבוצה שיוספי שיחק בה באוקראינה, מוערך ב-900K לפי הטרנספרמרקט, פרופיל יחסית מרשים לק"ש.
אגב, את כריסטיאן מרטינז שהם מכרו ב-700 אלף יורו לברטיסלבה הייתי מביא בשמחה במקום קרייב.
אגב, את כריסטיאן מרטינז שהם מכרו ב-700 אלף יורו לברטיסלבה הייתי מביא בשמחה במקום קרייב.
- Mendelson
- קיבל.ה 1058 לייקים
כבר כתבתי איפושהו שחבל שלא מנסים להביא מציאות מהליגה האוקראינית או הרוסית. ישראל זה שוויץ ביחס למקומות האלו כרגע, ויש שם אימפריות כדורגל עם המון כשרונות, מקומיים וזרים.
ק"ש כבר כמה וכמה שנים שעושה עבודה בכלל לא רעה עם זרים, בטח ביחס לאמצעים שלהם. כל הכבוד להם על זה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6460 לייקים
ספציפית זה לא פרופיל שהייתי רוצה לראות בהפועל, הוא משחק בערך 13 משחקים בעונה ב-4 שנים האחרונות, אבל לק"ש זה פרופיל טוב עם פוטנציאל מכירה במידה והוא יצליח פה.Mendelson כתב: ↑20 יולי 2026, 18:16כבר כתבתי איפושהו שחבל שלא מנסים להביא מציאות מהליגה האוקראינית או הרוסית. ישראל זה שוויץ ביחס למקומות האלו כרגע, ויש שם אימפריות כדורגל עם המון כשרונות, מקומיים וזרים.
ק"ש כבר כמה וכמה שנים שעושה עבודה בכלל לא רעה עם זרים, בטח ביחס לאמצעים שלהם. כל הכבוד להם על זה.
מה שאתה לא לוקח בחשבון שיש הרבה כסף בליגות האלו למשכורות, לא סתם יוספי הנוד הרוויח שם מעל 300 אלף יורו, אני לא חושב שמשם תבוא הישועה.
ליגות יותר רלוונטיות שצריך להסתכל עליהן באירופה זה על הכוכבים בליגה הסלובנית, סלובקית וליגות דומות שהן מתחת לרמה של הליגה הישראלית עם משכורות צנועות יותר.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
הם יכולים "בגדול" לוותר עליו לדעתי.RedDrifter כתב: ↑19 יולי 2026, 18:44 על פי פרסומים קינגס בדרך החוצה מהפועל באר שבע כאשר אאק אתונה הגישה הצעה עליו שלא ניתן לסרב לה.
אין להם שאיפות באלופות ובשביל לעוף בכלל מאירופה הם צריכים לעוף 3 פעמים ברצף וצריך כישרון בשביל זה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 890 לייקים
אנדרייטד מטורף, הלוואי שהיו חושבים עלינו במקום קרייב.
אבל ברדה מאוהב בו או משהו.
-
dino
- קיבל.ה 3298 לייקים
ק״ש מביאה תמיד חלק מהזרים שלה בפרופיל של קבוצות הצמרת
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
א.א.ק אתונה הסירה את ההצעה על קינגס קנגווה.
הבחור עוד איתנו. בגדול הוא אחד הדברים הכי חשובים במניעת אליפות מבית"ר ומכבי אז לוידע...
הבחור עוד איתנו. בגדול הוא אחד הדברים הכי חשובים במניעת אליפות מבית"ר ומכבי אז לוידע...
-
אדום
- קיבל.ה 1214 לייקים
פשוט מדהיםRak-Hapoel כתב: ↑21 יולי 2026, 20:17 א.א.ק אתונה הסירה את ההצעה על קינגס קנגווה.
-
dino
- קיבל.ה 3298 לייקים
בוא נראה כמה טוב לו שהוא נשאר. עדיין מדובר בבנאדם. נראה.
הרי אם הוא ממש ירצה הוא לא ישאר שם.
הרי אם הוא ממש ירצה הוא לא ישאר שם.
- בן לוז
- קיבל.ה 792 לייקים
ככ בולט במשחק עכשיו כמה ונטורה וקנגאווה שוברי שיויון
אם הם עוזבים בש נלחמת על הירידה מול סכנין
אם הם עוזבים בש נלחמת על הירידה מול סכנין