ארגנטינה
-
joshsoos
- קיבל.ה 1075 לייקים
כן, מדברים על עמים (וכמובו בהכללה, מכיר לא מעט ארגנטינאים נחמדים, אפילו ישראלים יש כאלה רחמנא ליצלן ) ולא על גזעים, גם לא על דתות. לא נראה לי שצריך להסביר לך באמת את ההבדל.
משהו על שאר הדברים כתבתי חוץ מהמילים חרא של עם יש לך להגיד? אתה יודע- שחיתות בכדורגל, חונטות, נאצים...
משהו על שאר הדברים כתבתי חוץ מהמילים חרא של עם יש לך להגיד? אתה יודע- שחיתות בכדורגל, חונטות, נאצים...
נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
גם עכשיו כשזה נאמר לא יעזור ותידרש איזו שלישיה של אמבפה כדי לקחת מהם איכשהו את הגביע.
מדינה מתועבת מאז ומתמיד, חרא של אנשים ( ויש לי חברים ארגנטינאים שמסכימים...) חרא של מנהיגים ואפס ספורטיביות ( ואגב, באולימפיאדות שיותר קשה לעשות כאלה דברים יחסית הם לא זוכים בכלום... ).
ועל פיפא באמת שאין טעם לדבר, כבר מזמן היה צריך לבטל את המפעל המיותר והמושחת הזה ולהשאיר אותנו עם אליפויות יבשתיות בלבד
איזה קטע שכל שונאי ארגנטינה צרחו לפני ושותקים עכשיו.
פיפא גוף מושחת, נכון. אבל האינטרס שלהם הוא לעזור לכל הנבחרות ה"גדולות" (כלומר, אלו שמושכות עניין רב יותר מחוץ למדינה שלהם, בין אם בגלל מסורת או בגלל איזה כוכב ענק שמשחק שם), לא רק לארגנטינה, לעלות לשלבים מתקדמים.
-
Nati
- קיבל.ה 3452 לייקים
כי צוות הואר והשופט הארגנטינאי ממש עזר לאמבפה. ונתן לו לחכות חמש דקות עם הכדור על נקודת הפנדל.כשלא יכולה להיות החלטה יותר קלה לפנדל הברור.Terry כתב:נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
גם עכשיו כשזה נאמר לא יעזור ותידרש איזו שלישיה של אמבפה כדי לקחת מהם איכשהו את הגביע.
מדינה מתועבת מאז ומתמיד, חרא של אנשים ( ויש לי חברים ארגנטינאים שמסכימים...) חרא של מנהיגים ואפס ספורטיביות ( ואגב, באולימפיאדות שיותר קשה לעשות כאלה דברים יחסית הם לא זוכים בכלום... ).
ועל פיפא באמת שאין טעם לדבר, כבר מזמן היה צריך לבטל את המפעל המיותר והמושחת הזה ולהשאיר אותנו עם אליפויות יבשתיות בלבד
פיפא גוף מושחת, נכון. אבל האינטרס שלהם הוא לעזור לכל הנבחרות ה"גדולות" (כלומר, אלו שמושכות עניין רב יותר מחוץ למדינה שלהם, בין אם בגלל מסורת או בגלל איזה כוכב ענק שמשחק שם), לא רק לארגנטינה, לעלות לשלבים מתקדמים.
בסדר, מאמי. השופט אשם שאמבפה בעט כמו חמור.Nati כתב: ↑11 יולי 2026, 07:44כי צוות הואר והשופט הארגנטינאי ממש עזר לאמבפה. ונתן לו לחכות חמש דקות עם הכדור על נקודת הפנדל.כשלא יכולה להיות החלטה יותר קלה לפנדל הברור.Terry כתב:נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
-
joshsoos
- קיבל.ה 1075 לייקים
איפה כתבתי שפיפא מנסה לעזור רק לארגנטינה... אבל אין ספק שמסי ( הוא הרי הסיפור ) מקבל עזרה הפעם ופעם קודמת שאף אחד לא מקבל,בכל זאת לצרפת ואמבפה יש נבחרת שפחות צריכהTerry כתב: ↑11 יולי 2026, 06:42נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
יש כאן פער בין להגיד שהמשחק היה מכור כי פיפא עוזרת למסי לבין הבליל זבל שנכתב על ארגנטינה.
העם הארגנטינאי הוא נהדר ומרגש, המנהיג שלהם הלוואי עלינו מישהו כזה במקום ביבי ( כן כולכם אוהדי הפועל שבטוחים שקומוניזם אמיתי מעולם לא נוסה, הבנו).
מצרים יכולים לדחוף את דגל פלסטין לתחת או לפתוח את מעבר רפיח לפליטים מעזה, מה שיותר יעזור להם
העם הארגנטינאי הוא נהדר ומרגש, המנהיג שלהם הלוואי עלינו מישהו כזה במקום ביבי ( כן כולכם אוהדי הפועל שבטוחים שקומוניזם אמיתי מעולם לא נוסה, הבנו).
מצרים יכולים לדחוף את דגל פלסטין לתחת או לפתוח את מעבר רפיח לפליטים מעזה, מה שיותר יעזור להם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2104 לייקים
אתה דביל
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רווי
- קיבל.ה 1554 לייקים
כל מילהרז הרשקו כתב: ↑11 יולי 2026, 22:38 יש כאן פער בין להגיד שהמשחק היה מכור כי פיפא עוזרת למסי לבין הבליל זבל שנכתב על ארגנטינה.
OMG עווופררר
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1038 לייקים
יש כאן פער בין מחמאות לעם של ארגנטינה לבין המנהיג שלהם שאין לך שום צורך מישהו כמותו במקום ביבי כי זה אותו דבר על סטרואידים. ויש קצת הבדל בין מדיניות לא קומוניסטית ובין קידום לגליזציה לסחר באיברים, איסור הפגנות והצעה לסגור את הבנק המרכזי.רז הרשקו כתב: ↑11 יולי 2026, 22:38 יש כאן פער בין להגיד שהמשחק היה מכור כי פיפא עוזרת למסי לבין הבליל זבל שנכתב על ארגנטינה.
בלי קשר, וגם אם מילאיי היה אחלה, נבחרת ארגנטינה ממש מקבלת לפחות חצי גמר על מגש. אם היא הייתה לובשת פתאם צהוב והשופט היה ספי שמש לא הייתי מופתע
בלי קשר 2 מסי גם בגילו פנומן
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1038 לייקים
המסלול שבנו לארגנטינה הוא קל באופן בוטה. צרפת נדרשה לעבור את מרוקו ובבתים נורבגיה וסנגל. אנגליה פגשה את נורבגיה, מקסיקו ובבתים קרואטיה. ספרד את פורטוגל, בלגיה ובבתים אורוגוואי. בסדר, רוצים שם את מסי בגמר אבל זה ממש מהמקפצה.Terry כתב: ↑11 יולי 2026, 06:42נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1604 לייקים
מסכים איתך אבל מעכשיו הם ישחקו נגד נבחרות חזקות אלופות עולם לשעבר: אנגליה, ואם יעלו לגמר נגד צרפת/ ספרד, המבחן האמיתי שלהם הוא עכשיו.תא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 07:06המסלול שבנו לארגנטינה הוא קל באופן בוטה. צרפת נדרשה לעבור את מרוקו ובבתים נורבגיה וסנגל. אנגליה פגשה את נורבגיה, מקסיקו ובבתים קרואטיה. ספרד את פורטוגל, בלגיה ובבתים אורוגוואי. בסדר, רוצים שם את מסי בגמר אבל זה ממש מהמקפצה.Terry כתב: ↑11 יולי 2026, 06:42נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.joshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:26 בוקר טוב... כל הזכיות שלהם היו מושחתות. מחונטה ששיחדה, ליד הכי ברורה בתולדות האנושות לשיפוט והגרלה משוחדים וכמובן גם במונדיאלים שלא לקחה עם ענייני סימום של ברזיל ב90 וכו וכו.
אני אישית מקווה מאוד שהם לא יעמדו במשימה מחזיק אצבעות לאנגליה.
-
nirgo
- קיבל.ה 780 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1038 לייקים
לאנגליה יש בלם שהורחק באופן מסתורי משני משחקים...ארז שדה כתב: ↑12 יולי 2026, 07:57מסכים איתך אבל מעכשיו הם ישחקו נגד נבחרות חזקות אלופות עולם לשעבר: אנגליה, ואם יעלו לגמר נגד צרפת/ ספרד, המבחן האמיתי שלהם הוא עכשיו.תא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 07:06המסלול שבנו לארגנטינה הוא קל באופן בוטה. צרפת נדרשה לעבור את מרוקו ובבתים נורבגיה וסנגל. אנגליה פגשה את נורבגיה, מקסיקו ובבתים קרואטיה. ספרד את פורטוגל, בלגיה ובבתים אורוגוואי. בסדר, רוצים שם את מסי בגמר אבל זה ממש מהמקפצה.Terry כתב: ↑11 יולי 2026, 06:42
נדמה לי שאחרי המשחק של צרפת מול מרוקו וכל הבכיינות נגד שיבוץ השופטים לפני אפשר לזרוק את תיאורייות ה"פיפא מנסה לעזור לארגנטינה" לפח.
אני אישית מקווה מאוד שהם לא יעמדו במשימה מחזיק אצבעות לאנגליה.
-
D&3
- קיבל.ה 1819 לייקים
שונא את ארגנטינה ואת השחיתות סביבה, אבל אף אחד לא בנה לה מסלול
היו צריכים לקבל את אורוגואי בשלב הראשון ופורטוגל ברבע אם שתי אלה לא היו משלשלות בבתים
היו צריכים לקבל את אורוגואי בשלב הראשון ופורטוגל ברבע אם שתי אלה לא היו משלשלות בבתים
- its-sick
- קיבל.ה 1715 לייקים
אולי צריך לחזור ולבדוק אם הם שלשלו או שהשיפוט התערב
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- הפועל
- קיבל.ה 2193 לייקים
- יצירת קשר:
הנבחרות האחרות כן שיחקו נגד נבחרות מטופ 10 עד עכשיו?
פשוט כולן מודחות בדרך...
פשוט כולן מודחות בדרך...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 951 לייקים
האמת אני חצי ארגנטינאי והתחלתי את הטורניר כשאני אוהד אותם.
זה באמת בלתי נסבל מה שקורה עם הנבחרת הזאת.
זה באמת בלתי נסבל מה שקורה עם הנבחרת הזאת.
-
Xavi
- קיבל.ה 2157 לייקים
וואלה לא מבין את הבכי. הדבר היחיד ההזוי שראיתי במונדיאל הזה עד עכשיו זה שנשיא ארה״ב מבטל אדום לשחקן בנבחרת שלו
כל שאר ההחלטות סבירות
אגב הפנדל של צרפת מול מרוקו היה טעות 100% ואף אחד לא מדבר על זה
https://www.instagram.com/reel/Dalmjy7u ... Nlcjg1MQ==
כל שאר ההחלטות סבירות
אגב הפנדל של צרפת מול מרוקו היה טעות 100% ואף אחד לא מדבר על זה
https://www.instagram.com/reel/Dalmjy7u ... Nlcjg1MQ==
-
Segev
- קיבל.ה 511 לייקים
מיליי הוא ההפך המוחלט מביבי. והוא עושה פלאים בארגנטינהתא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 06:56יש כאן פער בין מחמאות לעם של ארגנטינה לבין המנהיג שלהם שאין לך שום צורך מישהו כמותו במקום ביבי כי זה אותו דבר על סטרואידים. ויש קצת הבדל בין מדיניות לא קומוניסטית ובין קידום לגליזציה לסחר באיברים, איסור הפגנות והצעה לסגור את הבנק המרכזי.רז הרשקו כתב: ↑11 יולי 2026, 22:38 יש כאן פער בין להגיד שהמשחק היה מכור כי פיפא עוזרת למסי לבין הבליל זבל שנכתב על ארגנטינה.
בלי קשר, וגם אם מילאיי היה אחלה, נבחרת ארגנטינה ממש מקבלת לפחות חצי גמר על מגש. אם היא הייתה לובשת פתאם צהוב והשופט היה ספי שמש לא הייתי מופתע
-
Segev
- קיבל.ה 511 לייקים
אתה ציני?
שמע כי אני שומע גם טענות כאלה ברצינות. השופטים מראש הונחו לדפוק את אורוגוואי בבתים כדי שלארגנטינה תהיה הגרלה קלה יותר בשש עשרית. אנשים רדופים לגמרי
- its-sick
- קיבל.ה 1715 לייקים
תראה, אני לא אפול ברצפה אם תצוץ עוד שחיתות של פיפא... הם מסוגלים להכל בשביל כסף.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1038 לייקים
לא יודע מה בדיוק אתה מגדיר כהיפך מביבי- אני משוכנע שביטחונית הוא פחות גרועSegev כתב: ↑12 יולי 2026, 13:45מיליי הוא ההפך המוחלט מביבי. והוא עושה פלאים בארגנטינהתא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 06:56יש כאן פער בין מחמאות לעם של ארגנטינה לבין המנהיג שלהם שאין לך שום צורך מישהו כמותו במקום ביבי כי זה אותו דבר על סטרואידים. ויש קצת הבדל בין מדיניות לא קומוניסטית ובין קידום לגליזציה לסחר באיברים, איסור הפגנות והצעה לסגור את הבנק המרכזי.רז הרשקו כתב: ↑11 יולי 2026, 22:38 יש כאן פער בין להגיד שהמשחק היה מכור כי פיפא עוזרת למסי לבין הבליל זבל שנכתב על ארגנטינה.
לגבי השאר- יש עליו הרבה טענות שפשוט פחות מסןקרות בישראל
-
Segev
- קיבל.ה 511 לייקים
הבן אדם סגר חצי ממשרדי הממשלה, פיטר חצי מעובדי המדינה וחתך קצבאות. איפה זה ואיפה ביבי שפותח משרד לענייני בית שמש ומעביר חוקים בשביל עוד ג׳ובים למשגיחי כשרותתא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 18:27לא יודע מה בדיוק אתה מגדיר כהיפך מביבי- אני משוכנע שביטחונית הוא פחות גרועSegev כתב: ↑12 יולי 2026, 13:45מיליי הוא ההפך המוחלט מביבי. והוא עושה פלאים בארגנטינהתא מרבוטא כתב: ↑12 יולי 2026, 06:56
יש כאן פער בין מחמאות לעם של ארגנטינה לבין המנהיג שלהם שאין לך שום צורך מישהו כמותו במקום ביבי כי זה אותו דבר על סטרואידים. ויש קצת הבדל בין מדיניות לא קומוניסטית ובין קידום לגליזציה לסחר באיברים, איסור הפגנות והצעה לסגור את הבנק המרכזי.
לגבי השאר- יש עליו הרבה טענות שפשוט פחות מסןקרות בישראל
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 176 לייקים
רציתי להתבאס שזיינתם אשכול מונדיאל ואז ראיתי שזה על ארגנטינה. לא לגעת בצרפת ולא לגעת באשכול חצאי גמר, לכשייפתח
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
זה בדיוק מה שביבי עשה בקדנציה הראשונה שלו. וזאת בדיוק הסיבה שבגללה היא נגמרה בתבוסה צורבת בבחירות. רק שבארגנטינה ההוצאות הממשלתיות באמת מנופחות. בארץ הוא סתם לקח כסף מהעניין ונתן לבעלי הון.
- teknoboy
- קיבל.ה 2076 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 468 לייקים
לטעמי זה ממש לא האידאל בפני עצמו, אבל אם מדינה לא יכולה לממן את מדיניות הרווחה שלה אז היא חייבת לצמצם אותה. ולגבי משרדי ממשלה, אני לא יודע מה הם סגרו אבל זה לא בהכרח פוגע בציבור, הלוואי שבישראל יסגרו כמה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- teknoboy
- קיבל.ה 2076 לייקים
בדרך כלל אין דבר כזה "לא יכולה לממן", יש "לא מוכנה לעשות מה שצריך כדי לממן" או "לא מוכנה לוותר על X לטובת Y" וכו' וכו'.
לגבי משרדי ממשלה, אין ספק שבישראל יש די הרבה הנפצות של משרדים שלא משרתים שום דבר ואף אחד, אבל למיטב ידיעתי השירותים והמשרדים שנסגרו בארגנטינה ממש לא היו מהסוג הזה אלא מהסוג שאתה די מצפה מכל מדינה מתפקדת לתת לאזרחים שלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2104 לייקים
אמרתי כבר, פיפ"א (ומסי) עשו את הבלתי אפשרי וגרמו לי להיות נגד ארגנטינה.
מצד שני, היום אנחנו נגד אנגליה, אז מצידי שנעלה עם 12 שחקנים והשחקן ה12 גם יהיה אינפנטינו.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1963 לייקים
אם הייתי קונספירטור, הייתי אומר שבגלל הפיקנטיות של המפגשים בניהן, כדי שיהיה סיפור טוב, פיפ"א נתנו לשופט הנחייה לאפשר לשחקנים להרביץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- סומך
- קיבל.ה 1963 לייקים
חוץ ממסי, עברה עליו זה צהוב
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
לפחות השופט עקבי: כל הצהובים היו על עבירות מאחור שעצרו התקפה. גם לארגנטינה וגם לאנגליה.
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 176 לייקים
יאללה סתמו איזה משחק יא רבעק!!
האנגלים חירבנו במכנסיים
אם ספרד מנצחת זה הפיהוק הכי גדול שיש
האנגלים חירבנו במכנסיים
אם ספרד מנצחת זה הפיהוק הכי גדול שיש
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
-
dino
- קיבל.ה 3277 לייקים
כמעט רוב ההזדמנויות שלהם מול האנגלים היו בהרמות לנגיחה
כל הקטנים של הארגנטינאים(זה כבר לא נבחרת של בטיסטוטה וקרספו הרי) הגיעו לפני עמודי החשמל של האנגלים
אפשר הסבר למה ארחנטינה משחקת על הגבהות במשחק כזה? הצליח, כן, אבל בתכלס לא אמור להצליח.
כל הקטנים של הארגנטינאים(זה כבר לא נבחרת של בטיסטוטה וקרספו הרי) הגיעו לפני עמודי החשמל של האנגלים
אפשר הסבר למה ארחנטינה משחקת על הגבהות במשחק כזה? הצליח, כן, אבל בתכלס לא אמור להצליח.
- סומך
- קיבל.ה 1963 לייקים
כי האנגלים צופפו את כל השחקנים בעשרים מטר לפני השער, אז כל ניסיון למסירה נתקל ביער של רגליים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
dino
- קיבל.ה 3277 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1963 לייקים
אבל זה תואם את הרוח הארחנטינאית של אלתור וחוצפה במקום תהליך מוסדר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3271 לייקים
הייתי בפארק צארלס קלור בשידור של המשחק והייתי בשוק מאהדה לארגנטינה , לעומת זאת אוהד אחד של אנגליה לא ראיתי , סתם אהדה למסי או שפשוט טמטום ללכת עם זרם כלשהו בלי סיבה ? במיוחד שמדובר במדינה ניטלרית שאין לה קשר מיוחד לא עם אלה ולא עם אלה
- מילפורד
- קיבל.ה 3973 לייקים
כאוהד אנגליה, אני סוג של חי בשלום עם המושג של ״אהדת מסי״.
כרגע, מאחל לו שייקח מונדיאל שני בגיל 39 , ונוכל סוף סוף כולנו להסכים שראינו את הגדול מכולם בימי חיינו.
כרגע, מאחל לו שייקח מונדיאל שני בגיל 39 , ונוכל סוף סוף כולנו להסכים שראינו את הגדול מכולם בימי חיינו.