חלון העברות 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 1009 לייקים
@Mendelson לדעתי דינו די עונה על כל מה שכתבת פה, חלק מהסיבה שהצוות המקצועי לא באמת יוצא בהצהרות כי
א. זה יכול לחזור אליו כמו בומרנג אם משהו לא מסתדר ולאוהדים יש נטייה לרקוד על הדם של אחרים
ב. הצוות המקצועי הולך פה על הטיפות של הבין לבין - אם ימצא משהו הרבה יותר טוב ממה שיש, אז יביאו. אם לא? לא. לא חושב שזה גם חכם להצהיר שרוצים להביא עוד ‘x’ שחקני התקפה או קישור או הגנה כי זה גם יכול לגרום לשחקנים שנמצאים בסגל להתערער
מהתמונה שמתבהרת פה על ידי מקורבים ושות לדעתי פשוט חושב שצריכים לקבל את זה שהעונה לא יהיו פה יותר מידי שמות שיעלו ואם בכלל. וזה הנקודה שלי מעל הכל. בקשר לכל שאר הדברים שאמרתי, אני עומד מאחוריהם וכל הצוות המקצועי יקבל לא מעט ביקורת העונה אם וכאשר כי חוכמת הבדיעבד העונה פשוט לא תתפוס. אני רק מציין עובדה, לא מבקר כרגע.
א. זה יכול לחזור אליו כמו בומרנג אם משהו לא מסתדר ולאוהדים יש נטייה לרקוד על הדם של אחרים
ב. הצוות המקצועי הולך פה על הטיפות של הבין לבין - אם ימצא משהו הרבה יותר טוב ממה שיש, אז יביאו. אם לא? לא. לא חושב שזה גם חכם להצהיר שרוצים להביא עוד ‘x’ שחקני התקפה או קישור או הגנה כי זה גם יכול לגרום לשחקנים שנמצאים בסגל להתערער
מהתמונה שמתבהרת פה על ידי מקורבים ושות לדעתי פשוט חושב שצריכים לקבל את זה שהעונה לא יהיו פה יותר מידי שמות שיעלו ואם בכלל. וזה הנקודה שלי מעל הכל. בקשר לכל שאר הדברים שאמרתי, אני עומד מאחוריהם וכל הצוות המקצועי יקבל לא מעט ביקורת העונה אם וכאשר כי חוכמת הבדיעבד העונה פשוט לא תתפוס. אני רק מציין עובדה, לא מבקר כרגע.
אף לא צעד לאחור 
-
איל
- קיבל.ה 183 לייקים
החזון של ספרא די ברור אני לא מבין למה הוא או מישהו מטעמו צריך לתדרך עיתונאים . בסוף אחרי שהיה פה ניהול ברמת החובבנות שרלטנות או אפילו מעבר לזה יש לנו בעלים שעובד מסודר עם תקציב ניקה חובות ומינה מנהלים וצוות איכותי.
שנה שעברה הושקע כסף רב ברכש , חוזים טובים ארוכי טןוח ובניית סגל שהביא אותנו לאירופה.
השנה יש המשכיויות ולא בונים הכול מחדש שיהיו אופציות טובות ישלימו מה שחסר אני בטוח במאה אחוז.
צריך להעריך מה שיש.
שנה שעברה הושקע כסף רב ברכש , חוזים טובים ארוכי טןוח ובניית סגל שהביא אותנו לאירופה.
השנה יש המשכיויות ולא בונים הכול מחדש שיהיו אופציות טובות ישלימו מה שחסר אני בטוח במאה אחוז.
צריך להעריך מה שיש.
- רווי
- קיבל.ה 1556 לייקים
כמה שחקנים בחיפלה קיבלו הודעת שיחרור בניהם דניאל ג'ולאני שהוא מגן שמאלי. לא שראיתי אותו יותר מידי אבל נשמע כמו אופציה טובה לעיבוי העמדה בהפועל. סתם בדקתי וב95 הופעות ליגה (על+לאומית) יש לו 7 שערים ו8 בישולים, לא רע למגן צעיר.
OMG עווופררר
-
talb55
- קיבל.ה 500 לייקים
@RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
בכל אופן, כרגע זה באמת נכון. עמדת ה-10 היא המטרה העיקרית. בשאר העמדות החלפה תיבחן בהמשך, כתלות בשבועות הקרובים ובהזדמנויות.
בעמדה של שאנדה מאוד רצו את דיארה, אבל הוא התנהל בצורה לא מקצוענית, ועדין כשהוא אפילו לא מתאמן עם קבוצה.
אין ישראלי מעניין, השוק מת. הציעו הצעות נדיבות על שחקן מבוקש מהליגה, אבל הקבוצה שלו מפריזה - בעיני הוא לא שווה את זה. במגן השמאלן לדעתי הולכים על גלברד שרואים בו פוטנציאל יוצא דופן, שבעיני אגב זה לא הימור מופרז ביחס להיצע בשוק.
בכל אופן, כרגע זה באמת נכון. עמדת ה-10 היא המטרה העיקרית. בשאר העמדות החלפה תיבחן בהמשך, כתלות בשבועות הקרובים ובהזדמנויות.
בעמדה של שאנדה מאוד רצו את דיארה, אבל הוא התנהל בצורה לא מקצוענית, ועדין כשהוא אפילו לא מתאמן עם קבוצה.
אין ישראלי מעניין, השוק מת. הציעו הצעות נדיבות על שחקן מבוקש מהליגה, אבל הקבוצה שלו מפריזה - בעיני הוא לא שווה את זה. במגן השמאלן לדעתי הולכים על גלברד שרואים בו פוטנציאל יוצא דופן, שבעיני אגב זה לא הימור מופרז ביחס להיצע בשוק.
-
זרתותח
- קיבל.ה 155 לייקים
רוצים 10 ואין ישראלי מענייןtalb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
אני מכיר 10 ישראלי וקוראים לו ספורי, למה לא מביאים אותו?
-
talb55
- קיבל.ה 500 לייקים
מי אמר שהוא רוצה לחזור? תאמין לי אין אבן שלא הפכוזרתותח כתב: ↑15 יולי 2026, 19:38רוצים 10 ואין ישראלי מענייןtalb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
-
dino
- קיבל.ה 3277 לייקים
כמה רוצה הספורי הזה? בהתחשב בזה שלא שוברים תכלים בשכר על מלך פתאוםזרתותח כתב: ↑15 יולי 2026, 19:38רוצים 10 ואין ישראלי מענייןtalb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
- בן לוז
- קיבל.ה 761 לייקים
יש 10 זר במומ כרגע? אחד שרוצה להגיע?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
-
arik89
- קיבל.ה 154 לייקים
נראה שגלברד כבר בן 20 וכמעט ולא שיחק בבוגרים. לא יודע עד מתי הוא חתום, אבל מישהו ראה אותו ויכול לתת ניתוח כלשהו למה (לדעתכם, כן? אני שואל בלי ציניות) הוא הימור לא מופרז ביחס להיצע בשוק? קחו בחשבון שסביר שליידנר לא ישחק הרבה מהמשחקים שנה הבאה. חלק נכבד מההקריירה של ליידנר הוא פספס עונות שלמות..talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
-
שחר
- קיבל.ה 1871 לייקים
הוא מרוויח 750 אלף יורו לפי הפרסומים, אבל שמעתי שיש לו עניינים עם כספים שבכלל מונעים ממנו אפשרות לשחק בישראל, בקיצור, הוא לא רלוונטי כרגע. נקסט.dino כתב: ↑15 יולי 2026, 19:44כמה רוצה הספורי הזה? בהתחשב בזה שלא שוברים תכלים בשכר על מלך פתאוםזרתותח כתב: ↑15 יולי 2026, 19:38רוצים 10 ואין ישראלי מענייןtalb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6414 לייקים
תודה על העדכון.talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
-
talb55
- קיבל.ה 500 לייקים
כןבן לוז כתב: ↑15 יולי 2026, 19:49יש 10 זר במומ כרגע? אחד שרוצה להגיע?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 142 לייקים
10 טבעי? קשר אמצע שהוא גם 10? כנף ימין או שמאל שהוא גם 10?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 20:19כןבן לוז כתב: ↑15 יולי 2026, 19:49יש 10 זר במומ כרגע? אחד שרוצה להגיע?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
-
זרתותח
- קיבל.ה 155 לייקים
אם הוא לא רוצה לחזור אז אני מודה ועוזב.talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:42מי אמר שהוא רוצה לחזור? תאמין לי אין אבן שלא הפכוזרתותח כתב: ↑15 יולי 2026, 19:38רוצים 10 ואין ישראלי מענייןtalb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
אבל, הפועל חייבת בשביל השנה הזאת ובשביל השנים הבאות להביא הקיץ ישראלי בכיר לפחות
גם במחיר של לוותר על זר שלא חשבו לוותר או גם במחיר גבוה ממה שרוצים
קל לרשום את זה מנקודת מבט של אוהד אבל גם איש מקצוע יכול להבין שהשוק הישראלי לא הולך להיות פשוט יותר וכל שחקן שיש לך הןא נכס
תוסיפו את ההתחזקןת של חיפה עם מרדכי ולוי, של ביתר ובש ויבינו שאנחנו בבעיה גדולה אפילו יותר משנה שעברה בנושא
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 951 לייקים
אין ישראלים וכל הליגה מחרימה אותנו.
האסטרטגיה צריכה להיות הרבה יותר ממוקדת פיתוח נכון של שחקני נוער, עם כמה שנמאס לשמוע את רצף המילים הזה.
האסטרטגיה צריכה להיות הרבה יותר ממוקדת פיתוח נכון של שחקני נוער, עם כמה שנמאס לשמוע את רצף המילים הזה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 859 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=552297
חובבנים, רק עכשיו ידעתם?
אולי אני צריך להדליף להם עוד כמה דברים.
חובבנים, רק עכשיו ידעתם?
אולי אני צריך להדליף להם עוד כמה דברים.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1640 לייקים
מרגע שהחליטו להמשיך עם בואטנג ועם קרייב ברור לגמרי שהעמדה הכי קריטית בפער זה 10
אם יביאו לשם זרתותח אמיתי זה יהיה שדרוג אדיר
- רדפוקס
- קיבל.ה 6414 לייקים
סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?אוגוסטוס היל כתב: ↑15 יולי 2026, 21:26 מרגע שהחליטו להמשיך עם בואטנג ועם קרייב ברור לגמרי שהעמדה הכי קריטית בפער זה 10
כל עוד נביא רק שחקן במקום לויזו אנחנו במקרה הטוב עומדים במקום ובמקרה הרע הולכים אחורה, אלא אם שאנדה ובואטנג פתאום יהפכו להיות שחקנים טובים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 3004 לייקים
טוב שספורי לא חוזר, לא בריא להכניס אותו לחדר הלבשה בריא.
קארצב לא מתגעגע קצת לארץ?
קארצב לא מתגעגע קצת לארץ?
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 281 לייקים
מעבר ל10. גם בונים על השתפרות שחקנים (בוסקילה בואטנג שאנדה ועוד) + פרבר + חיבור טוב יוצא בין השחקנים.רדפוקס כתב: ↑15 יולי 2026, 22:22סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?אוגוסטוס היל כתב: ↑15 יולי 2026, 21:26 מרגע שהחליטו להמשיך עם בואטנג ועם קרייב ברור לגמרי שהעמדה הכי קריטית בפער זה 10
כל עוד נביא רק שחקן במקום לויזו אנחנו במקרה הטוב עומדים במקום ובמקרה הרע הולכים אחורה, אלא אם שאנדה ובואטנג פתאום יהפכו להיות שחקנים טובים.
יש משמעות ואפקט חיובי אפשרי על כך שלא שינינו את חצי מהסגל.
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 281 לייקים
לא לכל חידה יש פתרון. יש מי שקורא בין השורות, ויש מי שעדיין מחפש את השורה הראשונה.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 859 לייקים
שדרוג אדיר זה להביא שחקן הרבה יותר דינמי וטכני מקרייב, כנף שמספק מספרים במקום שאנדה, וחלוץ שיתן לנו 15 גולים בעונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6414 לייקים
אף אחד לא מבטיח שהשחקנים האלה ישתפרו באופן משמעותי אם בכלל ובנוסף אף אחד לא מבטיח שכל השחקנים שסיפקו את הסחורה בעונה הקודמת ימשיכו באותה יכולת.אדוםאדום כתב: ↑16 יולי 2026, 00:37מעבר ל10. גם בונים על השתפרות שחקנים (בוסקילה בואטנג שאנדה ועוד) + פרבר + חיבור טוב יוצא בין השחקנים.רדפוקס כתב: ↑15 יולי 2026, 22:22סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?אוגוסטוס היל כתב: ↑15 יולי 2026, 21:26 מרגע שהחליטו להמשיך עם בואטנג ועם קרייב ברור לגמרי שהעמדה הכי קריטית בפער זה 10
בכל אופן, שידרוג אדיר אין פה בסנריו הזה.
התחלנו שוב עם החידות? מה זה אמור להביע?
שורה אובארוב חותם כמאמן שוערים?
-
KingZivos
- קיבל.ה 337 לייקים
אולי ירדן שועהרדפוקס כתב: ↑16 יולי 2026, 01:27אף אחד לא מבטיח שהשחקנים האלה ישתפרו באופן משמעותי אם בכלל ובנוסף אף אחד לא מבטיח שכל השחקנים שסיפקו את הסחורה בעונה הקודמת ימשיכו באותה יכולת.אדוםאדום כתב: ↑16 יולי 2026, 00:37מעבר ל10. גם בונים על השתפרות שחקנים (בוסקילה בואטנג שאנדה ועוד) + פרבר + חיבור טוב יוצא בין השחקנים.רדפוקס כתב: ↑15 יולי 2026, 22:22
סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?
מתחרז עם שורה
- RedDrifter
- קיבל.ה 1009 לייקים
אם הפועל הייתה מהמרת על שחקן אחד שישתפר, ניחה, יכול להבין את זה.. אבל אנחנו במצב שהתוצאה שלו ידועה מראש לטעמי.. מהמרים פה בענק וסתם
אף לא צעד לאחור 
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 281 לייקים
העניין הוא בדיוק שאין שום חידה.רדפוקס כתב: ↑16 יולי 2026, 01:27אף אחד לא מבטיח שהשחקנים האלה ישתפרו באופן משמעותי אם בכלל ובנוסף אף אחד לא מבטיח שכל השחקנים שסיפקו את הסחורה בעונה הקודמת ימשיכו באותה יכולת.אדוםאדום כתב: ↑16 יולי 2026, 00:37מעבר ל10. גם בונים על השתפרות שחקנים (בוסקילה בואטנג שאנדה ועוד) + פרבר + חיבור טוב יוצא בין השחקנים.רדפוקס כתב: ↑15 יולי 2026, 22:22
סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?
-
dino
- קיבל.ה 3277 לייקים
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 131 לייקים
איזה רכבת הרים רגשית, לראות את הלוגו של הפועל בסטורי, ללחוץ עליו בטיל, לקבל את החרא הזה לפנים.
נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ ב 16 יולי 2026, 11:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ר.ש
- קיבל.ה 543 לייקים
מהלכים שצריך לעשות (בסדר יורד):
- להביא קשר 10
- להביא קשר אחורי
- להביא מגן שמאלי
- להביא בלם מחליף (או מגן ימני מחליף, ואז פיבן בלם)
- להביא חלוץ שלישי סביר
- להחליף את שאנדה
- להחליף את בואטנג
על שני האחרונים אני יכול "להתפשר" כי שני השחקנים לא קיבלו הרבה הזדמנויות, ויש להם נתונים טובים.
אבל עושה רושם, נכון לעכשיו, שגם את שאר הצעדים ברשימה לא מתכוונים לעשות, חוץ מלהביא 10.
ואם זה ככה, כל אחת מהנקודות תהיה מחדל כמו להתחיל את העונה שעברה עם דאפה כחלוץ יחיד או פיבן כמגן ימני יחיד.
- להביא קשר 10
- להביא קשר אחורי
- להביא מגן שמאלי
- להביא בלם מחליף (או מגן ימני מחליף, ואז פיבן בלם)
- להביא חלוץ שלישי סביר
- להחליף את שאנדה
- להחליף את בואטנג
על שני האחרונים אני יכול "להתפשר" כי שני השחקנים לא קיבלו הרבה הזדמנויות, ויש להם נתונים טובים.
אבל עושה רושם, נכון לעכשיו, שגם את שאר הצעדים ברשימה לא מתכוונים לעשות, חוץ מלהביא 10.
ואם זה ככה, כל אחת מהנקודות תהיה מחדל כמו להתחיל את העונה שעברה עם דאפה כחלוץ יחיד או פיבן כמגן ימני יחיד.
רואה שחורות המקורי
- RedDrifter
- קיבל.ה 1009 לייקים
לדעתי, חשוב להשקיע ולהביא מגן ימני פרוספקט מבטיח
בשנתיים האחרונות חילטרנו עם פיבן שהוא באמת שחקן סגל והגנה טוב, מגן ימני הוא לא.
בשנתיים האחרונות חילטרנו עם פיבן שהוא באמת שחקן סגל והגנה טוב, מגן ימני הוא לא.
אף לא צעד לאחור 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9104 לייקים
הם חייבים להפסיק לשלוח שלושה פושים ביום שאף אחד מהם לא וולקאם.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1406 לייקים
מאד מעריכים את מה שיש ועשו. ההצבעה היא דרך חידושי המינויים שמצביעים על אימון בהנהלה.איל כתב: ↑15 יולי 2026, 18:09 החזון של ספרא די ברור אני לא מבין למה הוא או מישהו מטעמו צריך לתדרך עיתונאים . בסוף אחרי שהיה פה ניהול ברמת החובבנות שרלטנות או אפילו מעבר לזה יש לנו בעלים שעובד מסודר עם תקציב ניקה חובות ומינה מנהלים וצוות איכותי.
צריך להעריך מה שיש.
טוב מאד שלא עושים עוד מהפכה בסגל ויש המשכיות.
אבל היו חולשות מזוהות מאמצע עונה שעברה שטרם זכו לפתרון:
קשר התקפי.
חלוץ.
כן היתה ירידה בביצועים של קרייב בחצי השני של השנה. אבל הוא שחקן טוב ואם יחזור על התצוגות מתחילת השנה נהייה בסדר.
מקווה מאד שנסיים במקום לא פחות טוב משנה שעברה, ואילי טוב יותר.
לזה הרוב ממתין.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אני צריך, לא רוצה אלא צריך וואלקאם ומבחינתי שיחתימו עוד שחקן ספסל או ישראלי מתבגר שבא לעשות צחוקים וללמד את הילדים איך משחקים אבל אני צריך דופמין דחוףףףף
- Hapolo
- קיבל.ה 1136 לייקים
טוב מאוד שלא עושים מהפכה.. מה זה טוב מצויין.. הרי סילבה ובואטנג בגיל 30 יתחילו לספק מספרים שלא סיפקו כל הקריירה וכל מה שראינו עונה שעברה מהם זה חלום בהקיץ, למקין ואלקוקין בדרך הבטוחה להפוך לזהבי ונאתכו, ליידנר שסוחב כבר שליש קריירה על 3 פריצות באגף בעונת הקורונה ומאז קבוצות מחפשות להעביר אותו הלאה ומבלה בעיקר ביציע יהפוך למפלצת כשירות, דאפה יממש את החזון ויתפוצץ עם 15 גולים בדרך הבטוחה לליגה איטלקית, קרייב יראה שחצי עונת בלהות הייתה מקרית לחלוטין, אל ים יהפוך לשחקן שחשבנו שיהיה לפני 3 שנים, ישראלוב וקורין לא יהיו פצועים חצי עונה, נקווה שטוריאל לא ימשיך את המגמה שלו מהחצי עונה האחרונה, אלטמן יהפוך לצעיר יותר מעונה לעונה, ככה בייס איתן ומבטיח שאין צורך לגעת בו בכלל ואפשר להמשיך לרכב עליו בעיניים עצומות
רדיוס לבית"ר!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1220 לייקים
אדוםאדום כתב: ↑16 יולי 2026, 00:37מעבר ל10. גם בונים על השתפרות שחקנים (בוסקילה בואטנג שאנדה ועוד) + פרבר + חיבור טוב יוצא בין השחקנים.רדפוקס כתב: ↑15 יולי 2026, 22:22סליחה, אבל איזה שדרוג? לויזו היה שחקן מצוין, מה הסיכוי לדעתך שהזר שיגיע לא רק שיכנס לנעליו אלא גם יהווה עבורנו שדרוג אדיר ביחס ללויזו?אוגוסטוס היל כתב: ↑15 יולי 2026, 21:26 מרגע שהחליטו להמשיך עם בואטנג ועם קרייב ברור לגמרי שהעמדה הכי קריטית בפער זה 10
מכבי משאירה את פרץ, רביבו ואנדרדה (השחקן החלש שלהם), משחררת את סהיטי ומביאה את דן גלזר.
״מכבי נחלשה! הם לא התחזקו.. הם בבעיה רצינית כי הם בלי סהיטי וגם אין להם חלוץ והם לא החליפו חלק מהזרים החלשים שלהם.. זה שהם לא שחררו אף אחד, לא אומר שהם יתחברו.. הם בקיץ משברי..״
הפועל משחררת את לויזו, עוד לא יודעת מי המחליף שלו, משאירה את שאנדה ובואטנג, משחררת את זיו מורגן ומחתימה את פרבר, ישראלוב (!!) וגלברד כמגן שמאלי שני לדורון ליידנר (שחקן פציע שבקושי שיחק ביפו)
״הפועל לא נחלשה, היא התחזקה. למה היא התחזקה? כי הבאנו את פרבר, והרי זה ברור ששאנדה סילבה ובואטנג יתפוצצו ושכל השחקנים יתחברו טוב יותר כי הם רצים יחד..״.
קבוצת כדורגל זה לא סדרת טלוויזיה, מאיפה ההנחה שהעונה השנייה תהיה יותר טובה?
כשבואטנג שיחק לצד שחקן חד פעמי כמו לויזו, לא ראינו ממנו הרבה, אז מה כבר נראה השנה?!
-
L.S
- קיבל.ה 2383 לייקים
את הבעיה שיש להפועל בגזרת הזרים יש לכל הקבוצות בליגה שרוצות להביא זרים איכותיים.
אני גם משוכנע שעד תחילת הליגה הרבה ישתנה גם בהפועל וגם ביתר הקבוצות
אני גם משוכנע שעד תחילת הליגה הרבה ישתנה גם בהפועל וגם ביתר הקבוצות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1640 לייקים
לואיזו כוכב על
הוא לא 10 על כל
הוא לא 10 על כל
- בן לוז
- קיבל.ה 761 לייקים
יכול קצת לפרט איפה זה עומד כרגע בלי לחשוף שמות?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 20:19כןבן לוז כתב: ↑15 יולי 2026, 19:49יש 10 זר במומ כרגע? אחד שרוצה להגיע?talb55 כתב: ↑15 יולי 2026, 19:37 @RedDrifter כתב משהו שראה אתמול שאני כתבתי, והחלטתי אח״כ להוריד כדי לא לעורר שדים.
מומ מתקדם? מה המכשול שמונע חתימה? כמה מועמדים רציניים יש בקנה?