למרות שאוטורו פותח במקום סורקין?ביוניק מאן כתב: ↑14 יולי 2026, 21:03 סטורנסקי ואודיאסי לא שחקנים מספיק טובים כדי להיות ה1 וה5 המחליפים
סטורנסקי צריך להיות רכז שלישי
אודיאסי צריך להיות סנטר שלישי
אם הם יהיו המחליפים הבכירים בעמדה שלהם, פלייאוף יורוליג זה התקרה שלנו.
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
- 7even
- קיבל.ה 4609 לייקים
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3973 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 468 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
אני מניח לא יחתמו שם על חוזים חדשים/עסקאות חדשות בימים האלה
- מילפורד
- קיבל.ה 3973 לייקים
אני חושב שגם שנה שעברה חשבנו שלא יהיה החתמות בתקופה הזאת, ואם אני לא טועה, בסוף היתה לפחות החתמה אחת בזמן הזה, אבל זה איזה זיכרון עמום , לא מבדיקה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9092 לייקים
יש לך יכולת באמת מדהימה לעשות צ'רי פיקינג רק למספרים ולעובדות שתומכים בדעה שלך.ביוניק מאן כתב: ↑14 יולי 2026, 21:01איזה מספריםהוקיץ' כתב: ↑14 יולי 2026, 20:07אני חושב שאתה ממש טועה, ואגיד בעדינות שהמספרים תומכים במה שאני אומר.ביוניק מאן כתב: ↑14 יולי 2026, 18:26
אולי בגלל השם שלו
היום, תמיר בלאט שחקן יותר טוב מתומאס סטורנסקי
ואולי באופן משמעותי
צריך לשים משקף ורוד במיוחד כדי לא לראות שמדובר בשחקן שפרש ושכח להודיע
אני מנחש שלא אלו של סטורנסקי בפלייאוף המקומי
![]()
אז מה אם סטורנסקי עשה פחות או יותר אותם מספרים ביורוליג כמו בכל העונות האחרונות, וחלקם אפילו טובים יותר (לדוגמה הקליעה מבחוץ)? הוא נתן כמה משחקי נפל בפלייאוף הליגה הספרדית אז זה מוכיח שהוא שחקן גמור ופרש כבר.
אז מה אם מכבי סיימה עונה שנייה מחוץ לפלייאין בזמן שאנחנו סיימנו מקום שישי? אם מתעלמים מהפתיחה של 3-10 מכבי בכלל באחלה מאזן.
אז מה אם מכבי סיימה עם ההגנה הגרועה ביורוליג? קטש מאמן מבריק וטופ 5 באירופה.
וכן הלאה.
לעניין סטורנסקי, עוד דבר שצריך לזכור זה הסייז שלו - רכז בגובה 2.03. קבוצות ריבאונד טובות הן בדרך כלל קבוצות שכל הקבוצה משתתפת בריבאונד, לא רק הסנטר. ההחתמות שלנו העונה בהחלט שיפרו את הסייז שלנו בכל העמדות וסטורנסקי בהחלט תורם לכך. אני לא יודע אם נהיה קבוצת ריבאונד מספיק טובה העונה, אבל אני מאמין שנהיה יותר טובים לעומת העונה שעברה.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 55 לייקים
הפלייאוף הוא אינדיקציה גדולה למגמה של הקריירה שלו, תמיר בלאט שחקן יציב יותר ואפשר לראות כמה הגבוהים של מכבי חייבים לו על העונה שעשוהוקיץ' כתב: ↑15 יולי 2026, 00:21יש לך יכולת באמת מדהימה לעשות צ'רי פיקינג רק למספרים ולעובדות שתומכים בדעה שלך.
אז מה אם סטורנסקי עשה פחות או יותר אותם מספרים ביורוליג כמו בכל העונות האחרונות, וחלקם אפילו טובים יותר (לדוגמה הקליעה מבחוץ)? הוא נתן כמה משחקי נפל בפלייאוף הליגה הספרדית אז זה מוכיח שהוא שחקן גמור ופרש כבר.
אז מה אם מכבי סיימה עונה שנייה מחוץ לפלייאין בזמן שאנחנו סיימנו מקום שישי? אם מתעלמים מהפתיחה של 3-10 מכבי בכלל באחלה מאזן.
וכן הלאה.
לעניין סטורנסקי, עוד דבר שצריך לזכור זה הסייז שלו - רכז בגובה 2.03. קבוצות ריבאונד טובות הן בדרך כלל קבוצות שכל הקבוצה משתתפת בריבאונד, לא רק הסנטר. ההחתמות שלנו העונה בהחלט שיפרו את הסייז שלנו בכל העמדות וסטורנסקי בהחלט תורם לכך. אני לא יודע אם נהיה קבוצת ריבאונד מספיק טובה העונה, אבל אני מאמין שנהיה יותר טובים לעומת העונה שעברה.
גם אם יש יתרון לסטורנסקי הוא מזערי לעומת היתרון של היותו של תמיר ישראלי
-
El dudernio
- קיבל.ה 2081 לייקים
לא נכון...ביוניק מאן כתב: ↑15 יולי 2026, 01:40הפלייאוף הוא אינדיקציה גדולה למגמה של הקריירה שלו, תמיר בלאט שחקן יציב יותר ואפשר לראות כמה הגבוהים של מכבי חייבים לו על העונה שעשוהוקיץ' כתב: ↑15 יולי 2026, 00:21יש לך יכולת באמת מדהימה לעשות צ'רי פיקינג רק למספרים ולעובדות שתומכים בדעה שלך.
וכן הלאה.
גם אם יש יתרון לסטורנסקי הוא מזערי לעומת היתרון של היותו של תמיר ישראלי
אפילו הפוך. להחתים את תמיר כי הוא ישראלי מביא אותך בנחיתות מובהקת בעמדת הרכז.
כי אתה לא תרשום יחד איתו 2 זרים לעמדה 1 ואז אתה בעצם מתחייב לשחק איתו 15 דק +- בהם כל זר של מכבי / ים יחגגו עליו בהגנה. מבלי להבטיח שתקבל ממנו את המקסימום בהתקפה כאשר גם זה לא בהכרח שווה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3973 לייקים
אמנם אני מאוד לא אוהב את זה, אבל הדיבור מאתמול הוא שלסטורנסקי יש איזה שורש יהודי בשיער.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 245 לייקים
בסוף נהיה עם מלא "ישראלים" אבל לתומר וגיאנלא יהיה עם מי לדבר עברית בחדר ההלבשה...
אנחנו אשכרה על ההייוואי ל"מכב* באדום"
פייר, כמה שאןלי הסגל איכותי ביותר - זה ממש מבאס אותי.
הסיבה העיקרית שאעשה מנוי היא כדי לא לאבד אותו...
-
Maor
- קיבל.ה 431 לייקים
לא קל לאהוב את זה, אבל מה האלטרנטיבה? אין באמת ישראלים איכותיים בשוק, וכן יש ציפייה שנעמיד סגל ישראלי חזק מול מכבי (שאגב תעמוד בעונה הקרובה על 4 מתאזרחים).
בכללי, גם אם אני מסתכל על ישראלים בקבוצות אחרות, חוץ מnba ומכבי, אני לא לוקח אף אחד להפועל. אולי רק זוסמן.
בכללי, גם אם אני מסתכל על ישראלים בקבוצות אחרות, חוץ מnba ומכבי, אני לא לוקח אף אחד להפועל. אולי רק זוסמן.
- מילפורד
- קיבל.ה 3973 לייקים
הקטע הזה של ״מכבי באדום״ לא מובן לי.DavidSheriff9 כתב: ↑15 יולי 2026, 08:40 בסוף נהיה עם מלא "ישראלים" אבל לתומר וגיאנלא יהיה עם מי לדבר עברית בחדר ההלבשה...
קודם כל עדיין אומרים אדום , אז זה כבר לא מכבי, חוץ מזה, זה עדיין נקרא הפועל תל אביב, עם הפטיש והמגל על החולצה.
אני לא מתלהב מזה, הייתי מעדיף כמו שכבר אמרתי , ששחקנים ישראלים יהיו כאלו שמדברים עברית, אבל בסופו של דבר מי שיעלה לפרקט עם חולצה של הפועל תל אביב, תמיד יקבל את התמיכה שלי.
בנוסף, וזה לא קשור להפועל שצריכה לעשות מה שהיא יכולה במסגרת החוקים , אני אמשיך לתמוך (כמו תמיד) בזה שמי שנרשם כישראלי צריך לשלם מס כישראלי.
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 191 לייקים
יש כבר 200 שנה חוק רוסי, איך זה שאין אף שחקן ישראלי, צבר, שמצליח להיות ברמת יורוליג גבוהה?
ויסלח לי אדון סורקין אבל כל עוד הוא הסנטר הפותח במכבי הם יישארו על גבול הפלייאין מלמטה.
יכול להיות שהחוק הרוסי רק גרם לשחקנים ישראלים בעצם לדרוש משכורות מופרכות (כי חייבים אותם על הפרקט ובטופס), אבל לא באמת הפך אף אחד מהם לשחקן ברמה אירופאית גבוהה?
אחנו הרי רואים את זה באליפויות אירופה (ואת זה שכבר עשרות שני לא העפלנו לאליפות העולם או האולימפיאדה).
אז כן, אם יש מתאזרח ברמה גבוהה יותר מישראלי שנולד בישראל לאמא ישראלית, המתאזרח צריך לשחק.
במצב של 80-80 עם 10 שניות על השעון בגמר, אני בטוח שנקפוץ לשמיים אם את סל הניצחון יקלע קרינגטון או טופין.
נ.ב - אבדיה היה שחקן יורוליג שולי ביותר עם סטאטס חלש מאד, והוא לא הפך לשחקן NBA ברמה גבוהה בגלל הדקות שחייבו לתת לו בישראל
ויסלח לי אדון סורקין אבל כל עוד הוא הסנטר הפותח במכבי הם יישארו על גבול הפלייאין מלמטה.
יכול להיות שהחוק הרוסי רק גרם לשחקנים ישראלים בעצם לדרוש משכורות מופרכות (כי חייבים אותם על הפרקט ובטופס), אבל לא באמת הפך אף אחד מהם לשחקן ברמה אירופאית גבוהה?
אחנו הרי רואים את זה באליפויות אירופה (ואת זה שכבר עשרות שני לא העפלנו לאליפות העולם או האולימפיאדה).
אז כן, אם יש מתאזרח ברמה גבוהה יותר מישראלי שנולד בישראל לאמא ישראלית, המתאזרח צריך לשחק.
במצב של 80-80 עם 10 שניות על השעון בגמר, אני בטוח שנקפוץ לשמיים אם את סל הניצחון יקלע קרינגטון או טופין.
נ.ב - אבדיה היה שחקן יורוליג שולי ביותר עם סטאטס חלש מאד, והוא לא הפך לשחקן NBA ברמה גבוהה בגלל הדקות שחייבו לתת לו בישראל
כדי להיות מכבי באדום צריך לעמוד בכמה קריטריונים שאנחנו רחוקים מהם ובספק אם אי פעם נגיע לכולם:DavidSheriff9 כתב: ↑15 יולי 2026, 08:40 בסוף נהיה עם מלא "ישראלים" אבל לתומר וגיאנלא יהיה עם מי לדבר עברית בחדר ההלבשה...
1. שריון לנצח ביורוליג ללא קשר להשגיות בליגה או ביורוליג.
2. שליטה בגוף תקשורת מרכזי.
3. איזורח סיטונאי של זרים על ידי קשרים במשרד הפנים.
4. שליטה בשופטים בליגה שברגע האמת שווים עשר נקודות במשחק. תנסו רק להיזכר במשחק ובטח בתואר שמכבי הפסידו בגלל טעויות שיפוט. עכשיו תיזכרו בהפועל וביתר הקבוצות בליגה.
5. שליטה באיגוד הכדורסל (ממלא המקום הנצחי) ובבתי הדין למשמעת.
אז כן עשינו כברת דרך על ידי רכישת שחקנים מהמתחרות, יד אליהו ושפיכת תקציבי ענק. וגם נושא המתאזרחים אל מול המקומיים כואב (ועדיין - קרינגטון הוא מתאזרח אחד, להם בכל עונה יש לפחות שניים-שלושה).
אבל יש דרך לעשות ארוכה ארוכה עד שנהיה מכבי באדום. וזה בלי להזכיר את הצד הפלילי של בנק פנאן, בריסקר, השפעת של אולסי ועוד….
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9092 לייקים
חייבים להיגמל מהאובססיה הזאת להשוות את עצמנו למכבי. במשך שנים היינו חיקוי דהוי של המועדון מהעבר, אז כל מה שהגדיר אותנו זו השנאה למכבי. ראינו את מכבי בתור מקור כל הרשע בעולם וכל מה שמכבי עושה זה רע. אם מכבי נושמים חמצן, אז אני צריך לנשום פחמן דו חמצני. חלאס עם זה, אנחנו כבר לא שם.
שלא תבינו אותי לא נכון, אם מה שחשוב לך זה זהות ישראלית זה הכי לגיטימי בעולם ואפשר לנהל דיון מעמיק על איך זה משתלב או לא עם שאיפות היורוליג של הפועל, אבל די עם ה"מכבי באדום" הזה. זה מטופש וזה חארטה.
שלא תבינו אותי לא נכון, אם מה שחשוב לך זה זהות ישראלית זה הכי לגיטימי בעולם ואפשר לנהל דיון מעמיק על איך זה משתלב או לא עם שאיפות היורוליג של הפועל, אבל די עם ה"מכבי באדום" הזה. זה מטופש וזה חארטה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3271 לייקים
נראה שבצוות.המקצועי מסכימים לקבל את בלאט אבל רק כרכז רביעי שמסתמן שלא יראה דקות ביורוליג , לא חושב שהוא ירצה את זה
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
תומר גבעתי: מוטלי במשא ומתן עם הכוכב האדום
-
Charlie
- קיבל.ה 1272 לייקים
ראינו במהלך העונה שהצוות המקצועי פחות מחזיק ממוטלי והוא הפך לגבוה השלישי ברוטציה. בשנתיים שלו אצלנו היו לו 3 פרשות (הבריחה בתחילת העונה שעברה, אירוע האלימות עם המאהבת בתחילת הפגרה אשתקד ופרשת הסמים ברכב בבולגריה בתחילת העונה) אבל הוא תמיד ייזכר בתור ה"מגה סטאר" הראשון שחתם בהפועל ופתח את הדרך להביא לפה בהמשך זרים בכירים.גביזון כתב:תומר גבעתי: מוטלי במשא ומתן עם הכוכב האדום
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 55 לייקים
פופי מדווחת שתמיר בלאט נוטה לקבל את ההצעה וסיכם בקבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
כתוב שהוא מבין שיהיה הרכז הרביעי בהיררכיה
אני כמובן מאד בעד שיבוא
-
Niro
- קיבל.ה 3036 לייקים
נוטה לקבל חחחחח
איפה עוד בעולם הוא יקבל הצעה דומה למה שעופר מוכן לשפוך עליו?
איפה עוד בעולם הוא יקבל הצעה דומה למה שעופר מוכן לשפוך עליו?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9092 לייקים
אם זה נכון זה מצוין.
מצוין לסגל הישראלי שלנו, מצוין כי הוא מבין את מעמדו ברוטציה, ומצוין כי בלאט, בניגוד להרבה שחקנים אחרים, לא צריך הרבה דקות או שיבנו עליו כדי להיות אפקטיבי. לאיש יש ביטחון עצמי מופרך שלא נפגם אף פעם. זה אחד הדברים המעצבנים אצלו, אבל זה גם כוח העל שלו.
מצוין לסגל הישראלי שלנו, מצוין כי הוא מבין את מעמדו ברוטציה, ומצוין כי בלאט, בניגוד להרבה שחקנים אחרים, לא צריך הרבה דקות או שיבנו עליו כדי להיות אפקטיבי. לאיש יש ביטחון עצמי מופרך שלא נפגם אף פעם. זה אחד הדברים המעצבנים אצלו, אבל זה גם כוח העל שלו.
-
Tals2000
- קיבל.ה 130 לייקים
מקווה מאוד שלא ישחררו אותו לפני שיש ביד סנטר יורוליג מוכח טוב ממנוCharlie כתב: ↑15 יולי 2026, 11:52ראינו במהלך העונה שהצוות המקצועי פחות מחזיק ממוטלי והוא הפך לגבוה השלישי ברוטציה. בשנתיים שלו אצלנו היו לו 3 פרשות (הבריחה בתחילת העונה שעברה, אירוע האלימות עם המאהבת בתחילת הפגרה אשתקד ופרשת הסמים ברכב בבולגריה בתחילת העונה) אבל הוא תמיד ייזכר בתור ה"מגה סטאר" הראשון שחתם בהפועל ופתח את הדרך להביא לפה בהמשך זרים בכירים.גביזון כתב:תומר גבעתי: מוטלי במשא ומתן עם הכוכב האדום
כי צריך סנטר שלישי ואם מתייחסים אליו ככזה אז הוא בסדר
שלא נהיה במצב שמשחררים אותו ואנחנו עם סנטר וחצי ברמת יורוליג ובמקרה של פציעה יתחילו לחלטר עם לידי
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 15 יולי 2026, 12:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
לגמריTals2000 כתב: ↑15 יולי 2026, 12:19מקווה מאוד שלא ישחררו אותו לפני שיש ביד סנטר יורוליג מוכח טוב ממנוCharlie כתב: ↑15 יולי 2026, 11:52ראינו במהלך העונה שהצוות המקצועי פחות מחזיק ממוטלי והוא הפך לגבוה השלישי ברוטציה. בשנתיים שלו אצלנו היו לו 3 פרשות (הבריחה בתחילת העונה שעברה, אירוע האלימות עם המאהבת בתחילת הפגרה אשתקד ופרשת הסמים ברכב בבולגריה בתחילת העונה) אבל הוא תמיד ייזכר בתור ה"מגה סטאר" הראשון שחתם בהפועל ופתח את הדרך להביא לפה בהמשך זרים בכירים.גביזון כתב:תומר גבעתי: מוטלי במשא ומתן עם הכוכב האדום
שלא נהיה במצב שמשחררים אותו ואנחנו עם סנטר וחצי באמת יורוליג ובמקרה של פציעה יתחילו לחלטר עם לידי
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
כתוב שהחלק מהחוזה עם בלאט הציע ולו מניות בקבוצה ככה פופה אומרת, למיציץ' יש כבר, זה שמפזרים מניות של הקבוצה לא יצור בעייתיות בעתיד?
-
חתול במגפיים
- קיבל.ה 74 לייקים
אני מניח שזה באופציות ולא חלק מההון המוקצה של אדום ניהול, בכל מקרה סביר להניח שיש הסכם בעלי מניות שמסדיר את היחסים בין בעלי המניות הקיימים שכולל התייחסות גם לבעלי מניות עתידיים או תיקון של ההסכם בבוא העת
-
Nati
- קיבל.ה 3448 לייקים
גם אחרי מה שרמי הדר אמר עליו?הוקיץ' כתב:אם זה נכון זה מצוין.
-
Xavi
- קיבל.ה 2157 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9092 לייקים
כן, זה האיש. בניגוד לשנים שרמי הדר אימן אותו, היום הוא בשלב שהוא כבר הוכיח כל מה שהוא צריך להוכיח. אנחנו יודעים מה יש לו ומה אין, ובהחלט יש שם מספיק כדי להפיק ממנו דברים טובים.Nati כתב: ↑15 יולי 2026, 12:30גם אחרי מה שרמי הדר אמר עליו?הוקיץ' כתב:אם זה נכון זה מצוין.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3271 לייקים
הגיוני שירצה לקבל את ההצעה , אף קבוצה לא תציע לו שכר דומה , אוליי יקבל פנייה מקבוצות יורוליג בשכר שהוא בערך מחצית מההצעה שלנו וזה במקרה הטוב , אוליי קבוצות טופ יורוקאפ אבל ברור שעדיף לו להגיע לפה וככה גם לנו
- גביזון
- קיבל.ה 5336 לייקים
מה שחשוב זה שהוא יודעמראש את המעמד שלו ויקבל הרבה כסף שלא קיבל במקום אחר, הכל ידוע הכל מראש, ככה הוא לא יוכל להתלונן.
התקשורת כמובן תתאר אותו כל העונהכמסכן עני ואיטודיס כנבל.
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 51 לייקים
השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.גביזון כתב: ↑15 יולי 2026, 12:20לגמריTals2000 כתב: ↑15 יולי 2026, 12:19מקווה מאוד שלא ישחררו אותו לפני שיש ביד סנטר יורוליג מוכח טוב ממנוCharlie כתב: ↑15 יולי 2026, 11:52
ראינו במהלך העונה שהצוות המקצועי פחות מחזיק ממוטלי והוא הפך לגבוה השלישי ברוטציה. בשנתיים שלו אצלנו היו לו 3 פרשות (הבריחה בתחילת העונה שעברה, אירוע האלימות עם המאהבת בתחילת הפגרה אשתקד ופרשת הסמים ברכב בבולגריה בתחילת העונה) אבל הוא תמיד ייזכר בתור ה"מגה סטאר" הראשון שחתם בהפועל ופתח את הדרך להביא לפה בהמשך זרים בכירים.
שלא נהיה במצב שמשחררים אותו ואנחנו עם סנטר וחצי באמת יורוליג ובמקרה של פציעה יתחילו לחלטר עם לידי
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.
אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3271 לייקים
בליגה יהיה שחקן משמעותי אם אכן יחתום , כנראה רק ביורוליג ספק אם יקבל דקות אבל כמובן שהתקשורת תחגוג על איך הוא לא יראה דקות בכלל
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 807 לייקים
מקווה שיחתום. בלאט מבין שהעונה ארוכה, עוד יהיו פציעות ושינויים רבים. אולי גם בעמדת המאמן... בלאט (אם יגיע) יתחיל בתור רכז רביעי בהיררכיה ביורוליג, אבל אין לדעת מה יקרה בסוף העונה.רק הפועל כתב: ↑15 יולי 2026, 12:59בליגה יהיה שחקן משמעותי אם אכן יחתום , כנראה רק ביורוליג ספק אם יקבל דקות אבל כמובן שהתקשורת תחגוג על איך הוא לא יראה דקות בכלל
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
Redcow
- קיבל.ה 105 לייקים
קשה לי להאמין לכל הסיפור הזה של רכז רביעי רק לליגה נשמע כמו המצאה של ערוץ מכבי. אם בלאט יחתום הוא כמובן יהיה בורג משמעותי בליגה אבל גם בהחלט ישחק ביורוליג. תהיה עונה ארוכה עם פציעות והוא בהחלט ברמות האלה. אולי לא יקבל דקות כמו במכבי אבל בטח שלא יהיה רכז רביעי
-
פומפה
- קיבל.ה 820 לייקים
מה המטרה שלך באהדה לקבוצת ספורט?DavidSheriff9 כתב: ↑15 יולי 2026, 08:40 בסוף נהיה עם מלא "ישראלים" אבל לתומר וגיאנלא יהיה עם מי לדבר עברית בחדר ההלבשה...
איך שאני רואה את הדברים זה האם המטרה היא למצוא נקודת חיבור אבל לקבל קבוצה שהיא לא תחרותית או שהמטרה היא לקבל קבוצה תחרותית עם מעט נקודות חיבור?
עובדתית השחקן הישראלי לא מספיק טוב. אפשר למצוא פרח ביער הקוצים הזה כמו סורקין לדוגמה אבל אי אפשר להרכיב קבוצה טובה ונורמלית שתתחרה אפילו בארץ שתורכב בעיקרה משחקנים ישראלים.
מה גם שאחרי שאני רואה את ההתנהלות הדוחה של השחקן הישראלי - שביתות בלי סוף בשנים הכי קשות של המדינה הזאת והספורט הישראלי, דרישות שכר הזויות שלא תואמות בשום צורה את היכולת, מעברים לקבוצות יריבות בלי להניד עפעף - כל אלה גורמים לי באופן אישי להרגיש ניתוק וריחוק מהשחקן הישראלי.
כן, גם אני הייתי רוצה שהקהל יהיה מאוחד ותהיה סביבת אהדה בריאה לקבוצה שבהכרח תביא גם להצלחות מקצועיות טובות יותר. האם אני חושב שמה שפוגע בזה זאת העובדה שיש פה רכבת זרים? חד משמעית לא. אולי יש לזה משקל מסוים אבל לטעמי הוא נמוך בהרבה ממה שמנסים לייצג.
בעיניי ספורט זה קודם כל תחרותיות ושאיפה למצויינות.
בין אם זה הקבוצה שאני אוהד או משחק/פעילות ספורטיבית שאני מבצע בשעות הפנאי. אני פחות מתחבר לקטע של יאללה בואו נהיה מרגשים ומלאי שחקנים ישראלים גרועים בלי שום תארים העיקר שנעמוד ב״מותג״ הפועל הנחות שיצרנו כל השנים והתאהבנו בפוזיציה של המסכנים והרדופים שאנחנו. לא אומר שאתה חושב או מרגיש ככה, אבל אלו חלק מהדברים שאני קורא ושומע בתגובות של אוהדי הפועל.
זאת דעתי לפחות
נערך לאחרונה על ידי פומפה ב 15 יולי 2026, 13:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
בני12
- קיבל.ה 3106 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9092 לייקים
אני חושב שהדרישות המרכזיות משחקן בעמדה הזאת צריכות להיות קליעה, סייז ונוכחות הגנתית. דיאקיטה אכן היה מאוד מתאים אם היה פנוי.דאר אל כופר כתב: ↑15 יולי 2026, 12:52השאלה היא אילו סנטרים מוכחים ברמת יורוליג בכלל נשארו.
קבאריוס הייז ודיאקיטה בדרך ליעדים אחרים, וגם בינגהאם כבר לא רלוונטי אחרי שסיכם בפנר. כך שנדמה שרוב השמות הבכירים בשוק כבר נסגרו או קרובים מאוד לכך.
אם מסתכלים על השוק האירופי, נשארו בעיקר שמות כמו קאבוקלו, מק'קורמק, אלכס לן ואולי עוד כמה שחקנים שנמצאים בקצה הרוטציה של קבוצות יורוליג או תחת חוזה, ועדיין לא עלו בדיווחים כמועמדים לעזיבה.
אני תוהה אם אפשר ללכת לכיוון של לחפש דווקא בשולי ה-NBA וב-G League. שמות כמו אורלנדו רובינסון, קולין קאסלטון או מוזס בראון יכולים להיות מסקרנים תיאורטית.
כולם הימורים במידה כזו או אחרת, ללא ניסיון בכדורסל אירופי, ולא ברור אם יתנו אימפקט מיידי כסנטר שני ביורוליג. על אף שיש פוטנציאל, גודל, אתלטיות וכישרון בשמות כאלה.
גם קסלר אדוארדס שהגיע מה- G League היה ללא ניסיון אירופי ונכנס לסיטואציה יותר לחוצה ומורכבת והוא לא היה נורא. אני מניח שאפשר לבצע את המעבר בהצלחה יחסית.
מבין השמות הספציפיים האלה גם אין אלמנט של קליעה מבחוץ, אבל יש מצב ששחקנים כאלה יוכלו לתרום בריבאונד, נוכחות בצבע ובהגנה.
בכל מקרה, מאחר וכבר יש לנו שני סנטרים עם ניסיון יורוליג (ובכלל סגל עתיר ניסיון), אני מרגיש מאוד בנוח להביא מישהו מהג'י ליג לעמדה הזאת. אני חושב שמישהו כמו סקאל לביסייר לדוגמא יכול מאוד להתאים.
בכל מקרה, נראה שזה דיון תיאורטי. לפי מה שאיטודיס והינאס אמרו על לידיי, נראה שהם בונים עליו לתת דקות בחמש במקרה הצורך.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 55 לייקים
הפועל חייבת להביא סנטר
פציעה אחת ואתה חשוף לשחק עם סנטר אחד בסגל שמי בדיוק אמור לגבות אותו?
זה לא שיש לנו 4ים גבוהים שבאמת יכולים לשחק 5
מזכיר לכולם שאודיאסי היה נראה כמו ג׳רון מימון בסדרה נגד ריאל נטולת טבארז
פציעה אחת ואתה חשוף לשחק עם סנטר אחד בסגל שמי בדיוק אמור לגבות אותו?
זה לא שיש לנו 4ים גבוהים שבאמת יכולים לשחק 5
מזכיר לכולם שאודיאסי היה נראה כמו ג׳רון מימון בסדרה נגד ריאל נטולת טבארז