יכול להיות טוב לנו כי זה יקדם את החתימה שלו אצלנו?
יש זמן עד הליגה
זמן הכנה הוא זמן לשוב אבל אני לא חושב שהפציעה הזו היא מה שתמנע ממנו להגיע.
התכוונתי שככה לא יקחו אותו לנ.ב.אRak-Hapoel כתב:זמן הכנה הוא זמן לשוב אבל אני לא חושב שהפציעה הזו היא מה שתמנע ממנו להגיע.
ודאי
דוח מקוצר יתקבל בברכה
איפה לאן ירדתההיחיד שנלחם כתב: ↑13 יולי 2026, 23:24 יש לנו כרגע 17 שחקנים בסגל חחח זה חולני.
הייתי משחרר את בר טימור, גינת ויפתח זיו, ואיתי שגב
הישראלים יהיו קרינגטון , טופין, פלטין, ובלייזר.
זה יהיה דבילי כי ראיתי אותו רק היום, ובכל זאת ממה שהתרשמתי/קראתי (יש מצב שאני לא צודק, לא מכיר אותו מספיק) טוב ורע ביחד:Adom_Adom כתב:דוח מקוצר יתקבל בברכה

חחחחNiro כתב:לוני ווקר הוא מילוש תאודוסיץ' לידו, לא לגעת.
רק תיקון קטן, חבר.joshsoos כתב: ↑14 יולי 2026, 12:53 רק בשביל להבין במה מדובר, הדביל דחה הצעה גדולה מברוקלין בעונה שעברה ( היה RFA ) כי חשב ששווה יותר, אז בסוף קיבל את ההצעה המינימלית לשנה כדי להיות חופשי לגמרי העונה. בסוף העיפו אותו, עבר למילווקי ועכשיו אף אחד לא רוצה לגעת בו. השמדת ערך טוטאלית, טיפשות שזכורה לי רק מדניס שרודר ( בוא אלינו, אין כמו גרמני לדפוק את הגרמנים! ) שדחה חוזה עתק מהלייקרס ומאז מטייל כל שנה ברחבי ארהב במשכורות נמוכות בהרבה
84 ל4, וזה ממש לא היה שמועות אלא הצעה ממשית וידועה.Rak-Hapoel כתב: ↑14 יולי 2026, 14:38רק תיקון קטן, חבר.joshsoos כתב: ↑14 יולי 2026, 12:53 רק בשביל להבין במה מדובר, הדביל דחה הצעה גדולה מברוקלין בעונה שעברה ( היה RFA ) כי חשב ששווה יותר, אז בסוף קיבל את ההצעה המינימלית לשנה כדי להיות חופשי לגמרי העונה. בסוף העיפו אותו, עבר למילווקי ועכשיו אף אחד לא רוצה לגעת בו. השמדת ערך טוטאלית, טיפשות שזכורה לי רק מדניס שרודר ( בוא אלינו, אין כמו גרמני לדפוק את הגרמנים! ) שדחה חוזה עתק מהלייקרס ומאז מטייל כל שנה ברחבי ארהב במשכורות נמוכות בהרבה
שרודר אכן קיבל בזמנו לפי השמועות (הוא טען בזמנו שזה לא נכון), הצעה של 80 ל-4 מהלייקרס ודחה אותה לכאורה.
אמנם בשנתיים לאחר מכן היו לו חוזים מזעריים של 5 מיליון ו-2 מיליון, אבל ב 27/28 הוא יסגור 5 שנים בהן עשה 75 מיליון שהתחילו בעותנ 23/4.
קאם תומאס גם גרוע מאד, גם אגואיסט וגם הדקייס לא קטן
https://bleacherreport.com/articles/100 ... d-anythingjoshsoos כתב: ↑14 יולי 2026, 16:0784 ל4, וזה ממש לא היה שמועות אלא הצעה ממשית וידועה.Rak-Hapoel כתב: ↑14 יולי 2026, 14:38רק תיקון קטן, חבר.joshsoos כתב: ↑14 יולי 2026, 12:53 רק בשביל להבין במה מדובר, הדביל דחה הצעה גדולה מברוקלין בעונה שעברה ( היה RFA ) כי חשב ששווה יותר, אז בסוף קיבל את ההצעה המינימלית לשנה כדי להיות חופשי לגמרי העונה. בסוף העיפו אותו, עבר למילווקי ועכשיו אף אחד לא רוצה לגעת בו. השמדת ערך טוטאלית, טיפשות שזכורה לי רק מדניס שרודר ( בוא אלינו, אין כמו גרמני לדפוק את הגרמנים! ) שדחה חוזה עתק מהלייקרס ומאז מטייל כל שנה ברחבי ארהב במשכורות נמוכות בהרבה
שרודר אכן קיבל בזמנו לפי השמועות (הוא טען בזמנו שזה לא נכון), הצעה של 80 ל-4 מהלייקרס ודחה אותה לכאורה.
אמנם בשנתיים לאחר מכן היו לו חוזים מזעריים של 5 מיליון ו-2 מיליון, אבל ב 27/28 הוא יסגור 5 שנים בהן עשה 75 מיליון שהתחילו בעותנ 23/4.
הוא הרוויח בארבע השנים האלה 50 מיליון דולר פחות ( לא שאני מרחם עליו כן... ) והכי מצחיק שאת ה2 ומשהו מיליון הוא קיבל ב...לייקרס =). קאם תומאס יפסיד בשנתיים האלה יותר מעשרים מיליון אז יש לו עוד לאן לשאוף.
נו והוא גם פרסם פוסט באינסטגרם ש'מודה', מה רצית שהוא יגיד, שהוא דביל ושחצן? סתם הוא הלך וחתם אחרי עונה די מוצלחת על חוזה של 6 מיליון... אני אוהד לייקרס וחוויתי גם את הקיץ ההוא וזוכר היטב.Rak-Hapoel כתב: ↑14 יולי 2026, 16:23https://bleacherreport.com/articles/100 ... d-anythingjoshsoos כתב: ↑14 יולי 2026, 16:0784 ל4, וזה ממש לא היה שמועות אלא הצעה ממשית וידועה.Rak-Hapoel כתב: ↑14 יולי 2026, 14:38
רק תיקון קטן, חבר.
הוא הרוויח בארבע השנים האלה 50 מיליון דולר פחות ( לא שאני מרחם עליו כן... ) והכי מצחיק שאת ה2 ומשהו מיליון הוא קיבל ב...לייקרס =). קאם תומאס יפסיד בשנתיים האלה יותר מעשרים מיליון אז יש לו עוד לאן לשאוף.
"I mean, end of the day, there never was a contract," Schröder said, per ESPN's Dave McMenamin. "There never was a contract, never rejected anything. ... That's not true."
איזה עולם שאיסטנבול יותר אטרקטיבית מדובאי ותל אביב...
מוזר, כי כאשר הוא פגש את שחקני הנבחרת אחרי משחק בין המדינות הוא דיבר בחום על ישראל, אמר שישמח להגיע אליה, אשתו יהודיה ולדעתי גם לו יש שורשים יהודיים מאחד הצדדים. פתאום תל אביב יעד לא מתאים?הוקיץ' כתב:
אנדולו רוצה את הזוניה.
הוא דורש מהם 3.5-4 מיליון יורו לעונה.
ההצעות של הפועל ודובאי גבוהות יותר, אבל הוא לא מתלהב מהיעדים (מעניין למה).
תראה, במקרים כאלו גם אם הוא היה נשאל על קייפ ורדה הוא היה אומר שישמח להגיעCharlie כתב: ↑14 יולי 2026, 16:51מוזר, כי כאשר הוא פגש את שחקני הנבחרת אחרי משחק בין המדינות הוא דיבר בחום על ישראל, אמר שישמח להגיע אליה, אשתו יהודיה ולדעתי גם לו יש שורשים יהודיים מאחד הצדדים. פתאום תל אביב יעד לא מתאים?הוקיץ' כתב:
אנדולו רוצה את הזוניה.
הוא דורש מהם 3.5-4 מיליון יורו לעונה.
ההצעות של הפועל ודובאי גבוהות יותר, אבל הוא לא מתלהב מהיעדים (מעניין למה).
נרעה לי שזה יותר הקטע של להבריח את אשתו והילדים דרך מעבר גבול לירדן בשלוש לפנות בוקר כדי לעלות על המטוס האחרון מסייגון.
אנחנו לא נשחרר את קופי להערכתי.ביוניק מאן כתב: ↑14 יולי 2026, 16:56 סתם שאלה
הוא לא ירד מהפרק ברגע שהחתמנו את קופי? איך שניהם ביחד יכולים לעבוד? הם לא
הדבר היחיד שעושה שכל
זה שהפועל אמרו: אמיר קופי לא מהשורה הראשונה אבל הוא שדרוג עצום ממלקולם , הוא דורש רק 1.2 מיליון דולר כי כנראה לא סיפרו לו על השוק.
בואו נלמד ממקרה נייגל הייז דייויס שחיכינו לו ובסוף נשארנו בלי כלום, נחתים את קופי שהוא שחקן טוב בפני עצמו שיהיה לנו שחקן בעמדה.
ואז,אם, היה ונוכל להחתים את הזוניה מאוחר יותר - נשחרר את קופי לקבוצה אחרת ביורוליג, אין קבוצה אחת שלא תיקח אותו ב 700-800 ואנחנו נשלים לה.
גם לדעתי, הלוואי ויגיע, אנחנו כבר נסתדרהוקיץ' כתב:אנחנו לא נשחרר את קופי להערכתי.ביוניק מאן כתב: ↑14 יולי 2026, 16:56 סתם שאלה
הוא לא ירד מהפרק ברגע שהחתמנו את קופי? איך שניהם ביחד יכולים לעבוד? הם לא
הדבר היחיד שעושה שכל
זה שהפועל אמרו: אמיר קופי לא מהשורה הראשונה אבל הוא שדרוג עצום ממלקולם , הוא דורש רק 1.2 מיליון דולר כי כנראה לא סיפרו לו על השוק.
בואו נלמד ממקרה נייגל הייז דייויס שחיכינו לו ובסוף נשארנו בלי כלום, נחתים את קופי שהוא שחקן טוב בפני עצמו שיהיה לנו שחקן בעמדה.
ואז,אם, היה ונוכל להחתים את הזוניה מאוחר יותר - נשחרר את קופי לקבוצה אחרת ביורוליג, אין קבוצה אחת שלא תיקח אותו ב 700-800 ואנחנו נשלים לה.
זה בדיוק מה שהיה בעונה שעברה עם מיציץ', אם הוא לא היה חותם היינו פותחים עונה עם כריס ג'ונס בתור רכז ראשון.
עזוב את זה שצריך ישראלים טובים לליגה ואין לך מחליפים ראויים להחתיםהיחיד שנלחם כתב: ↑14 יולי 2026, 19:39 קיץ מדהים עד כה. אמיר קופי, ז'ק ליידי, קרינגטון ותומאס סטוראנסקי. והשארת ברייאנט ובלייקני ומיציץ' ואוטורו ואודיאסי.
חובה וצריך לשחרר מספר שחקנים הסגל עומד על 18 שחקנים זה מטורף. ראשון זה תומר גינת, השני זה טימור, השלישי זה איתי שגב, הרביעי זה יפתח זיו, החמישי זה ווינרייט המיותר והגרוע. גם לשחרר את טיילר אניס ומלקולם המיותרים, והבולגרי שחתם שנה שעברה וחוזר מהשאלה.
לא הבנתי, אתה רוצה שהפועל תפרוש מהליגה? איך רק 4 ישראלים עונה שלמה איך הראש שלך עובדהיחיד שנלחם כתב: ↑13 יולי 2026, 23:24 יש לנו כרגע 17 שחקנים בסגל חחח זה חולני.
הייתי משחרר את בר טימור, גינת ויפתח זיו, ואיתי שגב
הישראלים יהיו קרינגטון , טופין, פלטין, ובלייזר.