סגל הקבוצה - אשכול מתמשך

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3967 לייקים

בלי הסעיף המצחיק הזה הוא גם לא היה פה מלחתחילה לשנה וחצי הקודמות…
redead
קיבל.ה  962 לייקים

מילפורד כתב: 12 יולי 2026, 17:13 בלי הסעיף המצחיק הזה הוא גם לא היה פה מלחתחילה לשנה וחצי הקודמות…
היה מישהו שבכלל הסתכל לכיוון שלו לפני שהפועל הביאו אותו מהריסוק העצמי שהוא עשה לעצמו ?
דאר אל כופר
קיבל.ה  51 לייקים

גם מבחינת סנטרים, אם בכלל יש רצון להביא עוד אחד, השוק דל.
לא ברור מי נשאר ביורוליג חוץ מקאבוקלו (ולדעתי הוא יותר 4) ואולי קוסטלו (שהוזכר בקשר לירושלים לאחרונה). אולי קבאריוס הייז או מאמאדי דיאקיטה שלא ראיתי שחתמו רשמית (בפרטיזן ודובאי בהתאמה). יש גם את וונווין גבריאל ואת דייוויד מק'קורמק אני מניח, אבל אני לא חושב שזו הרמה שמכוונים אליה.
מעבר לזה נשאר בעצם רק להמר על שחקנים מפאתי ה-NBA או מהג'י-ליג. שחקנים כמו ג'יימס וייזמן, אורלנדו רובינסון או מוזס בראון. כל אחד מהם הוא הימור מסוג אחר.
לא יודע אם שחקנים מהיורוקאפ או ה-BCL בסגנון של פרדי גילספי או איסמעיל קמאגטה רלוונטיים כמו שאודיאסי היה (וגם המספרים שלו ביורוליג די צנועים).
יש גם שמות מהליגה היפנית שהוזכרו פה כבר, כמו דיג'יי הוג וקרי בלאקשיר שהם בגדול 4. אני לא יודע כמה הם מתאימים לציפיות שיש בהפועל (מצד שני, מצרפים את סטורנסקי, אז אולי אני מגזים עם הציפיות).
יש סיכוי לא רע שהעמדה הזו תהיה חלשה יותר בהשוואה לעונה הקודמת.
Red_man
קיבל.ה  2819 לייקים

רדנקו כתב: 12 יולי 2026, 16:26 מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
כל האמריקאים כמעט הרימו רגליים וברחו.
וזה מה שיקרה אם נגיע לפלייאוף כשאנחנו סומכים על מתאזרחים שיהיו הסגל הישראלי שלנו.
נשאר בלי שחקנים.
אני כבר לא מדבר על זה שבלאט הוכיח את עצמו ביורוליג כבר כמה שנים טובות.
אם איטודיס מתכוון לשחק בסגל בלי ישראלים ובכך לוותר על התארים המקומיים, אני מוותר על העונה הזאת.
שיקראו לי כשהוא יילך. אני אצפה במשחקים מהבית.
אני חושב שזה קל ליפול על איטודיס אבל בסוף יש פה הנהלה. ההנהלה היא זאת שמציבה לו את המטרות ואם המטרות הן: קודם כל יורוליג אח״כ כל השאר זה נחמד אז ברור שהוא מתאבד על היורוליג. אם היו אומרים לו תקשיב חבר קודם כל אליפות אחכ כל השאר מבחינתו תקבל 40 הפרש כל משחק באירופה אז דברים היו נראים אחרת
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

Red_man כתב: 12 יולי 2026, 17:17
רדנקו כתב: 12 יולי 2026, 16:26 מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
וזה מה שיקרה אם נגיע לפלייאוף כשאנחנו סומכים על מתאזרחים שיהיו הסגל הישראלי שלנו.
נשאר בלי שחקנים.
אם איטודיס מתכוון לשחק בסגל בלי ישראלים ובכך לוותר על התארים המקומיים, אני מוותר על העונה הזאת.
אני חושב שזה קל ליפול על איטודיס אבל בסוף יש פה הנהלה. ההנהלה היא זאת שמציבה לו את המטרות ואם המטרות הן: קודם כל יורוליג אח״כ כל השאר זה נחמד אז ברור שהוא מתאבד על היורוליג. אם היו אומרים לו תקשיב חבר קודם כל אליפות אחכ כל השאר מבחינתו תקבל 40 הפרש כל משחק באירופה אז דברים היו נראים אחרת
יש המון מאמנים באירופה שהיו יכולים לקחת את תמיר בלאט ל10-12 דק ולעשות מטעמים
אבל אצל איטודס אין סיסטם ואין משחק קבוצתי, אין פירוקים ועקרונות אז כל מי שלא שחקן אחד על אחד הולך לאיבוד
מאמן שהוא השמדת ערך מהלכת- חוסר היכולת שלו להפיק משחקנים את הטוב ביותר שלהם פוגעת בנו בשוק הזר ובעיקר הישראלי
מאמן שיכול להצליח רק עם זיליארד דולר תקציב
Maor
קיבל.ה  422 לייקים

ביוניק מאן כתב: 12 יולי 2026, 17:32
נשאר בלי שחקנים.
אבל אצל איטודס אין סיסטם ואין משחק קבוצתי, אין פירוקים ועקרונות אז כל מי שלא שחקן אחד על אחד הולך לאיבוד
מאמן שהוא השמדת ערך מהלכת- חוסר היכולת שלו להפיק משחקנים את הטוב ביותר שלהם פוגעת בנו בשוק הזר ובעיקר הישראלי
איך אתה מסביר את זה שאף קבוצת יורוליג לא החתימה את בלאט עד עכשיו?
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 יולי 2026, 16:36
ביוניק מאן כתב: 12 יולי 2026, 15:45
הוקיץ' כתב: 12 יולי 2026, 13:59

אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
1. החתמה של גארד זר ברמה גבוהה, כזה עם אימפקט הגנתי גדול.
2. החתמה של ישראלי בכיר נוסף מלבד קרינגטון. מאחר ובלאט ככל הנראה לא יהיה, האופציה היחידה (שנראית מופרכת לחלוטין כרגע) היא הזוניה.

בואו נאמר שאני מאוד סקפטי לגבי סעיף 2.
אז בעצם אתה רוצה סגל שכולל

סאטורנסקי
מיציץ
רכז נוסף
בראיינט
בלייקני
קופי
הזוניה
לידיי
איש
אודיאסי
אוטורו
סנטר נוסף

זה 12 זרים לא כולל אניס
לא הבנת. כתבתי שאנחנו צריכים עוד גארד זר ברמה גבוהה ועוד ישראלי ברמה גבוהה (מלבד קרינגטון). מאחר וההחתמה של סטורנסקי מרמזת על כך שאנחנו מוותרים על בלאט, האופציה היחידה שנשארה (ואני די בספק אם היא בכלל קיימת) היא החתמה ואזרוח של הזוניה. Good luck מה שנקרא.
כל דבר אחר ואנחנו נשארים עם סגל ישראלי עלוב למדי.
הזוניה גם אם ייחשב ישראלי הוא כמו זר במשמעויות של חדר הלבשה, זהות וכו
אני לא פוחד מריבוי זרים ו10/11 שאחד מהם זה אניס זה לא מילה גסה אבל 12 זרים זה כבר מוזמן

צריך להכיר במציאות שיורוליג זו מטרה קשיחה, ומעדיפים לוותר על ישראלים שיגרמו לאינטריגות בחדר הלבשה והמטרה כרגע זה לבנות סגל עם מקסימום שחקנים שמבינים את מקומם כדי לייצר מקסימום שקט.
זה נקרא להשמיד בעיה במקום לפתור אותה. תת ניהול מקצועי זה נקרא.
Red_man
קיבל.ה  2819 לייקים

נשאר בלי שחקנים.
כל כך הרבה מאמנים שהוא שיחק בבדיוק שתי קבוצות יורוליג ורק בעונה אחת הגיע בכלל לרבע גמר פלייאוף. אם היו באים ואומרים קודם כל הליגה אז ברור שהיית רואה יותר ישראלים ואת בלאט וכו. אבל אומרים קודם כל יורוליג אז אין ישראלי אחד שיכול להוביל קבוצה לצמרת היורוליג.
lior777
קיבל.ה  280 לייקים

בלאט כזר ביורוליג לא שווה יותר מ 700-800 הוא לא מביא איתו שום דבר מיוחד לקבוצות יורוליג..
purvis short
קיבל.ה  348 לייקים

נשאר בלי שחקנים.
העניין הוא שסטורנסקי הוא לא שחקן אחד על אחד. הוא רכז. מנהל משחק. משחק פיק אנד רול. הוא ממש לא כריס ג'ונס. יותר בכיוון של ההפך מכריס ג'ונס.
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

Red_man כתב: 12 יולי 2026, 17:39

כל כך הרבה מאמנים שהוא שיחק בבדיוק שתי קבוצות יורוליג ורק בעונה אחת הגיע בכלל לרבע גמר פלייאוף. אם היו באים ואומרים קודם כל הליגה אז ברור שהיית רואה יותר ישראלים ואת בלאט וכו. אבל אומרים קודם כל יורוליג אז אין ישראלי אחד שיכול להוביל קבוצה לצמרת היורוליג.
תמיר בלאט לא שווה מקום באף קבוצת יורוליג כזר, זה לא אומר שאם תשים אותו אצל מאמן כמו מסוליס או פדרו מרטינז או ספליטר הם היו יודעים להשתמש בתמיר בלאט אם הם גם ככה צריכים לקבל אותו בתור מקומי.
אצל כל אחד מהמאמנים האלה (כולל קטש) יש סיסטם התקפי עם עקרנות, יסודות ופירוקים ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שיש אצל איטודיס וזו גם הסיבה שהקבוצות שלהן אובר אצ׳יבריות, שים את איטודיס לאמן את זלגיריס הם לא עושים עשירייה.

ומעבר לפגיעה בקרנית העין, מעשית, זה מייצר לנו מגבלות קשות בשוק השחקנים כי ככל שהשיטה שלך יותר שטחית וריקה מתוכן ככה יש פחות שחקנים ש ׳׳מתאימים לשיטה שלך ׳׳ ובגלל זה כל שחקן שחי ממשחק קבוצתי (רכזים, שחקני משחק מעבר, שחקנים של קאטץ׳ אנד שוט, של תנועה ללא כדור, אתלטיים, גב לסל, סליפים) לא יפרח אצל איטודיס.

אז אפשר לבקר את ההנהלה שמאפשרת לו לא להחתים את בלאט ואפשר גם להאשים את המאמן שלא רוצה להחתים את בלאט כי הוא לא יודע להשתמש בו ולהפיק ממנו את ה 150ֿ% כי הוא לא מאמן כזה.
דאר אל כופר
קיבל.ה  51 לייקים

מבחינת רכזים השוק מצומצם מאוד.
קטונתי מלהבין מה הם רואים בסטורנסקי דווקא שהקבוצה צריכה. עוד גארד מבוגר בלי רגליים שהמונטרו וההארפר של העולם יעברו בקלות? ועוד ההתעקשות להקריב את הסגל הישראלי, כאילו לא למדו אף לקח מהעונה החולפת וכל הסאגה עם ים מדר (שיחליפו לו את הברכיים בפלסטיק זול במהרה). אני חושב שאם כבר, וילדוזה או לונדברג אפילו עדיפים עליו.

במקביל קרינגטון עדיין לא הוצג משום מה, על בלאט נראה שוויתרו.
שוב נראה שהקבוצה הולכת לכיוון של הפרדה כמעט מוחלטת בין סגל היורוליג לסגל הליגה. אני מתקשה להבין איך אפשר להסתכל על העונה שעברה - על הבעיות בחדר ההלבשה, על חוסר שביעות הרצון של שחקנים, על ניהול הרוטציה, על המאבקים בליגה ועל הבעיות עם הקהל - ולהגיע למסקנה שצריך להעמיק עוד יותר את המודל הזה.
יש להתאבד על היורוליג ויש להתאבד נקודה.

צריך לכוון ל-10 זרים לכל היותר, וגם זה הרבה. צריך לפחות כמה ישראלים שמסוגלים להיות חלק מרוטציית היורוליג ולא רק "שחקני ליגה". קבוצה שמכוונת להישגים בשתי המסגרות צריכה סגל אחד מאוזן, לא שתי קבוצות נפרדות שחולקות את אותו הסמל.
בלאט לא כזה עילוי, אבל כשהברירות האחרות הן היידיגר ומי יודע מי עוד, זה די מטומטם לוותר עליו. במקום לפתור את בעיות האיזון והעומק שנחשפו בעונה שעברה, יש סיכון שנראה אותן בגרסה חריפה יותר. אני גם לא בטוח איזה עוד רכזים זרים יש בשוק ששווים משהו. אולי מה-NBA גם כן, כמו קיליאן הייז שהוזכר פה לא מזמן.
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

purvis short כתב: 12 יולי 2026, 17:45

העניין הוא שסטורנסקי הוא לא שחקן אחד על אחד. הוא רכז. מנהל משחק. משחק פיק אנד רול. הוא ממש לא כריס ג'ונס. יותר בכיוון של ההפך מכריס ג'ונס.
חדמש
סטורנסקי הוא קודם כל בלי קשר ליכולת פרסונה ואישיות, וזה טוב לחדר הלבשה להפחית אמריקאים.
וזה איזשהו גיבוי למקרה ל2 הרכזים (מיציץ אמור לפספס את תחילת היורוליג אאלט).

אבל פרוויס אתה תראה שגם הוא, רכז גדול ככל שיהיה.
בלי האוטומציה, בלי הפיק אנד רול במעבר, בלי הרי סקרינים, בלי משחק מתוכנן נגד הגנת חילופים - אתה תראה שגם הוא לא יוכל להביא את מה שהוא יודע.
אצל קטש אחרי חילוף תמיר בלאט בעיניים עצומות מרים את הכדור לגבוה כי הוא יודע שהוא זמין ונועל מתחת לטבעת כי זה משחק קבוצתי - בסוף סיסטם של מאמן זה מה שהופך את המוסרים האלה למוסרים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5322 לייקים

דן אוטורו האריך חוזה עד 2029, זה עצום!
אחד הסנטרים הטובים באירופה, יש לנו בסיס אש לשנים הבאות!!!

Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  9047 לייקים

חשוב לזכור אגב שבמציאות, בניגוד לדמיון, איטודיס הוציא משחקנים רבים את העונות הטובות בקריירה שלהם. שני הכוכבים שלנו, בראיינט ואוטורו, היו שחקני ספסל באנדולו. תחת איטודיס, בראיינט היה השחקן השני בטיבו ביורוליג העונה ואוטורו היה סנטר טופ 3 באירופה, שבר את שיא סלי השתיים לשחקן בעונת יורוליג, ונתן סדרת פלייאוף מטורפת נגד ריאל. שניהם אגב, ממש לא שחקני אחד על אחד מובהקים. אני בכלל לא מדבר על בלייקני שחייב את הקריירה שלו לאיטודיס, וגם על כריס ג'ונס שנתן אולי את העונה הטובה בקריירה שלו. לא סתם סיימנו את העונה יותר גבוה ממה שחזו לנו כל הפרשנים וכל הפודקאסטים למיניהם.
עכשיו אפשר להמשיך.
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  165 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 יולי 2026, 18:23 חשוב לזכור אגב שבמציאות, בניגוד לדמיון, איטודיס הוציא משחקנים רבים את העונות הטובות בקריירה שלהם. שני הכוכבים שלנו, בראיינט ואוטורו, היו שחקני ספסל באנדולו. תחת איטודיס, בראיינט היה השחקן השני בטיבו ביורוליג העונה ואוטורו היה סנטר טופ 3 באירופה, שבר את שיא סלי השתיים לשחקן בעונת יורוליג, ונתן סדרת פלייאוף מטורפת נגד ריאל. שניהם אגב, ממש לא שחקני אחד על אחד מובהקים. אני בכלל לא מדבר על בלייקני שחייב את הקריירה שלו לאיטודיס, וגם על כריס ג'ונס שנתן אולי את העונה הטובה בקריירה שלו. לא סתם סיימנו את העונה יותר גבוה ממה שחזו לנו כל הפרשנים וכל הפודקאסטים למיניהם.
עכשיו אפשר להמשיך.
ואודיאסה שהפך מסנטר יורוקאפ לגיטימי לסנטר יורוליג לגיטימי בעבודה קשה.
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
d.k.
קיבל.ה  38 לייקים

כולם מדברים על התעלמות מהליגה בבניית הקבוצה,
מסתבר שתוך הארכת חוזה, טופל גם סעיף שמכוון לליגה המקומית ועלה לא מעט כסף עכשיו:
"לערוץ הספורט נודע כי לאחר שהחזיקו בעונה שעברה בסעיף המאפשר להם לא להגיע לישראל, או יותר נכון כזה שלא מחייב אותם לעשות זאת, בחוזים החדשים הוא כבר לא קיים וזכות הבחירה לא תהיה בידיהם של השחקנים"
Mkorman1
קיבל.ה  98 לייקים

לפזר את הטברנה מייד
רק הפועל
קיבל.ה  3266 לייקים

גם בעונה הקרובה סגל היורוליג שלנו לא רואה את של החלאות, נקווה הפעם גם בליגה יהיה לנו יתרון
תעיף ליציע
קיבל.ה  386 לייקים

אין סיבה שלא נשפיל אותם ביורוליג.
לא רואים אותם ממטר.

בארץ זה סיפור אחר בגלל החוקים לא בגלל שהם
קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
redead
קיבל.ה  962 לייקים

אין לנו רכז עדיין...
סמל אישי של משתמש
Rak-Hapoel
קיבל.ה  165 לייקים

תעיף ליציע כתב: 12 יולי 2026, 20:02 אין סיבה שלא נשפיל אותם ביורוליג.
לא רואים אותם ממטר.

קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
בארץ צריך להגיע לקו הסיום עם סגל הזרים הכי חזק ובצקווה כשיר אחרי 800 משחקי יורוליג.
נפלנו בעיקר על זה
:hapoel: 'רק הפועל' זמינה בחנות האפליקציות. תבלו.
הוקיץ'
קיבל.ה  9047 לייקים

לא רואים אותם ממטר.

קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
זה גם נכון בהקשר לכל סיפור יחסי איטודיס-מדר. אני העברתי הרבה ביקורת על איטודיס כי מדר בעיני היה חייב להיות חלק הרבה יותר משמעותי בקבוצה גם ביורוליג. כל זה נכון רק בגלל חוקי הזרים בארץ. אם מדר היה זר, אף אחד לא היה מניד עפעף אם איטודיס היה מייבש ביורוליג מישהו עם הרקורד שלו. למען האמת, מישהו עם הרקורד שלו בכלל לא היה מגיע להפועל אלמלא תעודת הזהות. וזה חשוב לזכור כשהשחקנים הישראלים בוכים על כך שמייבשים אותם.
בכל מקרה, אלו החוקים ואת זה צריך לנצח.
אוהד כורסא
קיבל.ה  920 לייקים

הוקיץ' כתב: 12 יולי 2026, 20:37
לא רואים אותם ממטר.

קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
זה גם נכון בהקשר לכל סיפור יחסי איטודיס-מדר. אני העברתי הרבה ביקורת על איטודיס כי מדר בעיני היה חייב להיות חלק הרבה יותר משמעותי בקבוצה גם ביורוליג. כל זה נכון רק בגלל חוקי הזרים בארץ. אם מדר היה זר, אף אחד לא היה מניד עפעף אם איטודיס היה מייבש ביורוליג מישהו עם הרקורד שלו. למען האמת, מישהו עם הרקורד שלו בכלל לא היה מגיע להפועל אלמלא תעודת הזהות. וזה חשוב לזכור כשהשחקנים הישראלים בוכים על כך שמייבשים אותם.
לא שולל לגמרי, אבל אם היה שחקן שהיה מסכן את הקריירה ומביא תואר היה מקבל הרבה כבוד.
כמובן שהיום כבר לא רלוונטי.
Maor
קיבל.ה  422 לייקים

תחושה שמחר נמשיך עם רצף החוזים ונקבל וולקאם
בני12
קיבל.ה  3102 לייקים

אוהד כורסא כתב: 12 יולי 2026, 20:41
לא רואים אותם ממטר.

קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
לא שולל לגמרי, אבל אם היה שחקן שהיה מסכן את הקריירה ומביא תואר היה מקבל הרבה כבוד.
הוא לא היחיד שהביא את התואר. היו עוד כמה בסיפור
הסכנה הגדולה לקריירה שלו היתה ההתעקשות ללכת לנבחרת למרות הפציעה
Nati
קיבל.ה  3441 לייקים

בני12 כתב:
הוקיץ' כתב: 12 יולי 2026, 20:37 זה גם נכון בהקשר לכל סיפור יחסי איטודיס-מדר. אני העברתי הרבה ביקורת על איטודיס כי מדר בעיני היה חייב להיות חלק הרבה יותר משמעותי בקבוצה גם ביורוליג. כל זה נכון רק בגלל חוקי הזרים בארץ. אם מדר היה זר, אף אחד לא היה מניד עפעף אם איטודיס היה מייבש ביורוליג מישהו עם הרקורד שלו. למען האמת, מישהו עם הרקורד שלו בכלל לא היה מגיע להפועל אלמלא תעודת הזהות. וזה חשוב לזכור כשהשחקנים הישראלים בוכים על כך שמייבשים אותם.
הוא לא היחיד שהביא את התואר. היו עוד כמה בסיפור
הסכנה הגדולה לקריירה שלו היתה ההתעקשות ללכת לנבחרת למרות הפציעה
מוטלי ובלייקני
Nati
קיבל.ה  3441 לייקים

הוקיץ' כתב:חשוב לזכור אגב שבמציאות, בניגוד לדמיון, איטודיס הוציא משחקנים רבים את העונות הטובות בקריירה שלהם. שני הכוכבים שלנו, בראיינט ואוטורו, היו שחקני ספסל באנדולו. תחת איטודיס, בראיינט היה השחקן השני בטיבו ביורוליג העונה ואוטורו היה סנטר טופ 3 באירופה, שבר את שיא סלי השתיים לשחקן בעונת יורוליג, ונתן סדרת פלייאוף מטורפת נגד ריאל. שניהם אגב, ממש לא שחקני אחד על אחד מובהקים. אני בכלל לא מדבר על בלייקני שחייב את הקריירה שלו לאיטודיס, וגם על כריס ג'ונס שנתן אולי את העונה הטובה בקריירה שלו. לא סתם סיימנו את העונה יותר גבוה ממה שחזו לנו כל הפרשנים וכל הפודקאסטים למיניהם.
עכשיו אפשר להמשיך.
הצלחה של שטיפת המוח של הערוץ של מכבי.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  179 לייקים

1. אפשר להשתגע מהבכי והנהי מההחתמות, כאילו אנחנו אולימפיאקוס או פנר וכבר 20 שנה ביורוליג. שמרנו על בריאנט - שחקן חמישיה ראשונה ביורוליג, ואוטורו - אחד הסנטרים הכי טובים במפעל. החתמנו בזול שחקן עם רזומה נ.ב.א יפה מאוד, השארנו את בלייקני, ולך תדע מה נקבל ממיציץ שנה הבאה. אז סבבה, סטורנסקי הוא באמת שחקן בדעיכה, והייתי מת לראות את באטלר במקום. אבל הוא בא לסגור 10-15 דקות, לא להוביל את הפועל, מצחיק שאנשים קוברים את הפרויקט בגללו.

2. אפשר להשתגע מהיחס שאיטודיס מקבל. בגדול זה נראה שאפילו קטש, המאמן שבונה את הקבוצות הכי פריכות ביקום, מקבל פה יחס טוב יותר. לא זוכר את הסטטיסטיקה, אבל כשהוא אימן אותנו שברנו איזה שיא בהפסדים במשחקים שהגיעו לסיום צמוד, ולא הרבה השתנה. מכבי רקדו וכיכבו ועלו בטבלה בדיוק עד שזה היה חשוב, ואז הם הפסידו משחק אחרי משחק וסיימו 12. יש את כל השחקנים שהגיעו לפיק עם איטודיס שהוקיץ׳ ציין, וגם אם אני לא מסכים עם הניהול משחק וגם אם לפעמים זה קשה לראות, בפועל הייתה לנו עונה מצוינת, ואיטודיס הוא מאמן מהשורה הראשונה ביורוליג. אם הוא היה מקבל מיצ׳יץ ששווה את ה- 6 מיליון אז היינו בפיינל פור כמו כלום
Niro
קיבל.ה  3014 לייקים

Nati כתב: 12 יולי 2026, 22:24
הוקיץ' כתב:חשוב לזכור אגב שבמציאות, בניגוד לדמיון, איטודיס הוציא משחקנים רבים את העונות הטובות בקריירה שלהם. שני הכוכבים שלנו, בראיינט ואוטורו, היו שחקני ספסל באנדולו. תחת איטודיס, בראיינט היה השחקן השני בטיבו ביורוליג העונה ואוטורו היה סנטר טופ 3 באירופה, שבר את שיא סלי השתיים לשחקן בעונת יורוליג, ונתן סדרת פלייאוף מטורפת נגד ריאל. שניהם אגב, ממש לא שחקני אחד על אחד מובהקים. אני בכלל לא מדבר על בלייקני שחייב את הקריירה שלו לאיטודיס, וגם על כריס ג'ונס שנתן אולי את העונה הטובה בקריירה שלו. לא סתם סיימנו את העונה יותר גבוה ממה שחזו לנו כל הפרשנים וכל הפודקאסטים למיניהם.
עכשיו אפשר להמשיך.
הערוץ של מכבי? עוד לפני זה, זה מגיע מהבית.
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

Nati כתב: 12 יולי 2026, 22:24
עכשיו אפשר להמשיך.
כן יאללה יאללה
מרוב שהתרגלת לקטול אנשים עם פוזציה כבר שכחת מה זה לענות בצורה עניינית למישהו שמביע ביקורת

איטודיס מאמן בינוני מינוס, וזה שאני מנטרל את כל נושא האישיות ויחסי האנוש שלו כי הם לא מעניינים אותי
מצידי שיהיה האיש הכי בלתי בעולם אבל שיעמיד קבוצה שקרובה להיות מאומנת - עודד קטש, מסיוליס, פדרו מרטינז לא מאמנים מהמעצמות, מאמנים הרבה יותר טובים ממנו משמעותית
לא בגלל פוזיציה, בגלל כדורסל - בוא נראה מה יקרה כשהוא יהיה עם תקציב כמו שלמאמנים הנל היה העונה, אני מאמין שהיום שנוכל לבחון את התזה הזו לא רחוק.

תראה את הדלתא באחוזי ההצלחה שלו נגד קבוצות הפלייאוף ביורוליג לעומת השאר, את הדלתא באחוזי ההצלחה נגד מכבי וירושלים חרף הסדרה.
2 סדרות נגד ריאל מדריד ומכבי לא היינו תחרותיים בכלל.
בכל מקרה אתה מוזמן אליי למשרד שנעבור על משחקים מלאים וננתח כמה משחקי ההתקפה שלנו לא מאומן וחסר יסודות בסיסיים
Davidcito
קיבל.ה  52 לייקים

יש למישהו מושג מתי הגרלת היורוליג? חיפשתי באתר שלהם ואין שום אזכור
הוקיץ'
קיבל.ה  9047 לייקים

לא רואים אותם ממטר.

קבוצה יותר טובה.
צריך להדגיש את זה.
היה מקבל הרבה כבוד, אבל אם למרכוס פוסטר הייתה פציעה בזמן הריצה לתואר והוא היה משחק למרות הפציעה ולמרות עצות הרופאים, זה אומר שהיינו משאירים אותו במקום להחתים את בראיינט? כנראה שלא.
ביוניק מאן
קיבל.ה  49 לייקים

Davidcito כתב: 12 יולי 2026, 23:09 יש למישהו מושג מתי הגרלת היורוליג? חיפשתי באתר שלהם ואין שום אזכור
4 באוגוסט לדעתי
Niro
קיבל.ה  3014 לייקים

למפנטזים על הזוניה, 2 הקבוצות כנראה הכי עשירות ביורוליג איבדו את ה3 המוביל שלהן, פאו את אוסמן, דובאי את דיאלו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2396 לייקים

Niro כתב:למפנטזים על הזוניה, 2 הקבוצות כנראה הכי עשירות ביורוליג איבדו את ה3 המוביל שלהן, פאו את אוסמן, דובאי את דיאלו.
פאו לא איבדו אותו.
הם הביאו את בונגה ויש להם גם את הייז דיוויס.
עם כמה שהוא שחקן נהדר, הם לא ממש נפגעו ולדעתי אין סיכוי שהזוניה ילך לשם.
דובאי זה סיפור אחר.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Davidcito
קיבל.ה  52 לייקים

רדנקו כתב: 12 יולי 2026, 23:29
Niro כתב:למפנטזים על הזוניה, 2 הקבוצות כנראה הכי עשירות ביורוליג איבדו את ה3 המוביל שלהן, פאו את אוסמן, דובאי את דיאלו.
פאו לא איבדו אותו.
הם הביאו את בונגה ויש להם גם את הייז דיוויס.
עם כמה שהוא שחקן נהדר, הם לא ממש נפגעו ולדעתי אין סיכוי שהזוניה ילך לשם.
דובאי זה סיפור אחר.

על שחקנים שעופר נלחם שיגיעו באופן אישי, הוא משלם יותר מדובאי. השאלה היא רק רצון של השחקן להגיע. את הכסף יש כבר מי שישים אצלנו
shaharot
קיבל.ה  1502 לייקים

@ביוניק מאן
אני חושב שאתה מאוד מאוד מקטין את איטודיס
ומנגד מאדיר את קטש

איטודיס עובדתית מכין משחק מצוין ויש לי אלף דוגמאות לתת לך רק מהעונה האחרונה שלנו
קטש מאמן הגנה זוועה ולא סתם מכבי סיימו אחרונים בספיגת נקודות

עכשיו אני לא אומר שקטש מאמן גרוע , אבל איטודיס בטח לא מאמן בינוני מינוס
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  1079 לייקים

תסתכלו על הצד החיובי. אם אין בהפועל ישראלים שהם top level, אף אחד לא יוכל לקלל את איטודיס שלא נותן לישראלים לשחק.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2396 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:תסתכלו על הצד החיובי. אם אין בהפועל ישראלים שהם top level, אף אחד לא יוכל לקלל את איטודיס שלא נותן לישראלים לשחק.
וגם נמשיך לפנטז על אליפות שלא תגיע.

שליחת תגובה