סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
תכף יספרו פה שגם סטורנסקי זו לא התפשרות
קיץ מאכזב בטירוף
קיץ מאכזב בטירוף
-
Maor
- קיבל.ה 428 לייקים
אני דווקא בעד להסתמך על זרים בלבד בעמדה 1. האלטרנטיבה של בלאט עם השכר שהוא דורש לא שווה את זה.
לצירוף של בלאט יש משמעות מעבר להיותו ישראלי, הוא נוגס בתקציב ומכריח לייצר התאמות עבורו בסגל.
בעיניי אגב, הסדרה האחרונה נגד מכבי מוכיחה שהמשקל שנותנים לסגל הישראלי הוא מוגזם, והרבה יותר חשוב סגל הזרים.
לצירוף של בלאט יש משמעות מעבר להיותו ישראלי, הוא נוגס בתקציב ומכריח לייצר התאמות עבורו בסגל.
בעיניי אגב, הסדרה האחרונה נגד מכבי מוכיחה שהמשקל שנותנים לסגל הישראלי הוא מוגזם, והרבה יותר חשוב סגל הזרים.
- מילפורד
- קיבל.ה 3967 לייקים
כמו אשתו של הזוניה, גם אשתו של סטורנסקי יהודיה?
אם מביאים אותו כדי שישחק כישראלי , אני יכול להבין את ההחתמה הזאת.
השאלה , כמו לגבי הזוניה, כמה זמן לוקח לאזרח שחקן על זה שאשתו יהודיה, בזמנו עם אדריאן בנקס זה לקח מספיק זמן שגרם לנו לרשום אותו בסוף כזר חמישי.
והשאלה 2, מה זה אומר לגבי הזוניה?
ועוד הערה בנושא, הזוניה בעמדה שבליגה נוכל להסתדר בלעדיו כמה חודשים, רכז ישראלי מוביל , זה משהו שאנחנו חייבים מפתיחת הליגה…
אם מביאים אותו כדי שישחק כישראלי , אני יכול להבין את ההחתמה הזאת.
השאלה , כמו לגבי הזוניה, כמה זמן לוקח לאזרח שחקן על זה שאשתו יהודיה, בזמנו עם אדריאן בנקס זה לקח מספיק זמן שגרם לנו לרשום אותו בסוף כזר חמישי.
והשאלה 2, מה זה אומר לגבי הזוניה?
ועוד הערה בנושא, הזוניה בעמדה שבליגה נוכל להסתדר בלעדיו כמה חודשים, רכז ישראלי מוביל , זה משהו שאנחנו חייבים מפתיחת הליגה…
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3266 לייקים
לא רעיון טוב להביא שחקן בגילו לדעתי אבל אפשר להיות.מופתעים , אם לידיי וקרינגטוון יגיעו זה יהיה קיץ ו טוב לדעתי על הנייר
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
בלאט שחקן יותר טוב ממנו בהווה, וישראלי מהטובים בליגה
-
purvis short
- קיבל.ה 349 לייקים
רק לשים את עניין הגיל בפרופורציות: זה שחקן שבארבע העונות האחרונות שיחק: 36,39,39,37 משחקי יורוליג וזה מרשים מאוד.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9047 לייקים
אני אגב ממש לא חושב שהוא שחקן גמור. הוא שחקן טוב, חכם, קולע טוב מבחוץ ומאוד יציב בעונות האחרונות ביורוליג. באופן כללי מדובר ברכז מחליף מאוד לגיטימי.
הבעיה שלי היא כפי שציינתי במשמעוית עבור הסגל הישראלי שלנו.
הבעיה שלי היא כפי שציינתי במשמעוית עבור הסגל הישראלי שלנו.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
איבדת את מדר
כל האופציות הראשונות, ליילס, מונטרו והזוניה - אף אחד מהם לא הצלחת להביא. לא פתרת את בעיית הריבאונד.
אודיאסי בדרך להיות סנטר שני, החתמת 2 שחקנים סופר חלשים כמו איש וסאטורנסקי וגם ליידי שחותם זה שחקן בירידה ולא טופ 5 עמדה 4 שהיו בשוק בקיץ.
והכי גרוע, זה שאתה לא משפר את הסגל הישראלי שלך.
קיץ מאכזב
-
lior777
- קיבל.ה 280 לייקים
תסתכלו על המספרים העלובים שלו בפלייאוף בספרד 3 נק' עם אחוזים מזעזעים מכל הטווחים.. מנסה להבין מה ההיגיון מהאחורי ההחתמה הזאת? אם הם רוצים ניסיון יש לנו כבר את ואסה, לא חבל על הכסף? במיליון וחצי היה אפשר להשקיע באיזה פליט נביאי צעיר עם אפסייד שיכול להתפתח פה להיות שחקן.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
הוא פנסיונר
שחקן בן 35 בשיטה של איטודיס
לך תראה את השיח עליו בקרב אוהדי ברצלונה ברשתו
גם אם הוא יתאזרח זה טעות גדולה לקחת אותו על בלאט
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9047 לייקים
תודה על האינפוט.ביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 12:56הוא פנסיונר
שחקן בן 35 בשיטה של איטודיס
לך תראה את השיח עליו בקרב אוהדי ברצלונה ברשתו
גם אם הוא יתאזרח זה טעות גדולה לקחת אותו על בלאט
-
Niro
- קיבל.ה 3014 לייקים
מההודעות שלך אפשר לחשוב שאנחנו ריאל מדריד. לפני שנתיים שיחק אצלך דז וולס, לאן הלכת עם האכזבות שלך?ביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 12:54איבדת את מדר
כל האופציות הראשונות, ליילס, מונטרו והזוניה - אף אחד מהם לא הצלחת להביא. לא פתרת את בעיית הריבאונד.
אודיאסי בדרך להיות סנטר שני, החתמת 2 שחקנים סופר חלשים כמו איש וסאטורנסקי וגם ליידי שחותם זה שחקן בירידה ולא טופ 5 עמדה 4 שהיו בשוק בקיץ.
קיץ מאכזב
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 166 לייקים
מי אמר שכל זר חייב להיות סקורר או סופרסטאר?
סטורנסקי שחקן מנוסה שיודע להזיז יפה מאד את הכדור והשנה סבלנו מרכזים שלא עשו את זה.
קבוצה שיש לה אלייזה, בלייקני, קורן, אוטורו, טאי, אולי לידיי ועוד...צריכה שחקנים שיניעו את הקבוצה. מי שיקלע לא חסר.
אם גם בלאט מגיע, ומיציץ טיפונת משנה גישה, יש לנו 4 רכזים שיודעים להניע כדור יפה.
סטורנסקי שחקן מנוסה שיודע להזיז יפה מאד את הכדור והשנה סבלנו מרכזים שלא עשו את זה.
קבוצה שיש לה אלייזה, בלייקני, קורן, אוטורו, טאי, אולי לידיי ועוד...צריכה שחקנים שיניעו את הקבוצה. מי שיקלע לא חסר.
אם גם בלאט מגיע, ומיציץ טיפונת משנה גישה, יש לנו 4 רכזים שיודעים להניע כדור יפה.
-
lior777
- קיבל.ה 280 לייקים
אין בעיה שלא יהיה סקורר.. דעתי היא שאנחנו חייבים עכשיו רק שחקנים עם אורנטציה הגנתית, הבעיה שסטורנסקי לא מביא לך לא סקורינג ולא הגנה ועצירת גארדים יריבים.Rak-Hapoel כתב: ↑12 יולי 2026, 13:01 מי אמר שכל זר חייב להיות סקורר או סופרסטאר?
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 920 לייקים
טוב אין לי מושג מה קרה עם מדר והאם הדרישה שלו שלא יחתימו מחליף לג'ונס הייתה אמיתית.Niro כתב: ↑12 יולי 2026, 13:00מההודעות שלך אפשר לחשוב שאנחנו ריאל מדריד. לפני שנתיים שיחק אצלך דז וולס, לאן הלכת עם האכזבות שלך?ביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 12:54איבדת את מדר
קיץ מאכזב
אבל אם כן וויתרנו על מדר בשביל סטורנסקי זה לא פחות מטירוף.
- מילפורד
- קיבל.ה 3967 לייקים
מסתבר שאשתו לא יהודיה, מי שאמר לי את זה הטעה אותי.
- גביזון
- קיבל.ה 5322 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3266 לייקים
אז בעצם אם אין פה קבוצת NBA בדרגה בינונית לפחות זה קיץ מאכזב? מי ישמע כבר איזה יריבות יש לנוביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 12:54איבדת את מדר
קיץ מאכזב
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3266 לייקים
קרינגטון זה שיפור בגזרה הישראלית , לא מבין למה איטודיס השחצן לא רוצה את בלאט זה כן לא ברור
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
בלאט לא יגיע אלינו כשיש לפניו 3 רכזים זרים, ובצדק.Rak-Hapoel כתב: ↑12 יולי 2026, 13:01 מי אמר שכל זר חייב להיות סקורר או סופרסטאר?
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 3102 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 3014 לייקים
-
redead
- קיבל.ה 962 לייקים
אומר את זה רק על דעת עצמי ולא אף אחד אחדביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 13:30שיפור לעומת מי - איבדת את מדר והבאת אותו.
שיפור זה בטח לא.
תפסיקו לייפות את המציאות.
אי הבאה של תמיר בלאט זה הצהרה לא כתובה על זה שהליגה הישראלית לא מעניינת אותם
אין שום מצב בעולם שהם זורקים מראש את הליגה!
ודרך אגב אנחנו כולה באמצע יולי, הליגה מתחילה עוד חודשיים וחצי !!
בלי קשר אם לא הבנתם, לא באמת משנה מה קורה באוקטובר, משנה מה קורה במאי-יוני
-
Maor
- קיבל.ה 428 לייקים
מדויק.redead כתב: ↑12 יולי 2026, 13:51אומר את זה רק על דעת עצמי ולא אף אחד אחדביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 13:30שיפור לעומת מי - איבדת את מדר והבאת אותו.
שיפור זה בטח לא.
תפסיקו לייפות את המציאות.
אי הבאה של תמיר בלאט זה הצהרה לא כתובה על זה שהליגה הישראלית לא מעניינת אותם
אין שום מצב בעולם שהם זורקים מראש את הליגה!
ודרך אגב אנחנו כולה באמצע יולי, הליגה מתחילה עוד חודשיים וחצי !!
בלי קשר אם לא הבנתם, לא באמת משנה מה קורה באוקטובר, משנה מה קורה במאי-יוני
בשונה מהיורוליג שם משנה כבר מהמחזור הראשון.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9047 לייקים
אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
1. החתמה של גארד זר ברמה גבוהה, כזה עם אימפקט הגנתי גדול.
2. החתמה של ישראלי בכיר נוסף מלבד קרינגטון. מאחר ובלאט ככל הנראה לא יהיה, האופציה היחידה (שנראית מופרכת לחלוטין כרגע) היא הזוניה.
בואו נאמר שאני מאוד סקפטי לגבי סעיף 2.
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 330 לייקים
נראה ששוק השחקנים נהיה קשוח מאוד. הסיטואציה שאנחנו נמצאים בה בארץ לא עוזרת, ונראה שכסף גדול יש בעוד מקומות.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3266 לייקים
בגל. איטודיס הכושל בלאט לא יהיה פה וזה מעצבן
-
shaar7_12
- קיבל.ה 118 לייקים
החתמת בלאט משפרת את הסגל הישראלי שלנו אבל בטח לא נותנת לנו יתרון וגם גם לא ברור באיזה יכולת הוא יגיע לפלאוף , ובגלל ענייני המס ברוטו זה כפול , אין ברירה אלא להתאבד על מתאזרח בכיר אם יש דבר כזה .הוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2026, 13:59אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
2. החתמה של ישראלי בכיר נוסף מלבד קרינגטון. מאחר ובלאט ככל הנראה לא יהיה, האופציה היחידה (שנראית מופרכת לחלוטין כרגע) היא הזוניה.
מצידי שישחקו רק זרים ומתאזרחים , ראינו כבר את הנאמנות של השחקן הישראלי הבכיר שלנו .
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
אז בעצם אתה רוצה סגל שכוללהוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2026, 13:59אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
סאטורנסקי
מיציץ
רכז נוסף
בראיינט
בלייקני
קופי
הזוניה
לידיי
איש
אודיאסי
אוטורו
סנטר נוסף
זה 12 זרים לא כולל אניס
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 265 לייקים
לגבי סטורנסקי - אחוזים טובים מ-3 (כמעט 50%), מ-2 הוא גם קולע כ-50%....בדקתי אותו מול כריס ג'ונס בנתונים הסטטיסטיים - הוא קלע פחות נקודות מג'ונס שנה שעברה, אבל נתן קצת יותר אסיסטים. ה-PIR שלו נמוך משל ג'ונס בנקודה.
לא יודע מה זה אומר, אני ממש לא מומחה.
מה שכן, ממה שאני זוכר סגנון המשחק שלו שונה משל ג'ונס - פחות כדרורים וחדירות ויצירה של נקודות מ-1 על 1.
לא יודע מה זה אומר, אני ממש לא מומחה.
מה שכן, ממה שאני זוכר סגנון המשחק שלו שונה משל ג'ונס - פחות כדרורים וחדירות ויצירה של נקודות מ-1 על 1.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 50 לייקים
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 689 לייקים
שמע יש לך דרישות כאילו אנחנו פנאתינייקוס
בונים פה סגל חלום זה שיש לך מתחרות על שחקנים כמו יאבסולה ומונטרו ובסוף אתה "מפסיד" אותם לאימפריות מיוון זה לא כזה נורא
גם מה יש לך נגד ליידי? אם הוא לא בטופ 5 הוא מיד אחרי בטופ 10
-
Maor
- קיבל.ה 428 לייקים
איפה חותמים?ביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 15:45אז בעצם אתה רוצה סגל שכוללהוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2026, 13:59אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
סאטורנסקי
מיציץ
רכז נוסף
בראיינט
בלייקני
קופי
הזוניה
לידיי
איש
אודיאסי
אוטורו
סנטר נוסף
זה 12 זרים לא כולל אניס
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 166 לייקים
יפה שאתה שורד
- רדנקו
- קיבל.ה 2396 לייקים
מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
כל האמריקאים כמעט הרימו רגליים וברחו.
וזה מה שיקרה אם נגיע לפלייאוף כשאנחנו סומכים על מתאזרחים שיהיו הסגל הישראלי שלנו.
נשאר בלי שחקנים.
אני כבר לא מדבר על זה שבלאט הוכיח את עצמו ביורוליג כבר כמה שנים טובות.
אם איטודיס מתכוון לשחק בסגל בלי ישראלים ובכך לוותר על התארים המקומיים, אני מוותר על העונה הזאת.
שיקראו לי כשהוא יילך. אני אצפה במשחקים מהבית.
וזה מה שיקרה אם נגיע לפלייאוף כשאנחנו סומכים על מתאזרחים שיהיו הסגל הישראלי שלנו.
נשאר בלי שחקנים.
אם איטודיס מתכוון לשחק בסגל בלי ישראלים ובכך לוותר על התארים המקומיים, אני מוותר על העונה הזאת.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 920 לייקים
!!!רדנקו כתב: ↑12 יולי 2026, 16:26 מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
נשאר בלי שחקנים.
הכעס שלי מופנה אבל להנהלה שמסוגלת לשפוך עשרות מיליונים על שחקנים ולא מבינה מה העיקר בשביל הקהל.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 12 יולי 2026, 16:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9047 לייקים
לא הבנת. כתבתי שאנחנו צריכים עוד גארד זר ברמה גבוהה ועוד ישראלי ברמה גבוהה (מלבד קרינגטון). מאחר וההחתמה של סטורנסקי מרמזת על כך שאנחנו מוותרים על בלאט, האופציה היחידה שנשארה (ואני די בספק אם היא בכלל קיימת) היא החתמה ואזרוח של הזוניה. Good luck מה שנקרא.ביוניק מאן כתב: ↑12 יולי 2026, 15:45אז בעצם אתה רוצה סגל שכוללהוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2026, 13:59אני אחדד, כדי שההחתמה הזאת לא תתגלה כבעייתית מאוד בהמשך צריכים לקרות שני דברים:
סאטורנסקי
מיציץ
רכז נוסף
בראיינט
בלייקני
קופי
הזוניה
לידיי
איש
אודיאסי
אוטורו
סנטר נוסף
זה 12 זרים לא כולל אניס
כל דבר אחר ואנחנו נשארים עם סגל ישראלי עלוב למדי.
-
redead
- קיבל.ה 962 לייקים
לא מבין איך בכלל יש לכם חשק להתחיל עונה עם בלאט אבל שיהיהרדנקו כתב: ↑12 יולי 2026, 16:26 מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
נשאר בלי שחקנים.
-
כוח עליון
- קיבל.ה 209 לייקים
הפועל ויתרה על ההישגיות בזירה המקומית ביום שהיא שמה סעיף מצחיק של 300 אלף לים מדררדנקו כתב: ↑12 יולי 2026, 16:26 מזכיר לכולם שוב מה קרה כשהתחילו שמועות על מלחמה מתקרבת.
נשאר בלי שחקנים.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!