Adom_Adom כתב: ↑10 יולי 2026, 18:47
amittima1234 כתב: ↑10 יולי 2026, 17:52
אם הייתי ג'ורג' הינאס, זה הסגל שהייתי בונה עד סוף הקיץ:
1:
יפתח/רכז ישראלי מהמכללות (העיקר שיהיה גיבוי לליגה) - ישראלי
תמיר - ישראלי
1-2:
ואסה
בר - ישראלי
2:
קאדין - ישראלי
בלייקני
2-3:
אלייז׳ה
פלטין - ישראלי
3:
קופי
איש
טופין הפחות טוב (ב NBA וב g league הוא משחק בעמדה מספר 3) - ישראלי
4:
גינת - ישראלי
לידיי
הזוניה- ישראלי
5:
אטורו
אודיאסי
שגב - ישראלי
משחרר/משאיל לקבוצת יורוקאפ (כדי למנוע תחרות):
קולין
מוטלי
אניס
סגל מאוזן יותר מעונה שעברה של 17 שחקנים סה"כ, מתוכם 9 ישראלים ו8 זרים. זה עדיין הרבה, אבל הפציעות והעונה הארוכה הוכיחו כי עומק נדרש כדי להגיע להישגים.
הבסיס בעונה הבאה יהיה בישראל ולא בסופיה, ואם איטודיס ירחיב קצת את הרוטציה ייתכן והשנה ניקח יותר מ0 תארים.
אניס ישאר הוא יהיה כשיר אולי באמצע העונה אולי
5 זר אחד נוסף אתה חייב במקום מוטלי חייב
והוזוניה כישראלי זה פנטזיה שכנראה לא תתגשם גם כזר ובכל מקרה לדעתי אי אפשר 2 מתאזרחים חדשים
גם בר אוו פלטין אני אנחש שאחד משנהם לא ישאר
10 זרים ו7 ישראלים זה גם אחלה
מסכים לגבי הזוניה, חלום רטוב לראות אותו בארץ, מה גם שלא הכרתי את הנושא של המתאזרחים החדשים. אפשר לאזרח אותו העונה ואת טופין עונה הבאה, הוא שובר שיוויון בליגה.
לגבי עמדה מספר 5, אחת הבעיות העונה היו שמרוב עומס בעמדה 5 דחקת את מוטלי לשחק במספר 4, וניסית ככה גם לפתור את החור שהיה לך בעמדה הזאת. לא חושב שבקיץ שעבר תכננו בהפועל שאטורו יהיה כל כך דומיננטי וחשוב (פתח ב42 מתוך 42 העונה ביורוליג, באנאדולו הוא פתח רק ב4 ושיחק כמעט פי 2 פחות דקות סה"כ).
אני חושב שבקבוצה לא צריך יותר מ3 סנטרים מובהקים (שיכולים לשחק רק ב5). אם יש לנו את אטורו, שהוא הפותח שלך, אודיאסי שעולה מהספסל ואת שגב, כדי להביא עוד סנטר מובהק (סטייל מוזס רייט או ניבו) אז חייבים לשחרר את אחד מהם.
אפשר לוותר על שגב, בעונת היורוקאפ האחרונה היינו עם 3 סנטרים זרים כל העונה וזה עבד טוב (למעט רוינה שלא קיבל דקות משמעותיות).
אם משחררים את מוטלי ולא מביאים עוד סנטר, זה מסתדר עם הסמול בול של איטודיס עם לידיי/הזונייה ב5, ואז יש לך גיבוי נוסף במידה ולא הולך עם אטורו ואודיאסי (נניח ושגב לא רלוונטי ליורוליג).