dino כתב: ↑11 יולי 2026, 14:02
אנחנו בתהליך כתב: ↑11 יולי 2026, 13:50
L.S כתב: ↑11 יולי 2026, 13:13
סתם מחשבה הזויה שעוברת לי בראש, יש בהפועל בטח כמה אנשים מקצוע שקשורים לכדורגל, לא אוהדים, אשכרה אנשי מקצוע שמלווים יום יום את השחקנים ורואיפ אותם באימונים.
אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה כנראה המצב
הצוות המקצועי זה אלוהיי הכדורגל ולא ידענו?
אני מסתכל על עובדות
והעובדות הן ש2 החלוצים המובילים שלך כבשו 3 שעריי שדה בעונה שלמה.
החטאות, לא החטאות, בנייה בהתקפה, לחץ, אותנו כאוהדים זה לא מעניין וזה נתון מזעזע.
הציפייה הייתה שתגיע חלוץ ולכן הביקורת מוצדקת ואני שותף אליה.
זה שאני לא אתמוך בבואטנג ואני אשמח בכל גול שלו וארצה בהצלחתו? לא יקרה, הלוואי שיצליח.
אבל - הביקורות סופר מקצועיות והניסיונות לנגח אותם הן מגוחכות בעיניי.
מה לגבי כאוהד מהרחוב לבוא בביקורת אבל להשאיר איזשהו ספק שאולי אני טועה ואת ״הלא יכול להיות שהם לא רואים מה שאני רואה״, לבוא ביותר ספק, בצניעות.
כמה מהאוהדים פה בתחילת עונה שעברה, הימרו שלכל היותר הפועל תאבק על כניסה לפלייאוף בסגל הנוכחי והופתעו? הרבה. לכן, תמיד חשוב להשאיר ספק ולהשאיר איזשהו מקום של מחשבה שאולי אני לא מצליח כאיש נדלן, כמאלף סוסים, או כאפילו איש כדורגל, לראות את כל התמונה.
במועדון בריא, עם אמצעים רחבים, עם תוכניות לשנים ולא להצלחה מיידית, יש בדרך כלל הרבה אלמנטים שהם רואים כולל גם חישובים כלכליים לפעמים שנותנים איזשהו משקל שאת האוהד זה מעניין את התחת.
מאוד יכול להיות שהם טועים, אבל תשאירו מעט ספק שאולי אתם לא רואים מספיק טוב
הדוגמה לגבי מה שחשבנו בתחילת העונה שעברה לעומת מה שהיה בפועל, היא לא דוגמה טובה בעיני.
כשאתה מהמר לאן הקבוצה תגיע מספר הנעלמים הוא עצום. אתה לא מכיר את שאר הקבוצות, אתה לא מכיר חצי מהשחקנים שלך, אתה לא יודע בכלל מה המאמן שלך מתכנן. זה לגמרי ניחוש.
פה מדובר על שחקן שכולנו ראינו במשך חצי עונה והוא היה חלש בלשון המעטה. לא רק המספרים הלא קיימים, הוא גם לא הראה שום דבר מיוחד מעבר, לא מהירות יוצאת דופן, לא מימדים פיזיים, לא טכניקה, לא משחק ראש. הכל במקסימום בסדר. מילא אם היה לו איזה רקורד מפוצץ של מכונת שערים, אבל הוא שחקן בן 29 שאמנם שיחק בקבוצות טובות, אבל לא סיפק מספרים כמעט בשום מקום.
בקיצור, אני לא חושב שלסמוך על הצוות המקצועי זה טיעון שתופס פה.