והנה הודיעו על 15,000
מכירת המנויים לעונה הבאה מתחילה מחר
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 278 לייקים
העשירי כאן. המשכורת נכנסה. לחדש מנוי!
לעשות חדש! עוד הפועל!
שיא
לעשות חדש! עוד הפועל!
שיא
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 278 לייקים
מחר ב-23:59: סיום שמירת המקומות למנויי עונת 25/26, כולל מנויי הפלייאוף שזכאים לרכוש מנוי עונתי במחיר מחדש.
15,000!
תשלחו לחברים !
15,000!
תשלחו לחברים !
-
Charlie
- קיבל.ה 1268 לייקים
אם אני רוצה לעבור, מספיק ש"רכשתי" אפשרות כזו באתר לאן? אני מחכה לשיחת הטלפון מלאן כאילו זו אריאלה ממפעל הפיס.....
- בונדר
- קיבל.ה 461 לייקים
יפה מאוד, מעניין אם המגיבים בפייסבוק באמת יקנו כשיהיה רכש משמעותי.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
dino
- קיבל.ה 3267 לייקים
מרשים מאוד מאוד
מי שבאמת ריאלי לגבי מעגלים בהפועל
מי שבאמת ריאלי לגבי מעגלים בהפועל
- סומך
- קיבל.ה 1954 לייקים
על איזה מעגלים מדובר? הם לא רלוונטים מאז שספרא הגיע.
במשחקי חוץ אלפי אוהדים נלחמים על כרטיסים, במשחקי בית העונה האחרונה היתה רק טעימה מהפוטניצאל
יש להפועל עשרות אלפיי אוהדים רדומים בבתים שרק הולכים ומתעוררים, ולחשוב ש15 אלף מנויים בלי רכש של 3-4 שחקנים לגיטימים.
20 אלף מנויים ממזמן זה לא מילה גסה, מאמין גם שעד המחזור הראשון בתוספת 2 שחקני רכש איכותיים לא נהיה רחוקים מהמספר הזה.
-
dino
- קיבל.ה 3267 לייקים
המצטרפים אצל ספרא וגם קצת התחיל אצל מינצברג(נגד ק״ש למשל) הם לא מהמעגל הראשון הקלאסי שגדל בהדרגה לא רק עם קשר להצלחות או סגל, גידול טבעי. מ6,000 ״בטוחים״ אצל קשטן בדאבל גדילה די עקבית עד לסביב 9,000 וגדל עוד קצת. זה עוד חדש מה שקרה בעונה האחרונה, זה לא מובן מאליו ש14 או 17 בטח מעבר, הולכים ועושים מנוי(גם אם מחדשים לראשונה) ככה בהתחלה, בלי וולקאמים, בלי הצהרת כוונות, בכלל לא מובן מאליו.Lucas כתב: ↑10 יולי 2026, 17:28על איזה מעגלים מדובר? הם לא רלוונטים מאז שספרא הגיע.
במשחקי חוץ אלפי אוהדים נלחמים על כרטיסים, במשחקי בית העונה האחרונה היתה רק טעימה מהפוטניצאל
יש להפועל עשרות אלפיי אוהדים רדומים בבתים שרק הולכים ומתעוררים, ולחשוב ש15 אלף מנויים בלי רכש של 3-4 שחקנים לגיטימים.
20 אלף מנויים ממזמן זה לא מילה גסה, מאמין גם שעד המחזור הראשון בתוספת 2 שחקני רכש איכותיים לא נהיה רחוקים מהמספר הזה.
כל התוצר שראית בפלייאוף זה תלוי העונה ומה שהיה בה, אלו לא אמורים להיות מהמעגל הראשון שקונים אלפים ב7 שעות. לוקח יותר זמן לקבע את המספרים האלו ולהגדיר אותם כ״בטוחים״
לגבי הפוטנציאל, כבר דובר רבות, אנחנו מקום 4 באוהדים בארץ, לא באזורים של כל העדריות הזו של חיפה ומכמבי וקצת מאחוריהם ביטר, בלי קשר, עדיין בעונות טובות ושאיפות ריאלי שנמלא את 2 עד 13, אולי גם יותר במשחקים מסויימים
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2314 לייקים
15,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
כמובן שהשאלה החשובה היא למה ומה יביא אותם לעשות מנוי, וה אחרי שכבר פתחו את שער 13 ( צעד חשוב ומעולה ). אם זה רכש נדע כשיביאו כזה, אם יביאו.... אולי זה בכלל כאלה שמפריע להם שער 7/8 למעלה. בהנחה ויש מחלקת שיווק היא אמורה לבדוק את הדברים האלה ולהסיק מסקנות. למה אני כותב אם? כי אני מכיר אוהדים שלא חידשו וחוץ מהקשר הראשוני ביום שפתחו לא קיבלו מאז כלום, לא סמס, לא ווטסאפ, בטח לא טלפון. ככה לא עובדים, מצטער. שיצפינו מאה קילומטר לחיפה ויראו את המחלקה שהקימו שם, בלי לאן ובלי נעליים. אנחנו במומנטום חיובי ואין הנהלה שיודעת מה לעשות עם זה
-
joshsoos
- קיבל.ה 1056 לייקים
בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
כמובן שהשאלה החשובה היא למה ומה יביא אותם לעשות מנוי, וה אחרי שכבר פתחו את שער 13 ( צעד חשוב ומעולה ). אם זה רכש נדע כשיביאו כזה, אם יביאו.... אולי זה בכלל כאלה שמפריע להם שער 7/8 למעלה. בהנחה ויש מחלקת שיווק היא אמורה לבדוק את הדברים האלה ולהסיק מסקנות. למה אני כותב אם? כי אני מכיר אוהדים שלא חידשו וחוץ מהקשר הראשוני ביום שפתחו לא קיבלו מאז כלום, לא סמס, לא ווטסאפ, בטח לא טלפון. ככה לא עובדים, מצטער. שיצפינו מאה קילומטר לחיפה ויראו את המחלקה שהקימו שם, בלי לאן ובלי נעליים. אנחנו במומנטום חיובי ואין הנהלה שיודעת מה לעשות עם זה
3000/4000 מנויים שלא חידשו זו בעיה וכשלון לכל קבוצה, אם צריך לאיית לך תגיד.
- Mendelson
- קיבל.ה 1009 לייקים
אני מניח שחלק מהאנשים מחכים שיפתחו המנויים לכלל היציעים, ואז אפשר יהיה לשפר מיקום בלי לעבור את המסע של החלפת מקום דרך לאן. וחלק מהאנשים גם כנראה רוצים לראות לאן נושבת הרוח, ומחכים שנוציא את השקל הראשון על דמי העברה של שחקן לעונת המלפפונים הזאת. לא הייתי קורא לזה כשלון, אבל זו בהחלט נקודה שהנהלת המועדון חייבת לתת את הדעת עליה.joshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
-
joshsoos
- קיבל.ה 1056 לייקים
ברור שיש סיבות, הענין הוא שכמו שכתבתי אף אחד במועדון לא טרח ל'רדוף' אחריהם שלא לדבר על לברר מה הסיבות האלה. וזו בעיה וכשלון, ככה לא מתנהלת מחלקת שיווק ( בהפועל הקודמת כן... בזו הנוכחית אתה מצפה להתנהלות אחרת ).Mendelson כתב: ↑10 יולי 2026, 19:11אני מניח שחלק מהאנשים מחכים שיפתחו המנויים לכלל היציעים, ואז אפשר יהיה לשפר מיקום בלי לעבור את המסע של החלפת מקום דרך לאן. וחלק מהאנשים גם כנראה רוצים לראות לאן נושבת הרוח, ומחכים שנוציא את השקל הראשון על דמי העברה של שחקן לעונת המלפפונים הזאת. לא הייתי קורא לזה כשלון, אבל זו בהחלט נקודה שהנהלת המועדון חייבת לתת את הדעת עליה.joshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:49
15,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטורי
באשר להשערות שהעלית, זה לא ממש נכון, כי המקומות האטרקטיביים תפוסים ברובם ( קצת בשער 8 למטה ) ושער 13 נפתח לפחות חלקית ובמחיר מעולה כך שלא זו הסיבה שמנויי שער 7/8 עליון שברור שהם רוב מוחלט ממי שלא חידש, לא עשו את זה. כמו שכבר כתבתי בעצמי, זו להערכתי בעיה וחלקם הגדול בוודאי היו שמחים לעבור מקום אבל אז הייתי מצפה ששער 13 יתמלא כולו. וגם את ענין הרכש ציינתי כך שבסופו של דבר בסהכ הסכמת איתי =) מה שחשוב הוא שיש מחלקה במועדונים שאמורה לטפל בנושא הזה ולא נראה שזה קורה וחבל, כי יש קהל והוא מת לבוא והפוטנציאל לבלומפילד מלא במנויים ( 22K כמו המחלה ) ממש מעבר לפינה. לא תמצא עוד מישהו שכותב כאן על הדבר הזה פה מיום הקמת הפורום לפני 23 שנה כמוני... ( ועוד טורים באדום לוהט קודם ) ושראה תמיד לנגד עיניו את הפוטנציאל.
באשר להגדרה - שאיכשהו פוספסה המילה בעיה שנמצאת שם גם- איזו הגדרה היית מצמיד לחברה שמאבדת לקוחות קבועים אם לא כשלון? אז גם במועדון כדורגל שמאבד מנויים. זה כשלון, נקודה. אבל כמובן שליצני הפורום ידבקו למילה הזו ולא לשאר ההודעה שכולה קריאה ותהיה לתיקון המצב ולא קריאה ל'פטר את ההנהלה!!!!!!'
- בונדר
- קיבל.ה 461 לייקים
אם אתה מחשיב את זה מתוך כל המנויים כולל מנויי פלייאוף, אז אני באמת לא מבין למה אנשים מניחים שכל מי שקנה מיני מנוי יקנה מנוי. מדובר במוצר יותר יקר, עם יותר משחקים, רובם פחות אטרקטיביים. אלא אם אתה מכיר מספרים שאומרים שזאת כמות המנויים הרגילים שלא חידשו, ואז זה באמת מדאיג, אם כי יש עוד יותר מחודש עד תחילת הליגה.joshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1077 לייקים
אשכרה 15 אלף.
אני בטוח שאם היו מחתימים את דיארה ואוגריסה, היינו עכשיו באזור ה-18 אלף.
אני בטוח שאם היו מחתימים את דיארה ואוגריסה, היינו עכשיו באזור ה-18 אלף.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2314 לייקים
״ זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.״. אין ספק שהבעיה היא בהבנת הנקרא שלי. תודה פרופסורjoshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
כישלון שייזכר לדורות
-
Charlie
- קיבל.ה 1268 לייקים
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 236 לייקים
שקט שופר!! אתה מנסה להכחיש את החורבן שההנהלה הזאת הביאה על הקבוצה...oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 236 לייקים
עונה קודמת בספטמבר היית עם 14 אלף.. עכשיו אתה ביולי עם 15 אלף..joshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:4915,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטוריjoshsoos כתב: ↑08 יולי 2026, 12:37 זה 14000 שלושה ימים לפני תום החידושים, כלומר יש אפילו כאלה שעשו מנוי ליגה מלא ולא פלייאוף שעוד לא חידשו, שלא לדבר על מלוא ה18/19 שהיו בסוף השנה. וזו בעיה וכשלון, לא משנה מה שופרות הפורום חושבים.
אבל שששש כולם שופרות המועדון כושל ו4000 לא חידשו מנוי!!
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 381 לייקים
וולקאם של 10 דיארה/ זר ב 1.5 מיליון אירו
מאמין שמביא אותנו ל 17,000 מנויים העונה.
אם יוסיפו עוד ישראל טוב / ליגיונר -
יכולים להגיע גם ל 19,000
יכולים להגיע גם ל 19,000
-
joshsoos
- קיבל.ה 1056 לייקים
עונה קודמת סיימת עם 18/19, הנתון היחידי שחשוב. בתחילת העונה הקודמת לא היית היכן שאתה היום.דולימנגה99 כתב: ↑11 יולי 2026, 01:11עונה קודמת בספטמבר היית עם 14 אלף.. עכשיו אתה ביולי עם 15 אלף..joshsoos כתב: ↑10 יולי 2026, 19:05בערך כמו הבנת הנקרא שלך.oleg neduda כתב: ↑10 יולי 2026, 18:49
15,000 מנויים באמצע יולי. אין ספק - כישלון חסר תקדים בקנה מידה היסטורי
וכן, אתם הרבה מדי שופרות כאן שלא מבינים ( יש פה כאלה אחרי עשרים שנה ) עדיין מה עושים בפורום ומה זה להעביר ביקורת, ומפוסט שלם שכתבתי ההתמקדות היא במילה אחת והכל כדי להיכנס באדם אישית במקום אשכרה לנסות להתמקד בנושא שהוא לא אותה מילה אלא מה הבעיה ואיך מביאים את אותם אלפים להיות מנויים. אבל מאחר ואני 23 שנה כאן, מיום הקמתו, אני יודע היטב שבפורום הזה ובכלל במחוזותינו אין התמקדות בעניין אלא בפרסונה. בניגוד לכם הדבר היחיד שמעניין אותי זה הפועל ואיך למלא את בלומפילד אז תמשיכו בשלכם.
-
joshsoos
- קיבל.ה 1056 לייקים
אין ספק שהחתמות יביאו אוהדים, יש צמא גדול. המטרה עכשיו היא למלא את האצטדיון במנויים כדי להביא אנשים למצב כמו במחלה או בחיפה שמנוי הוא סוג של סטטוס מבוקש אז מחדשים בכל מצב ( ואז כשפחות טוב לא כולם באים כמו שראינו אצל שתיהן אבל גם לה יש פתרונות ). בשביל זה צריך החתמות וקבוצה עם שאיפות מקצועיות ויכולת, אבל גם להרגיל אוהדים לשער 7/8 הפחות אטרקטיבי ע"י מבצעים, ולהוריד מחירים בשער 2. העונה כבר לא אבל בעונה הבאה זו חייבת להיות המטרה. אפשרי לגמרי.תעיף ליציע כתב: ↑11 יולי 2026, 07:59 וולקאם של 10 דיארה/ זר ב 1.5 מיליון אירו
יכולים להגיע גם ל 19,000
- בונדר
- קיבל.ה 461 לייקים
אם אתה סופר מיני מנוי כמו מנוי רגיל, למה אתה לא סופר גם את מי שקנה כרטיס בודד כמו מי שקנה מנוי מיני מנוי?joshsoos כתב: ↑11 יולי 2026, 14:37עונה קודמת סיימת עם 18/19, הנתון היחידי שחשוב. בתחילת העונה הקודמת לא היית היכן שאתה היום.דולימנגה99 כתב: ↑11 יולי 2026, 01:11עונה קודמת בספטמבר היית עם 14 אלף.. עכשיו אתה ביולי עם 15 אלף..
וכן, אתם הרבה מדי שופרות כאן שלא מבינים ( יש פה כאלה אחרי עשרים שנה ) עדיין מה עושים בפורום ומה זה להעביר ביקורת, ומפוסט שלם שכתבתי ההתמקדות היא במילה אחת והכל כדי להיכנס באדם אישית במקום אשכרה לנסות להתמקד בנושא שהוא לא אותה מילה אלא מה הבעיה ואיך מביאים את אותם אלפים להיות מנויים. אבל מאחר ואני 23 שנה כאן, מיום הקמתו, אני יודע היטב שבפורום הזה ובכלל במחוזותינו אין התמקדות בעניין אלא בפרסונה. בניגוד לכם הדבר היחיד שמעניין אותי זה הפועל ואיך למלא את בלומפילד אז תמשיכו בשלכם.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 236 לייקים
הטיעון כזה מטופש שאין מה להתמקד בנושאjoshsoos כתב: ↑11 יולי 2026, 14:37עונה קודמת סיימת עם 18/19, הנתון היחידי שחשוב. בתחילת העונה הקודמת לא היית היכן שאתה היום.דולימנגה99 כתב: ↑11 יולי 2026, 01:11עונה קודמת בספטמבר היית עם 14 אלף.. עכשיו אתה ביולי עם 15 אלף..
אין שום קשר בין מיני מנוי פלייאוף עליון שכולו נגד קבוצות גדולות, כולו במזג אוויר טוב, כולו בד"כ בשעות נוחות ובשלב שעוד נלחמים על אירופה לבין מנוי לכל העונה.. להתחייב לכמה משחקי פלייאוף זה לא כמו להתחייב לעונה שלמה. בטח ובטח כשבכל משחק יש כרטיסים ואין הבדל גדול ובטח ובטח שאין מקומות פנויים אטרקטיביים
הטיעון שלך מטופש ומחפש שלילי כדי למצוא איפה להתנגח במועדון וההנהלה כי אתה חרמן לוולקאם
-
El dudernio
- קיבל.ה 2080 לייקים
להבנתי יש בעיות עם המיני מנויי... אבל אולי אני טועה.joshsoos כתב: ↑11 יולי 2026, 14:43אין ספק שהחתמות יביאו אוהדים, יש צמא גדול. המטרה עכשיו היא למלא את האצטדיון במנויים כדי להביא אנשים למצב כמו במחלה או בחיפה שמנוי הוא סוג של סטטוס מבוקש אז מחדשים בכל מצב ( ואז כשפחות טוב לא כולם באים כמו שראינו אצל שתיהן אבל גם לה יש פתרונות ). בשביל זה צריך החתמות וקבוצה עם שאיפות מקצועיות ויכולת, אבל גם להרגיל אוהדים לשער 7/8 הפחות אטרקטיבי ע"י מבצעים, ולהוריד מחירים בשער 2. העונה כבר לא אבל בעונה הבאה זו חייבת להיות המטרה. אפשרי לגמרי.תעיף ליציע כתב: ↑11 יולי 2026, 07:59 וולקאם של 10 דיארה/ זר ב 1.5 מיליון אירו
יכולים להגיע גם ל 19,000
בוא נראה מה המצב אחרי שיפתחו את המכירה לכולם. 5, 7 תחתון, 8 תחתון ו7 עליון אמורים להיות על גבול הסולד אאוט... זה הכיוון
- סומך
- קיבל.ה 1954 לייקים
חחחחח 5 ו7 תחתון כבר סולד אאוט מזמן, איפה אתה.El dudernio כתב: ↑11 יולי 2026, 16:18להבנתי יש בעיות עם המיני מנויי... אבל אולי אני טועה.joshsoos כתב: ↑11 יולי 2026, 14:43אין ספק שהחתמות יביאו אוהדים, יש צמא גדול. המטרה עכשיו היא למלא את האצטדיון במנויים כדי להביא אנשים למצב כמו במחלה או בחיפה שמנוי הוא סוג של סטטוס מבוקש אז מחדשים בכל מצב ( ואז כשפחות טוב לא כולם באים כמו שראינו אצל שתיהן אבל גם לה יש פתרונות ). בשביל זה צריך החתמות וקבוצה עם שאיפות מקצועיות ויכולת, אבל גם להרגיל אוהדים לשער 7/8 הפחות אטרקטיבי ע"י מבצעים, ולהוריד מחירים בשער 2. העונה כבר לא אבל בעונה הבאה זו חייבת להיות המטרה. אפשרי לגמרי.תעיף ליציע כתב: ↑11 יולי 2026, 07:59 וולקאם של 10 דיארה/ זר ב 1.5 מיליון אירו
יכולים להגיע גם ל 19,000
בוא נראה מה המצב אחרי שיפתחו את המכירה לכולם. 5, 7 תחתון, 8 תחתון ו7 עליון אמורים להיות על גבול הסולד אאוט... זה הכיוון
ההנחה והתקווה שגם 8 תחתון יהיה סולד אאוט.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
El dudernio
- קיבל.ה 2080 לייקים
5 כן.סומך כתב: ↑11 יולי 2026, 16:36חחחחח 5 ו7 תחתון כבר סולד אאוט מזמן, איפה אתה.El dudernio כתב: ↑11 יולי 2026, 16:18להבנתי יש בעיות עם המיני מנויי... אבל אולי אני טועה.joshsoos כתב: ↑11 יולי 2026, 14:43
אין ספק שהחתמות יביאו אוהדים, יש צמא גדול. המטרה עכשיו היא למלא את האצטדיון במנויים כדי להביא אנשים למצב כמו במחלה או בחיפה שמנוי הוא סוג של סטטוס מבוקש אז מחדשים בכל מצב ( ואז כשפחות טוב לא כולם באים כמו שראינו אצל שתיהן אבל גם לה יש פתרונות ). בשביל זה צריך החתמות וקבוצה עם שאיפות מקצועיות ויכולת, אבל גם להרגיל אוהדים לשער 7/8 הפחות אטרקטיבי ע"י מבצעים, ולהוריד מחירים בשער 2. העונה כבר לא אבל בעונה הבאה זו חייבת להיות המטרה. אפשרי לגמרי.
ההנחה והתקווה שגם 8 תחתון יהיה סולד אאוט.
7 תחתון אני מקווה כי שנה שעברה היו הרבה שרכשו אליו אבל עברו לעליון..
ב 5, 7 (עליון + תחתון) ו8 תחתון יש סדר גודל של 12500 מושבים.
לדעתי אין לך לשם מעל 11000 מנויים בשלב הזה. והאזורים האלו עדין ב "שמירה".
-
אדוםאדום
- קיבל.ה 278 לייקים
אין להשוות מיני מנוי לפלייאוף עליון כמו מנוי שנתי.
תחדשו מנוי שלא תבכו שלא ישאר לכם מקום.
שעות אחרונות לחידוש במחיר מוזל.
עוד הפועל!
תחדשו מנוי שלא תבכו שלא ישאר לכם מקום.
שעות אחרונות לחידוש במחיר מוזל.
עוד הפועל!