חלון העברות 2026
-
ונרקומן
- קיבל.ה 614 לייקים
איזה מעייפים. כמה יוזרים אפשר כבר לחסום כדי שהאשכול הזה יהיה נקי לי מהזיוני שכל האלה?
-
dino
- קיבל.ה 3262 לייקים
שמישהו יראה לי על מה כל ה74 מוצהרתעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2026, 11:30מה מצחיק אותך?
יש לך שחקו בסגל כמו ירדן שועה? אצילי?
התקציב שלהם מוצהר 74 מיליון לעונה הבאה.
איפה אתה ואיפה הם?
אנחנו לא עוברים את ה 55.
קח משכורות מול שלנו
יש שם ניפוח או המצאות
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
@D&3 הבנתי אוקיי אקח זאת בחשבון ואבדוק את הנושא שהעלת
עדיין יש בי תקווה שהפועל יעשו את הדבר הנכון וזה להביא מישהו יותר טוב מאל ים לרוטציות מהסוג הזה בכל מקרה
עדיין יש בי תקווה שהפועל יעשו את הדבר הנכון וזה להביא מישהו יותר טוב מאל ים לרוטציות מהסוג הזה בכל מקרה
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1806 לייקים
צריך עוד שחקן שיכול לשחק באמצע בלי קשר לסוגית ה8 זרים.
בראייה שלי ה10 המועדף הוא כזה שגם יכול לרדת מדרגה אחורה לשחק לצד קרייב\פלקאו . אולי המקורבים פה יכולים לרמוז לנו האם ה10 שעל הגריל הוא כזה.
בראייה שלי ה10 המועדף הוא כזה שגם יכול לרדת מדרגה אחורה לשחק לצד קרייב\פלקאו . אולי המקורבים פה יכולים לרמוז לנו האם ה10 שעל הגריל הוא כזה.
-
L.S
- קיבל.ה 2352 לייקים
כנראה זה כולל את הקריפטו...dino כתב: ↑09 יולי 2026, 11:47שמישהו יראה לי על מה כל ה74 מוצהרתעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2026, 11:30מה מצחיק אותך?
איפה אתה ואיפה הם?
אנחנו לא עוברים את ה 55.
קח משכורות מול שלנו
יש שם ניפוח או המצאות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 235 לייקים
מתי אברמוב קנה זר? בטח ובטח במעל מליון יורותעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2026, 10:33 כי אתה לא חי את המציאות ורוצה להסתכל על ניסנוב.
אם אברמוב בליגה שלך זה אומר הכל...
אתה צריך להיות בליגה של מיץ ושחר.
רק אז תתחיל לדבר תארים.
אבל אולי אתה מסתפק במקומות 4-6 .זה גם בסדר.
אתה לא בכיוון
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 128 לייקים
טוב. מתי וולקאם? בוחרים בפינצטה...
דיארה מתקרב/ מתרחק...
שוק ישראלי דל...
ישראל במלחמה זרים לא ממהרים להגיע...
דיארה מתקרב/ מתרחק...
שוק ישראלי דל...
ישראל במלחמה זרים לא ממהרים להגיע...
-
Nsumbo
- קיבל.ה 101 לייקים
אני ממש לא מדבר על אליפותL.S כתב: ↑09 יולי 2026, 11:27יאמר לזכותי שכבר בקיץ קודם אמרתי שמי שחושב שהפועל תוך שנתיים תהפוך להיות קבוצה שרצה לאליפות קצת חי בסרט לא מציאותי.Nsumbo כתב: ↑09 יולי 2026, 10:41זה לא קשור למספרים, זה קשור לתחושה.
התחושה הייתה שספרא מגיע כדי להתקדם מעונה לעונה ולהגיע הכי רחוק שאפשר
עשינו עונה פסיכית, והציפייה הטבעית של בני האנוש היא להשתפר, אז מספיק עם הביקורות האלה שכולם מפונקים, כפויי טובה ולא מעריכים.
המערכת יצרה רושם וציפיות מסוימות, והקהל מצפה לראות רכש שתואם. יונתן פרבר עד עכשיו לא תואם, ובעיקר מה שחורה לי זה חוסר המאבק על שחקנים ישראליים כי ברור ששוק הזרים בעייתי.
ואולי גם ההגדרות והכללים המספריים שנקבעו במועדון צריכים להשתנות בהתאם למצב השוק, לתחרות, ולמטרות, כמו שעושה כל ארגון.
לבנות קבוצה לאליפות, בשוק ישראלי כזה עלוב, לוקח הרבה זמן עד שאתה מספח לך נכסים שיכולים לקדם אותך, ולא, יוספי ווייסמן הם לא נכסים לאליפות בעיניי (גם אם ביתר תעשה אליפות השנה)
אני חושב שהפועל תצטרך עוד לפחות עונה אחת לבנות את עצמה ולחדד כדי לעשות כאן אליפות.
זה לא אומר שלא נהיה תחרותיים כבר השנה.
אבל זה שיצרתם לעצמכם אחרי עונה אחת טובה ציפיות הזויות זה בעיה שלכם.
גם לא בעוד 4 שנים
אני כן מצפה להתקדמות, שכמובן יכול להיות שתהיה ואני מתייחס להלך הרוח עד עכשיו.
אני אוהב עבודה בשקט ולא מחפש כותרות אינסופיות, אבל משהו בסגנון העבודה של ברדה והצוות, גם בעונה החולפת, גורם לי לחשוש לפעמים שהם לא מבינים עד הסוף את החולשות, שהם מקובעים, ולא תמיד מסוגלים להודות בפני עצמם בטעות/כשלון/צורך בשינוי.
ולכן אני חושש שכמו שברדה נוהג להתאהב בסגנון משחק מסוים, בשחקנים שלא בעמדות שלהם, בהתעלמות מוחלטת לפעמים מדברים מתבקשים, וכמו ששאר הצוות מתאהב כל שנה ברעיון דיארה, ורוצה להתאהב באל ים אלקוקין ולמקין, אז ככה הם מתאהבים באופן כללי בנרטיב העבודה השקטה וההדרגתית, ובהצהרות כלפי עצמם של מה סגנון העבודה ואנחנו לא אברמוב, אנחנו סבלניים, אנחנו לא נביא רק כדי להגיד שהבאנו ושלל מנטרות.
וכמו כל דבר זה לא שחור או לבן, כמו שאני חושב שלהפוך חצי סגל זו טעות מרה, ככה אני חושב שלהתאהב מדי בתהליך ובלשמור על הקיים זו גם טעות. ולכן הייתי רוצה לראות יותר גמישות מחשבתית - תוך כדי העונה, בהרכבים, ובחלון ההעברות.
יש משהו נוח מדי בלהתאהב בנרטיב ולהחליט מין החלטה גורפת שמרוצים מהסגל הקיים ומאמינים בו וצריך רק חיזוק נקודתי, זה קצת להתעלם מדברים שראינו ברמת משחק ההתקפה, שחקנים מסוימים. כמו שלא צריך להחליף ולפטר את כולם אחרי חצי עונה, גם אי אפשר למהר להגיד שכולם מספיק טובים להישאר פה רק כדי להיצמד לנרטיב.
וכמו שכבר אמרו וכמעט מיותר להגיד - ברור לי שעוד יביאו חיזוק, וברור שהכל יכול להשתנות, אני מדבר על מצב קיים ועל הלך רוח כללי שמשדרים במועדון שאני מרגיש אותו כמשהו בין סבלנות למקובעות לשאננות, והמרחק קצר, ולא רק ברמת הרכש אלא באופן כללי.
ובסוף ברור שכולנו כותבים פה רק משעמום ומקרייבינג עז למנת דופמין של וולקאם
- לוסיאנו
- קיבל.ה 139 לייקים
אופיר סער משלשל מהפה?
אופיר סער בפודקאסט קיקטוק: הפועל ת״א ובית״ר ירושלים לא פוסלות לצרף את דולב חזיזה לסגל המורחב.
אופיר סער בפודקאסט קיקטוק: הפועל ת״א ובית״ר ירושלים לא פוסלות לצרף את דולב חזיזה לסגל המורחב.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 614 לייקים
אגב - אם מישהו פה מקל ראש ב״תירוץ המלחמה״, אז אל. אנחנו חיים בעולם של פסיכופטים לגמרי וכל יום יכולה להתחיל פה מלחמה, אם אני זר - אני מעדיף אלף פעם לשחק בחורים כמו בפולין/טורקיה/סרביה ולא פה.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 614 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6375 לייקים
חד משמעית, אין לי שום ציפייה להתמודד על האליפות לא השנה וגם לא בעונה הבאה.L.S כתב: ↑09 יולי 2026, 11:27יאמר לזכותי שכבר בקיץ קודם אמרתי שמי שחושב שהפועל תוך שנתיים תהפוך להיות קבוצה שרצה לאליפות קצת חי בסרט לא מציאותי.Nsumbo כתב: ↑09 יולי 2026, 10:41זה לא קשור למספרים, זה קשור לתחושה.
עשינו עונה פסיכית, והציפייה הטבעית של בני האנוש היא להשתפר, אז מספיק עם הביקורות האלה שכולם מפונקים, כפויי טובה ולא מעריכים.
המערכת יצרה רושם וציפיות מסוימות, והקהל מצפה לראות רכש שתואם. יונתן פרבר עד עכשיו לא תואם, ובעיקר מה שחורה לי זה חוסר המאבק על שחקנים ישראליים כי ברור ששוק הזרים בעייתי.
ואולי גם ההגדרות והכללים המספריים שנקבעו במועדון צריכים להשתנות בהתאם למצב השוק, לתחרות, ולמטרות, כמו שעושה כל ארגון.
לבנות קבוצה לאליפות, בשוק ישראלי כזה עלוב, לוקח הרבה זמן עד שאתה מספח לך נכסים שיכולים לקדם אותך, ולא, יוספי ווייסמן הם לא נכסים לאליפות בעיניי (גם אם ביתר תעשה אליפות השנה)
אני חושב שהפועל תצטרך עוד לפחות עונה אחת לבנות את עצמה ולחדד כדי לעשות כאן אליפות.
הציפייה שלי היא להתמודד כל עונה על מקום באירופה וזאת לא משימה קלה בכלל בעולם שיש בו את בית״ר, ב״ש ומכבי שכולן כנראה עדיפות עלינו וצפויה לנו מלחמה קשה מול מכבי חיפה.
ואתה צודק שיוספי ושון וייסמן זה לא חומר לאליפות, החומר לאליפות של בית״ר כבר נמצא אצלה שתי עונות (שועה ואצילי) לזה הם צריכים לחזק נכון את שאר החלקים ואולי העונה הם הצליחו (נקווה שלא).
-
איל
- קיבל.ה 182 לייקים
חחחחחחחח ושוב פעם חחחחחחחחתעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2026, 11:30מה מצחיק אותך?
איפה אתה ואיפה הם?
אנחנו לא עוברים את ה 55.
שאתה עשית מסע רכש שנה שעברה ב 20 מיליון שקל אברוב חיפש מציאות במאה אלף יורו.
אין שום תקציב מוצהר יש כל מיני פרסומים אולי של עיתונאים מטעם אין שום מסמך רשמי שאתה יכול לקרוא לו תקציב מוצהר.
אברמוב במקרה הטוב גמו הניסנובים הביא כמה מליונים מהבית ונשען כרגע על עסקאות טובות שעשה כמו קאני ועל הקהל שסוגר לו סולד אואט כל משחק .
-
dino
- קיבל.ה 3262 לייקים
מסכים איתךאיל כתב: ↑09 יולי 2026, 12:51חחחחחחחח ושוב פעם חחחחחחחחתעיף ליציע כתב: ↑09 יולי 2026, 11:30מה מצחיק אותך?
איפה אתה ואיפה הם?
אנחנו לא עוברים את ה 55.
שאתה עשית מסע רכש שנה שעברה ב 20 מיליון שקל אברוב חיפש מציאות במאה אלף יורו.
אין שום תקציב מוצהר יש כל מיני פרסומים אולי של עיתונאים מטעם אין שום מסמך רשמי שאתה יכול לקרוא לו תקציב מוצהר.
אברמוב במקרה הטוב גמו הניסנובים הביא כמה מליונים מהבית ונשען כרגע על עסקאות טובות שעשה כמו קאני ועל הקהל שסוגר לו סולד אואט כל משחק .
מה גם שזה טיפיקל אברמוב הרצון הזה לשווק עצמו בטופ הבעלים והמועדונים להיות שייך לכסף הגדול.
בגלל זה הוא אוהב להצהיר שהוא הולך על שמות גדולים(רק בהצהרות)
-
dino
- קיבל.ה 3262 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 1003 לייקים
אין לי ספק בכלל שאברמוב לא משקיע כמעט כסף, וההשוואה מגוחכת. איך אני יודע? הוא בעלים משנת 2022, ובכל השנים ביחד הסכום דמי ההעברה שהם שילמו היה 1.7 מיליון יורו. כולל הכל, אם מחברים את כל העונות האלו יחד. את ירדן שועה בית"ר קנתה מחיפה בסכום כזה בערך, וזה היה לפני עידן אברמוב, והם כמובן קוצרים את הפירות עד היום.
מה שכן, ואת זה אי אפשר לקחת מהם - הם טובים יותר מאיתנו בשוק המקומי, הם יודעים להחתים שחקנים בלי לשלם כסף. מרגיש שיש מערכת שלמה שם שעובדת בדיוק בזה, כשיטה, וזה מאוד חכם ברמה הכלכלית. לא יודע אם מוצ'ה יצליח לממש שם את הפוטנציאל, אבל גם את תומר יוספי ואת שון וויסמן החתימו העונה בלי דמי העברה. את ירדן כהן הביאו עונה שעברה בחינם, את אצילי הביאו בחינם, את דור מיכה הביאו בחינם. את ירין לוי הביאו בהשאלה לשנתיים עם התחייבות שאם ישחק כמות דקות מסוימת יקבלו בחינם חצי מ"כרטיס השחקן" שלו. הם פשוט טובים בזה. כשאין כסף זו הדרך היחידה להצליח.
את מידת ההשקעה של הפועל בקיץ הנוכחי נשפוט בסוף החלון, באופן אבסולוטי, ללא קשר לאברמוב שלא מעניין אותי בכלל. אבל אני כן חושב שיכולנו לעשות טוב יותר בשוק הישראלים (בטח הישראלים החופשיים), הרבה לפני החלטות משמעותיות שנתונות לויכוח על כן או לא להחליף את שאנדה/בואטנג/קרייב. למשל, בינואר היה מותר לנו לדבר עם עוז בילו, שהיה אמור לסיים חוזה בקיץ, ויכולנו להביא אותו בחינם במקום להתעניין בחצי רמיזה מול נתניה שבעידן הבעלות החדשה שלהם לא ימכרו שחקן כזה. על הארכת החוזה שלו בנתניה הוא חתם ב- 24/1. אז אם הצוות המקצועי חשב שזה שחקן פח שלא מתאים לנו - אחלה, לגיטמי, מכבד. אבל אם עכשיו מתעניינים מול נתניה (כמו שפורסם איפושהו, ונכתב שזה נפל בשלבי הבדיקה הראשוניים) אז אנחנו חלמאים. צוות מקצועי אמור לעבוד 365 ימים בשנה על לשפר ולהתחזק ולבנות ולהערך, חלון העברות זה רק הזמן שבו אתה יכול להעביר שחקן בפועל אליך. וכמעט כל מועדון רציני מתנהל בדיוק בצורה הזאת.
אני באמת מאמין שספרא נכון מאוד להשקיע מכספו במועדון, האחריות היא על הצוות המקצועי לדעת לבקש את הדברים הנכונים, ולהביא את העסקה לכדי מימוש (שכמובן ספרא יצטרך לאשר). וכמו שאמרתי - נבחן את הדברים בסוף החלון, גם מבחינת מידת ההשקעה (שעם ההכנסות ממכירות שחקנים במיליונים, אירופה, כמות המנויים ששברה שיאים כולל מנויי הפלייאוף, והעליה במחירי המנויים גם העונה - מצפה שתהיה משמעותית) וגם מבחינת איכות הקבוצה. הביקורת היא מזווית אחרת לגמרי, אבל גם בצורה מכבדת ומכובדת, ואני מקווה שגם עניינית.
מה שכן, ואת זה אי אפשר לקחת מהם - הם טובים יותר מאיתנו בשוק המקומי, הם יודעים להחתים שחקנים בלי לשלם כסף. מרגיש שיש מערכת שלמה שם שעובדת בדיוק בזה, כשיטה, וזה מאוד חכם ברמה הכלכלית. לא יודע אם מוצ'ה יצליח לממש שם את הפוטנציאל, אבל גם את תומר יוספי ואת שון וויסמן החתימו העונה בלי דמי העברה. את ירדן כהן הביאו עונה שעברה בחינם, את אצילי הביאו בחינם, את דור מיכה הביאו בחינם. את ירין לוי הביאו בהשאלה לשנתיים עם התחייבות שאם ישחק כמות דקות מסוימת יקבלו בחינם חצי מ"כרטיס השחקן" שלו. הם פשוט טובים בזה. כשאין כסף זו הדרך היחידה להצליח.
את מידת ההשקעה של הפועל בקיץ הנוכחי נשפוט בסוף החלון, באופן אבסולוטי, ללא קשר לאברמוב שלא מעניין אותי בכלל. אבל אני כן חושב שיכולנו לעשות טוב יותר בשוק הישראלים (בטח הישראלים החופשיים), הרבה לפני החלטות משמעותיות שנתונות לויכוח על כן או לא להחליף את שאנדה/בואטנג/קרייב. למשל, בינואר היה מותר לנו לדבר עם עוז בילו, שהיה אמור לסיים חוזה בקיץ, ויכולנו להביא אותו בחינם במקום להתעניין בחצי רמיזה מול נתניה שבעידן הבעלות החדשה שלהם לא ימכרו שחקן כזה. על הארכת החוזה שלו בנתניה הוא חתם ב- 24/1. אז אם הצוות המקצועי חשב שזה שחקן פח שלא מתאים לנו - אחלה, לגיטמי, מכבד. אבל אם עכשיו מתעניינים מול נתניה (כמו שפורסם איפושהו, ונכתב שזה נפל בשלבי הבדיקה הראשוניים) אז אנחנו חלמאים. צוות מקצועי אמור לעבוד 365 ימים בשנה על לשפר ולהתחזק ולבנות ולהערך, חלון העברות זה רק הזמן שבו אתה יכול להעביר שחקן בפועל אליך. וכמעט כל מועדון רציני מתנהל בדיוק בצורה הזאת.
אני באמת מאמין שספרא נכון מאוד להשקיע מכספו במועדון, האחריות היא על הצוות המקצועי לדעת לבקש את הדברים הנכונים, ולהביא את העסקה לכדי מימוש (שכמובן ספרא יצטרך לאשר). וכמו שאמרתי - נבחן את הדברים בסוף החלון, גם מבחינת מידת ההשקעה (שעם ההכנסות ממכירות שחקנים במיליונים, אירופה, כמות המנויים ששברה שיאים כולל מנויי הפלייאוף, והעליה במחירי המנויים גם העונה - מצפה שתהיה משמעותית) וגם מבחינת איכות הקבוצה. הביקורת היא מזווית אחרת לגמרי, אבל גם בצורה מכבדת ומכובדת, ואני מקווה שגם עניינית.
- בן לוז
- קיבל.ה 743 לייקים
אם היית פורץ ל״אלגוריתם״ של ביתר באיך הם מביאים שחקנים, הייתה שם שורת קוד עם תנאי אחד:Mendelson כתב: ↑09 יולי 2026, 14:06 אין לי ספק בכלל שאברמוב לא משקיע כמעט כסף, וההשוואה מגוחכת. איך אני יודע? הוא בעלים משנת 2022, ובכל השנים ביחד הסכום דמי ההעברה שהם שילמו היה 1.7 מיליון יורו. כולל הכל, אם מחברים את כל העונות האלו יחד. את ירדן שועה בית"ר קנתה מחיפה בסכום כזה בערך, וזה היה לפני עידן אברמוב, והם כמובן קוצרים את הפירות עד היום.
If player == free agent
Sign
הם מחפשים ״מציאות״, שחקנים ללא חוזה או ממש לקראת סוף חוזה ואז נשאר להם רק להציע סכום יפה כמשכורת.
לא אומר שזה משהו רע, גם הפועל לפעמים עושה את זה (בואטנג הגיע ללא דמי העברה, מאיימבו בקיץ הקודם, פרבר עכשיו, ועוד ועוד בעבר)
אבל יאמר לזכותנו שזה לא הקו המנחה שלנו, ואצלנו מוכנים להשקיע סכומים יפים מאוד על דמי העברה (דאפפה, לואיזו, דיארה?, קרייב)
הפואנטה שלי שלארוך הזמן השיטה שלנו אמורה לנצח את ביתר, כי ההיגיון אומר שככל ששחקן איכותי יותר תצטרך להשקיע גם בדמי העברה שלו ולא רק במשכורת
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
אברמוב רצה את דן גלזר. איך שקרייאט דרשו ממנו 250 אלף דולר דמי העברה בטלפון הקו נותק ומאז הוא לא חידש את הטוקמן
זה באמת נראה לכם בר השוואה לספרא? זה לא דיון רציני.
זה באמת נראה לכם בר השוואה לספרא? זה לא דיון רציני.
אף לא צעד לאחור 
- בן לוז
- קיבל.ה 743 לייקים
תשמע, כמו שכבר כתבתי לפני כמה ימים, הכל נגזר מההחלטה של מה המטרות שהצוות המקצועי ניהולי מציב העונהL.S כתב: ↑09 יולי 2026, 11:27יאמר לזכותי שכבר בקיץ קודם אמרתי שמי שחושב שהפועל תוך שנתיים תהפוך להיות קבוצה שרצה לאליפות קצת חי בסרט לא מציאותי.Nsumbo כתב: ↑09 יולי 2026, 10:41זה לא קשור למספרים, זה קשור לתחושה.
החלק הקשה מאחורינו, היינו צריכים קיץ קודם לבנות קבוצה שלמה מאפס ועשינו את זה בהצלחה ענקית
בעיני, כבר עשינו 80% עבודה (70% עכשיו שלואיזו עזב) ונשאר עוד 30% כדי להתחרות באמת על האליפות
ה30% האלה כוללים מספר קטן של שחקנים, באוזר ה2-3, אבל שחקנים איכותיים מאוד
תביא לכאן 10 זרתותח וכנף שמאל זרתותח (במקום שאנדה) ורק מהשינוי הזה אנחנו יכולים לעלות כמה רמות ולהתמודד עוד השנה חזק למעלה
מדובר ב2 שחקנים נוספים לסגל הקיים.
ואם מישהו מתכוון להגיד ״אבל רגע לשאנדה יש עוד שנה בחוזה״
אוקי זה הקרבה שצריך לעשות
מכבי לא הקפיאה עכשיו את ניקולאסקו? חלוץ שהיא קנתה במיליון וחצי יורו השקעה + שכר גבוהה מאוד
אז אנחנו נשרוד הקפאה או פתרון יצרתי כלשהוא עם שחקן שמרוויח פחות מ300 אלף יורו שהגיע בחינם, אחרי שקיבלנו מעל 5 מיליון יורו לאחרונה (רן בנימין + לואיזו)
מה שאני הייתי עושה זה מביא 10 וכנף שמאל כמו שרשמתי, ובתקווה גם מגן שמאל ישראלי שיתחרה עם ליידנר (אם מאיימבו מציע אז זר כמובן להרכב)
נותן לבואטנג צאנס עד ינואר ומשם עושה תיקונים
אנחנו לא בפרמיירליג, עוד 2 שחקני הרכב משמעותיים ואתה רץ לאליפות פה
- Mendelson
- קיבל.ה 1003 לייקים
@בן לוז אתה יודע האכזבה שבין הציפיה למציאות? מה שאתה כותב לא תלוש, אני אפילו מסכים. אבל המרחק בין זה (כנף שמאל ו- 10 טופ לבל, ומגן שמאל מחליף) לבין קבוצה שיכולה באמת לאיים על הצמרת הוא קטן מאוד. מבחינה כספית.
קח את מה שהצעת, תוסיף לזה חלוץ ישראלי שיכול להבקיע שערים (ויש כאלו, אולי לא הקולאוטי הבא, אבל יש חלוצי 9 אמיתיים שאפשר להביא) ושחקן נוסף שיתחרה ברצינות על האמצע (אבוהב למשל, למרות שלא ממש ראיתי אותו משחק) ואתה כבר במקום אחר לגמרי. זה כסף קטן, בלי לזלזל בשקל שלא אני צריך להוציא מכיסי.
קח את מה שהצעת, תוסיף לזה חלוץ ישראלי שיכול להבקיע שערים (ויש כאלו, אולי לא הקולאוטי הבא, אבל יש חלוצי 9 אמיתיים שאפשר להביא) ושחקן נוסף שיתחרה ברצינות על האמצע (אבוהב למשל, למרות שלא ממש ראיתי אותו משחק) ואתה כבר במקום אחר לגמרי. זה כסף קטן, בלי לזלזל בשקל שלא אני צריך להוציא מכיסי.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 139 לייקים
איזה חלוץ 9 ישראלי אפשר להביא? חוץ מבריבו ומלמד שלא רלוונטים, חשבתי על איליה שקורין אבל עזובMendelson כתב: ↑09 יולי 2026, 14:53 @בן לוז אתה יודע האכזבה שבין הציפיה למציאות? מה שאתה כותב לא תלוש, אני אפילו מסכים. אבל המרחק בין זה (כנף שמאל ו- 10 טופ לבל, ומגן שמאל מחליף) לבין קבוצה שיכולה באמת לאיים על הצמרת הוא קטן מאוד. מבחינה כספית.
נערך לאחרונה על ידי לוסיאנו ב 09 יולי 2026, 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
RedArmy555
- קיבל.ה 29 לייקים
גיא מלמד?לוסיאנו כתב: ↑09 יולי 2026, 15:00איזה חלוץ 9 ישראלי אפשר להביא? חוץ מרביבו ומלמד שלא רלוונטים, חשבתי על איליה שקורין אבל עזובMendelson כתב: ↑09 יולי 2026, 14:53 @בן לוז אתה יודע האכזבה שבין הציפיה למציאות? מה שאתה כותב לא תלוש, אני אפילו מסכים. אבל המרחק בין זה (כנף שמאל ו- 10 טופ לבל, ומגן שמאל מחליף) לבין קבוצה שיכולה באמת לאיים על הצמרת הוא קטן מאוד. מבחינה כספית.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 469 לייקים
עד עכשיו חלון בלהות
יש כל כך הרבה חורים והתרדמת הזויה
כנראה שאירופה לא דחוף להם, לודוגרץ לא הגרלה כזאת מפחידה אבל כשעולים למשחק בלי חיזוק ובלי לויזו אז למה אפשר לצפות
יש כל כך הרבה חורים והתרדמת הזויה
כנראה שאירופה לא דחוף להם, לודוגרץ לא הגרלה כזאת מפחידה אבל כשעולים למשחק בלי חיזוק ובלי לויזו אז למה אפשר לצפות
- לוסיאנו
- קיבל.ה 139 לייקים
כתבתי שהוא לא רלוונטי לפי מה שאני זוכר חיפה הודיעו שהוא בתוכניותRedArmy555 כתב: ↑09 יולי 2026, 15:05גיא מלמד?לוסיאנו כתב: ↑09 יולי 2026, 15:00איזה חלוץ 9 ישראלי אפשר להביא? חוץ מרביבו ומלמד שלא רלוונטים, חשבתי על איליה שקורין אבל עזובMendelson כתב: ↑09 יולי 2026, 14:53 @בן לוז אתה יודע האכזבה שבין הציפיה למציאות? מה שאתה כותב לא תלוש, אני אפילו מסכים. אבל המרחק בין זה (כנף שמאל ו- 10 טופ לבל, ומגן שמאל מחליף) לבין קבוצה שיכולה באמת לאיים על הצמרת הוא קטן מאוד. מבחינה כספית.
לדעתי מה שצריך להנחות זה המטרות, סכומי רכישה ושכר הם אמצעי.
אם המטרה למשל היא מקום 3-4 וחצי גמר גביע לפחות אז אותי אישית זה מאכזב . אם בלתי נמנע להוציא סכומים גבוהים יותר כדי להשיג מטרות גבוהות יותר אני מקווה שיוציאו סכומים גבוהים יותר
הסכומים האלו אמורים להגיע מאיפשהו ועם הפיירפליי זה בעייתי. אני מניח שהמטרה היא מה שאמרת אבל יותר מזה אני מניח שהמטרה היא לעשות את זה וגם לסיים עונה עם מאזן כלכלי חיובי כדי שנוכל להגדיל הוצאות על סגל בעונות הבאות. ואני בהחלט רגוע יותר מהתנהלות כזאת מאשר מהוצאות מנופחות שמכניסות את המועדון לחובות ומעידות או על ניהול לא אחראי או גרוע מזה: שימוש במועדון להלבנת הון (אהמ אהמ טביב אהמ אהמ כבירי)
- Mendelson
- קיבל.ה 1003 לייקים
מבחינת פייר פליי - אנחנו רחוקים מאוד מאוד מלהיות בבעיה. ההוצאה הגדולה שלנו בעונה שעברה היה דניאל דפאה, ואני כמעט משוכנע ב- 5000% שאת הרכישה שלו עשינו על מחלקת הנוער (והוא גם היה רשום העונה בנוער). זה גם ניפח את התקציב נוער שלנו שפורסם השנה באיזו כתבה של ערוץ הספורט שסקרה את התקציבים של כל הקבוצות.Terry כתב: ↑09 יולי 2026, 21:38הסכומים האלו אמורים להגיע מאיפשהו ועם הפיירפליי זה בעייתי. אני מניח שהמטרה היא מה שאמרת אבל יותר מזה אני מניח שהמטרה היא לעשות את זה וגם לסיים עונה עם מאזן כלכלי חיובי כדי שנוכל להגדיל הוצאות על סגל בעונות הבאות. ואני בהחלט רגוע יותר מהתנהלות כזאת מאשר מהוצאות מנופחות שמכניסות את המועדון לחובות ומעידות או על ניהול לא אחראי או גרוע מזה: שימוש במועדון להלבנת הון (אהמ אהמ טביב אהמ אהמ כבירי)
הוצאות של מחלקת הנוער לא נספרות בהוצאות של הקבוצה, ככה שה- 2 מיליון על דפאה לא נחשבים. חוץ מדפאה הוצאנו כסף על לואיזו, שעוד באותה עונה כמעט שילשנו מהמכירה שלו. כל שאר הרכש היה בכסף קטן יחסית.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 2056 לייקים
אם אנחנו היינו לוקחים שחקן בהשאלה מיריבה וצשביחים אותו, היו שורפים את בלומפילד (ובצדק).Mendelson כתב:אין לי ספק בכלל שאברמוב לא משקיע כמעט כסף, וההשוואה מגוחכת. איך אני יודע? הוא בעלים משנת 2022, ובכל השנים ביחד הסכום דמי ההעברה שהם שילמו היה 1.7 מיליון יורו. כולל הכל, אם מחברים את כל העונות האלו יחד. את ירדן שועה בית"ר קנתה מחיפה בסכום כזה בערך, וזה היה לפני עידן אברמוב, והם כמובן קוצרים את הפירות עד היום.
בית״ר הצליחה להביא את אצילי, וזה כל ההבדל.
בכדורגל, צריך גם מזל, ולבית״ר יש הרבה מזה.
עוז בילו שחקן שמדשדש בקבוצות בינוניות ובינואר ישב על עמדה שהיה לנו בה הכי הרבה שחקנים לגיטימיים להרכב (טוריאל/ לויזו ורוי קורין).
לגביי ספרא- נראה לי שההשקעה שלו בעונה שעברה סינוורה אותנו.
הוא לא הולך להיות גולדהאר, או שחר, אלא לכיוון של ברקת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 6375 לייקים
איזה מגילות נרשמות פה על כלום ושום דבר, חייבים וולקאם כדי להפסיק את זה.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 235 לייקים
מת על אלו שחושבים שהם הגאונים שראו שהיה חלון הזדמנויות להחתים את עוז בילו וכל הטיפשים שמנהלים את הפועל פספסו את זה. אם רק היו מקשיבים לגאוני הפורום!! אולי פשוט החליטו שעוז בילו הבינוני לא מעניין?
-
Charlie
- קיבל.ה 1267 לייקים
הלוואי שיהיה ברקת ויביא את הפועל להישגים של באר שבע. בינתיים אנחנו מאד רחוקים משםAsafasraf כתב:אם אנחנו היינו לוקחים שחקן בהשאלה מיריבה וצשביחים אותו, היו שורפים את בלומפילד (ובצדק).Mendelson כתב:אין לי ספק בכלל שאברמוב לא משקיע כמעט כסף, וההשוואה מגוחכת. איך אני יודע? הוא בעלים משנת 2022, ובכל השנים ביחד הסכום דמי ההעברה שהם שילמו היה 1.7 מיליון יורו. כולל הכל, אם מחברים את כל העונות האלו יחד. את ירדן שועה בית"ר קנתה מחיפה בסכום כזה בערך, וזה היה לפני עידן אברמוב, והם כמובן קוצרים את הפירות עד היום.
בית״ר הצליחה להביא את אצילי, וזה כל ההבדל.
בכדורגל, צריך גם מזל, ולבית״ר יש הרבה מזה.
עוז בילו שחקן שמדשדש בקבוצות בינוניות ובינואר ישב על עמדה שהיה לנו בה הכי הרבה שחקנים לגיטימיים להרכב (טוריאל/ לויזו ורוי קורין).
לגביי ספרא- נראה לי שההשקעה שלו בעונה שעברה סינוורה אותנו.
הוא לא הולך להיות גולדהאר, או שחר, אלא לכיוון של ברקת.
-
chimpfive
- קיבל.ה 509 לייקים
74 עמודים על מה? תעירו אותי עם וולקום
לפי בדיקה קצרה מאוד שערכתי, סכומי העברות נספרים תחת התקרה של הפיירפליי גם אם מדובר בשחקנים בגיל הנוער. יש לך מידע אחר?Mendelson כתב: ↑09 יולי 2026, 22:02מבחינת פייר פליי - אנחנו רחוקים מאוד מאוד מלהיות בבעיה. ההוצאה הגדולה שלנו בעונה שעברה היה דניאל דפאה, ואני כמעט משוכנע ב- 5000% שאת הרכישה שלו עשינו על מחלקת הנוער (והוא גם היה רשום העונה בנוער). זה גם ניפח את התקציב נוער שלנו שפורסם השנה באיזו כתבה של ערוץ הספורט שסקרה את התקציבים של כל הקבוצות.Terry כתב: ↑09 יולי 2026, 21:38הסכומים האלו אמורים להגיע מאיפשהו ועם הפיירפליי זה בעייתי. אני מניח שהמטרה היא מה שאמרת אבל יותר מזה אני מניח שהמטרה היא לעשות את זה וגם לסיים עונה עם מאזן כלכלי חיובי כדי שנוכל להגדיל הוצאות על סגל בעונות הבאות. ואני בהחלט רגוע יותר מהתנהלות כזאת מאשר מהוצאות מנופחות שמכניסות את המועדון לחובות ומעידות או על ניהול לא אחראי או גרוע מזה: שימוש במועדון להלבנת הון (אהמ אהמ טביב אהמ אהמ כבירי)
הוצאות של מחלקת הנוער לא נספרות בהוצאות של הקבוצה, ככה שה- 2 מיליון על דפאה לא נחשבים. חוץ מדפאה הוצאנו כסף על לואיזו, שעוד באותה עונה כמעט שילשנו מהמכירה שלו. כל שאר הרכש היה בכסף קטן יחסית.
ולפי זה ההוצאות של הפועל גדלו מאוד בעונה שעברה: הרבה החתמות חדשות, שדרוגי שכר, השאלות, העברות...
- RedDrifter
- קיבל.ה 987 לייקים
-
ונרקומן
- קיבל.ה 614 לייקים
זו בדיוק התלונה שלי ושל עוד אנשים פה.
מנסים לעקוב קצת אחרי השמועות ורואים מגילות של זייני שכל שלא רלוונטיים לכלום. אולי תפתחו כבר איזה נושא פילוסופיה ושחררו את האשכול הזה לחדשות ודיונים סביבם?
מרתיח אותי הוויתור מראש על אירופה והטיול שנתי שארגנו לילדים בני 16 שלא טעמו אירופה בחייהם כאוהדים , פלוס יריקה בפרצוף של כל אחד מאלפי האוהדים שרכשו חבילות טיסה להונגריה
דאפה+בואטנג ביחד שנה שעברה נתנו 4 שערי ליגה. באיזה עולם אנשי מקצוע שמנהלים את הפועל מחליטים לא להביא חלוץ?
כל העולם ואחותו ראה שאין להפועל רגל מסיימת בעונה שעברה וכולם כולל כולם צעקו כמה קריטי להביא לפה חלוץ שיודע לתת את השערים וכמה זה ישדרג אותנו , רק בוקסה ברדה ופרימור רואים משהו אחר.
פה זה לא הקהל של הפועל באר שבע , ההימור המקצועי שהם לוקחים הוא גדול מאוד..
**שלא יהיה ספק שאני בטוח שרכש יגיע , אבל לוותר על אירופה מראש זה לא פחות משערוריה. מי ישמע קיבלנו את ריאל מדריד
דאפה+בואטנג ביחד שנה שעברה נתנו 4 שערי ליגה. באיזה עולם אנשי מקצוע שמנהלים את הפועל מחליטים לא להביא חלוץ?
כל העולם ואחותו ראה שאין להפועל רגל מסיימת בעונה שעברה וכולם כולל כולם צעקו כמה קריטי להביא לפה חלוץ שיודע לתת את השערים וכמה זה ישדרג אותנו , רק בוקסה ברדה ופרימור רואים משהו אחר.
פה זה לא הקהל של הפועל באר שבע , ההימור המקצועי שהם לוקחים הוא גדול מאוד..
**שלא יהיה ספק שאני בטוח שרכש יגיע , אבל לוותר על אירופה מראש זה לא פחות משערוריה. מי ישמע קיבלנו את ריאל מדריד
-
Money
- קיבל.ה 1195 לייקים
די די עם השטויות האלה שקשה להביא לפה זרים
לחיפה לא קשה?
לבאר שבע לא קשה?
והם עדיין הנחיתו 2 זרים ברמה מאוד גבוהה.
ואם כל כך קשה להחתים זרים, למה לא עשו הכל להביא ישראלים פנויים בשוק?
תומר יוספי? אנסה? יאיר מרדכי? איתי רוטמן?
ברדה פרימור ובוקסה חושבים שהם המציאו את הענף ומנסים להיות הכי מתוחכמים שיש.
לחיפה לא קשה?
לבאר שבע לא קשה?
והם עדיין הנחיתו 2 זרים ברמה מאוד גבוהה.
ואם כל כך קשה להחתים זרים, למה לא עשו הכל להביא ישראלים פנויים בשוק?
תומר יוספי? אנסה? יאיר מרדכי? איתי רוטמן?
ברדה פרימור ובוקסה חושבים שהם המציאו את הענף ומנסים להיות הכי מתוחכמים שיש.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 854 לייקים
המגעים עם דיארה ממה שהבנתי נפסקו.