אני די בטוח שהשנה היא קטלה אותם לא מעט.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 יולי 2026, 21:38מעניין אם התקשורת ביוון קוטלת אותם בגלל שיש להם שחקנים שמספיקים ל-8 קבוצות.
במיוחד אחרי ולנסיה
אני די בטוח שהשנה היא קטלה אותם לא מעט.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑04 יולי 2026, 21:38מעניין אם התקשורת ביוון קוטלת אותם בגלל שיש להם שחקנים שמספיקים ל-8 קבוצות.
בעצם כתוב במפורש שהוא דחה את ההצעה.
תחושה חזקה שהזוניה עושה לנו דיארה ובסוף נשאר עם הבילבל ביד
בול ,המקום היחיד שחושבים שהזוניה יהיה בהפועל זה פורום השדים, שחררורדנקו כתב:למה עושה דיארה?
עוד לא נכתב שסגרנו או סיכמנו או שיש מו"מ אפילו.
כל מה שנאמר זה שרוצים אותו.
שום דבר מעבר לזה.
זה בגדול אומר שמכבי ושאר אלו עם רישיון ארוך טווח היום מקבלות שריון לכל החיים.iamgabormarton כתב: ↑07 יולי 2026, 17:40 רשמית: היורוליג תורחב ל-24 קבוצות
אנחנו חייבים להשיג רישיון ארוך טווח, חייבים
לא מצליח להבין מה שינו בעצם. בעלות הרישיון בעצם משוריינות לכל החיים ומי שרוצה חוזה ארוך טווח בעצם משלמת להם? איך זה עובד?Rak-Hapoel כתב: ↑07 יולי 2026, 17:44זה בגדול אומר שמכבי ושאר אלו עם רישיון ארוך טווח היום מקבלות שריון לכל החיים.iamgabormarton כתב: ↑07 יולי 2026, 17:40 רשמית: היורוליג תורחב ל-24 קבוצות
לא רישיון ארוך טווח. רישיון קבע פור ליייף.
זה הוכרז כבר לפני כמה חודשים פשוט עכשיו זה יהיה רשמי.
מדהים איך היורוליג משמיד את הליגות המקומיות שהופכות לאוסף משחקי אימון ותו לא.
תהיה בטוח ששימון יעדיף עוד 20 טורקיות ושאנחנו לא ניכנסiamgabormarton כתב: ↑07 יולי 2026, 17:40 רשמית: היורוליג תורחב ל-24 קבוצות
בגדול 13 קבוצות, ביניהן שימון, מקבלות רישיון קבוע ללא הגבלת זמן. עד שיימאס להן.Red_man כתב: ↑07 יולי 2026, 17:50לא מצליח להבין מה שינו בעצם. בעלות הרישיון בעצם משוריינות לכל החיים ומי שרוצה חוזה ארוך טווח בעצם משלמת להם? איך זה עובד?Rak-Hapoel כתב: ↑07 יולי 2026, 17:44זה בגדול אומר שמכבי ושאר אלו עם רישיון ארוך טווח היום מקבלות שריון לכל החיים.iamgabormarton כתב: ↑07 יולי 2026, 17:40 רשמית: היורוליג תורחב ל-24 קבוצות
לא רישיון ארוך טווח. רישיון קבע פור ליייף.
זה הוכרז כבר לפני כמה חודשים פשוט עכשיו זה יהיה רשמי.
מדהים איך היורוליג משמיד את הליגות המקומיות שהופכות לאוסף משחקי אימון ותו לא.
דיי נו , איזה כוחות כבר יש לו באירופה? חוץ מהשריון כמובן כלום
כבר הוצג רשמית באולמפיאקוסרדנקו כתב:מונטרו לדעתי עוד לא חתם.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מסכים, נכון לעכשיו וכל עוד בעיית לוני ווקר ועמדה מספר 5 לא מתחזקת, הם לא טופ 10 במפעל הזה.shaharot כתב: ↑10 יולי 2026, 18:14 @ביוניק מאן אני סבבה עם הניתוחים שלך ועם חלק גם יכול להסכים
אבל כל מה שקשור למכבי אתה נסחף לא פרופורציוני
מה קטש עשה שהוא אחד הטובים במפעל?
למה אני צריך לנטרל 3-10 שלילי ? הרי בשניה שהיה להם סיכוי להיכנס לפלייאין הם הפסידו 4 רצוף.
הסגל שלהם כרגע לא שווה פלייאין וגם השנה הוא יהיה דליל ככה שמספיק פציעה לאורך העונה של שחקנים בולטים שם (לא חשוב שמות) זה יכול לגמור אותם.