תומר גינת
- רדנקו
- קיבל.ה 2371 לייקים
זה ברור.
אבל בשביל זה צריך להחתים לעוד ארבע שנים?
אבל בשביל זה צריך להחתים לעוד ארבע שנים?
- 7even
- קיבל.ה 4595 לייקים
אתה בטוח תומר גינת מזדהה איתנו או בכללי מזדהה עדיין כשחקן כדורסל?
זה כאילו, ככל שהשחקן הזה משחק גרוע יתר ככה הוא מקבל שכר מנופח יותר.
הבחור פרש נו. הזיה שעוד לא כינס עבור זה מסיבת עיתונאים שיהיה רשמי.
יחד, רק יחד! 
- רועי גווארה
- קיבל.ה 587 לייקים
אתה תמשיך בקמפיינים ההזויים
והוא ימשיך לעשות 16-8-7 כמו נגד גרמניה...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
El dudernio
- קיבל.ה 2070 לייקים
אחלה תומר...
שחקן על לליגה ולגיטימי ל10 דקות יורוליג
שחקן על לליגה ולגיטימי ל10 דקות יורוליג
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 681 לייקים
על לליגה? על?
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
תומר גינת צריך להישאר בהפועל ולקבל דקות גם ביורוליג.
-
Oferyy
- משתמש רשמי

- קיבל.ה 672 לייקים
רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 681 לייקים
שינוי לשישה זרים חייב לבוא בהקדם.
- 7even
- קיבל.ה 4595 לייקים
ואוו 16-8-7....רועי גווארה כתב: ↑08 יולי 2026, 17:21![]()
![]()
![]()
אתה תמשיך בקמפיינים ההזויים
והוא ימשיך לעשות 16-8-7 כמו נגד גרמניה...
אין ספק שנבחרת גרמניה האימתנית שהגיעה בסגל השלישי שלה! והרכז המוביל שלה שיחק מחצית אחת היתה מכשול מאד קשה בשביל נקודות הגארבג' של תומר גינת.
לטובת אנשים שלא צפו במשחק ולא נכנעים לנראטיב שמעריצים מוזרים מנסים לייצר פה: 6 דקות לסיום המשחק עוד היה 20 הפרש לגרמנים שבאו בהרכב השלישי כאמור. לא השני.
המשחק התנהל כמעט כולו בגארבג' מוחלט וגינת צבר את רוב הסטאטס שלו כשכולם בדקו מתי יוצאת ההסעה, וכנראה רץ לסטורי באינסטוש להדביק את המספרים כי הנה יש כאלו שאשכרה מאמינים מסתבר.
מיליון דולר לעונה...
הבחור הזה שווה אולי 70-80 אלף דולר לעונה. לסגור פינה באימונים כשחסר שחקן ל 5 על 5.
מדובר במתחזה שרוכב על הגב של כולנו.
יחד, רק יחד! 
-
nirhayon
זה נהוג שבעלים של קבוצה מטנף על מועסק שלו, סמל של המועדון, בפורום אוהדים?Oferyy כתב: ↑08 יולי 2026, 17:34 רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
- iamgabormarton
- קיבל.ה 789 לייקים
מי טינף?nirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 18:35זה נהוג שבעלים של קבוצה מטנף על מועסק שלו, סמל של המועדון, בפורום אוהדים?Oferyy כתב: ↑08 יולי 2026, 17:34 רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
מה יהיה עם היצורים בפורום?!
-
כוח עליון
- קיבל.ה 208 לייקים
רגע אם אתה פה, ההודעות שיצאו מהטלגרם בשמך:Oferyy כתב: ↑08 יולי 2026, 17:34 רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
1 . "מפונקים מדי השחקנים הישראלים, שילמתי להם והתייחסתי אליהם יותר מדי טוב"
2. "תיק אחד של שאנל וכריס היה נשאר"
3. "נראה אותך עם צעיף מכבי בהיכל מתישהו? - אני חושב שבקרוב"
זה גם פייק ?
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
nirhayon
צדיק, ליקקת היום?iamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 18:46מי טינף?nirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 18:35זה נהוג שבעלים של קבוצה מטנף על מועסק שלו, סמל של המועדון, בפורום אוהדים?Oferyy כתב: ↑08 יולי 2026, 17:34 רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
מה יהיה עם היצורים בפורום?!
-
Maor
- קיבל.ה 398 לייקים
פס ייצור של משתמשים
אחד מכריז עזיבה וצץ אחד חדש
- iamgabormarton
- קיבל.ה 789 לייקים
-
nirhayon
אני לא שאקו. אבל יכול לתת המלצה ידידותית:iamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 19:02שאקו לך תדחוף טאקו
https://infokatot.com/
- iamgabormarton
- קיבל.ה 789 לייקים
יופי מתוקי , עכשיו לך תצחצח שיניים פיפי ולמיטה יש מחר קייטנהnirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 19:04אני לא שאקו. אבל יכול לתת המלצה ידידותית:
https://infokatot.com/
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1627 לייקים
הקבוצה כל כך לא מעניינת, לא הפועל, ועדיין כל יום צץ פה דביל חדש.
יאללה הביתה!!!
-
pogi
- קיבל.ה 224 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 3096 לייקים
הודעה ראשונה שלך מאז הצטרפת לפורום לפני 4 שניםnirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 18:35זה נהוג שבעלים של קבוצה מטנף על מועסק שלו, סמל של המועדון, בפורום אוהדים?Oferyy כתב: ↑08 יולי 2026, 17:34 רק מעיר שהמספרים זה פייק ותומר או ימשיך בחוזה הנוכחי או יחתום על חוזה חדש בתנאים שיתאימו למועדון ורחוקים מאוד ממה שפורסם. אני שותף לחוסר הנחת מהסחטנות שנורמלה פה במקרה ים ויכולה להתפשט וחושב שצריך לעצור את זה. שינוי לשישה זרים לדוגמא יכול לעזור וגישה שונה מצד הקהל גם
כבוד
מטורף כמה מדגם האוהדים בפורום הזה לא מייצג את מה שרוב הקהל חושב
- מילפורד
- קיבל.ה 3964 לייקים
-
nirhayon
חחחחחח בוטiamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 19:06יופי מתוקי , עכשיו לך תצחצח שיניים פיפי ולמיטה יש מחר קייטנה
- 7even
- קיבל.ה 4595 לייקים
מה הקטע לפתוח משתמשים נטו כדי לריב עם אחרים או להגיב לעופר LOL? מה רמת השיעמום של האנשים האלה לעזאזל...
האנשים הרי האלה אף פעם לא יכתבו פה כשרוצים לדבר על איזה תרגיל בהתקפה באחד המשחקים.
פשוט תגידו מי שולח אתכם וזהו (לא שזה לא שקוף). זה הרי ברור שזו הוראה מלמעלה נו.
האנשים הרי האלה אף פעם לא יכתבו פה כשרוצים לדבר על איזה תרגיל בהתקפה באחד המשחקים.
פשוט תגידו מי שולח אתכם וזהו (לא שזה לא שקוף). זה הרי ברור שזו הוראה מלמעלה נו.
יחד, רק יחד! 
-
joshsoos
- קיבל.ה 1038 לייקים
שוב, כל עוד יש פה הנהלה שאין לה מושג איך פורום נורמלי מתנהל הבדיחה הזו תמשיך על חשבוננו
-
joshsoos
- קיבל.ה 1038 לייקים
רוב הקהל של האולטראס? של השופריאדה של יוסי שטרום? של מרעילי הבארות בטוויטר?
חרטא, בפורום הזה נכתבה ונכתבת ביקורת כל יום, עופר ואיטודיס קיבלו פה על הראש נון סטופ, בהבדל אחד משאר המקומות- אנחנו פה אוהדי הפועל וזהו, לא אוהדי אולטראס ולא שונאי עופר ושום אג'נדה אחרת, הקבוצה מעל הכל
- iamgabormarton
- קיבל.ה 789 לייקים
יפה, 4 הודעות כל הכבוד שאקו הכפלת את העשיה שלך מתקופתך בעמותהnirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 19:21חחחחחח בוטiamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 19:06יופי מתוקי , עכשיו לך תצחצח שיניים פיפי ולמיטה יש מחר קייטנה
- 7even
- קיבל.ה 4595 לייקים
iamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 19:46יפה, 4 הודעות כל הכבוד שאקו הכפלת את העשיה שלך מתקופתך בעמותהnirhayon כתב: ↑08 יולי 2026, 19:21חחחחחח בוטiamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 19:06
יופי מתוקי , עכשיו לך תצחצח שיניים פיפי ולמיטה יש מחר קייטנה
יחד, רק יחד! 
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 263 לייקים
אי אפשר לחשוד בי כתומך אולטראס בכלל, או בשאקו ו/או בניר חיון (מדובר אגב ב-2 אנשים שונים
), בפרט. אני מאלה שחושב שאין שום סיכוי לפיוס עם האולטראס, בטח לא כשעופר ינאי במועדון, ומבחינתי לפחות, גם אחרי שיעזוב. לא אחרי האופן והצורה שהם הפקירו את הקבוצה בשנה וחצי האחרונות.
ואחרי שאמרתי את זה אני חושב שהביקורת של ניר במקרה הזה נכונה. לבעלים אסור להתבטא כך בפורום אוהדים. אפשר לנהל משא ומתן, אפשר לחשוב שתומר לא ראוי לסכומים שהוא דורש, ואפילו שהוא סחטן. לא נכנס לזה. שההנהלה והבעלים יעשו מה שהם מוצאים לנכון. אבל אי אפשר לדבר בצורה כזאת בפומבי מול אוהדים כנגד שחקן. לא ראוי ולא מקובל. לא לתומר ולא לאף שחקן אגב!!!
ואחרי שאמרתי את זה אני חושב שהביקורת של ניר במקרה הזה נכונה. לבעלים אסור להתבטא כך בפורום אוהדים. אפשר לנהל משא ומתן, אפשר לחשוב שתומר לא ראוי לסכומים שהוא דורש, ואפילו שהוא סחטן. לא נכנס לזה. שההנהלה והבעלים יעשו מה שהם מוצאים לנכון. אבל אי אפשר לדבר בצורה כזאת בפומבי מול אוהדים כנגד שחקן. לא ראוי ולא מקובל. לא לתומר ולא לאף שחקן אגב!!!
-
Praškevičios
- קיבל.ה 99 לייקים
אוי הצביעות…
היד קלה על המקלדת להשמיץ עכשיו את תומר גינת, ים מדר ובכלל כל שחקן ישראלי בסחטנות אבל מי שתרם יותר מכל אחד אחר, והגביר מאות מונים את עליות השכר המטאוריות בשנתיים האחרונות בענף הוא עופר ינאי בכבודו ובעצמו.
לפני שנה עופר ינאי היה גאה בעצמו לפרסם ולפזר הצעות עתק לסורקין ובלאט רק כדי להוכיח שלו יש כיסים עמוקים יותר ולגרום לעליות שכר בענף. הוא סימן לכולם את הכיוון ועכשיו האחרון שיכול להתלונן
היד קלה על המקלדת להשמיץ עכשיו את תומר גינת, ים מדר ובכלל כל שחקן ישראלי בסחטנות אבל מי שתרם יותר מכל אחד אחר, והגביר מאות מונים את עליות השכר המטאוריות בשנתיים האחרונות בענף הוא עופר ינאי בכבודו ובעצמו.
לפני שנה עופר ינאי היה גאה בעצמו לפרסם ולפזר הצעות עתק לסורקין ובלאט רק כדי להוכיח שלו יש כיסים עמוקים יותר ולגרום לעליות שכר בענף. הוא סימן לכולם את הכיוון ועכשיו האחרון שיכול להתלונן
-
nirhayon
יחד, רק יחד
-
ranjef
- קיבל.ה 2462 לייקים
וואי גנבת לי את המילים.Maor כתב:פס ייצור של משתמשים
זה כמו ג'וקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2462 לייקים
מטורף שגם 8000 אוהדי **הפועל** הגיעו לדרבי בגמר.איתן כתב:מטורף כמה מדגם האוהדים בפורום הזה לא מייצג את מה שרוב הקהל חושב
השאר כמוך עודדו את מכבי.
כל העולם כולו (כולל האולטראס) שונא את הפועל, ורק אני אוהב....
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 327 לייקים
האדמינים של הפורום הזה חייבים להתעורר.
העובדה שעופר מגיב פה מעלה מאוד את הערך של הפורום, וזה שהוא מגלה פתיחות ונגישות, בשום צורה לא אמורה לאפשר שיח לא נעים כלפיו מצד אנשים שמתיימרים להיות אוהדי הפועל (וכיום שונאים את המועדון יותר מכל אוהד מכבי). בכלל, זה פורום של אוהדי הפועל. דעות כן. שפיכת רעל - לא. מי שזה לא מתאים לו, לא צריך להיות פה.
לגבי תומר - שחקן במגמת ירידה. נהיה גם מאוד פציע. לא נותן לנו בשום צורה מה שאנחנו צריכים, ורחוק מלתת תפוקה משמעותית, לא סמל בשום צורה. שמח לשמוע שהדיבורים החוזיים סביבו לא נכונים.
העובדה שעופר מגיב פה מעלה מאוד את הערך של הפורום, וזה שהוא מגלה פתיחות ונגישות, בשום צורה לא אמורה לאפשר שיח לא נעים כלפיו מצד אנשים שמתיימרים להיות אוהדי הפועל (וכיום שונאים את המועדון יותר מכל אוהד מכבי). בכלל, זה פורום של אוהדי הפועל. דעות כן. שפיכת רעל - לא. מי שזה לא מתאים לו, לא צריך להיות פה.
לגבי תומר - שחקן במגמת ירידה. נהיה גם מאוד פציע. לא נותן לנו בשום צורה מה שאנחנו צריכים, ורחוק מלתת תפוקה משמעותית, לא סמל בשום צורה. שמח לשמוע שהדיבורים החוזיים סביבו לא נכונים.
-
ranjef
- קיבל.ה 2462 לייקים
הוא כן סמל, והוא כן אחרי עונה לא מרשימה שברובה לא היה כשיר. אם הוא ירצה הוא יחזור להיות מה שהיה. הוא לא בן 40. הכל תלוי בו
-
Niro
- קיבל.ה 2992 לייקים
אני במיעוט בזה שאני חושב שבעלים של קבוצת כדורסל לא צריך להתבטא בפורום אוהדים לגבי חוזה של שחקן? ובוודאי שלא לרמוז לסחטנות מצידו?
זה לא מגיע לאף שחקן ובטח שלא לתומר.
זה לא מגיע לאף שחקן ובטח שלא לתומר.
הייתי העונה בדרבי בגמר. אתה סתם בן אדם רדוף שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו חוץ מלרדת על כל מי שמביע ביקורת על עופר ינאי. לא אהיה מופתע אם אתה אוהד מכבי בכלל שכל המטרה שלך זה לפצל את הקהל כי על כל מה שאתה מנסה לרדת על האולטראס אתה הרבה יותר גרוע.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 789 לייקים
אתה לא במיעוט אני מאוד אוהב את הנגישות והפתיחות של עופר פה בפורום אבל אני גם חושב שהוא צריך לפעמים לבחור את המילים שלו בצורה יותר טובה
עם זאת דיי נמאס לי לשמור על האופי השבררי של השחקנים שחס וחלילה לא יפגעו
הם אנשים בוגרים שמרוויחים מיליונים בלעשות את מה שהם אוהבים
שיתמודדו
- סומך
- קיבל.ה 1952 לייקים
חחחחח, זה משתמש של שנים פה יא מצחיק
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
בר קולמוסא
- קיבל.ה 737 לייקים