גם חשבתי על זה, שקט באופן מחשיד...
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
כתבתי את זה באשכול המקביל, אבל אני מהמר שהעניין בהיידיגר (או משגב, או משהו בסגנון) מגיע מתוך מחשבה שהשילוב בין מיציץ' לבלאט הוא רע הגנתית ויש כוונה להחתים שני גארדים זרים נוספים ליורוליג.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 15:36 עדיין לא ברור בכלל איך הסגל הולך להיראות בעונה הבאה.
מבחינת הזרים הכי דחוף לדעתי להביא 1, 3, ו-4.
מבחינת הישראלים צריך להבין מי נשאר. אני לא מבין גדול, אבל הייתי הולך על בלאט, קרינגטון, בלייזר, גינת ושגב, ושניים מבין: טימור, פלטין, טופין או שחקן כמו לוגשי.
בלאט כנראה הרכז הישראלי הכי טוב שניתן להביא לנוכח הנסיבות, והוא לא חייב לחלוק דקות מיציץ' (בגלל זה 1 זר נהיה הרבה יותר חשוב).
לא מבין כ"כ את הסיפור הזה או את ההעדפה של היידיגר פתאום.
לגבי הישראלים שרוצים לעזוב, אין לי מושג איפה זה עומד עם כל אחד מהם, אבל הייתי משאיר את גינת ושגב מכיוון שאין ממש אלטרנטיבות.
הסנטר הישראלי, אם יהיה, חייב גם ככה לקבל יותר דקות בליגה מול רוב הקבוצות, מה שיאפשר יותר גמישות ברישום הזרים.
ואולי דל"פ, אבל את גינת הייתי משאיר ואף נותן לו הזדמנויות ביורוליג כמחליף, במידה ויחזור לכושר משחק טוב ולא יעשה בעיות מעבר לפן המקצועי.
בסוף עדיין צריך 7 ישראלים בטופס ועדיף שאלה יהיו השחקנים שיכולים לתרום הכי הרבה.
דווקא שחרור אפשרי של טימור אני מבין. הוא לא ישחק ביורוליג ובליגה הוא יכול ללכת למקום שיהיה לו מקום משמעותי יותר.
לפעמים צריך לדעת להיפרד, ועדיף לעשות את זה בצורה טובה ככל האפשר.
כלומר, היידיגר/משגב/גארד ישראלי אחר יגיע במקום בלאט וישחק בליגה בלבד.
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
יש ישש יששששששomersa כתב:אודיאסי האריך חוזה לעוד 3 שנים
כאלה שחקנים אני רוצה בקבוצה
חצי עונה הוא אמר שהוא מחכה להזדמנות להוכיח את עצמו, לא בכה כמו שרמוטה, לא זיין תמוח, היה מחוייב בכל רגע על המגרש.
אחלה טאי ויופי של החתמה
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
צריך להעביר סדנאות לכדורסלנים ישראלים.
אחלה טאי.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
אחלה טאי
אבל אם הוא נשאר בתור סנטר שני זו אכזבה גדולה
אבל אם הוא נשאר בתור סנטר שני זו אכזבה גדולה
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
כוסעומוNiro כתב:שורטס בולנסיה רשמי
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 48 לייקים
אני די מקווה שלא, כי זה נשמע שוב כמו כיוון של 11 זרים ואי-שיתוף ישראלים ביורוליג (בטח עם השחקן ה-12 בסגל יהיה קרינגטון). ראינו שגם לזה יש מחיר.הוקיץ' כתב: ↑07 יולי 2026, 16:29כתבתי את זה באשכול המקביל, אבל אני מהמר שהעניין בהיידיגר (או משגב, או משהו בסגנון) מגיע מתוך מחשבה שהשילוב בין מיציץ' לבלאט הוא רע הגנתית ויש כוונה להחתים שני גארדים זרים נוספים ליורוליג.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 15:36 עדיין לא ברור בכלל איך הסגל הולך להיראות בעונה הבאה.
מבחינת הישראלים צריך להבין מי נשאר. אני לא מבין גדול, אבל הייתי הולך על בלאט, קרינגטון, בלייזר, גינת ושגב, ושניים מבין: טימור, פלטין, טופין או שחקן כמו לוגשי.
בלאט כנראה הרכז הישראלי הכי טוב שניתן להביא לנוכח הנסיבות, והוא לא חייב לחלוק דקות מיציץ' (בגלל זה 1 זר נהיה הרבה יותר חשוב).
לגבי הישראלים שרוצים לעזוב, אין לי מושג איפה זה עומד עם כל אחד מהם, אבל הייתי משאיר את גינת ושגב מכיוון שאין ממש אלטרנטיבות.
הסנטר הישראלי, אם יהיה, חייב גם ככה לקבל יותר דקות בליגה מול רוב הקבוצות, מה שיאפשר יותר גמישות ברישום הזרים.
ואולי דל"פ, אבל את גינת הייתי משאיר ואף נותן לו הזדמנויות ביורוליג כמחליף, במידה ויחזור לכושר משחק טוב ולא יעשה בעיות מעבר לפן המקצועי.
דווקא שחרור אפשרי של טימור אני מבין. הוא לא ישחק ביורוליג ובליגה הוא יכול ללכת למקום שיהיה לו מקום משמעותי יותר.
בינתיים חתומים כבר 7 זרים לעונה הבאה, כולל אניס שלא יודע מה יקרה איתו ו-ויינרייט שתוקע את בנית הסגל אם רוצים להביא 1, 3, 4 ו-5 זרים...
היה מקום לשקול סגל קצת פחות גדול ושקצת יותר ישראלים ישחקו ביורוליג (למשל בלאט אם יצטרף, גינת אם יישאר).
-
El dudernio
- קיבל.ה 2070 לייקים
צריכים להבין קודם מה יהיו חוקי המתאזרחים...דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 19:10אני די מקווה שלא, כי זה נשמע שוב כמו כיוון של 11 זרים ואי-שיתוף ישראלים ביורוליג (בטח עם השחקן ה-12 בסגל יהיה קרינגטון). ראינו שגם לזה יש מחיר.הוקיץ' כתב: ↑07 יולי 2026, 16:29כתבתי את זה באשכול המקביל, אבל אני מהמר שהעניין בהיידיגר (או משגב, או משהו בסגנון) מגיע מתוך מחשבה שהשילוב בין מיציץ' לבלאט הוא רע הגנתית ויש כוונה להחתים שני גארדים זרים נוספים ליורוליג.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 15:36 עדיין לא ברור בכלל איך הסגל הולך להיראות בעונה הבאה.
בינתיים חתומים כבר 7 זרים לעונה הבאה, כולל אניס שלא יודע מה יקרה איתו ו-ויינרייט שתוקע את בנית הסגל אם רוצים להביא 1, 3, 4 ו-5 זרים...
היה מקום לשקול סגל קצת פחות גדול ושקצת יותר ישראלים ישחקו ביורוליג (למשל בלאט אם יצטרף, גינת אם יישאר).
קרינגטון = מתאזרח ישן
אז אתה בטוח תביא מתאזרח חדש נוסף (הזוניה / טופין) ואולי אפילו את שניהם.
יחד עם גינת אתה על 3-4 ישראלים שאמורים לראות דקות ביורליג.
לדעתי גם פלטין יראה השנה יותר דקות, ואז יש לך בעצם "מקום ל7-8 זרים כדי לאפשר סגל יורליג של כ 13-14 שחקנים....
ואסה
אניס
בליקני
בריאנט
איש
אודיאסי
אוטורו
לזה תוסיף עוד 2-3 זרים גג.
-
redead
- קיבל.ה 952 לייקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
צריך להגיד את האמת והיא שכל סיפור מדר דפק אותנו חבל על הזמן.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 19:10אני די מקווה שלא, כי זה נשמע שוב כמו כיוון של 11 זרים ואי-שיתוף ישראלים ביורוליג (בטח עם השחקן ה-12 בסגל יהיה קרינגטון). ראינו שגם לזה יש מחיר.הוקיץ' כתב: ↑07 יולי 2026, 16:29כתבתי את זה באשכול המקביל, אבל אני מהמר שהעניין בהיידיגר (או משגב, או משהו בסגנון) מגיע מתוך מחשבה שהשילוב בין מיציץ' לבלאט הוא רע הגנתית ויש כוונה להחתים שני גארדים זרים נוספים ליורוליג.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 15:36 עדיין לא ברור בכלל איך הסגל הולך להיראות בעונה הבאה.
מצד אחד קו אחורי של בלאט ומיציץ' הוא בעייתי מאוד מאוד. אם אתה לא מצרף אליהם גארד ברמה משני צידי המגרש אתה בבעיה גדולה, וגארדים מוכחים כאלה פשוט אין בשוק. לכן כנראה המחשבה של איטודיס לוותר על בלאט ולהביא שני גארדים נוספים (שם כרגע את אירוע אניס בצד).
מצד שני, אם אתה מוותר על בלאט אתה עם סגל ישראלי עלוב ביותר, אפילו אם קרינגטון חותם. זה משהו שרק החתמה של הזוניה ואזרוח שלו יכול לפתור, אבל נראה לי שעדיף להישאר במחוזות המציאות.
אין כאן פתרונות טובים. מלכוד רציני.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
יש לי בשבילך פיתרוןהוקיץ' כתב: ↑08 יולי 2026, 00:08צריך להגיד את האמת והיא שכל סיפור מדר דפק אותנו חבל על הזמן.דאר אל כופר כתב: ↑07 יולי 2026, 19:10אני די מקווה שלא, כי זה נשמע שוב כמו כיוון של 11 זרים ואי-שיתוף ישראלים ביורוליג (בטח עם השחקן ה-12 בסגל יהיה קרינגטון). ראינו שגם לזה יש מחיר.
מצד אחד קו אחורי של בלאט ומיציץ' הוא בעייתי מאוד מאוד. אם אתה לא מצרף אליהם גארד ברמה משני צידי המגרש אתה בבעיה גדולה, וגארדים מוכחים כאלה פשוט אין בשוק. לכן כנראה המחשבה של איטודיס לוותר על בלאט ולהביא שני גארדים נוספים (שם כרגע את אירוע אניס בצד).
מצד שני, אם אתה מוותר על בלאט אתה עם סגל ישראלי עלוב ביותר, אפילו אם קרינגטון חותם. זה משהו שרק החתמה של הזוניה ואזרוח שלו יכול לפתור, אבל נראה לי שעדיף להישאר במחוזות המציאות.
אין כאן פתרונות טובים. מלכוד רציני.
בלאט ביורוליג ל10-12 דקות עם מינימום חפיפה עם מיציץ (רק בהרכבים שיש לנו אוברסייז ב3-4 עם איש ב3)
ובליגה מיציץ שלא יירשם למשחקים החשובים בארץ כי הוא לא מספיק טוב לסדרה נגד מכבי עד שיוכח אחרת
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
ומי הגארד השלישי? וילדוזה? ווקאפ? סטורנסקי? פאג'ולה?
קו אחורי בינוני למדי.
קו אחורי בינוני למדי.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 33 לייקים
נביא רכז בכיר, במעמד של כריס ג'ונס
רק עם יותר יכולות ניהול משחקים - ג'סטין רובינסון, גראד באטלר, קארליק ג'ונס או אחד השמות המעולים שהצעת באחד מה30 אשכולות האחרים.
הוא יירשם בליגה לצד בראיינט 2 סנטרים ועוד זר תלוי לפי מאצ אפ/כושר/כן טופין לא טופין
כמובן מיותר לציין שהכל תיאורטי בלבד והכל תלוי בכושר של השחקנים באותו רגע אבל בלאט לא יגיע לפה כדי שנביא את סטורנסקי במקום ג'ונס.
רק עם יותר יכולות ניהול משחקים - ג'סטין רובינסון, גראד באטלר, קארליק ג'ונס או אחד השמות המעולים שהצעת באחד מה30 אשכולות האחרים.
הוא יירשם בליגה לצד בראיינט 2 סנטרים ועוד זר תלוי לפי מאצ אפ/כושר/כן טופין לא טופין
כמובן מיותר לציין שהכל תיאורטי בלבד והכל תלוי בכושר של השחקנים באותו רגע אבל בלאט לא יגיע לפה כדי שנביא את סטורנסקי במקום ג'ונס.
פנאתינייקוס עם החתמה אדירה. יבוסלה
5.5 מיליון לעונה. איזה סכומים נהיו פה
הזוניה לא יבוא בפחות מחוזה כזה
5.5 מיליון לעונה. איזה סכומים נהיו פה
הזוניה לא יבוא בפחות מחוזה כזה
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 122 לייקים
לברון עוד פנוי הם יכולים להחתים אותו.
במיוחד שהיום זה בדיוק 16 שנה למשדר שעשה על מעבר למיאמי
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2095 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 122 לייקים
ממ לא מדוייק, חבר.
הוא קיבל 5.75 לעונה בבולס, ועכשיו מקבל 5.5 באירופה.
הוא אוטוטו 31, שחקן די איטי ל NBA שלא הולך ונהיה צעיר יותר.
הוא לא היה מקבל יותר ממה שכבר קיבל.
פעם היית מקבל 300 אלף דולר לעונה באירופה ו-3 מיליון ב NBA.
ברגע שהפערים הכספיים לשחקנים ותיקים הם לא כאלה גדולים, אתה מעדיף קל"ב.
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
בדרך כלל השכר שמפורסם לשחקני NBA הוא ברוטו ולשחקני יורוליג הוא נטו. יאבוסלה הולך להרוויח יותר ביוון מאשר ב-NBA
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2096 לייקים
לברון כבר סגור בהפועל לפי ינאי.Rak-Hapoel כתב: ↑08 יולי 2026, 05:15 לברון עוד פנוי הם יכולים להחתים אותו.
עכשיו צריך להתמקד בשרודר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
אז עמדה מספר 4 של פאו כוללת את יבוסלה, הייז דייוויס וחואנצ'ו.
הגיוני סך הכל.
הגיוני סך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 5285 לייקים
-
lior777
- קיבל.ה 279 לייקים
ככה בונים קבוצה איכותית, במידה ומישהו נפצע יש גיבוי ברמה. גם ריאל עשו את זה עונה שעברה בעמדה 4 עם אוקיקי וליילס. אני מתאר לעצמי רק אם ה 4 הבכיר שלנו יפצע או משהו שוב נתקענו עם וינרייט כשחקן מוביל.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 681 לייקים
-
purvis short
- קיבל.ה 344 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2992 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3964 לייקים
יש לי הרגשה, שאחרי שכבר חזרו לשחק בארץ ומהר מאוד ברחו מפה שוב, שעכשיו יותר קשה להביא שחקנים מאשר לפני שנה.
וזה בלי לדבר על הקריסה של ההסכמים ב24 שעות האחרונות.
וזה בלי לדבר על הקריסה של ההסכמים ב24 שעות האחרונות.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8977 לייקים
-
Money
- קיבל.ה 1194 לייקים
מה אתה מדבר מקצועית
רק בגלל הסרט hustle צריך להביא אותו
- מילפורד
- קיבל.ה 3964 לייקים
רגע, בסרט זה לא ווילי?
אני אף פעם לא אזכור את זה...