איטודיס
-
lior777
- קיבל.ה 280 לייקים
ברגע שסקריולו פוטר מריאל היה צריך להכנס איתו למומ כדי לנסות להביא אותו במקום איטודיס..בטוח שאפילו לא ניסו לעשות את זה. הסיבה היחידה שהוא נשאר פה לדעתי זה היחסים הטובים עם עופר ואני לא אתפלא אם ימשיך גם מעבר לעונה הנוכחית אפילו אם יכשל מקצועית.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3265 לייקים
אני באמת מקווה שאם לא נקח גביע ווינר הוא יעוף אבל זה לא ריאלי , חייב לעוף אם אנחנו לא זוכים בגביע המדינה לדעתי , זה האולטימטום הרציני היחיד
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 49 לייקים
הוא ודדאס כבר מזמן לא היו צריכים להיות פה
זה מתחיל להיות נזק בלתי הפיך
זה מתחיל להיות נזק בלתי הפיך
- 7even
- קיבל.ה 4603 לייקים
נשמע קטנוני לבקש שניקח את גביע ווינר?
יחד, רק יחד! 
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 920 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4603 לייקים
לאף אחד לא אכפת מגביע הטוטו עד שמגיעים איכשהו לחצי גמר
יחד, רק יחד! 
-
Nati
- קיבל.ה 3441 לייקים
לפני 3 לא עלינו לדרבי,כשהיינו ממש פייבוריטים לקחת את הגביע,7even כתב:נשמע קטנוני לבקש שניקח את גביע ווינר?
לפני שנתיים דדאס זלזל במשחק נגד ר״ג ולא רשם את הזרים הבכירים,וגם תומר ובר לא שיחקו,ושופט נבלה הרחיק לנו זר.וקיבלנו שלשה מהחצי.
שנה שעברה בכל השלבים נתנו משחקים של 30-50 הפרש.אבל אז ירושלים החליטה לעשות טיול לארה״ב.וכשכבר התקיים המשחק,הראש של כל הקבוצה היה ביורוליג.
אז השנה בלי תירוצים,חייבים לקחת את הגביע הזה.
- 7even
- קיבל.ה 4603 לייקים
+ אפשר 6 זרים בטופסNati כתב: ↑07 יולי 2026, 10:05לפני 3 לא עלינו לדרבי,כשהיינו ממש פייבוריטים לקחת את הגביע,7even כתב:נשמע קטנוני לבקש שניקח את גביע ווינר?
לפני שנתיים דדאס זלזל במשחק נגד ר״ג ולא רשם את הזרים הבכירים,וגם תומר ובר לא שיחקו,ושופט נבלה הרחיק לנו זר.וקיבלנו שלשה מהחצי.
שנה שעברה בכל השלבים נתנו משחקים של 30-50 הפרש.אבל אז ירושלים החליטה לעשות טיול לארה״ב.וכשכבר התקיים המשחק,הראש של כל הקבוצה היה ביורוליג.
אז השנה בלי תירוצים,חייבים לקחת את הגביע הזה.
יחד, רק יחד! 
-
lior777
- קיבל.ה 280 לייקים
תקראו את הכתבה עכשיו בספורט 5 לגבי בלאט ואיטודיס.. פשוט הזוי מה שקורה. אם זה נכון מה שכתוב שם הם אשכרה מעדיפים את היידגר על בלאט, ורוצים גם להביא את סטורנסקי. המאמן והצוות המקצועי הזה זה סרטן במועדון.
אפילו אני נשברתי עכשיו ובאופן סופי
צריך לקפל זריז את הטברנה ולהטיס אותה בחזרה לאתונה
כל מאמן עם דופק ותעודה עדיף על ההזיה הזאת
צריך לקפל זריז את הטברנה ולהטיס אותה בחזרה לאתונה
כל מאמן עם דופק ותעודה עדיף על ההזיה הזאת
-
Niro
- קיבל.ה 3011 לייקים
איך מהמתואר בכתבה אתם באים בטענות לאיטודיס? הוא הסמכות המקצועית והוא זה שצריך לקבוע את הסגל.
רק אדון עופר ינאי אשם בשיטשואו התורן.
רק אדון עופר ינאי אשם בשיטשואו התורן.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 799 לייקים
לא השתכנתי שזה לא הכל פרי דמיונה של הכתבת המהוללת
- porthos
- קיבל.ה 365 לייקים
לטובת העסק נניח שהדברים שכתובים שם נכונים:
מי שאמור לקבוע את השחקנים זה המאמן והצוות המקצועי שעובד יחד איתו. בשביל זה הם שם, בשביל להיות אנשי מקצוע.
עופר ינאי, הוא לא איש כדורסל ואין שום סיבה בעולם שהוא זה שיקבע את הרוסטר של השחקנים. עופר ינאי מעבר לשיטשואו הקבוע, שם כדי לחתום הסכמים,לנהל מלמעלה וכן גם כדי להביא כסף להפועל. אבל הוא לא אישיות מקצועית.
באותה נשימה, האם איטודיס נפל על השכל?? נראה שאנחנו צריכים את בלאט בידיוק כמו שהוא צריך אותנו.
מי שאמור לקבוע את השחקנים זה המאמן והצוות המקצועי שעובד יחד איתו. בשביל זה הם שם, בשביל להיות אנשי מקצוע.
עופר ינאי, הוא לא איש כדורסל ואין שום סיבה בעולם שהוא זה שיקבע את הרוסטר של השחקנים. עופר ינאי מעבר לשיטשואו הקבוע, שם כדי לחתום הסכמים,לנהל מלמעלה וכן גם כדי להביא כסף להפועל. אבל הוא לא אישיות מקצועית.
באותה נשימה, האם איטודיס נפל על השכל?? נראה שאנחנו צריכים את בלאט בידיוק כמו שהוא צריך אותנו.
-
Maor
- קיבל.ה 422 לייקים
שם בצד את ההתאמה של סטורנסקי, אבל אני לא רואה בעיה עם האפשרות של להסתמך רק על זרים בעמדה 1.
סגל ישראלי של היידיגר, קרינגטון, פלטין, בלייזר, תומר ושגב הוא מספיק טוב.
סגל ישראלי של היידיגר, קרינגטון, פלטין, בלייזר, תומר ושגב הוא מספיק טוב.
-
redead
- קיבל.ה 960 לייקים
תרשו לי לא להאמין שבמשך שנתיים שאיטודיס כאן ואנחנו משחקים נגד מכבי ותמיר, ובמהלך הזמן הזה עופר גם מנסה או לא מנסה להציע לתמיר חוזים
ובמשך שבוע שעבר כל העסק עם מדר.
ובכל הזמן הזה עופר ואיטודיס לא מדברים על אם צריך או לא צריך את תמיר בלאט אצלנו בקבוצה..
והאחרון שאשם כאן זה המאמן..
ובכל הזמן הזה עופר ואיטודיס לא מדברים על אם צריך או לא צריך את תמיר בלאט אצלנו בקבוצה..
-
redead
- קיבל.ה 960 לייקים
אתה תבוא למשחק גמר נגד מכבי ת״א/הפועל ירושלים ותשתמש בפלטין ובשגב?
כי אם זה לא כמו השנה אז מה זה משנה בעצם..
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 49 לייקים
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 49 לייקים
צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
הקבוצה הזו גוססת אם המאמן לא יעזוב - זה כבר הפך לריקבון טוטאלי
-
Maor
- קיבל.ה 422 לייקים
אני לא חושב שנפלנו ממכבי בגלל הסגל הישראלי, נפלנו כי הגענו עם 2 זרים מתפקדים לגמר.
בהנחה ויש חמישיית זרים שנותנת תפוקה, אני באמת לא חושב שכן תמיר בלאט או לא תמיר בלאט יהיה ההבדל.
בסוף יש עניין של התאמה לסגל הקיים ולצורת המשחק וכנראה להחזיק 2 רכזים כמו מיציץ ובלאט, שלא בטוח כמה יהיו טובים ביחד, זה עניין משמעותי.
בהנחה ויש חמישיית זרים שנותנת תפוקה, אני באמת לא חושב שכן תמיר בלאט או לא תמיר בלאט יהיה ההבדל.
בסוף יש עניין של התאמה לסגל הקיים ולצורת המשחק וכנראה להחזיק 2 רכזים כמו מיציץ ובלאט, שלא בטוח כמה יהיו טובים ביחד, זה עניין משמעותי.
- 7even
- קיבל.ה 4603 לייקים
מה תומר עכשיו?ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
תומר לא רוצה להישאר בהפועל ואני בספק אם הוא יכול לשחק אפילו דקה אחת ביורוליג.
בגדול, למעט איזה חצי משחק הוא היה השחקן הכי גרוע על המגרש בשתי סדרות חצי הגמר והגמר בישראל. ב-2 הקבוצות. בפער עצום מזה שמעליו. וזה לא ששיחקו מולו איזה הזוניה או מונקה...
שיחקנו 4 על 5 לא מעט דקות בגללו. הגנה והתקפה.
אם משאירים אותו כדי לתת לו דקות מול נס ציונה, ראשון או הפועל חולון...מתאים. מעבר לזה אסור לו לראות מגרש.
יש סיבה שהוא לא רוצה להישאר. בירושלים אפשר להיות סתם גרוע ואין עליך כ"כ זכוכית מגדלת כמו הפועל או מכבי.
הם גם מתנהלים באפס אתיקה בהרבה מקרים וזה במקרה הטוב מסוקר באיזו כתבונת בשולי עמוד הבית בספורט 5. מקום מעולה לסיום הקריירה.
עזיבה שלו זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לנו. גם בחדר ההלבשה. לא כזה קשה להבין.
יחד, רק יחד! 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3265 לייקים
מעולה אם יהיו חילוקי דעות בין ההנהלה למאמן אוליי עופר ירצה להעיף את איטודיס האפס
-
Niro
- קיבל.ה 3011 לייקים
לא נפלת ממכבי כי הם הגיעו עם סורקין, הבבון הג'ינג'י הנגר ודיברתלומאו. היו חסרים להם גור לביא, ליף ובלאט.Maor כתב: ↑07 יולי 2026, 13:33 אני לא חושב שנפלנו ממכבי בגלל הסגל הישראלי, נפלנו כי הגענו עם 2 זרים מתפקדים לגמר.
שנה הבאה הם יוכלו להעמיד רוטציה של 10-11 שחקנים נגדך.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 799 לייקים
ובנוסף לזה מדובר פה בשחקן שהסוכן שלו זה מישהו ולא איזה דודו דאהןredead כתב: ↑07 יולי 2026, 13:18 תרשו לי לא להאמין שבמשך שנתיים שאיטודיס כאן ואנחנו משחקים נגד מכבי ותמיר, ובמהלך הזמן הזה עופר גם מנסה או לא מנסה להציע לתמיר חוזים
אתם רוצים להגיד לי שמישקו לא שאל כלום ותמיר לא דיבר עם איטודיס?
-
Maor
- קיבל.ה 422 לייקים
אני מסכים איתך שבסגל הישראלי מכבי יהיו טובים יותר מהסגל שלנו, אבל בסוף רוב הדקות הן של הזרים.Niro כתב: ↑07 יולי 2026, 14:15לא נפלת ממכבי כי הם הגיעו עם סורקין, הבבון הג'ינג'י הנגר ודיברתלומאו. היו חסרים להם גור לביא, ליף ובלאט.Maor כתב: ↑07 יולי 2026, 13:33 אני לא חושב שנפלנו ממכבי בגלל הסגל הישראלי, נפלנו כי הגענו עם 2 זרים מתפקדים לגמר.
שנה הבאה הם יוכלו להעמיד רוטציה של 10-11 שחקנים נגדך.
בגלל זה אני חושב שצריך לתת יותר משקל ל5 זרים שנרשמים ולא כן תמיר בלאט או לא.
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 49 לייקים
קודם כל אף אחד לא שואל אותו יש לו חוזה והוא נשאר7even כתב: ↑07 יולי 2026, 13:37מה תומר עכשיו?ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
בגדול, למעט איזה חצי משחק הוא היה השחקן הכי גרוע על המגרש בשתי סדרות חצי הגמר והגמר בישראל. ב-2 הקבוצות. בפער עצום מזה שמעליו. וזה לא ששיחקו מולו איזה הזוניה או מונקה...
אם משאירים אותו כדי לתת לו דקות מול נס ציונה, ראשון או הפועל חולון...מתאים. מעבר לזה אסור לו לראות מגרש.
יש סיבה שהוא לא רוצה להישאר. בירושלים אפשר להיות סתם גרוע ואין עליך כ"כ זכוכית מגדלת כמו הפועל או מכבי.
הם גם מתנהלים באפס אתיקה בהרבה מקרים וזה במקרה הטוב מסוקר באיזו כתבונת בשולי עמוד הבית בספורט 5. מקום מעולה לסיום הקריירה.
שנית, תומר לא שחקן ששווה דקות קבועות ביורוליג אבל הוא בהחלט שחקן שיכול לשחק מדי פעם ולתרום ביום נתון.
מאוד קל להגיד שהוא לא שיחק ולא ספרו אותו כי זה מתכתב עם הנראטיב של התקשורת אבל צריך לזכור הוא לא היה כשיר בכלל.
שיפסיק להיות לוזר
שייקח את עצמו בידיים, שיעשה קיץ עם עבודה מטורפת.
לא יהיו לו עוד הרבה הזדמנויות לשחק ביורוליג, שיכין את עצמו גופנית שיגיע מוכן ונייד יותר בכושר ויראה לכולם מה הוא שווה במקום אוטומטית לייבב. לירושלים לא תגיע נשמה.
טופין והזוניה ישראלים לא אפשרי בגלל החוקים. מותר מתאזרח חדש אחד (קרינגטון נחשב ישראלי בגלל הקמפיין בנבחרת)ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1034 לייקים
בירושלים בעןנה הבאה כבר אי אפשר להיות סתם גרוע7even כתב: ↑07 יולי 2026, 13:37מה תומר עכשיו?ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
ואני מאמין שאם יתאמן קשה הוא תוספת כח ראויה בליגה
מה שכן, אין ספק שביורוקאפ, בטח מול קבוצות תחתית שם הוא ישתלב בקלות. ביורוליג אפילו מול קבוצות תחתית הוא בקושי יראה פרקט
- מילפורד
- קיבל.ה 3967 לייקים
אפשרי, רק לא לרשום את שניהם לאותו משחק, או לרשום את שניהם על חשבון אחד הזרים.Yaffe כתב: ↑07 יולי 2026, 20:29טופין והזוניה ישראלים לא אפשרי בגלל החוקים. מותר מתאזרח חדש אחד (קרינגטון נחשב ישראלי בגלל הקמפיין בנבחרת)ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
- 7even
- קיבל.ה 4603 לייקים
הוא לא אמור לראות פרקט נגד אף קבוצה מעל לבינונית בישראל. זו הנקודה.תא מרבוטא כתב: ↑07 יולי 2026, 20:33בירושלים בעןנה הבאה כבר אי אפשר להיות סתם גרוע7even כתב: ↑07 יולי 2026, 13:37מה תומר עכשיו?ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
ואני מאמין שאם יתאמן קשה הוא תוספת כח ראויה בליגה
מה שכן, אין ספק שביורוקאפ, בטח מול קבוצות תחתית שם הוא ישתלב בקלות. ביורוליג אפילו מול קבוצות תחתית הוא בקושי יראה פרקט
די נו, הבחור פרש ולא סיפר.
יחד, רק יחד! 
דיברתי על האפשרות של לאזרח את שניהם (אם מישהו מהם נרשם בתור זר הוא כבר לא יכול להירשם בתור ישראלי באותה שנה), לעשות את המשחק של פעם הוא ופעם הוא אני חושב שזה אפשרי (לא מכיר את כל האותיות הקטנות בתקנון) אבל לא חושב שזה בכלל ריאלי, אבל לך תדע, כבר הוציאו כספים על שחקנים שבקושי תרמומילפורד כתב: ↑07 יולי 2026, 20:47אפשרי, רק לא לרשום את שניהם לאותו משחק, או לרשום את שניהם על חשבון אחד הזרים.Yaffe כתב: ↑07 יולי 2026, 20:29טופין והזוניה ישראלים לא אפשרי בגלל החוקים. מותר מתאזרח חדש אחד (קרינגטון נחשב ישראלי בגלל הקמפיין בנבחרת)ביוניק מאן כתב: ↑07 יולי 2026, 13:26 צריך לבוא לכאן תמיר בלאט וקרינגטון וטופין ולנסות לאזרח את הזוניה ולהכניס את תומר לכושר בכל מחיר
- מילפורד
- קיבל.ה 3967 לייקים
אם רושמים 4 זרים, אפשר לרשום שני ישראלים שהם לא מקומיים (אין הפרדה כזאת של מתאזרח ישן/חדש כמו שנטען פה לפעמים, יש הפרדה של מקומי או לא, קרינגטון, נחשב מקומי כי שיחק בנבחרת).
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 55 לייקים
כמה נזק יש עם המאפיה היוונית הזו. עופר לא מבין.
-
Money
- קיבל.ה 1195 לייקים
הוא מבין
הוא פשוט ערב באופן אישי למשכורות שלהם אז הוא יודע שאם הוא מפטר אותם זה רק מהכיס שלו
-
redead
- קיבל.ה 960 לייקים
-
Money
- קיבל.ה 1195 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1403 לייקים
כמות הרעל שנשפכת על איטודיס חסרת פרופורציות!
הוא לא חף מביקורת, הוא לא חף מטעויות. אבל "מאפיית המאמנים והפרשנים" בערוצי התשקורת בפודקסטים מטעם, כבר מתחילת העונה שעברה ממתינה לכלשונו, מפמפמת נגדו. כאילו שהם המציאו את הכדורסל.
יתכן ואפשר היה להוציא יותר מהסגל, אבל ראבק, היתה מלחמה הוא לא ברח, הוא הביא אותנו לפליאוף, אוה הצליח להבטיח שנה נוספת במיורוליג. השם שלו משך שחקנים שאפילו לא ידעו על קיומה של הפועל. נכנסנו לפליאוף עם סיטואציה שהשחקנים המובילים לא משתתפים (פציעות,מלחמה).
אז, ביקורת הוגנת כן רעל וארס נשמור לחיבר ומכבי.
הוא לא חף מביקורת, הוא לא חף מטעויות. אבל "מאפיית המאמנים והפרשנים" בערוצי התשקורת בפודקסטים מטעם, כבר מתחילת העונה שעברה ממתינה לכלשונו, מפמפמת נגדו. כאילו שהם המציאו את הכדורסל.
יתכן ואפשר היה להוציא יותר מהסגל, אבל ראבק, היתה מלחמה הוא לא ברח, הוא הביא אותנו לפליאוף, אוה הצליח להבטיח שנה נוספת במיורוליג. השם שלו משך שחקנים שאפילו לא ידעו על קיומה של הפועל. נכנסנו לפליאוף עם סיטואציה שהשחקנים המובילים לא משתתפים (פציעות,מלחמה).
אז, ביקורת הוגנת כן רעל וארס נשמור לחיבר ומכבי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 2394 לייקים
מישהו פה באמת מאמין שאיטודיס לא ידע על ההחתמה של בלאט מראש או שהוא התנגד לה לפני?
אתם באמת חושבים ככה?
אתם באמת חושבים ככה?
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1403 לייקים
אני כמעט משוכנע, שאיון אפילו מהלך אחד במישור המיקצועי, שלא באישורו של איטודיס!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 265 לייקים
אני לא….לדעתי מוטלי הונחת על איטודיס. ואם זה היה תלוי בו הוא היה משוחרר כבר במהלך העונה. אז אם עוד האריכו לו חוזה (ושוב, זה לא פורסם רשמית אז אני לא יודע אם נכון ובסה״כ ניזון משמועות), אין לי ספק שזה חרף התנגדות של איטודיס או לא בידיעתו - לא ברור מה יותר גרוע אגב.