תמיר בלאט טירוף המשכורות
- its-sick
- קיבל.ה 1732 לייקים
מליניאק כתב שבמחלה בכלל לא אישרו עדיין את אחוזי הבעלות של שטילמן, ולכן כל החוזה שהוצע למדר הוא תיאורטי ואין סיכוי שיחתמו עליו בקרוב. הם לא בטוחים שהם רוצים מיליארדר שיתערב להם בקבוצה, אבל בלעדיו אין להם איך לשלם את מה שלכאורה הציעו למדר.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- iamgabormarton
- קיבל.ה 848 לייקים
עוד סיבה למה חשוב לסגור את מדר אצלנו
שימשיכו לריב שם ולהתחיל לזרוק צואה אחד על השני
שימשיכו לריב שם ולהתחיל לזרוק צואה אחד על השני
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
אבלללits-sick כתב:מליניאק כתב שבמחלה בכלל לא אישרו עדיין את אחוזי הבעלות של שטילמן, ולכן כל החוזה שהוצע למדר הוא תיאורטי ואין סיכוי שיחתמו עליו בקרוב. הם לא בטוחים שהם רוצים מיליארדר שיתערב להם בקבוצה, אבל בלעדיו אין להם איך לשלם את מה שלכאורה הציעו למדר.
אחרי המשחק של ים הערב,אם הם לא יחתימו אותו,האוהדים יאכלו אותם
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
אגב איך לא רשום על זה כלום בתקשורת , זה צריך לפתוח מהדורות דבר כזה
- its-sick
- קיבל.ה 1732 לייקים
ערוץ הספורט אכן נמצא בתהליך של כתבת תחקיר חושפנית על מה שבאמת קורה במחלה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
ranjef
- קיבל.ה 2480 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 478 לייקים
לא אתפלא אם יהיה שם תחקיר על שטילמן
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1639 לייקים
עופר כבר חשף שיש האזנות
יאללה הביתה!!!
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
לא התפוצצה שם לא מזמן איזו פרשת אונס של עובד המועדון כלפי ילד בן 13 שהתרחשה והושתקה במשך שנה וחצי?
ואז הושתקה מיד אחרי שפורסמה...
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
זה לא התפוצץ שם זה התפרסם וערוץ הספורט נאלץ ליידע גםRak-Hapoel כתב: ↑04 יולי 2026, 21:32לא התפוצצה שם לא מזמן איזו פרשת אונס של עובד המועדון כלפי ילד בן 13 שהתרחשה והושתקה במשך שנה וחצי?
ואז הושתקה מיד אחרי שפורסמה...
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1052 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 759 לייקים
עופר ינאי, בעלי הפועל תל אביב, טען היום (ראשון) בציוץ ברשת X כי מכבי טמנה ציוד האזנה בדירה של שחקנה אושיי בריסט.
את ההאשמה החמורה הוא כתב בתגובה לאריק שטילמן, בעת דיאלוג ביניהם בנוגע לעתידו של הקנדי אצל הצהובים, על רקע הדיווחים כי הוא סיכם על מעברו לפרטיזן בלגרד.
בתגובה לציוץ של דרור הופמן מ"וואלה ספורט", שניתח את השילוב האפשרי בין בונזי קולסון לבריסט, כתב ינאי: "חתום בפרטיזן".
שטילמן הגיב לו עם עקיצה משלו בנוגע לעתידו של ים מדר: "תגיד, מה הסיפור? יש מלא פושים", אלא שאז ינאי כתב: "מה שנחמד זה שיש לי מידע יותר טוב ממך על שחקן שלך".
כאן ינאי כתב את ההאשמה החמורה: "זה למרות שמכבי שמה ציוד האזנה בדירה של בריסט כדי לדעת עם מי הוא מדבר, אבל אני מניח שגם את זה אתה לא יודע.
אולי כדאי שיתחילו לעדכן אותך אריק". שטילמן לא הגיב לדברים, אך ייתכן שהצהובים לא יעברו בשקט לנוכח ההאשמה שהטיח בפניהם ינאי.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/20864432
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 813 לייקים
לפי ספורט5 (פופלינגר) בלאט סגר בהפועל, תמורת 1.6 מיליון דולר לעונה - לא כתבו לכמה עונות החוזה, מה סעיף יציאה וכו'.
עדיין לא חתם רשמית.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=551120
החתמה טובה ומתבקשת לדעתי, לאור הנסיבות. חוזר אלינו הרבה יותר בשל ומנוסה מהקדנציה הקודמת.
ההגנה עדיין בעיה, אבל התקפית אני חושב שאנחנו מכוסים טוב מבחינת שלשות והפעלה של הגבוהים שלנו. מקווה שאיטודיס לא יחליט לייבש גם אותו על הספסל,.
מציע להעיף מכותרת האשכול את המילים 'טירוף המשכורות'. כל השחקנים אצלנו מקבלים משכורות גבוהות מאד, זה לא קשור נקודתית רק לבלאט.
בהצלחה תמיר !
עדיין לא חתם רשמית.
החתמה טובה ומתבקשת לדעתי, לאור הנסיבות. חוזר אלינו הרבה יותר בשל ומנוסה מהקדנציה הקודמת.
ההגנה עדיין בעיה, אבל התקפית אני חושב שאנחנו מכוסים טוב מבחינת שלשות והפעלה של הגבוהים שלנו. מקווה שאיטודיס לא יחליט לייבש גם אותו על הספסל,.
מציע להעיף מכותרת האשכול את המילים 'טירוף המשכורות'. כל השחקנים אצלנו מקבלים משכורות גבוהות מאד, זה לא קשור נקודתית רק לבלאט.
בהצלחה תמיר !
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
כשיחתום + וולקאם, צריך פשוט אשכול חדש.קפטן ג'ק כתב: ↑05 יולי 2026, 08:20 לפי ספורט5 (פופלינגר) בלאט סגר בהפועל, תמורת 1.6 מיליון דולר לעונה - לא כתבו לכמה עונות החוזה, מה סעיף יציאה וכו'.
עדיין לא חתם רשמית.
בהצלחה תמיר !
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2105 לייקים
אני חושב שאתם מגזימים עם ההערכה ליכולותיו ההתקפיות של בלאט ביחס לחסרונותיו ההגנתיים. לא סתם אוהדי מכבי מתים להיפטר ממנו. אם הוא בא לשחק 5-10 דקות ביורוליג וכפול מזה בליגה, אחלה, אבל אם הוא לשחק כמו אצל קטש 20 דקות בערב זה לא טוב. יש לו ערבים שהשלשות נכנסות לו וזה נראה טוב, אבל רוב הערבים הם לא כאלה. לצורך העניין למלקולם יש אחוזי שלוש הרבה יותר טובים ממנו ביורוליג בעונה שעברה. שחקן שהוא חור בהגנה הרבה יותר ממיציץ' ובניגוד לכלב מדר הוא לא יכול לעזור בריבאונד בכלל. הוא גם לא כזה אגדת פיק אנד רול כמו שאתם עושים ממנו כי אין לו יכולת חדירה בכלל והאחוזים שלו ל2 לא טובים אז קל לעצור אותו יחסית.
אז החוזה שלו מופרך לחלוטין אבל לליגה אין ברירה, אין רכז אחר שאפשר להביא במקום ים
אז החוזה שלו מופרך לחלוטין אבל לליגה אין ברירה, אין רכז אחר שאפשר להביא במקום ים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
מאוד מקווה שיתקבל בצורה טובה והקהל לא ישרוק לו בוז או משהו , מאמין שלא כי האולטראס לא מגיעים מעבר לזה שהיה במכבי אין לו שום דבר אישי נגדינו כמו שמצטייר משום מה
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
מסכים, הוא יצטרך לא להיות אויר בהגנה אחרת הוא לא יראה הרבה מגרש ביורוליג אצל איטודיס, שאני מאמין שלא יתן לו להיות כזה יותר מדי.פרימו לוי כתב: ↑05 יולי 2026, 09:05 אני חושב שאתם מגזימים עם ההערכה ליכולותיו ההתקפיות של בלאט ביחס לחסרונותיו ההגנתיים. לא סתם אוהדי מכבי מתים להיפטר ממנו. אם הוא בא לשחק 5-10 דקות ביורוליג וכפול מזה בליגה, אחלה, אבל אם הוא לשחק כמו אצל קטש 20 דקות בערב זה לא טוב. יש לו ערבים שהשלשות נכנסות לו וזה נראה טוב, אבל רוב הערבים הם לא כאלה. לצורך העניין למלקולם יש אחוזי שלוש הרבה יותר טובים ממנו ביורוליג בעונה שעברה. שחקן שהוא חור בהגנה הרבה יותר ממיציץ' ובניגוד לכלב מדר הוא לא יכול לעזור בריבאונד בכלל. הוא גם לא כזה אגדת פיק אנד רול כמו שאתם עושים ממנו כי אין לו יכולת חדירה בכלל והאחוזים שלו ל2 לא טובים אז קל לעצור אותו יחסית.
מה שכן בלהפעיל את הקבוצה בהתקפה הוא לא רע בכלל והוא בהחלא יכול עוד להשתפר.
במצב שנוצר הוא בהחלט החתמה חשובה,
אם יבוא עוד רכז להפועל בנוסף לואסה ואניס, בלאט יצטרך לשדרג את המשחק שלו ברמה אחת לפחות כדי לקבל הרבה דקות באירופה.
-
purvis short
- קיבל.ה 369 לייקים
איזה סיבה יש לשרוק לו בוז? שחקן שעלה לבוגרים בהפועל. שיחק בהפועל שלוש שנים. תמיד התנהל בכבוד כלפי המועדון, גם כשהיה במכבי. מעולם לא אמר מילה נגד הקהל (גם כששרו מדי משחק שיר שמזכיר את אבא שלו).
מה הבעיה בדיוק? אחלה תמיר. שיבוא ושיצליח.
-
ואן גוך
- קיבל.ה 330 לייקים
בדיוק כמו ים (עם הברך החזקה בעולם) הוא יהיה רכז שלישי ביורוליג שיתן 7-8 דק במקרה הטוב.
אם משווים לשנה שעברה ועם קרינגטון אז כמובן שזה שיפור.
רק שאיטודיס ידע להשתמש בו כי שת״פ של בלאט עם אוטורו יכול להיות קטלני
אם משווים לשנה שעברה ועם קרינגטון אז כמובן שזה שיפור.
רק שאיטודיס ידע להשתמש בו כי שת״פ של בלאט עם אוטורו יכול להיות קטלני
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
יש שיר על דייויד בלאט?purvis short כתב: ↑05 יולי 2026, 09:34איזה סיבה יש לשרוק לו בוז? שחקן שעלה לבוגרים בהפועל. שיחק בהפועל שלוש שנים. תמיד התנהל בכבוד כלפי המועדון, גם כשהיה במכבי. מעולם לא אמר מילה נגד הקהל (גם כששרו מדי משחק שיר שמזכיר את אבא שלו).
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1619 לייקים
בתאונת מטוס קלהRak-Hapoel כתב: ↑05 יולי 2026, 09:35יש שיר על דייויד בלאט?purvis short כתב: ↑05 יולי 2026, 09:34איזה סיבה יש לשרוק לו בוז? שחקן שעלה לבוגרים בהפועל. שיחק בהפועל שלוש שנים. תמיד התנהל בכבוד כלפי המועדון, גם כשהיה במכבי. מעולם לא אמר מילה נגד הקהל (גם כששרו מדי משחק שיר שמזכיר את אבא שלו).
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
אין סיבה אבל מצד שני גם אין סיבה לכל החרם הזה ככה שהקהל שלנו דיי שנויי במחלוקת בחלקו הלא קטןpurvis short כתב: ↑05 יולי 2026, 09:34איזה סיבה יש לשרוק לו בוז? שחקן שעלה לבוגרים בהפועל. שיחק בהפועל שלוש שנים. תמיד התנהל בכבוד כלפי המועדון, גם כשהיה במכבי. מעולם לא אמר מילה נגד הקהל (גם כששרו מדי משחק שיר שמזכיר את אבא שלו).
-
XM
- קיבל.ה 121 לייקים
לא מת עליו וזה בלשון המעטה עוד כשהיה אצלנו. יחד עם קרינגטון אני בעד השחלוף מול הילד זין בכל זאת 2 ישראלים בכירים. יאללה להסתכל קדימה
חושב שזה החתמה מצוינת, במיוחד לנוכח המצב ובכלל.
בלאט הוכיח שהוא רכז מחליף לגיטימי ביורוליג.
לגבי נושא השכר, לפי הפרסומים מכבי הציעו בסביבות 1m, הוא רצה 1.5m, למה להציע 1.6 (מעבר למה שהוא רצה במכבי) ולא לסגור את זה באיזור 1.2-1.3m...?
בלאט הוכיח שהוא רכז מחליף לגיטימי ביורוליג.
לגבי נושא השכר, לפי הפרסומים מכבי הציעו בסביבות 1m, הוא רצה 1.5m, למה להציע 1.6 (מעבר למה שהוא רצה במכבי) ולא לסגור את זה באיזור 1.2-1.3m...?
-
Niro
- קיבל.ה 3091 לייקים
יהיה לי קשה מאוד לעשות את הסוויץ', שנאתי אותו מאוד ואני עדיין חושב שהוא אוברייטד עצום, אבל זה מה יש ושיהיה בהצלחה.
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
אני לא אוהב אותו בתור שחקן, אין לי רבע דבר נגדו בניגוד לחלאה מדר כבנאדם.
שיהיה הכי בהצלחה בעולם אצלנו
חייב לפרגן ולתמוך בו
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
שיהיה הכי בהצלחה בעולם אצלנו

חייב לפרגן ולתמוך בו

-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 384 לייקים
אהבתי את ה"רצה" הוא "רצה" 1.5 ממכבי בגלל עופר ינאי.
לפני 3 שנים הוא אמר למכבי תודה על 400 אלף, אחרי שים עבר למכבי לא הייתה שום סיבה להחתים אותו על שקל יותר מה 900 אלף שמכבי היציעו לו אחרי החתימה/סיכום של ים במכבי התקרה של בלאט היא 500 אלף גג בירושלים אז בשביל 900 אלף בהפועל הוא צריך למצוץ לעופר
^ אנחנו מדברים על שחקן שלפני 3 שנים שיחק באלבה ברלין בחוזה ל 225 אלף דולר !!!!!!
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
מוטלי רק לפניי עונה חתם פה על 700 אלף ואז היה נחשב לשם ענק , הזויי מה שקורה פה
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 384 לייקים
רוב הפורום מאוד שנא אותו גם כאדם/שחקן וגם מקצועית.
אני אישית (כמו שאפשר לראות מהכותרת ) מאוד מאוד מבואס מההחתמה גם מהצד הכלכלי
לא נתפס אצלי איך שחקן של 225 אלף יורו ב 2023 חותם על 1.7 מיליון נטו ב 2026 בלי שום סיבה או שיפור מקצועי.
האגו של עופר והשופוני של שני העופרים ( שלנו ושל מכבי ) לא מוביל את הדבר הזה לשום מקום טוב
זה שמשלמים לשחקן של 250 אלף יורו 1.7 מיליון יורו לא הופך אותו לשחקן טוב יותר אלה סתם עושה כאוס בקבוצה/ות
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
לפי פרסומים הכוכב האדום ממש פינטזו על בלאט , מוזר
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 384 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 3091 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 759 לייקים
לא ברור למה רוצים, מבחינה מקצועית, להחתים את תמיר מעבר לעלבון לסירוב של ים להמשיך בקבוצה המעבר הישיר שלו לנמסיס והרצון לתת קונטרה.
תמיר לא מתאים למשחק הבידודים של איטודיס.
תמיר לא מתאים למשחק הבידודים של איטודיס.
-
adom4
- קיבל.ה 927 לייקים
-
Adom500
- קיבל.ה 330 לייקים
בטח איטודיס יגמור אותו וייתן לו דקות של יפתח זיו
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
ההוא מפעם כתב:רוב הפורום מאוד שנא אותו גם כאדם/שחקן וגם מקצועית.
לא נתפס אצלי איך שחקן של 225 אלף יורו ב 2023 חותם על 1.7 מיליון נטו ב 2026 בלי שום סיבה או שיפור מקצועי.
האגו של עופר והשופוני של שני העופרים ( שלנו ושל מכבי ) לא מוביל את הדבר הזה לשום מקום טוב
זה שמשלמים לשחקן של 250 אלף יורו 1.7 מיליון יורו לא הופך אותו לשחקן טוב יותר אלה סתם עושה כאוס בקבוצה/ות
מה קשור כמה משלמים לו?
אם הוא שחקן בהפועל צריך להרים לו ולא לחפש איפה להוריד אותו אלא אם כן אין רצון שהקבוצה תצליח.
אני בעצמי אמרתי כמה אני לא אוהב אותו כל החודש כשחקן.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 384 לייקים
אני מסמיק מהמחמאה הזאת שאתה חושב שלפיקסלים שאני כותב פה יש איזה השפעה על ההצלחה של השחקןגביזון כתב: ↑05 יולי 2026, 17:56ההוא מפעם כתב:רוב הפורום מאוד שנא אותו גם כאדם/שחקן וגם מקצועית.
מה קשור כמה משלמים לו?
אם הוא שחקן בהפועל צריך להרים לו ולא לחפש איפה להוריד אותו אלא אם כן אין רצון שהקבוצה תצליח.
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
אתה הגבת להודעה שכתבתי שצריך לתמוך בוההוא מפעם כתב:אני מסמיק מהמחמאה הזאת שאתה חושב שלפיקסלים שאני כותב פה יש איזה השפעה על ההצלחה של השחקןגביזון כתב: ↑05 יולי 2026, 17:56ההוא מפעם כתב: רוב הפורום מאוד שנא אותו גם כאדם/שחקן וגם מקצועית.
מה קשור כמה משלמים לו?

-
Hapoel_manga
- קיבל.ה 366 לייקים
אני היחיד שחושב שתמיר בלאט הוא שחקן יורוליג טוב מאשר ים מדר?