משחקי אימון 26/27
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1344 לייקים
תמיד יש אשכול אחוד לדברים האלה, אולי כדאי שיהיה גם לעונה.
מסתבר שיש משחק אימון מול בני יהודה והם מובילים 1:0
מסתבר שיש משחק אימון מול בני יהודה והם מובילים 1:0
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 944 לייקים
ההרכב שפתח: אסף צור, שחר פיבן, פרנאן מאיימבו, אלעד בן שמעון, עופר גלברד, איתי שביט, עמית למקין, רביד אוליצקי, שאנדה סילבה, דניאל דאפה ועמנואל בואטנג.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1638 לייקים
לפי תיאור המשחק באפליקציה- דאפה ובואטנג ממשיכים באותו דפוס של עונה שעברה. לא מסוגלים לתת גול
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
מעץ תפוזים לא יצאו לימוניםאוגוסטוס היל כתב: ↑03 יולי 2026, 09:54 לפי תיאור המשחק באפליקציה- דאפה ובואטנג ממשיכים באותו דפוס של עונה שעברה. לא מסוגלים לתת גול
אף לא צעד לאחור 
נראה שזה הרכב שקודם כל נועד לבחון התאמה של שחקנים להמשך, מלבד מאיימבו ואסף צור
-
dino
- קיבל.ה 3264 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
שעררר שעררר שער נהדר של פרבר
ונשאלת השאלה יונתן פרבר זה רן בנימין שגידל ליפה?
לא לא לא אומר מוטי רונאלדווווו רונאלדווו
ונשאלת השאלה יונתן פרבר זה רן בנימין שגידל ליפה?
לא לא לא אומר מוטי רונאלדווווו רונאלדווו
אף לא צעד לאחור 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 128 לייקים
עמנואל בואטנג עם לוק חדש שמזכיר את עמנואל בואטנג ההוא...
- אונישנקו
- קיבל.ה 543 לייקים
הסתיים 3:3.
פרבר (56'), טוריאל (75') וישראלוב (82') כבשו לנו.
פרבר (56'), טוריאל (75') וישראלוב (82') כבשו לנו.
-
אדום
- קיבל.ה 1203 לייקים
עכשיו הוא מסוגל לשים כדור ברשת?
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
בפעם האחרונה שחלוץ כבש שער בהפועל ת״א היה ב25/4 (לפני 8 משחקים בפלייאוף ומשחק אימון אחד). לפני זה הפעם האחרונה הייתה ב13/02. וואו.
אף לא צעד לאחור 
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1344 לייקים
דאפה נגד הפועל פתח תקווה ובואטנג לפני זה במשחק הראשון או השני שלו או משהו כזה?RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 11:01 בפעם האחרונה שחלוץ כבש שער בהפועל ת״א היה ב25/4 (לפני 8 משחקים בפלייאוף ומשחק אימון אחד). לפני זה הפעם האחרונה הייתה ב13/02. וואו.
חובה חלוץ טוב, מצבים יש
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 858 לייקים
פשוט לא יאמן שהעמדה הראשונה שלא הבאנו זה חלוץ.
2 חלוצים שכל העונה כבשו 3 שעריי שדה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
תומך בהנהלה ב100% אבל לדעתי נשלם על ההחלטה הזאת לא מעט במהלך העונה..אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:10 פשוט לא יאמן שהעמדה הראשונה שלא הבאנו זה חלוץ.
אף לא צעד לאחור 
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 469 לייקים
מצטער מועדון שממשיך עם בואטנג וסילבה זה מועדון שסבבה לו להילחם על מקומות 4-5
אני בטוח שזאת לא הגישה של ספרא אלא שזה יותר מגיע מפרימור וברדה
כשאין ציפיות אז אפשר להסריח את הדשא ולהתמסכן
אני בטוח שזאת לא הגישה של ספרא אלא שזה יותר מגיע מפרימור וברדה
כשאין ציפיות אז אפשר להסריח את הדשא ולהתמסכן
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
יש לבנימיני רגישות בשרירי הבטן
אף לא צעד לאחור 
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 150 לייקים
חופשית מרשימה מאוד של פרבר. גם מול בית"ר עונה שעברה הבקיע בבעיטה חופשית מצוינת.
אין מה להתרגש מתוצאה של משחק אימון ראשון שנועד להסיר חלודה. עם זאת, אני לא חושב שיש בן אדם אחד במועדון שבאמת מאמין שצמד החלוצים בואטנג את דאפה הם אלה שיובילו את הפועל למקום הראוי שאנחנו כל כך רוצים להגיע אליו.
מה השיקולים? לא יודע. צריך חלוץ אחד שיודע לשים כדור ברשת. שלושה שלא יודעים זאת פריבילגיה שאין לנו.
אין מה להתרגש מתוצאה של משחק אימון ראשון שנועד להסיר חלודה. עם זאת, אני לא חושב שיש בן אדם אחד במועדון שבאמת מאמין שצמד החלוצים בואטנג את דאפה הם אלה שיובילו את הפועל למקום הראוי שאנחנו כל כך רוצים להגיע אליו.
מה השיקולים? לא יודע. צריך חלוץ אחד שיודע לשים כדור ברשת. שלושה שלא יודעים זאת פריבילגיה שאין לנו.
אוהבים אותך כולם 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 858 לייקים
לא חושב שיש פה קשר להנהלה.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:14תומך בהנהלה ב100% אבל לדעתי נשלם על ההחלטה הזאת לא מעט במהלך העונה..אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:10 פשוט לא יאמן שהעמדה הראשונה שלא הבאנו זה חלוץ.
קשה לי להאמין שאם הצוות המקצועי יגיד לספרא שהם צריכים חלוץ ב X כסף הוא לא יאשר.
זה נטו על ברדה פרימור ובוקסה
אני מנסה לדמיין את הישיבה המקצועית שלהם - צמד חלוצים שעונה שלמה נתן 3 שערי שדה, והם אלו אמורים להוביל את ההתקפה שלנו.
ברדה היה חלוץ, איך אין פה חיזוק אני משתגע.
אוגריסה על המדף, מלך שעריי הליגה, שנה אחרונה של החוזה
שים לאיזי מיליון יורו הוא אצלנו מחר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
איזי כבר הספיק לרדת ל900 מול ביתר וסביר להניח שבמחיר הנכון (500-600) אפשר כבר להנחית אותו (שנה אחרונה בחוזה)אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:45לא חושב שיש פה קשר להנהלה.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:14תומך בהנהלה ב100% אבל לדעתי נשלם על ההחלטה הזאת לא מעט במהלך העונה..אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:10 פשוט לא יאמן שהעמדה הראשונה שלא הבאנו זה חלוץ.
אני מנסה לדמיין את הישיבה המקצועית שלהם - צמד חלוצים שעונה שלמה נתן 3 שערי שדה, והם אלו אמורים להוביל את ההתקפה שלנו.
בכל אופן אני עדיין לא מבין את ההחלטה לא להביא את ויסמן.. אין צורך לשלם שחרור… ליגיונר בכיר.. רק שנה שעברה בכינו על זה שלא קפצנו על גיא מלמד כשהייתה את האופציה
אף לא צעד לאחור 
-
InFlames
- קיבל.ה 527 לייקים
לא להביא את אוגריסה כזה תמוה בעיניי.. יתפור פה 20+ גול בעונהRedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:48איזי כבר הספיק לרדת ל900 מול ביתר וסביר להניח שבמחיר הנכון (500-600) אפשר כבר להנחית אותו (שנה אחרונה בחוזה)אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:45לא חושב שיש פה קשר להנהלה.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:14
תומך בהנהלה ב100% אבל לדעתי נשלם על ההחלטה הזאת לא מעט במהלך העונה..
בכל אופן אני עדיין לא מבין את ההחלטה לא להביא את ויסמן.. אין צורך לשלם שחרור… ליגיונר בכיר.. רק שנה שעברה בכינו על זה שלא קפצנו על גיא מלמד כשהייתה את האופציה
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
יכול להבין את ההיגיון מאחורי זה.InFlames כתב: ↑03 יולי 2026, 14:10לא להביא את אוגריסה כזה תמוה בעיניי.. יתפור פה 20+ גול בעונהRedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:48איזי כבר הספיק לרדת ל900 מול ביתר וסביר להניח שבמחיר הנכון (500-600) אפשר כבר להנחית אותו (שנה אחרונה בחוזה)אנחנו בתהליך כתב: ↑03 יולי 2026, 13:45
לא חושב שיש פה קשר להנהלה.
יש רצון שתהיה קבוצה צעירה ותוססת שבסוף גם תוכל למכור שחקנים ולהרוויח עליהם כסף - שחקן בגיל של אוגריסה, בהתחשב גם בכסף שיעלה להביא אותו, לא ממש עונה על הפרופיל של ספרא
דעתי היא שזה שכר לימוד של ספרא והצוות שנצטרך לשלם אותו עכשיו בשביל להבין בזמן מאוחר יותר איך אסור לוותר על הזדמנויות לשדרוג מיידי כזה
דלפ בכסף של דיארה הם יכולים להנחית את אוגריסה ומאור לוי מה שייצר לנו קבוצה הרבה יותר חזקה ומאוזנת
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 858 לייקים
אתה מודע לזה שאתה דיי סותר את עצמך פהRedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 14:25יכול להבין את ההיגיון מאחורי זה.InFlames כתב: ↑03 יולי 2026, 14:10לא להביא את אוגריסה כזה תמוה בעיניי.. יתפור פה 20+ גול בעונהRedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 13:48
איזי כבר הספיק לרדת ל900 מול ביתר וסביר להניח שבמחיר הנכון (500-600) אפשר כבר להנחית אותו (שנה אחרונה בחוזה)
יש רצון שתהיה קבוצה צעירה ותוססת שבסוף גם תוכל למכור שחקנים ולהרוויח עליהם כסף - שחקן בגיל של אוגריסה, בהתחשב גם בכסף שיעלה להביא אותו, לא ממש עונה על הפרופיל של ספרא
דעתי היא שזה שכר לימוד של ספרא והצוות שנצטרך לשלם אותו עכשיו בשביל להבין בזמן מאוחר יותר איך אסור לוותר על הזדמנויות לשדרוג מיידי כזה
דלפ בכסף של דיארה הם יכולים להנחית את אוגריסה ומאור לוי מה שייצר לנו קבוצה הרבה יותר חזקה ומאוזנת
בואטנג בן כמה?
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
אני מודה לגמרי, זה בגלל שאני מדבר מפוזיציה של אוהד ולא בעל עסק.
העניין עם בואטנג שונה, לעומתו, עסקת אוגריסה תכרוך דמי שחרור גבוהים ושכר בהתאם ואתה לא תזכה להחזיר את ההשקעה עליו בעקבות גילו ככל הנראה.
העניין עם בואטנג שונה, לעומתו, עסקת אוגריסה תכרוך דמי שחרור גבוהים ושכר בהתאם ואתה לא תזכה להחזיר את ההשקעה עליו בעקבות גילו ככל הנראה.
אף לא צעד לאחור 
-
Money
- קיבל.ה 1195 לייקים
באיזה עולם רוי ברנס לובש שוב את החולצה של הפועל? אפילו אם זה במשחק אימון.
גם במשחק אימון נגד קבוצה מהליגה השנייה החלוצים שלנו לא מסוגלים לשים גול
גם במשחק אימון נגד קבוצה מהליגה השנייה החלוצים שלנו לא מסוגלים לשים גול
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 858 לייקים
אז כל האסטרטגיה הזאת היא בדיחה מהלכת.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 14:45 אני מודה לגמרי, זה בגלל שאני מדבר מפוזיציה של אוהד ולא בעל עסק.
בקבוצת כדורגל ששואפת להיות למעלה צריך לעשות שילוב, גם שחקנים צעירים טאלנטים שנוכל למכור אותם בהרבה
וגם שחקנים טובים שיוכלו לחזק את הקבוצה אחריי עונות טובות
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
מסכים איתך לגמרי.
לדעתי ספרא יזנח את הטקטיקה הזאת באיזשהו שלב ויעבור לשילוב כמו שאתה אומר. אנחנו כרגע בתקופת שכר הלימוד שלו כבעלים שבעתיד הקרוב יבין שיש לנו יריבות שלא מהססות לשלם לשחקנים הרבה כסף בשביל חיזוק מיידי וזה יהווה את ההבדל במאבקים על תארים.
לדעתי ספרא יזנח את הטקטיקה הזאת באיזשהו שלב ויעבור לשילוב כמו שאתה אומר. אנחנו כרגע בתקופת שכר הלימוד שלו כבעלים שבעתיד הקרוב יבין שיש לנו יריבות שלא מהססות לשלם לשחקנים הרבה כסף בשביל חיזוק מיידי וזה יהווה את ההבדל במאבקים על תארים.
אף לא צעד לאחור 
-
adom4
- קיבל.ה 925 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 3003 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 992 לייקים
לא שיחקלירון האדום כתב: ↑03 יולי 2026, 18:42מה עם השוער שהביאו מהרצליה?
יכול להיות שזה קשור לזמן התאקלמות במועדון וגם וכל מיני ניסיונות של ברדה לראות מי יכול להיות פוטנציאל לסגל ומי לא
לא הייתי לוקח את המשחק הזה ברצינות רבה
אגב איזה גול של טורי

אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6378 לייקים
״השוער״ שהביאו מהרצליה זה שוער שלישי שהגיע על תקן נהג בוס של סלים טועמה או משהו בסגנון.
הוא הבן של קרן בן נשר המנכ״לית של בני יהודה ובעבר בהנהלת הפועל עכו והפועל חיפה.
יש לו איזה 5 הופעות בוגרים בקריירה.
הוא הבן של קרן בן נשר המנכ״לית של בני יהודה ובעבר בהנהלת הפועל עכו והפועל חיפה.
יש לו איזה 5 הופעות בוגרים בקריירה.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 469 לייקים
כל דבר שקשור לקרן בן נשר הזאת הוא מסריח וכושל
מקווה שהיא לא קשורה בשום צורה אלינו
אחלה גול אבל השוער היה חייב לקחת את זה. של פרבר היה יותר מרשים בעיני.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 18:47לא שיחק
יכול להיות שזה קשור לזמן התאקלמות במועדון וגם וכל מיני ניסיונות של ברדה לראות מי יכול להיות פוטנציאל לסגל ומי לא
לא הייתי לוקח את המשחק הזה ברצינות רבה
אגב איזה גול של טורי
![]()
- רדפוקס
- קיבל.ה 6378 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 1005 לייקים
אני חושב שדווקא מנקודת מבט של בעל עסק זו טעות, לא רק של אוהד. המועדון הזה במומנטום מבחינת קהל ואהדה, אם תצליח למנף את זה תרוויח המון כסף, ואם תצליח למסמס את זה תפסיד. זה לא שנולדו פתאום אלפי אוהדי הפועל חדשים בשנתיים האחרונות, אלא שאוהדי הפועל באשר הם היו כבויים ועברו למוד פאסיבי (ברמה הנפשית אפשר להבין את זה), וכשספרא נכנס לחיים שלנו התעוררה התקווה שהנה גם לנו יש אוליגרך שיכול להתמודד עם הגדולות בזמן שהוא מנהל קבוצה בריאה - וזה הפיח התלהבות מטורפת ותקווה. זה גרם לאנשים לצאת מהבית ולמלא יציעים גם בלאומית, וזה בטח גרם למה שראינו העונה בגזרת הקהל להתפוצץ. כדי למנף את זה ולהעצים את זה ספרא צריך לתדלק את העסק, אולי לא לענות על כל הציפיות ולהשתולל (מה שיהיה טריגר לפחדים אחרים לגמרי, זכר לטראומות עבר), אבל כן ישלהב את ההתלהבות של הקהל. וזה בכלל בלי לדבר על השווי הכספי של הישגים מקצועיים בעונה הבאה, ומדובר בשווי לא מבוטל.RedDrifter כתב: ↑03 יולי 2026, 14:45 אני מודה לגמרי, זה בגלל שאני מדבר מפוזיציה של אוהד ולא בעל עסק.
הציפייה שיש בקהל לא הגיעה בחלל ריק, אלא מתחברת להצהרות שהוא כאן כדי להפוך אותנו למועדון הגדול בישראל בתוך 5 שנים (ז"א שלוש שנים מהיום), ואחרי שאמרו לנו שההצלחה והעמידה ביעדים של העונה שעברה מגבירה את הרעב לשפר את הקבוצה ולהתחזק. ואל זה תחבר את הגידול העצום בהכנסות של המועדון - מכירה של שחקנים ב- 5 מיליון יורו, עליה דרמטית בכמות המנויים אליהם תוסיף את האלפים שעשו מנוי לפלייאוף העליון, החזרה לאירופה, מענקי פלייאוף עליון, החוזים שנחתמו עם ספונסרים לאחרונה, והעלייה של מחירי המנויים בעונה הקרובה.
כשהנחת המוצא שכולנו מסכימים עליה זה שספרא הוא לא עוד חות'י שבא לפה כדי להלבין הון ולתת לבת שלו שכר על תפקיד שהיא לא יודעת למלא, ולא כאן כדי לבזוז את הקופה - אין שום דרך להסביר למה אנחנו לא רואים עד עכשיו רכש שתואם את המספרים האלו. כי בגזרת הישראלים כבר רוב האפשרויות הרלוונטיות חתמו במועדונים אחרים. ובגזרת הזרים אתה אומר דרך כתבים ודרך מקורבים שאין שום כוונה לבצע שינויים מרחיקי לכת. אז מה השדרוג? להחתים שחקן כנף כדי לאייש את התפקיד של ה- 10 שהתפנה כי השחקן הכי טוב שלך עזב? להפוך את המנהל המקצועי של הנוער שלך למאמן הראשי? להחליף דשא סינטטי בדשא רגיל במגרש אימונים?
לא קורא לשרוף את המועדון, או לא לחדש מנוי, או לבקש את הראש של פרימור. ממש לא. פשוט נכון להיות המציאות לא מתכתבת עם הציפייה, והציפייה בעיני היא יותר ממוצדקת אצל רוב האנשים - גם מזווית האוהד, וגם מהזווית הכלכלית. ובאותו עניין - ראבאק, במקום לשלוח אנשים עם מסרי הרגעה שפרימור יעלה לשידור איפושהו או יתארח בפודקאסט ויתן לנו 10 דקות של הסברים על לאן הדברים הולכים ומה החזון של המועדון לעונה הקרובה ולעונות שאחריה. רוצה להנמיך לי את הציפיות? תסביר לי ותנמיך אותן בעצמך. אל תתן לציפיות שלי להתרסק אל קרקע המציאות בלי שאמרת מילה בנושא.