גם אם זה שאול או טביב או נוכל מוכר או תומך טרור?
אני מאמין ש-99% מהאולטראס ושאר המאוכזבים/מחרימים עדיין "עומדים מאחרי המועדון" בדיוק כמוך, פשוט האכזבה או הכעס היו בשבילם כבר יותר מדי.
ההפך מאהבה זו לא שנאה, זו אדישות.
גם אם זה שאול או טביב או נוכל מוכר או תומך טרור?
רק להבהיר: ברור שהרבה מתעניינים בענף אחד יותר מבשני או מתחברים רק לאחד מהם וכו' וכו'.מילפורד כתב: ↑03 יולי 2026, 12:54גדלתי בתור ילד בשער 7 , הייתי קצת צעיר כשפתאום כולם עברו לשער חמש וגם לא הבנתי באותם ימים מה קרה ולמה, אבל אחרי עוד כמה שנים , שהתחילו לבקש ממני לשבת בשער 7 כי אני מסתיר , גם אני עברתי לחמש.
ככל שהתבגרתי , נמשכתי יותר ויותר לכדרוסל ופחות לכדורגל , פשוט כי אני מוצא את המשחק עצמו הרבה יותר מעניין , וכשנולדה לי הבת השנייה שלי והייתי צריך לשקול את הזמן שלי , ויתרתי לראשונה על המנוי בכדורגל ובהדרגה הגעתי למצב שהיום אני כמעט בלעדית מגיע רק למשחקי כדורסל (אולי משחק כדורגל אחד בשנה).
אבל , בבסיס שלי , אני אוהד הפועל תל אביב , מצידי גם כשזה בדוקים שולחן , אם יש מישהו שאיכשהו קשור להפועל תל אביב , אני איתו.
אולי קצת במשחקי כדורסל של נערים/נוער של הפועל תל אביב נגד הפועל עמק חפק אני מוצא את עצמי מסוגל לשמוח ככה או ככה.
אני מאמין שהפועל תל אביב זה השם , זה הסמל וזה הצבע , ואני תמיד אהיה מאחורי זה , לא משנה מי הבעלים , ההנהלה, הקהל או כל דבר אחר.
ומאיזה כיוון זה בא לדעתך? אתה חושב שאנשים שממשיכים לבוא לסל לא זוכים לפרצופים בשער 5? הפוך לא ראיתי או שמעתי.teknoboy כתב: ↑03 יולי 2026, 13:53רק להבהיר: ברור שהרבה מתעניינים בענף אחד יותר מבשני או מתחברים רק לאחד מהם וכו' וכו'.מילפורד כתב: ↑03 יולי 2026, 12:54גדלתי בתור ילד בשער 7 , הייתי קצת צעיר כשפתאום כולם עברו לשער חמש וגם לא הבנתי באותם ימים מה קרה ולמה, אבל אחרי עוד כמה שנים , שהתחילו לבקש ממני לשבת בשער 7 כי אני מסתיר , גם אני עברתי לחמש.
ככל שהתבגרתי , נמשכתי יותר ויותר לכדרוסל ופחות לכדורגל , פשוט כי אני מוצא את המשחק עצמו הרבה יותר מעניין , וכשנולדה לי הבת השנייה שלי והייתי צריך לשקול את הזמן שלי , ויתרתי לראשונה על המנוי בכדורגל ובהדרגה הגעתי למצב שהיום אני כמעט בלעדית מגיע רק למשחקי כדורסל (אולי משחק כדורגל אחד בשנה).
אבל , בבסיס שלי , אני אוהד הפועל תל אביב , מצידי גם כשזה בדוקים שולחן , אם יש מישהו שאיכשהו קשור להפועל תל אביב , אני איתו.
אולי קצת במשחקי כדורסל של נערים/נוער של הפועל תל אביב נגד הפועל עמק חפק אני מוצא את עצמי מסוגל לשמוח ככה או ככה.
אני מאמין שהפועל תל אביב זה השם , זה הסמל וזה הצבע , ואני תמיד אהיה מאחורי זה , לא משנה מי הבעלים , ההנהלה, הקהל או כל דבר אחר.
הפחד שלי הוא ממצב שבו לאהוד את הפועל באחד הענפים "מחייב" רגשות שליליים כלפי הענף השני, או יותר נכן שמי ש"בעד" הבעלים באחד הענפים צריך לשנוא את הבעלים בענף השני, לזלזל בו וכו' וכו.
בדיוק אותו חשש שהיה לי מהניגוד שיצרו פה בזמנו בין העמותה לבין עופר (שלצערי די התממש, לפחות אצל מיעוט מכובד מבין האוהדים).
יש להיות מאוכזב , אפשר גם לא לבוא הכל בסדררועי גווארה כתב: ↑03 יולי 2026, 13:29גם אם זה שאול או טביב או נוכל מוכר או תומך טרור?
אני מאמין ש-99% מהאולטראס ושאר המאוכזבים/מחרימים עדיין "עומדים מאחרי המועדון" בדיוק כמוך, פשוט האכזבה או הכעס היו בשבילם כבר יותר מדי.
לי נראה שזה משני הצדדים.Niro כתב: ↑03 יולי 2026, 14:05ומאיזה כיוון זה בא לדעתך? אתה חושב שאנשים שממשיכים לבוא לסל לא זוכים לפרצופים בשער 5? הפוך לא ראיתי או שמעתי.teknoboy כתב: ↑03 יולי 2026, 13:53רק להבהיר: ברור שהרבה מתעניינים בענף אחד יותר מבשני או מתחברים רק לאחד מהם וכו' וכו'.מילפורד כתב: ↑03 יולי 2026, 12:54
גדלתי בתור ילד בשער 7 , הייתי קצת צעיר כשפתאום כולם עברו לשער חמש וגם לא הבנתי באותם ימים מה קרה ולמה, אבל אחרי עוד כמה שנים , שהתחילו לבקש ממני לשבת בשער 7 כי אני מסתיר , גם אני עברתי לחמש.
הפחד שלי הוא ממצב שבו לאהוד את הפועל באחד הענפים "מחייב" רגשות שליליים כלפי הענף השני, או יותר נכן שמי ש"בעד" הבעלים באחד הענפים צריך לשנוא את הבעלים בענף השני, לזלזל בו וכו' וכו.
בדיוק אותו חשש שהיה לי מהניגוד שיצרו פה בזמנו בין העמותה לבין עופר (שלצערי די התממש, לפחות אצל מיעוט מכובד מבין האוהדים).
99% מהאולטראס עומדים לפני המועדון, זו הבעיה. בעיניהם הם המועדון. לא אוהדי הפועל, אוהדי אולטראס. וןכל אלה שמכונים פה אוהדי עופר הם סתם ככה פשוט אוהדי הפועל, לא עופר ולא בעלים אחר ולא ארגון ולא נעליים.רועי גווארה כתב: ↑03 יולי 2026, 13:29גם אם זה שאול או טביב או נוכל מוכר או תומך טרור?
הטענה היא שאין כאן ענין של כסף, ואדון מדר בעניין מקצועי בלבד. אז למה הוא בכל זאת ביקש יותר כסף מהפועל? אם היו נותנים את מה שביקש מה היה עושה? ולמה הוא לא חתם כבר במחלה? ובקיצור מה הוא כבר ידוע, רק נשאר לדבר על המחיר ( ואת זה ראו אצלו כבר בעבר ממילא )red in blood כתב: ↑03 יולי 2026, 02:36״לא מתעניין בכסף״ ו-״הבעיה היא לא כסף״ אלו דברים שונים.
לצורך העניין, כולנו מסכימים שטועמה בחיים לא היה רוצה לשחק בבית״ר, ולא בגלל שהם לא משלמים לו מספיק.
אבל למישהו יש ספק שאם הם היו מציעים לו 50 מיליון לעונה, הוא היה עובר לשם ישר? האם אפשר להגיד אז עליו שהוא כמו בסיפור של ברנרד שואו?
הם שחקנים, זה המקצוע שלהם והם באים להרוויח כסף, וברור שיש הצעות שיקנו אותם ויגרמו להם להסכים גם לסיטואציות שהם לא אוהבים.
זה לא אומר שהאמירה ש-״הבעיה היא לא כסף״ היא לא נכונה.
שאול או טביב כבר היו , הפועל היתה לפניהם ואחריהם כמובן ואני הייתי שם כששניהם היו, לפניהם ואחריהם.רועי גווארה כתב: ↑03 יולי 2026, 13:29גם אם זה שאול או טביב או נוכל מוכר או תומך טרור?
זוית מעניינת שלו על הסיטואציהnirgo כתב: ↑03 יולי 2026, 13:10 אריה מליניאק על סאגת ים מדר
https://www.maliniak.co.il/%d7%9e%d7%92 ... %d7%9f-113
אתה מתנהג בזלזול אבל מצפה לכבוד.איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 12:36רגע שניהranjef כתב: ↑03 יולי 2026, 12:29קודם כל חדשות משמחות זה תמיד טוב.איש גדול כתב:
אז לא תאמין
יש לי חדשה משמחת בשבילך
בשניה שיש הודעה רשמית של מכבי על ים אני עם הפועל של עופר סיימתי.
לא תצטרך לסבול אותי יותר פה
אולי עופר יגיד פה משהו ויהיה בא לי לענות לו אבל לא מעבר.
מצד שני יהיה לי נורא עצוב שככה השהות שלי פה תסתיים בלי שנכיר.
אז שלח איזה הודעה לפני המשחק הבא ברגל נגיד שלום
תודה על זה.
דבר שני אז אולי תוכל להתפנות לקלל את ספרא על זה שבמקום לואיזו יגיעו אולי שני שוטפי כלים מתחנה מרכזית. הא, אולי בעצם שם לא תעשה את זה, כי הצביעות שלך התאבדה, ושם שאקו לא ישלח אותך לנבוח
לפני 4 הודעות בדיוק זלזלת בי וקראת לי "המשתמש הזה" והגדלת לעשות וגם זלזלת בכל מי שעונה לי .
אז בלבלת אותי
זה בסדר לענות לי או לא?
אני אומר את מה שאני חושב גם אם זה לא נעים באוזן לחלק מהאנשים פה.porthos כתב: ↑03 יולי 2026, 15:10אתה מתנהג בזלזול אבל מצפה לכבוד.
תשמע, אף אחד לא מכר פה לא את הלב ולא את הכליות אבל אתה מציג את מי שאוהד הפועל כדורסל כזונה וזו בעיה כשלעצמה. ואתה עוד מצפה שמישהו יכבד אותך? אני לא יודע מי חינך אותך אבל הוא נכשל כישלון חרוץ. אתה איש מחליא וצבוע.
אתה יכול לא לאהוב את עופר, אתה יכול לבקר אותו גם בחריפות הכל בסדר. אבל מי שלא מסכים איתך "מכר את הלב שלו"?
תתבייש.
אני חייב לשאול משהו-איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 12:25אז לא תאמין
יש לי חדשה משמחת בשבילך
בשניה שיש הודעה רשמית של מכבי על ים אני עם הפועל של עופר סיימתי.
לא תצטרך לסבול אותי יותר פה
אולי עופר יגיד פה משהו ויהיה בא לי לענות לו אבל לא מעבר.
מצד שני יהיה לי נורא עצוב שככה השהות שלי פה תסתיים בלי שנכיר.
אז שלח איזה הודעה לפני המשחק הבא ברגל נגיד שלום
אז אתה גם משקר במצח נחושה, יפה. תמשיך לזלזל בכל מי שלא חושב כמוך. מעיד עליך נפלאות.איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 15:18אני אומר את מה שאני חושב גם אם זה לא נעים באוזן לחלק מהאנשים פה.porthos כתב: ↑03 יולי 2026, 15:10אתה מתנהג בזלזול אבל מצפה לכבוד.
תשמע, אף אחד לא מכר פה לא את הלב ולא את הכליות אבל אתה מציג את מי שאוהד הפועל כדורסל כזונה וזו בעיה כשלעצמה. ואתה עוד מצפה שמישהו יכבד אותך? אני לא יודע מי חינך אותך אבל הוא נכשל כישלון חרוץ. אתה איש מחליא וצבוע.
אתה יכול לא לאהוב את עופר, אתה יכול לבקר אותו גם בחריפות הכל בסדר. אבל מי שלא מסכים איתך "מכר את הלב שלו"?
תתבייש.
בחיים לא זלזלתי במישהו ספציפי ובחיים לא אמרתי כל הכבוד למי שעונה למישהו.
זה שהאמת שלי לא מוצאת חן בעיניך זאת בעיה שלך.
אבל היא עדין לא מכוונת אליך ספציפית
אני חושב שמי שממשיך ללכת עם עופר מוכן לוותר על הרבה דברים בשביל שעופר ישאר.
עם הכל אני מסכים חוץ מדבר אחדporthos כתב: ↑03 יולי 2026, 15:27אז אתה גם משקר במצח נחושה, יפה. תמשיך לזלזל בכל מי שלא חושב כמוך. מעיד עליך נפלאות.איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 15:18אני אומר את מה שאני חושב גם אם זה לא נעים באוזן לחלק מהאנשים פה.porthos כתב: ↑03 יולי 2026, 15:10
אתה מתנהג בזלזול אבל מצפה לכבוד.
תתבייש.
בחיים לא זלזלתי במישהו ספציפי ובחיים לא אמרתי כל הכבוד למי שעונה למישהו.
זה שהאמת שלי לא מוצאת חן בעיניך זאת בעיה שלך.
אבל היא עדין לא מכוונת אליך ספציפית
סבבה, אז האמת שלך היא שמי שאוהד הפועל כדורסל "מכר את הלב שלו".
אחלה. האמת שלי היא שאתה אדם צבוע דוחה ומחליא.
תמשיך עם ההודעות ה"תחזיקו אותי".
זו לא תגלית גדולה. ברור שאם אתה מציע מישהו עם אותם משאבים ופחות דאון-סייד זה עדיף. זה כמעט טריוויאלי.איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 15:31אני חושב שמי שממשיך ללכת עם עופר מוכן לוותר על הרבה דברים בשביל שעופר ישאר.
גם אני הייתי מוכן
באתי ליד אליהו למרות שזה מקום שאני לא סובל בשביל שהוא והכסף שלו ישארו.
אבל נכון להיום לא נשאר בהפועל שום דבר שמחבר רגש , הכל נפתר בכסף.
שחקנים שבעבר היו מוכנים לוותר על כסף בשביל לשחק בהפועל היום מוכנים לוותר על הכסף רק לברוח.
אני מאמין שאם אני בא לתמוכי עופר ואומר להם שמחר עופר הולך ובא מישהו אחר עם אופי נורמלי עם יותר הבנה איך להתנהל מול הקהל עם אותו כסף של עופר כולם היו לוקחים את זה.
מה שמשאיר את תומכי עופר בעדו זו הידיעה שאחריו לא יהיה לנו את אותו הכסף.
זאת דעתי
אתה מיתמם כאילו אין קונפליקט קשה בתוך הקהל שמתחלק למי שבעד עופר ומי שנגדו.
גם בקשר לזה יש לי אליך מספר שאלות (מקווה שאני לא חופר)איש גדול כתב: ↑03 יולי 2026, 08:13 נתחיל מהסוף
ים ישחק במכבי אין אופציה אחרת , הכל זה ענייני משא ומתן שיסגרו בסוף.
עכשיו זה נורא מצחיק לראות תומכי עופר שעדין נשארו שמספרים שהם כבר לא רוצים את ים.
מצד אחד מוכנים למכור תנשמה , הלב וכל איבר אפשרי בשביל הכסף שלו והסיכוי שהוא בסוף יביא תואר ומצד שני מספרים שהם נגד זה שים בסוף ישאר למרות שלכולם ברורה ההשלכה המקצועית של זה.
על מי אתם עובדים?
אין אחד שלא ישמח אם ים ישאר בהפועל בסוף , להגיד ההיפך זו סתם מגננה כי ברור שהוא כבר החליט לעבור למכבי.
הבנתי שזה הויכוח
אני אחד מהמעריצים הגדולים של עופר.teknoboy כתב:לי נראה שזה משני הצדדים.Niro כתב: ↑03 יולי 2026, 14:05ומאיזה כיוון זה בא לדעתך? אתה חושב שאנשים שממשיכים לבוא לסל לא זוכים לפרצופים בשער 5? הפוך לא ראיתי או שמעתי.teknoboy כתב: ↑03 יולי 2026, 13:53 רק להבהיר: ברור שהרבה מתעניינים בענף אחד יותר מבשני או מתחברים רק לאחד מהם וכו' וכו'.
לגבי ההפוך, רואים את זה פה בפורום וגם ממש פה באשכול.
זה כמובן לא משהו גורף, ואפשר לקוות שיישאר בשוליים.