+1
ים מדר
- iamgabormarton
- קיבל.ה 747 לייקים
אז אתה מעדיף שהוא ירוויח פחות ושלמחלה ישאר תקציב לעוד שחקנים?Charlie כתב: ↑02 יולי 2026, 23:47מקווה שעופר ניתק מגע מהסחטן הזה. וגם שהפועל תוציא הודעה רשמית שהיא "מכבדת את החלטתו של מדר לעזוב ולא תעמוד בדרכו". החוזה שלו במכבי ירד מיד בעשרים אחוז. מה יעשה מדר? יחתום בנס ציונה? אולי ירושלים? זה כבר יהיה בסכומים נמוכים ממה שהוא הרוויח העונה בהפועל. עזבת? אל תשתמש בנו כדי לשפר את החוזה שלך. לך תשחק תחת קטש שאתה מעריץ גם ב-700 אלף לעונה.רק הפועל כתב:שמעו זה ענק , אין להם כנראה איך לשלם לו
Sent from my iPhone using Tapatalk
מבחינתי אם הולך מאחל לו למצוץ להם כל אגורה
ולגמור את הסחוס
-
pogi
- קיבל.ה 164 לייקים
מודה שבהתחלה קיוותי ככהiamgabormarton כתב: ↑02 יולי 2026, 23:45 אני עדיין מקווה שהוא ישאר אצלנו איכשהו
ושהשתיל שלהם יפתח את השנה הראשונה שלו עם הבטחת בעלים כושלת ועוד ריבים בהנהלה וכעס בקהל
אבל לאט לאט עברתי למוד שאני פשוט מחכה שנוציא הודעה שמשכנו את ההצעה ויורדים ממנו סופית, ולהספיק לעשות את זה לפני שהוא חותם במכבי.
לא מסוגל לחשוב על סיטואציה של לראות את הפרצוף שלו במדים של הפועל
-
shaharot
- קיבל.ה 1455 לייקים
מראש היה נשמע לי הזוי שמכבי הציעו לו רק שנתיים והוא לוקח את ההצעה הזאת
הרי עופר הציע לו 12.5 מיליון
מכבי מציעים לו נגיד 4.5 לשנתיים ומה אז? אחרי שנה וחצי יתחילו שמועות שמכבי מוכנים לתת לו חוזה נמוך בהרבה כי הוא שרוף בהפועל ואף קבוצה באירופה לא תשלם עליו 2 מיליון .
זה אומר הפסד של מעל 4 מיליון יורו ב5 שנים.
מנחש שיחתום על 3 שנים עם אופציה לעוד שנתיים
שרוף מבחינתי
מקווה שהפועל יוציאו הודעה שירדנו ממנו , נביא את בלאט ויאללה הלאה ... ככה הוא יאכל חרא עם חוזה מעפן אצל המחלה , ושם מקומו .
אף שחקן לא יכול להתנהג ככה למועדון שבנה אותו , צריך לשמור על כבוד המועדון .
מקווה שהפועל יוציאו הודעה שירדנו ממנו , נביא את בלאט ויאללה הלאה ... ככה הוא יאכל חרא עם חוזה מעפן אצל המחלה , ושם מקומו .
- Brilliant
- קיבל.ה 477 לייקים
יש לי סחרחורת כבר מהסיפור הזה. אני לא עוקב יותר. תעירו אותי עוד שבוע, ספרו לי מה נסגר ואת מי צריך לשנוא הכי הרבה.
-
Nati
- קיבל.ה 3385 לייקים
מצד שני תחשוב על הסיטואציה שהוא לובש צהוב נגדנו.pogi כתב:מודה שבהתחלה קיוותי ככהiamgabormarton כתב: ↑02 יולי 2026, 23:45 אני עדיין מקווה שהוא ישאר אצלנו איכשהו
ושהשתיל שלהם יפתח את השנה הראשונה שלו עם הבטחת בעלים כושלת ועוד ריבים בהנהלה וכעס בקהל
אבל לאט לאט עברתי למוד שאני פשוט מחכה שנוציא הודעה שמשכנו את ההצעה ויורדים ממנו סופית, ולהספיק לעשות את זה לפני שהוא חותם במכבי.
לא מסוגל לחשוב על סיטואציה של לראות את הפרצוף שלו במדים של הפועל
לי הספיק גרשון וורמוט.
הכי טוב שיילך למכללות.אבל אם הוא נשאר בארץ,שיישאר אצלנו.
-
Nati
- קיבל.ה 3385 לייקים
לפני כמה שנים רוני כבר סגר בסיטי*.Gavritz כתב:שרוף מבחינתי
בשנייה האחרונה הוא נשאר ביונייטד.לאוהדי יונייטד לא הייתה שום בעיה לקבל אותו.
*הקוריוז היה שאוהד של סיטי כבר עשה על הגב קעקוע ענק עם הפרצוף של רוני

- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
״לא מתעניין בכסף״ ו-״הבעיה היא לא כסף״ אלו דברים שונים.joshsoos כתב: ↑02 יולי 2026, 17:47אתה מתכוון לגורג ברנרד שואו, וזה בדיוק זה. מי שלא מתעניין בכסף לא ממשיך לנהל מומ עם הפועל ולבקש מעל 3 מיליון אחרי שדחה את ההצעה הראשונית. לכן כמו באותן סיפור על ברנרד שואו- מה הוא כבר קבענו, עכשיו רק נשאר לדבר על המחירבני12 כתב: ↑02 יולי 2026, 17:34מזכיר לי את הבדיחה על ארתור מילר והזונהred in blood כתב: ↑02 יולי 2026, 16:30
יש לזה אחד משני פירושים:
1- הוא רוצה לשחק כדורסל, והבין שבסכומים שהוא קיבל עד עכשיו, גבוהים ככל שיהיו, לא שווים לו את הוויתור המקצועי והוא רוצה לשחק ומוכן לוותר על כסף בשביל זה. ובאותו זמן - להכל יש מחיר, ותמורת סכום גבוה בהרבה, הוא יהיה מוכן לוותר על הדחף לשחק תמיד ולהוביל את הקבוצה.
2- זה לא עניין של כסף אלא הוא רוצה מעמד של מנהיג הקבוצה. זה אומר גם עניין מקצועי, אבל גם להשוות את השכר שלו לשכר הגבוה ביותר בקבוצה. בהפועל זה שכר גבוה יותר, במכבי שכר נמוך יותר, אבל כל אחד מהם זה לסמן לו שבונים עליו להיות הטופ של הטופ של הקבוצה.
לצורך העניין, כולנו מסכימים שטועמה בחיים לא היה רוצה לשחק בבית״ר, ולא בגלל שהם לא משלמים לו מספיק.
אבל למישהו יש ספק שאם הם היו מציעים לו 50 מיליון לעונה, הוא היה עובר לשם ישר? האם אפשר להגיד אז עליו שהוא כמו בסיפור של ברנרד שואו?
הם שחקנים, זה המקצוע שלהם והם באים להרוויח כסף, וברור שיש הצעות שיקנו אותם ויגרמו להם להסכים גם לסיטואציות שהם לא אוהבים.
זה לא אומר שהאמירה ש-״הבעיה היא לא כסף״ היא לא נכונה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
זה מתסכל אותי ברמות המצב, ואני לא יודע מה דעתי אם ישאר בסוף,
אבל הזוי בעיני שהוא שרוף מבחינתך כי הוא במו״מ עם מכבי, ובשורה מתחת אומר פשוט להביא את בלאט, שחתום כעת במכבי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
בני12
- קיבל.ה 3083 לייקים
הכי טוב שמדר יקרע את הצולבת מחר
גם לא ישחק באף אחת מהקבוצות
וגם לא יקבל שקל על העונה כי אין לו חוזה
גם לא ישחק באף אחת מהקבוצות
וגם לא יקבל שקל על העונה כי אין לו חוזה