סגל הקבוצה - אשכול מתמשך

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
דאר אל כופר
קיבל.ה  48 לייקים

ליף נולד בישראל, דיברתולומאו כבר מאה שנה בליגה.
יש מצב שבשנה הבאה יהיה להם עוד אחד - שיין האנטר.
ביוניק מאן
קיבל.ה  33 לייקים

ליף, ריימן, ג'ונדי, קרינגטון
כולם כבר לא נחשבים מתאזרחים, כולם שחקני נבחרת ישראל

הזוניה וטופין לעומת זאת כן אם יגיעו

היפוטתי לגמרי, אם הזוניה נרשם בתחילת העונה כזר הוא לא יוכל בהמשך להירשם כישראלי.
ביוניק מאן
קיבל.ה  33 לייקים

רדנקו כתב: 02 יולי 2026, 11:15
ביוניק מאן כתב: 01 יולי 2026, 20:20 ים מדר ותמיר בלאט בצד.

נבנה פה סגל מאוד מדאיג
מיציץ בלייקני בראיינט בלאט ג׳ונס - כולם שחקנים שלא יכולים לעבור את המגן שלהם בכדרור באמת. תלויים בקליעה ל3.
אף אחד לא שומר.
יש כאן סגל בלי סייז ובלי אתלטיות עם הרבה שחקנים נחותים גופניית.

ולנסיה זלגיריס מכבי בשנה שעברה קבוצות שהם כמו מכונות גופניות , משחקות מהר מגיעות לטבעת.
שלושתן גם היו במאזן טוב מאיתנו בסיבוב 2.

מכבי עם מלפציות אתלטיות וגופניות כמו בריסט, קולסון, קלארק , הורד
מי אצלנו אמור לשמור את השחקן הכי טוב של היריבה?

לא נעים להגיד אבל להוציא את בראיינט, אני מתחלף עם מכבי בכל הסגל.
בראיינט וג'ונס לא יכולים לעבור את השחקן שלהם בכדרור? :rofl:
נעזוב את זה שג'ונס כבר לא בקבוצה, אבל זה בדיוק מה שהוא יודע לעשות.
זה מה שבראיינט עשה בכל העונה ומזה ייצר כל כך הרבה נקודות.
בלייקני לא שומר? בראיינט לא שומר?
אתה בטוח שאתה בענף הנכון?
כן אני בטוח
בלייקני ובראיינט לא שחקנים שעוברים את המגן שלהם באחד על אחד.
הם נשענים על הקליעה ל3.
אפשר לראות את זה בכמות הפעמים שהם מגיעים לקו.

אתה צריך לעשות הבדל בין קליעות ל2 לבין לעבור את המגן. בסוף בראיינט שחקן מדהים אבל הוא לא מצליח לעבור את המגן שלו בתדירות גבוהה בטח לא מול הטופ של היורוליג, הוא לא נאן.
בסוף הוא שחקן שעד שהגיע להפועל רוב הזריקות שלו היו קאטץ אנד שוט/דרייב.
שים לב שנגד ריאל, פאו, אולימפיאקוס בראיינט פחות בא לידי ביטוי מבחינת ייצור לעצמו.

ולגבי ההגנה של בלייקני, שוב, הוא שומר טוב אבל הוא שומר טוב באין ציפור שיר מה שנקרא.
בסוף לכל קבוצה ביורוליג יש שחקן הגנה בהגדרה ששומר באחריות ולוחץ כדור.
בלייקני שומר כי הוא נלהב וזה מדליק אותו לתת בלוק מדי פעם, אבל זה לא יותר מגימיק.
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

בערוץ הספורט מדווחים על מגעים מתקדמים עם זאק לידיי. מודה שאני פחות מתחבר.
הוא שחקן נהדר ויתן לנו סטרץ' 4 שאנחנו בהחלט צריכים, הוא מאוד מוכשר ויודע לעשות נקודות בהרבה דרכים, אבל הוא גם אנדרסייזד ולא שומר או ריבאונדר גדול, מה שאומר שאנחנו שוב נהיה בעמדת נחיתות רצינית בצבע. אמרתי כשעלה השם של ג'רמיה רובינסון ארל שאני מעדיף מישהו כמוהו על פני מישהו בסגנון של לידיי.
ברור שהאידיאל זה ליילס, אבל כמוהו יש אחד וזה יהיה מאוד מאוד קשה להחתים אותו. אולי אפילו בלתי אפשרי.
lior777
קיבל.ה  279 לייקים

לידיי שנה הבאה יהיה בן 33, אין שחקנים צעירים עם אפסייד? ליד אוטרו צריך מפלצת הגנתית בעמדה 4 ששומר ולוקח ריבאונד ולידיי ממש לא כזה.
joshsoos
קיבל.ה  1039 לייקים

גם אם ליילס לא ישיג בסוף חוזה בנבא, פאו תתנפל עליו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5285 לייקים

לידיי זה ממש ממש לא מה שאנחנו צריכים, אלא אם כן אנחנו רוצים להשאר עם אותן בעיות כמו העונה
Niro
קיבל.ה  2992 לייקים

lior777 כתב: 02 יולי 2026, 19:10 לידיי שנה הבאה יהיה בן 33, אין שחקנים צעירים עם אפסייד? ליד אוטרו צריך מפלצת הגנתית בעמדה 4 ששומר ולוקח ריבאונד ולידיי ממש לא כזה.
לא מסכים. ליד אוטורו צריך סטרצ' 4 ולידיי הוא מהטובים ביורוליג ברול הזה. הוא קולע כמעט 50 אחוז לשלוש.
אני רוצה להאמין שיביאו עוד 4 יותר אתלטי שיוכל להשלים אותו בסגנון ידידנו קסלר אדווארס, או איזה גוש בשר כמו דרו טימי.
shaharot
קיבל.ה  1481 לייקים

דווקא אני אוהב את לידיי
חיה רעה עם אחוזים מעולים משלוש
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5285 לייקים

אחרי שמות כמו הזוניה וליילס, ליידי זה פחות
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

Niro כתב: 02 יולי 2026, 19:45
lior777 כתב: 02 יולי 2026, 19:10 לידיי שנה הבאה יהיה בן 33, אין שחקנים צעירים עם אפסייד? ליד אוטרו צריך מפלצת הגנתית בעמדה 4 ששומר ולוקח ריבאונד ולידיי ממש לא כזה.
לא מסכים. ליד אוטורו צריך סטרצ' 4 ולידיי הוא מהטובים ביורוליג ברול הזה. הוא קולע כמעט 50 אחוז לשלוש.
אני רוצה להאמין שיביאו עוד 4 יותר אתלטי שיוכל להשלים אותו בסגנון ידידנו קסלר אדווארס, או איזה גוש בשר כמו דרו טימי.
לידיי שחקן נהדר והוא בהחלט נותן לנו דברים שאנחנו צריכים, אבל אני חושש מאוד מסיטואציה שבה אנחנו ממשיכים לראות ריבאונדים חולפים לנו מעל הראש שוב ושוב. מילא אם יהיה בעמדה 3 איזה נפיל כמו הזוניה, אבל אם יהיה שם מישהו כמו בראיינט או איש זה יכול להיות רע.
אני גם לא חושב שנביא עוד זר בעמדה 4 אם כבר יש לנו את איש ולידיי, מקסימום טופין.
Niro
קיבל.ה  2992 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 יולי 2026, 20:20
לידיי שחקן נהדר והוא בהחלט נותן לנו דברים שאנחנו צריכים, אבל אני חושש מאוד מסיטואציה שבה אנחנו ממשיכים לראות ריבאונדים חולפים לנו מעל הראש שוב ושוב. מילא אם יהיה בעמדה 3 איזה נפיל כמו הזוניה, אבל אם יהיה שם מישהו כמו בראיינט או איש זה יכול להיות רע.
יש Recency bias לסגל ולסדרה נגד מכבי לטעמי, היינו מקום 6 ביורוליג בריבאונד הגנה בשנה שעברה.
אנחנו אחרונים בריבאונד התקפה, אבל בזה לא לידיי ולא ליילס כל כך יעזרו לנו.
joshsoos
קיבל.ה  1039 לייקים

הוא שיפור מן הסתם על איש, ואם הסנטר שיבוא במקום מוטלי יהיה שיפור עליו ( אוי ואבוי אם לא, חייבים ) ואותו כנל ה3 שיבוא בקום מלקולם, אז לא כל כך נורא. ברור שעדיף ליילס, אבל הסיכוי קטנטן
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5285 לייקים

אם איש נשאר זה דופק משמעותית את הסגל בשחקנים שאפשר להביא בעמדה הכי חלשה שלנו
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

Niro כתב: 02 יולי 2026, 20:28
יש Recency bias לסגל ולסדרה נגד מכבי לטעמי, היינו מקום 6 ביורוליג בריבאונד הגנה בשנה שעברה.
ריבאונד הגנה בפני עצמו לא בהכרח אומר הרבה, יותר מעניין מה אחוז הריבאונדים שלקחנו (שאין לי מושג מהו). בכל מקרה, זה לא רק עניין הריבאונד, זה גם הסייז ששחקנים יריבים רואים כשהם נכנסים לצבע שלנו.
למען הסר ספק, ברור שהוא טוב בהרבה מאיש ושדרוג משמעותי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5285 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 יולי 2026, 22:02
Niro כתב: 02 יולי 2026, 20:28

ריבאונד הגנה בפני עצמו לא בהכרח אומר הרבה, יותר מעניין מה אחוז הריבאונדים שלקחנו (שאין לי מושג מהו). בכל מקרה, זה לא רק עניין הריבאונד, זה גם הסייז ששחקנים יריבים רואים כשהם נכנסים לצבע שלנו.
למען הסר ספק, ברור שהוא טוב בהרבה מאיש ושדרוג משמעותי.
מסכים עם כל מילה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2371 לייקים

ביוניק מאן כתב:ליף, ריימן, ג'ונדי, קרינגטון

היפוטתי לגמרי, אם הזוניה נרשם בתחילת העונה כזר הוא לא יוכל בהמשך להירשם כישראלי.
יכול להראות לי איפה כתוב נתי זה מתאזרח ומתי לא?

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3964 לייקים

זה חוק שנכנס נדמה לי סביב האזרוח של ריצ׳ארד הוואל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3964 לייקים

סיקרנת אותי, אז חיפשתי מה יש בכתובים, ואלו המסקנות שלי.
קודם כל , הסעיף לעיל ששחקן שהתחיל עונה כזר לא יכול להפוך למתאזרח במהלך העונה , לא קיים.
אני כן זוכר שהיתה מגבלה כזאת אז אולי זה החלטת מנהלת או תקדים בית דין כלשהוא, זה לא מופיע בתקנון.

מה כן יש בתקנון?
יש הגדרה של מי נחשב שחקן מקומי:
שחקן מקומי יהיה בעל אזרחות ישראלית אשר עומד באחד הקריטריונים הבאים.

הקריטריונים הם:

1. נולד בישראל.
2. שיחק במחלקת נוער בישראל במשך לפחות שתי עונות מלאות.
3. שיחק בקמפיין רשמי של נבחרות ישראל (נוער/עתודה/בוגרים) בהתאם להגדרות שבתקנון.
4. שיחק שלוש עונות מלאות ברציפות בליגה הישראלית מאז קבלת האזרחות.
ולמה זה חשוב? על פניו זה לא משפיע על כמות המתאזרחים שמותר לקבוצה להחזיק.
מה שיש, זה תקנה שבסגל לכל משחק, קבוצה שמשחקת עם חמישה זרים, חייבת לרשום 6 שחקנים מקומיים (לפי ההגדרה לעיל) שזה משאיר בסגל לכל משחק , מקום אחד פנוי למתאזרח שלא עונה על הקריטריונים לעיל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2371 לייקים

כמו שחשבתי.אין למעשה מגבלה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

shaharot
קיבל.ה  1481 לייקים

"תקנון"
כוח עליון
קיבל.ה  208 לייקים

רק הערה קטנה-

ההם לא יוכלו לשחק עם ריימן + מתאזרח נוסף.
שימו לב לציטוט ששלחתם פה מהתקנון, שלוש עונות מלאות ברציפות.
אין לריימן 3 עונות רצופות, הוא שיחק שנתיים בהפועל חיפה - הושאל לסנט קוונטין הצרפתית ואז חזר לשנתיים במכבי, כלומר צריך עוד שנה שלמה להשלים.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
ביוניק מאן
קיבל.ה  33 לייקים

תמונה

האירוע מנוהל
נערך לאחרונה על ידי ביוניק מאן ב 03 יולי 2026, 01:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  785 לייקים

ביוניק מאן כתב: 02 יולי 2026, 18:14 ליף, ריימן, ג'ונדי, קרינגטון

קרינגטון עדיין כן נחשב מתאזרח, לעוד עונה אחת.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  785 לייקים

מילפורד כתב: 02 יולי 2026, 23:19 סיקרנת אותי, אז חיפשתי מה יש בכתובים, ואלו המסקנות שלי.
קודם כל , הסעיף לעיל ששחקן שהתחיל עונה כזר לא יכול להפוך למתאזרח במהלך העונה , לא קיים.
אני כן זוכר שהיתה מגבלה כזאת אז אולי זה החלטת מנהלת או תקדים בית דין כלשהוא, זה לא מופיע בתקנון.

מה כן יש בתקנון?
יש הגדרה של מי נחשב שחקן מקומי:
שחקן מקומי יהיה בעל אזרחות ישראלית אשר עומד באחד הקריטריונים הבאים.

הקריטריונים הם:

1. נולד בישראל.
2. שיחק במחלקת נוער בישראל במשך לפחות שתי עונות מלאות.
3. שיחק בקמפיין רשמי של נבחרות ישראל (נוער/עתודה/בוגרים) בהתאם להגדרות שבתקנון.
4. שיחק שלוש עונות מלאות ברציפות בליגה הישראלית מאז קבלת האזרחות.
ולמה זה חשוב? על פניו זה לא משפיע על כמות המתאזרחים שמותר לקבוצה להחזיק.
מה שיש, זה תקנה שבסגל לכל משחק, קבוצה שמשחקת עם חמישה זרים, חייבת לרשום 6 שחקנים מקומיים (לפי ההגדרה לעיל) שזה משאיר בסגל לכל משחק , מקום אחד פנוי למתאזרח שלא עונה על הקריטריונים לעיל.
המגבלה על כמות המתאזרחים היא בהסכם בין ארגון השחקנים למנהלת, שמצורף לתקנון כנספח רשמי.
https://www.ibpa.org.il/wp-content/uplo ... 8cd2dc.pdf
הניסוח הרשמי הוא של ישראלי חדש, וכתוב שם שאם רושמים יותר משניים, זה ייחשב על חשבון רישום הזרים.

אגב, בהסכם הזה רשום ששחקן ייחשב כישראלי חדש 4 שנים, אבל ב-2021 בית הדין שינה את זה לשנתיים:
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... hjiz11pl0u

המגבלה על השינוי באמצע עונה מופיע בתקנון רישום שחקנים, סעיף 1.1.5: "לא יתאפשר שינוי סטטוס של שחקן זר למתאזרח במהלך העונה מרגע הרשמת השחקן למשחקי הליגות הישראליות."
https://basket.co.il/misc/takanon.pdf
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  245 לייקים

אגב...
מה עם "הכוכב הבולגרי הצעיר" הצעיר שהושאל השנה לאי שם?
עוד השקעה כושלת?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5285 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 02 יולי 2026, 04:02 להביא את וויילי על מוטלי.
ויילי בדרך לבאיירן מינכן
joshsoos
קיבל.ה  1039 לייקים

מקווה מאוד שעופר עושה משהו לפני שהזוניה חותם בדובאי. זה הזמן להזמין את האשה לקוסקוס אצל אמא שלו או אם הטעם אשכנזי למסעדה של גפילטע וכבד קצוץ
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

יש גם פרסומים על כך שברצלונה מנסה לגנוב לריאל את TLC. לא מבין למה אנחנו לא במיקס.
כנ"ל לגבי קמרון טיילור שהאריך חוזה בולנסיה או שילדס שחתם בפנר.
בני12
קיבל.ה  3096 לייקים

red in blood כתב: 03 יולי 2026, 02:50
ביוניק מאן כתב: 02 יולי 2026, 18:14 ליף, ריימן, ג'ונדי, קרינגטון

קרינגטון עדיין כן נחשב מתאזרח, לעוד עונה אחת.
קרינגטון שחק בקמפיין רשמי של הנבחרת ולכן נחשב כבר שחקן מקומי
ביוניק מאן
קיבל.ה  33 לייקים

הוקיץ' כתב: 03 יולי 2026, 15:06 יש גם פרסומים על כך שברצלונה מנסה לגנוב לריאל את TLC. לא מבין למה אנחנו לא במיקס.
שלושתם לא מתאימים לסגל שלנו
אנחנו צריכים את הזוניה/דיאלו - מי שלא יילך לדובאי
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

ביוניק מאן כתב: 03 יולי 2026, 16:24
הוקיץ' כתב: 03 יולי 2026, 15:06 יש גם פרסומים על כך שברצלונה מנסה לגנוב לריאל את TLC. לא מבין למה אנחנו לא במיקס.
מה? מה הקשר בין הזוניה לדיאלו? לא יכול לחשוב על שני מספרי 3 יותר שונים. הזוניה הוא סופרסטאר אירופי, עם סייז, קליעה, יכולת הובלת כדור וייצור נקודות ברמה גבוהה. דיאלו הוא ספציאליסט הגנתי שמצוין במגרש במגרש הפתוח, אבל עם קליעה די בינונית ובכלל לא שחקן שמייצר יותר מדי.
טיילור, שילדס ו-TLC כולם שחקנים מצוינים שמשחקים משני צידי המגרש ונותנים קליעה טובה. יושבים עלינו בול.
רק הפועל
קיבל.ה  3258 לייקים

אפשר להגיד שכל העניין הזה שלא מצליחים להביא מההם שחקנים מבאס ? היה אפשר להביא בקלות את לונדברג ועכשיו נראה שהוא כבר הסכים להתיישר עם השכר שהם מציעים לו , למה בדיוק מחכים? בטח אחריי שעופר אמר שהוא יכול לקחת למכבי שחקנים בקלות ואחריי מב שהם עושים לנו , מבאס
lior777
קיבל.ה  279 לייקים

רק הפועל כתב: 03 יולי 2026, 17:22 אפשר להגיד שכל העניין הזה שלא מצליחים להביא מההם שחקנים מבאס ? היה אפשר להביא בקלות את לונדברג ועכשיו נראה שהוא כבר הסכים להתיישר עם השכר שהם מציעים לו , למה בדיוק מחכים? בטח אחריי שעופר אמר שהוא יכול לקחת למכבי שחקנים בקלות ואחריי מב שהם עושים לנו , מבאס
נראה לך שלונדברג שווה 3 מיליון לעונה? בכסף הזה אפשר להביא איזה תותח צעיר מהנביאי. החכמה זה לקחת מהם ישראלים טובים, וסורקין זה מהשחקנים שישארו במכבי גם אם תציע לו 5 מיליון. אם כבר בזרים הייתי מנסה לקחת להם את בריסט לפני שחתם שם היה יכול להוסיף לנו המון..
רק הפועל
קיבל.ה  3258 לייקים

lior777 כתב: 03 יולי 2026, 17:26
רק הפועל כתב: 03 יולי 2026, 17:22 אפשר להגיד שכל העניין הזה שלא מצליחים להביא מההם שחקנים מבאס ? היה אפשר להביא בקלות את לונדברג ועכשיו נראה שהוא כבר הסכים להתיישר עם השכר שהם מציעים לו , למה בדיוק מחכים? בטח אחריי שעופר אמר שהוא יכול לקחת למכבי שחקנים בקלות ואחריי מב שהם עושים לנו , מבאס
נראה לך שלונדברג שווה 3 מיליון לעונה? בכסף הזה אפשר להביא איזה תותח צעיר מהנביאי. החכמה זה לקחת מהם ישראלים טובים, וסורקין זה מהשחקנים שישארו במכבי גם אם תציע לו 5 מיליון. אם כבר בזרים הייתי מנסה לקחת להם את בריסט לפני שחתם שם היה יכול להוסיף לנו המון..
לפעמים השאלה היא מה אתה יכול יןתר מאשר מה אתה רוצה, היית מציע לו 2 מליון והוא היה פה קל שזה פחות מההצעה למדר והוא שחקן עדיף עליו , נתו לקבוצה שלו אליפות לעומת מדר בסוף ומה שאמרת זה עוד דוגמא , לא מצליחים לקחת מהם שחקנים והם מצליחים בכיף
ביוניק מאן
קיבל.ה  33 לייקים

הוקיץ' כתב: 03 יולי 2026, 17:21
מה? מה הקשר בין הזוניה לדיאלו? לא יכול לחשוב על שני מספרי 3 יותר שונים. הזוניה הוא סופרסטאר אירופי, עם סייז, קליעה, יכולת הובלת כדור וייצור נקודות ברמה גבוהה. דיאלו הוא ספציאליסט הגנתי שמצוין במגרש במגרש הפתוח, אבל עם קליעה די בינונית ובכלל לא שחקן שמייצר יותר מדי.
טיילור, שילדס ו-TLC כולם שחקנים מצוינים שמשחקים משני צידי המגרש ונותנים קליעה טובה. יושבים עלינו בול.
הזוניה ודיאלו מאוד דומים
שניהם בטבעם לא צריכים את הכדור יותר מדי ביד

TLC, נווארה, שילדס
אלה ה3ים שהכי לא מתאימים לנו, אלה שחקנים שבלי כדור ביד בווליום גבוה לא ידעו להתחבר לקבוצה. בעיקר ה2 הראשונים.

אם נביא את דיאלו זו תהיה החתמה ענקית, אבל ב4-3 נצטרך מישהו בפרופיל גבוה יותר התקפית (ליילס).
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

רק הפועל כתב: 03 יולי 2026, 17:33
lior777 כתב: 03 יולי 2026, 17:26
לפעמים השאלה היא מה אתה יכול יןתר מאשר מה אתה רוצה, היית מציע לו 2 מליון והוא היה פה קל שזה פחות מההצעה למדר והוא שחקן עדיף עליו , נתו לקבוצה שלו אליפות לעומת מדר בסוף ומה שאמרת זה עוד דוגמא , לא מצליחים לקחת מהם שחקנים והם מצליחים בכיף
קו אחורי של לונדברג, מיציץ' ובלאט זה קו אחורי בינוני למדי ובעיני פחות טוב מקו אחורי של מיציץ', ג'ונס ומדר.
להשכיב על השחקן הזה 2 מיליון זה בדיחה. הסיבה היחידה שמדר מתקרב בכלל לסכומים האלה היא שהוא ישראלי, בשוק אירופי הוא לא מקבל יותר מ-700 אלף לעונה.
הוקיץ'
קיבל.ה  8977 לייקים

ביוניק מאן כתב: 03 יולי 2026, 18:45
הוקיץ' כתב: 03 יולי 2026, 17:21

הזוניה ודיאלו מאוד דומים
שניהם בטבעם לא צריכים את הכדור יותר מדי ביד

TLC, נווארה, שילדס
אלה ה3ים שהכי לא מתאימים לנו, אלה שחקנים שבלי כדור ביד בווליום גבוה לא ידעו להתחבר לקבוצה. בעיקר ה2 הראשונים.

אם נביא את דיאלו זו תהיה החתמה ענקית, אבל ב4-3 נצטרך מישהו בפרופיל גבוה יותר התקפית (ליילס).
אני באמת לא יודע איך להגיב על ההודעה הזאת.
הכל פה לא נכון.
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  108 לייקים

אם מורידים את מספר רישום הזרים לעונה ל8 אז לדעתי יש מצב בלייקני לא יירשם לליגה בכלל.
קאדין, היידיגר, טימור
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  453 לייקים

M-26-7 כתב: 03 יולי 2026, 19:33 אם מורידים את מספר רישום הזרים לעונה ל8 אז לדעתי יש מצב בלייקני לא יירשם לליגה בכלל.
קאדין, היידיגר, טימור
יש הצעה כזאת על השולחן? לדעתי מיקי זוהר סגר את השביתה עם מענק לקבוצות שישתפו רק 4 זרים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
שליחת תגובה