חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Chego
קיבל.ה  31 לייקים

מה נשאר לנו אם לא להטריל את עצמנו ולהשתגע
מה עם ד.ס?
נערך לאחרונה על ידי Chego ב 01 יולי 2026, 21:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

שיהיה בריא באמת
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Nati
קיבל.ה  3385 לייקים

Mendelson כתב:ספרא, תקנה לי הארי קיין. תודה.
יגידו פה
הוא מבוגר
הוא לא מתאים לשיטה
Terry
קיבל.ה  19 לייקים

Nati כתב: 01 יולי 2026, 22:01
Mendelson כתב:ספרא, תקנה לי הארי קיין. תודה.
יגידו פה
הוא מבוגר
הוא לא מתאים לשיטה
רונלדו אוטוטו פנוי. ברדה רוצה אותו ל10.
H.T.A
קיבל.ה  66 לייקים

אם כבר יבש פה אז לפחות אפשר לזרוק פה סתם שמות ופנטזיות.

יאגו סוזה - ילד בן 20 מהליגה השניה בברזיל. משחק 10, שליטה טובה ומוסר טוב והכי חשוב לוחץ נהדר כמו שברדה אוהב. שווה 900 אלף. זה בשכונה של ספרה, אז מואיז אם אתה קורא את זה, תעשה מערוף

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  132 לייקים

H.T.A כתב: 02 יולי 2026, 06:08 אם כבר יבש פה אז לפחות אפשר לזרוק פה סתם שמות ופנטזיות.

יאגו סוזה - ילד בן 20 מהליגה השניה בברזיל. משחק 10, שליטה טובה ומוסר טוב והכי חשוב לוחץ נהדר כמו שברדה אוהב. שווה 900 אלף. זה בשכונה של ספרה, אז מואיז אם אתה קורא את זה, תעשה מערוף

תשחררו אותנו מילדים כאלה, הפועל צריכה פליימייקר אחד שמניע כדור שעבר דבר או שניים… תתקדמו בקיצור
H.T.A
קיבל.ה  66 לייקים

לוסיאנו כתב:
H.T.A כתב: 02 יולי 2026, 06:08 אם כבר יבש פה אז לפחות אפשר לזרוק פה סתם שמות ופנטזיות.

תשחררו אותנו מילדים כאלה, הפועל צריכה פליימייקר אחד שמניע כדור שעבר דבר או שניים… תתקדמו בקיצור
אם תקרא את המשפט הראשון תראה שרשום ״אפשר לזרוק סתם שמות ופנטזיות״

אז או שתזרום או שתסתום את הלוע.

סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  132 לייקים

H.T.A כתב: 02 יולי 2026, 07:30
לוסיאנו כתב:

אין לך איזה פוסט להעלות על ים מדר? יא מסכן
H.T.A
קיבל.ה  66 לייקים

לוסיאנו כתב:
H.T.A כתב: 02 יולי 2026, 07:30
לוסיאנו כתב: תשחררו אותנו מילדים כאלה, הפועל צריכה פליימייקר אחד שמניע כדור שעבר דבר או שניים… תתקדמו בקיצור

אין לך איזה פוסט להעלות על ים מדר? יא מסכן
חח מה? פוסט על ים מדר ? לא מבין מה אתה רוצה יא הזוי

Red_man
קיבל.ה  2809 לייקים

בהפועל אופטימיים הבוקר?
אגב, אני מקווה שזה לא דולב חזיזה בטעות.
לקח גביע, אליפות, נבחרת ישראל והוא מבוגר וישראלי כבר לא כזה בכיר
הצבי ישראל
קיבל.ה  123 לייקים

Red_man כתב: 02 יולי 2026, 09:07 בהפועל אופטימיים הבוקר?
אגב, אני מקווה שזה לא דולב חזיזה בטעות.
לקח גביע, אליפות, נבחרת ישראל והוא מבוגר וישראלי כבר לא כזה בכיר
חברו הטוב מאיימבו נשלח...
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

יש מצב שמה שיש כרגע זה פחות או יותר הסדר גודל של מה שספרא מתכוון להשקיע פה? כי אני רואה שאומרים לאוהדים מודאגים שיסמכו על ההנהלה ואני באמת די סומך עליהם שיש להם מודעות עצמית ויכולת לנהל טוב את המועדון אבל לא בטוח בכלל שספרא בליגה של גולדהאר ואפילו שחר או אלונה בכל מה שקשור לתקציבים שהוא מתכוון להעמיד. העובדה שלא מחפשים להחליף זרים שחייבים להחליף כדי לעלות רמה היא התנהלות סולידית במובן המבאס
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

Hapolo כתב: 02 יולי 2026, 09:27 יש מצב שמה שיש כרגע זה פחות או יותר הסדר גודל של מה שספרא מתכוון להשקיע פה? כי אני רואה שאומרים לאוהדים מודאגים שיסמכו על ההנהלה ואני באמת די סומך עליהם שיש להם מודעות עצמית ויכולת לנהל טוב את המועדון אבל לא בטוח בכלל שספרא בליגה של גולדהאר ואפילו שחר או אלונה בכל מה שקשור לתקציבים שהוא מתכוון להעמיד. העובדה שלא מחפשים להחליף זרים שחייבים להחליף כדי לעלות רמה היא התנהלות סולידית במובן המבאס
זה נאמר פה מדיי וואן שהוא לא מתכוון להשקיע את אותם סכומים של גולדהאר ושחר

לא מבין מאיפה ההפתעה עכשיו
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  132 לייקים

אדי סלסדו שוחרר מאופי כרתים….
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

הרבה קבוצות כמו לבנטה ואולימפיאקוס בעקבותיו אבל חלום שלי שיגיע לפה

חלוץ טוב מאוד
הצבי ישראל
קיבל.ה  123 לייקים

למה שוחרר ולא נמכר?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 09:31
Hapolo כתב: 02 יולי 2026, 09:27 יש מצב שמה שיש כרגע זה פחות או יותר הסדר גודל של מה שספרא מתכוון להשקיע פה? כי אני רואה שאומרים לאוהדים מודאגים שיסמכו על ההנהלה ואני באמת די סומך עליהם שיש להם מודעות עצמית ויכולת לנהל טוב את המועדון אבל לא בטוח בכלל שספרא בליגה של גולדהאר ואפילו שחר או אלונה בכל מה שקשור לתקציבים שהוא מתכוון להעמיד. העובדה שלא מחפשים להחליף זרים שחייבים להחליף כדי לעלות רמה היא התנהלות סולידית במובן המבאס

לצד זה הוא גם אמר באותה שיחה שהפועל תוך 5 שנים תיהיה המועדון הכי גדול בישראל. יש ציפייה גדולה בקהל של "עידן ספרא" במובן של עוצמה כלכלית שעוד לא ראינו ושכללי המשחק משתנים, "מכבי מתחילים לפחד", בדיונים פה בפורום על סכומי מכירת שחקנים אומרים לי לא להיות רואה חשבון כאילו התקציב שלנו אינסופי וכו'. ככה שיש פער בין ההצהרות והדמיון שמסתובב בקהל לבין מה שרואים בפועל כרגע בשטח
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  989 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 09:48 הרבה קבוצות כמו לבנטה ואולימפיאקוס בעקבותיו אבל חלום שלי שיגיע לפה

חלוץ טוב מאוד
לא צריכים אותו:

""יהיה מפלצת": הפועל ת"א בונה על עמנואל בואטנג. לצד דיארה וטוריאל, בקבוצה מעלים ציפיות בנוגע לסקורר: "הולך להתפוצץ""

מהכתבה בספורט5.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  132 לייקים

הצבי ישראל כתב: 02 יולי 2026, 09:49 למה שוחרר ולא נמכר?
לא חידש חוזה פשוט
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

Hapolo כתב: 02 יולי 2026, 09:53
RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 09:31

לצד זה הוא גם אמר באותה שיחה שהפועל תוך 5 שנים תיהיה המועדון הכי גדול בישראל. יש ציפייה גדולה בקהל של "עידן ספרא" במובן של עוצמה כלכלית שעוד לא ראינו ושכללי המשחק משתנים, "מכבי מתחילים לפחד", בדיונים פה בפורום על סכומי מכירת שחקנים אומרים לי לא להיות רואה חשבון כאילו התקציב שלנו אינסופי וכו'. ככה שיש פער בין ההצהרות והדמיון שמסתובב בקהל לבין מה שרואים בפועל כרגע בשטח
זאת דעתי האישית, קבוצות כמו שלנו ושל באר שבע בסופו של יום מגיעות לרמת כדורגל גבוהה יותר מאשר מכבי וחיפה לאורך זמן ואני מאמין שזאת גם הדרך שפרימור מכר לספרא כשהוא הגיע.

אתה משחק סוג של משחק ׳פאזל׳, מוריד חלק, מוסיף חלק, עד שכל החלקים יכנסו למקומם.

אתם צריכים להבין שהתקציב מופנה בעיקרו ל11 הפותחים שלנו ובספסל יש התרכזות בפחות ׳איכות׳ וביותר צעירים רעבים בעלי פוטנציאל שזה החיסרון המשמעותי בנינו לבין מכבי וחיפה(עומק).

בסופו של יום לדעתי השיטה הזאת כן תוביל אותנו להישגים אבל הדבר הכי חשוב זה שנצליח לייצר פה קבוצה תחרותית לאורך זמן, ננצח דרבים, ננצח את ביתר, נגיע לאירופה - זה יותר חשוב מכל אליפות או גביע מקרי.

אגב, לי לא זכור שספרא אמר דבר כזה.
הצבי ישראל
קיבל.ה  123 לייקים

לוסיאנו כתב: 02 יולי 2026, 10:02
הצבי ישראל כתב: 02 יולי 2026, 09:49 למה שוחרר ולא נמכר?
לא חידש חוזה פשוט
אז אופי יצאו מפגרים, יכלו למכור להפועל בינואר, עכשיו עוזב בחינם.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 10:04 זאת דעתי האישית, קבוצות כמו שלנו ושל באר שבע בסופו של יום מגיעות לרמת כדורגל גבוהה יותר מאשר מכבי וחיפה לאורך זמן ואני מאמין שזאת גם הדרך שפרימור מכר לספרא כשהוא הגיע.
אתם צריכים להבין שהתקציב מופנה בעיקרו ל11 הפותחים שלנו ובספסל יש התרכזות בפחות ׳איכות׳ וביותר צעירים רעבים בעלי פוטנציאל שזה החיסרון המשמעותי בנינו לבין מכבי וחיפה(עומק).
בסופו של יום לדעתי השיטה הזאת כן תוביל אותנו להישגים אבל הדבר הכי חשוב זה שנצליח לייצר פה קבוצה תחרותית לאורך זמן, ננצח דרבים, ננצח את ביתר, נגיע לאירופה - זה יותר חשוב מכל אליפות או גביע מקרי.
ההיסטוריה מלמדת שההצלחות הגדולות והממושכות מגיעות ביחד עם כסף גדול ולא יציבות סולידית כזו שיכולה להעניק לבאר שבע הזו אליפות פעם בכמה שנים טובות כשיש איזו עונה שהיריבות נפלו בניית הסגל או עייפות החומר.
תסתכל על הרצפים של 3 אליפויות של באר שבע וחיפה הם קרו ביחד עם השקעה עצומה.
מה לגבי טיב ה11 הפותחים שאמרת אצלנו? ממש לא תכונה שאנחנו בולטים בה ביחס לקבוצות הצמרת.
ולגבי מה שספרא אמר-
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=480465
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

Hapolo כתב: 02 יולי 2026, 10:27
RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 10:04 זאת דעתי האישית, קבוצות כמו שלנו ושל באר שבע בסופו של יום מגיעות לרמת כדורגל גבוהה יותר מאשר מכבי וחיפה לאורך זמן ואני מאמין שזאת גם הדרך שפרימור מכר לספרא כשהוא הגיע.
ההיסטוריה מלמדת שההצלחות הגדולות והממושכות מגיעות ביחד עם כסף גדול ולא יציבות סולידית כזו שיכולה להעניק לבאר שבע הזו אליפות פעם בכמה שנים טובות כשיש איזו עונה שהיריבות נפלו בניית הסגל או עייפות החומר.
תסתכל על הרצפים של 3 אליפויות של באר שבע וחיפה הם קרו ביחד עם השקעה עצומה.
מה לגבי טיב ה11 הפותחים שאמרת אצלנו? ממש לא תכונה שאנחנו בולטים בה ביחס לקבוצות הצמרת.
ולגבי מה שספרא אמר-
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=480465
א. מלבד חיפה ומכבי, לדעתי ספרא הוציא יותר כסף על הסגל מאשר אלונה ובוודאות יותר מאברמוב. מה שמכניס אותך לסגל בעלות מקום שלישי.
ב. מאז שהפועל באר שבע חזרה מהלאומית:
---
4 אליפויות ליגה
3 גביעי מדינה
4 גביעי אלוף האלופים
גביע טוטו אחד
---
אחוז ההצלחה הכולל עומד על 20.6%

לעומת זאת מכבי
---
6 אליפויות
3 גביעי מדינה
6 גביעי טוטו
3 זכיות באלוף האלופים
---
אחוז הצלחה הכולל עומד על 26.5%

אז תגיד לי אתה בתור בעל עסק, האם אתה מוכן להשקיע כפול מהכסף בשביל 6% הצלחה יותר? אם אתה שואל אותי? לא.

ובקשר לספרא ג'וניור, מכבד אותו, אבל כל עוד זה לא יוצא מהפה של אבא שלו ששם את הכסף אני לא הייתי לוקח את זה ברצינות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 10:56 א. מלבד חיפה ומכבי, לדעתי ספרא הוציא יותר כסף על הסגל מאשר אלונה ובוודאות יותר מאברמוב. מה שמכניס אותך לסגל בעלות מקום שלישי.
ב. מאז שהפועל באר שבע חזרה מהלאומית:
---
4 אליפויות ליגה
3 גביעי מדינה
4 גביעי אלוף האלופים
גביע טוטו אחד
---
אחוז ההצלחה הכולל עומד על 20.6%
לעומת זאת מכבי
---
6 אליפויות
3 גביעי מדינה
6 גביעי טוטו
3 זכיות באלוף האלופים
---
אחוז הצלחה הכולל עומד על 26.5%
אז תגיד לי אתה בתור בעל עסק, האם אתה מוכן להשקיע כפול מהכסף בשביל 6% הצלחה יותר? אם אתה שואל אותי? לא.
ובקשר לספרא ג'וניור, מכבד אותו, אבל כל עוד זה לא יוצא מהפה של אבא שלו ששם את הכסף אני לא הייתי לוקח את זה ברצינות.
השאלה אם הסכומים שהוציא הם השקעה ראשונית גדולה כדי ליישר איזה שהוא קו מהנקודה הנמוכה שהיינו בה או שזה הולך להמשיך. עד כה בחלון הזה הכנסנו יותר כסף ממה שהוצאנו. הדיבור הוא שהסגל ברובו המוחלט נשאר וחיזוק נקודתי ככה שלא נראה שזה הולך בכיוון השני שציינתי.
הכנסת למאזן של באר שבע את שלושת האליפויות שדיברתי עליהן מקודם, אלונה קנתה אז כל מה שזז ושפכה בשנים האלה סכומים עצומים שלא קשורים בשום צורה למודל שאתה מדבר עליו.
אגב אם מה שספרא ג'וניור אומר לא רציני מבחינתך אז גם מה שציינת בהתחלת הדיון הזה לגבי הסכומים שיושקעו לא רציני כי הוא זה שאמר גם את זה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  836 לייקים

לוסיאנו כתב: 02 יולי 2026, 09:42 אדי סלסדו שוחרר מאופי כרתים….
זה,דיארה ומגן שמאלי מתפקד ואנחנו אחושרמוטה במאבק
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

לא עקבתי באדיקות אחרי ההוצאות של הפועל באר שבע בשנים של רצף האליפויות שלהם, מודה, אבל הצ'אט טוען שמדובר בתקציב 'זעום' של 48 מיליון ש''ח שהביא אותם לאליפות הראשונה, משם, הגיוני שעם הכסף שנכנס מליגת האלופות יושקע יותר.

ובקשר לספרא ג'וניור שוב פעם, יש הבדל בין הבטחות בומבסטיות מילד בן 16-17 דאז מאשר לקרוא את המציאות בפועל של מה שקורה עכשיו. אם בנית הרים וגבעות על הבטחות של ילד בן 16, צר לי.

הפועל תזכה בתארים, בגביעים, תהיה באירופה - אבל הדברים יקרו יותר לאט. אין מה לעשות.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 11:22 לא עקבתי באדיקות אחרי ההוצאות של הפועל באר שבע בשנים של רצף האליפויות שלהם, מודה, אבל הצ'אט טוען שמדובר בתקציב 'זעום' של 48 מיליון ש''ח שהביא אותם לאליפות הראשונה, משם, הגיוני שעם הכסף שנכנס מליגת האלופות יושקע יותר.
ובקשר לספרא ג'וניור שוב פעם, יש הבדל בין הבטחות בומבסטיות מילד בן 16-17 דאז מאשר לקרוא את המציאות בפועל של מה שקורה עכשיו. אם בנית הרים וגבעות על הבטחות של ילד בן 16, צר לי.
הפועל תזכה בתארים, בגביעים, תהיה באירופה - אבל הדברים יקרו יותר לאט. אין מה לעשות.

:bang:
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

אם לא הבנת, אלה לא 'סכומים עצומים' כפי שאתה מתאר - רק באותה עונה מכבי חיפה עם תקציב של כ100 מיליון ומכבי תל אביב עם 120 מיליון.

אגב, המאזן בין באר שבע למכבי ת''א מאז שחזרו מהלאומית עומד על
הפועל באר שבע – 20 ניצחונות
מכבי תל אביב – 22 ניצחונות
13 תוצאות תיקו

סה"כ: 55 משחקים רשמיים

הכסף הגדול של מכבי עובדתית קונה הצלחות, אבל לא בהרבה כמו שאתם חושבים.
Lucas
קיבל.ה  25 לייקים

התנהלות לא פחות מביזיון מה שקורה בהפועל עד עכשיו.
יש לנו סגל של ארסנל ושכחתי?
בינוניות זה שם המשחק
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  836 לייקים

Lucas כתב: 02 יולי 2026, 12:21 התנהלות לא פחות מביזיון מה שקורה בהפועל עד עכשיו.
בינוניות זה שם המשחק
אם אתה מצפה שכל קיץ ישכיבו לך 2 מיליון דאפה ו1.5 לויזו זה לא יקרה. וגם זה קרה בסוף החלון.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

הפועל תשכיב עוד סכום מכובד עד סוף הקיץ הכל בסדר

עסקת דיארה של 1.7 מיליון אירו ועוד שכר של 300 אלף אירו + זה לא בא ברגל. דיארה הוא הבעייתי שתוקע את הדברים (למרות שדעתי היא שצריך כבר להתקדם ממנו)
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  847 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 12:49 הפועל תשכיב עוד סכום מכובד עד סוף הקיץ הכל בסדר

עסקת דיארה של 1.7 מיליון אירו ועוד שכר של 300 אלף אירו + זה לא בא ברגל. דיארה הוא הבעייתי שתוקע את הדברים (למרות שדעתי היא שצריך כבר להתקדם ממנו)
לדעתי לא יבוא
(לא מידיעה, סתם מניחוש).
אסון למכבי
קיבל.ה  165 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 09:48 הרבה קבוצות כמו לבנטה ואולימפיאקוס בעקבותיו אבל חלום שלי שיגיע לפה

חלוץ טוב מאוד
איך שחקן שמשוחרר מבקבוצה בפאקינג כרתים מבוקש בלה ליגה?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

אסון למכבי כתב: 02 יולי 2026, 13:23

חלוץ טוב מאוד
איך שחקן שמשוחרר מבקבוצה בפאקינג כרתים מבוקש בלה ליגה?
גדל בליגה האיטלקית והיה שייך לאינטר. כשפורסם עליו בינואר הייתי בטוח שאני בהזיות שהפועל בכלל הייתה בעקבותיו
איל
קיבל.ה  181 לייקים

סגר לך את עניין החובות שהעיקו על המועדון
השקיע יפה בלאומית
קנה שחקנים שנה שעברה בלא מעט כסף כולל שחקן אחד בשני מיליון יורו .
רמות שכר זהות לבאר שבע שזכו באליפות.
שדרוג רציני בעמדות ניהול , סקאוט , מאמנים ועוד
וזה לא מספיק טוב עבורך
לירון האדום
קיבל.ה  2982 לייקים

Lucas כתב: 02 יולי 2026, 12:21 התנהלות לא פחות מביזיון מה שקורה בהפועל עד עכשיו.
בינוניות זה שם המשחק
אל תעשה מנוי
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

איל כתב: 02 יולי 2026, 15:56
סגר לך את עניין החובות שהעיקו על המועדון
השקיע יפה בלאומית
קנה שחקנים שנה שעברה בלא מעט כסף כולל שחקן אחד בשני מיליון יורו .
רמות שכר זהות לבאר שבע שזכו באליפות.
שדרוג רציני בעמדות ניהול , סקאוט , מאמנים ועוד
וזה לא מספיק טוב עבורך
Hapolo כתב: 02 יולי 2026, 11:14 השאלה אם הסכומים שהוציא הם השקעה ראשונית גדולה כדי ליישר איזה שהוא קו מהנקודה הנמוכה שהיינו בה או שזה הולך להמשיך. עד כה בחלון הזה הכנסנו יותר כסף ממה שהוצאנו. הדיבור הוא שהסגל ברובו המוחלט נשאר וחיזוק נקודתי ככה שלא נראה שזה הולך בכיוון השני שציינתי.
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  969 לייקים

הכסף שרוצים לשים על דיארה לא עונה על השאלה שלך?

ברונינו שחיפה הביאה יעלה פחות
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1109 לייקים

RedDrifter כתב: 02 יולי 2026, 18:14 הכסף שרוצים לשים על דיארה לא עונה על השאלה שלך?

ברונינו שחיפה הביאה יעלה פחות
אם לואיזו הכניס לנו כ3 מליון וצפונה ודיארה זה 1.7 אז תעשה את החשבון לבד ותגיד לי בעצמך אם ספרא הולך להמשיך להוציא מהכיס את הסכומים שהוציא עונה שעברה (ולפני שאתה מכניס שכר שחקנים רק תזכור שגם עונה שעברה שולמו משכורות)
רדיוס לבית"ר!
מושקוביץ
קיבל.ה  113 לייקים

כתבתי על זה כבר, אני חייב שמישהו יסביר לי מה הופך את דיארה לכזה שובר שוויון? לא סרקסטי, שואל באמת. הוא באמת כזה טוב?
שליחת תגובה