ים מדר

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
היחיד שנלחם
קיבל.ה  77 לייקים

רק הפועל כתב: 01 יולי 2026, 00:06 אם קרינגטון ובלאט פה לדעתי אנחנו מתחזקים אפילו בגזרה הישראלית
אני איתך
תמיר בלאט עם ידית ל3, שלא רואה את ים מדר ממטר. יכול לעזןר לנו בריצות בשלשות שגומרות משחקים, מה שחסר לנו.
Nsumbo
קיבל.ה  68 לייקים

pogi כתב: 01 יולי 2026, 00:10 עכשיו מתפרסם בוואלה שקיבל הצעה חדשה של 2.7 מליון יורו

אני קורא מפה למועדון על שלל מנהליו- תפרסמו הודעת תודה מכובדת לימי ושייסע לשלום

המועדון הזה גדול מכל שחקן מושתן שחושב שהוא ייקבע מי יהיו השחקנים

שיעוף למכבי ויקבל שם את הדקות המחורבנות שלו (ושלא יצא פראייר - שיבקש שישוו לו ל-2.7 מליון יורו, אפילו שיעגלו ל-3)
בול
מרגיש לי שהבעיה הכי גדולה באירוע הזה היא הטנטרום שנכנסנו אליו והריח המורלי.
המועדון היה צריך להתנער מים עוד קודם ברגע שהתחיל לשחק משחקים ולאחל לו בהצלחה
שהיה נתקע עם הז ביד וחותם במכבי במיליון יורו.

וזה גם הפחד שלי עם עופר, לפעמים הוא מתעוור מהנוצץ, הטרנד, הרעש התקשורתי, ושוכח לנהל סיטואציה בצורה בוגרת.

כולם הבינו מה המהלך של ים, אז תיפטר ממנו אפילו אם זה אומר לוותר על 300 אלף ותרוויח מהסיפור הזה איזה הצהרה חזק על מועדון במקום ליפול לתעמולה ולחגיגות שלהם.
שיחקנו לידיים של שטילמן.
וים האפס הזה עם כמה שהוא כועס על איטודיס ועופר, יכל לעשות את זה בדרך פחות מסריחה, כנראה שבאמת לא אכפת לו, ואם זה האדם - שילך, לא רוצה כאלה.

אגב, את הכוכבות, היהירות והחוסר משמעת/מחויבות הזו ראינו גם בגמר,

לצד כל השלשות והקומפלימנטים, אני הרגשתי שהוא די עושה מה שבזין שלו כי לא אכפת לו מאף אחד. אז כן זה מרוויח כמה שלשות, אבל זה גם גורם לזריקה מוזרה וחסרת אחריות בהתקפה הכי חשובה, ולשלשות יהירות במתפרצת במקום לגמור תמשחק.

מקצועית נטו אני לא חושב שזו בעיה כזו גדולה, מה שמדאיג אותי הוא שאנחנו תקועים עם איטודיס והחונטה היוונית היהירה, כשכבר ברור לכולם שהם עשו פה המון שגיאות , התנהלו באיזה זחיחות וחוסר אכפתיות בלתי נסבל, וגרמו בין היתר לזה שאף אחד לא רוצה להישאר במועדון.

עופר חייב לנשום, קצת להתבגר ולעבוד בחוכמה על הבראת המועדון הזה שהספיק בשנתיים לאבד דרך ורוח.
לצערי כנראה שהוא יבחר בטנטרום וירוץ להתעסק בתקשורת, החתמת כוכבים עוד יותר יקרים ועוד נסיון נואש לקחת אליפות בדולרים בלבד
אוהד כורסא
קיבל.ה  914 לייקים

Nsumbo כתב: 01 יולי 2026, 00:35
pogi כתב: 01 יולי 2026, 00:10 עכשיו מתפרסם בוואלה שקיבל הצעה חדשה של 2.7 מליון יורו

שיעוף למכבי ויקבל שם את הדקות המחורבנות שלו (ושלא יצא פראייר - שיבקש שישוו לו ל-2.7 מליון יורו, אפילו שיעגלו ל-3)
בול

וזה גם הפחד שלי עם עופר, לפעמים הוא מתעוור מהנוצץ, הטרנד, הרעש התקשורתי, ושוכח לנהל סיטואציה בצורה בוגרת.

כולם הבינו מה המהלך של ים, אז תיפטר ממנו אפילו אם זה אומר לוותר על 300 אלף ותרוויח מהסיפור הזה איזה הצהרה חזק על מועדון במקום ליפול לתעמולה ולחגיגות שלהם.
שיחקנו לידיים של שטילמן.
וים האפס הזה עם כמה שהוא כועס על איטודיס ועופר, יכל לעשות את זה בדרך פחות מסריחה, כנראה שבאמת לא אכפת לו, ואם זה האדם - שילך, לא רוצה כאלה.

לצד כל השלשות והקומפלימנטים, אני הרגשתי שהוא די עושה מה שבזין שלו כי לא אכפת לו מאף אחד. אז כן זה מרוויח כמה שלשות, אבל זה גם גורם לזריקה מוזרה וחסרת אחריות בהתקפה הכי חשובה, ולשלשות יהירות במתפרצת במקום לגמור תמשחק.

מקצועית נטו אני לא חושב שזו בעיה כזו גדולה, מה שמדאיג אותי הוא שאנחנו תקועים עם איטודיס והחונטה היוונית היהירה, כשכבר ברור לכולם שהם עשו פה המון שגיאות , התנהלו באיזה זחיחות וחוסר אכפתיות בלתי נסבל, וגרמו בין היתר לזה שאף אחד לא רוצה להישאר במועדון.

עופר חייב לנשום, קצת להתבגר ולעבוד בחוכמה על הבראת המועדון הזה שהספיק בשנתיים לאבד דרך ורוח.
לצערי כנראה שהוא יבחר בטנטרום וירוץ להתעסק בתקשורת, החתמת כוכבים עוד יותר יקרים ועוד נסיון נואש לקחת אליפות בדולרים בלבד
אם גם תומר ובר רוצים לעזוב אין שום דבר שנשאר מהדברים הזה שנקרא הפועל.
אני מקווה שהכל פייק אבל אם לא אנחנו באירוע דרמטי ומייאש.
היחיד שנלחם
קיבל.ה  77 לייקים

ים זה הגבר הרעיל שעושה גזלייטינג לבחורה , אחרי שהשפיל ורב איתה.
מתאים לו האופי המכביסטי, שילך אליהם. תן לי את תמיר בלאט מאה פעם עליו .
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  971 לייקים

אוהד כורסא כתב: 01 יולי 2026, 00:37
Nsumbo כתב: 01 יולי 2026, 00:35

בול

שיחקנו לידיים של שטילמן.

אם גם תומר ובר רוצים לעזוב אין שום דבר שנשאר מהדברים הזה שנקרא הפועל.
אני מקווה שהכל פייק אבל אם לא אנחנו באירוע דרמטי ומייאש.
פייק זה לא
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Nsumbo
קיבל.ה  68 לייקים

הלוואי ששטילמן הזה בוייב עופר ויחרבן שם את הכל מרוב זחיחות והטרלות
אנחנו צריכים קצת שקט, צניעות, שחקנים מחויבים
רק ככה נביא אליפות
לא בתחרות טוויטר והשלכת כסף הזו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1948 לייקים

משל העקרב כמו שאומרים
הוא כבר עשה את זה בעבר ועכשיו עשה את זה לנו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  477 לייקים

אני יודע שזה נשמע מופרך כרגע - אבל אם תהיה לנו בשנה הבאה קבוצה מנצחת, מהנה וחיובית, כל זאת ישכח… (אלא אם כן ים יתן עונה מהחלומות שלא לומר מהסיוטים, אבל אני לא מאמין שזה יקרה)
ההוא מפעם
קיבל.ה  379 לייקים

ההתקדמות המטאורית של תמיר בלאט זה הכי מדהים. איזה שינוי חד הוא עשה תוך יום ( שלא נאמר 5 דקות )
בקצב הזה מחר הו3 מועמד לחמשיית ההגנה ומחרתיים מחליף את לברון בלייקרס
Nati
קיבל.ה  3385 לייקים

ההוא מפעם כתב:ההתקדמות המטאורית של תמיר בלאט זה הכי מדהים. איזה שינוי חד הוא עשה תוך יום ( שלא נאמר 5 דקות )
אני ממש לא מחזיק ממנו(גם כשהוא היה אצלנו)ולא רוצה שהוא יגיע.אבל אם הוא בסוף כן יגיע,אני מאוד מקווה שהוא יוכיח לי שאין לי מושג.
ויותר מזה,ידפוק את הרעים.
Asafasraf
קיבל.ה  2038 לייקים

הוא שתי רמות מתחת למדר, וגם חור עצום בהגנה.
חמישייה שלו עם מוטלי וגינת זה טיילת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
תא מרבוטא
קיבל.ה  1004 לייקים

Asafasraf כתב: 01 יולי 2026, 06:20 הוא שתי רמות מתחת למדר, וגם חור עצום בהגנה.
חמישייה שלו עם מוטלי וגינת זה טיילת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה צריך ישראלים בכירים
joshsoos
קיבל.ה  995 לייקים

בלאט לא אמור להיות המקומי שיפתח ( קרינגטון או תומר אם ישאר ) ובתור רכז מחליף זה בטח לא נורא
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

קם בבוקר מסתובב קצת בטוויטר
נזכר במה שים עבר העונה , נזכר שעופר אמר בראיון שהכי טוב בשבילו זה לעזוב את הפועל וללכת למכללות
איך אפשר לרצות להישאר בקבוצה שהבעלים שלה אמר שהכי טוב בשבילך זה לעזוב והמאמן העביר אותך התעללות מקצועית.
וזה רק חיזק אצלי את ההבנה שבחיים לא הבנתי ככה שחקן שרצה לברוח מהפועל.
joshsoos
קיבל.ה  995 לייקים

מקווה שהמחלה ישכרו לו פסיכולוג שיעזור לו להתאושש מהטראומה.

כוווווולך פוזיציה, מקווה שתיע/אלם מכאן בדיוק כמו יותם שירן ותתחבר למקהלת הרעל בטוויטר שלך
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

מזל שיש איזה שתי משתמשים בפורום שאפשר להאשים בזה שהקהל בורח.
Mkorman1
קיבל.ה  94 לייקים

קודם כל : הוא כבר עזב את הפועל , פעמיים
ולמי שמנסה להשכיח , הפעם הראשונה היתה בימי העמותה
גם אז הוא לא מצמץ ולא היסס
אני לא יודע אם הוא באמת מכביסט אבל לנוכח הקריירה שלו עד כה הוא בהחלט רודף בצע ובעל הערכה עצמית שגדולה פי כמה מהיכולות שלו
אין שום הגיון לשפוך עליו עוד ועוד כספים אאכ עופר מנסה להכאיב למכבי ( מטרה לגיטימית )
אני שאוהד את הפועל הרבה לפני שרוב האנשים כאן נולד אומר: תנו לו ללכת , לא רוצה טיפוס כמוהו בקבוצה שלי .
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  798 לייקים

ככל שעובר הזמן מסתבר שזה לא קשור בכלל לאמון ולדקות משחק. אם זה היה על נושא האמון מול איטודיס, הייתי איכשהו לגמרי מבין את מדר.

לפי הפרסומים האחרונים בתקשורת, זה כנראה נטו על כסף, סחטנות מוגזמת.
לא צריך להציע למדר שקל יותר מהחוזה שהוא כבר מקבל. אם לא רוצה, אז שיעוף קיבינימט. ולא משנה לאן. שמכבי ישלמו לו סכומים מופרכים. הוא לא סמל, אין סמלים, וסמלים הם לא סחטנים.
עופר חייב להרגיע את כל המערכת ולהפסיק עם הסכומים ההזויים האלו ששילם בשנה שעברה לכולם. וקיבל בחזרה פחות מ-50% תמורה לכסף.

להחתים את בלאט, לשמור את בר טימור, ולמצוא רכז אמריקאי טוב מה-NBA שיגיע במקום ג'ונס, וחלאס עם הטירוף המקורקס הזה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 01 יולי 2026, 07:36 ככל שעובר הזמן מסתבר שזה לא קשור בכלל לאמון ולדקות משחק. אם זה היה על נושא האמון מול איטודיס, הייתי איכשהו לגמרי מבין את מדר.

לפי הפרסומים האחרונים בתקשורת, זה כנראה נטו על כסף, סחטנות מוגזמת.
לא צריך להציע למדר שקל יותר מהחוזה שהוא כבר מקבל. אם לא רוצה, אז שיעוף קיבינימט. ולא משנה לאן. שמכבי ישלמו לו סכומים מופרכים. הוא לא סמל, אין סמלים, וסמלים הם לא סחטנים.
עופר חייב להרגיע את כל המערכת ולהפסיק עם הסכומים ההזויים האלו ששילם בשנה שעברה לכולם. וקיבל בחזרה פחות מ-50% תמורה לכסף.

להחתים את בלאט, לשמור את בר טימור, ולמצוא רכז אמריקאי טוב מה-NBA שיגיע במקום ג'ונס, וחלאס עם הטירוף המקורקס הזה.
איך בדיוק זה נטו כסף אם במכבי הוא ירוויח יותר מחצי מיליון פחות לעונה לפי כל הפרסומים?
Maor
קיבל.ה  380 לייקים

הוא מתכוון שהיציאה מהחוזה זה תרגיל לקבל חוזה גדול יותר בהפועל
איש גדול
קיבל.ה  661 לייקים

Maor כתב: 01 יולי 2026, 07:52 הוא מתכוון שהיציאה מהחוזה זה תרגיל לקבל חוזה גדול יותר בהפועל
הלוואי
ranjef
קיבל.ה  2360 לייקים

סחטנות זאת מילה מאוד עדינה למה שהוא עושה פה.
וזה גם לא כזה מפתיע שבעבר היו תלונות שאבא שלו עשה הונאות בכספים.
מעץ קלמנטינות לא יגדלו תפוחים
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  2081 לייקים

אם הפרסומים בתקשורת נכונים זה חתיכת מופע סחטנות מפואר, שנעשה בדרך הכי מסריחה שיכולה להיות. הרצון למקסם חוזה מובן אבל ההצעה הראשונית כל כך נדיבה, מה זה נדיבה - מופרכת, שזה פשוט גועל נפש אחד גדול.
יאללה זדיין למכבי תקבל פחות כסף ואינשאללה תגלה מהר שאתה על הזין של האוהדים שם ואף אחד לא יהיה עצוב אם הקבוצה שלך תקרטע בתחילת העונה וכדי לפייס את האוהדים יביאו איזה תואם לוני ווקר על הראש שלך.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5253 לייקים

היחיד שנלחם כתב: 01 יולי 2026, 00:34
רק הפועל כתב: 01 יולי 2026, 00:06 אם קרינגטון ובלאט פה לדעתי אנחנו מתחזקים אפילו בגזרה הישראלית
אני איתך
תמיר בלאט עם ידית ל3, שלא רואה את ים מדר ממטר. יכול לעזןר לנו בריצות בשלשות שגומרות משחקים, מה שחסר לנו.

הבנאדם מינוס שחקן בהגנה בקטע קיצוני
העניין עם מדר הוא הפוטנציאל לטווח רחוק, חוצמזה שהוא טוב ושחקן שלם הרבה יותר מבאלט, הוא עוד לפני השיא שלו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  971 לייקים

גביזון כתב: 01 יולי 2026, 08:24
היחיד שנלחם כתב: 01 יולי 2026, 00:34
אני איתך

הבנאדם מינוס שחקן בהגנה בקטע קיצוני
העניין עם מדר הוא הפוטנציאל לטווח רחוק, חוצמזה שהוא טוב ושחקן שלם הרבה יותר מבאלט, הוא עוד לפני השיא שלו.
אנשים בפייז של ״לא נורא הוא גם ככה לא היה כזה טוב״ ואתה מפריע

(ברור שמדר לא רואה את בלאט)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5253 לייקים

ההוא מפעם כתב: 01 יולי 2026, 01:08 ההתקדמות המטאורית של תמיר בלאט זה הכי מדהים. איזה שינוי חד הוא עשה תוך יום ( שלא נאמר 5 דקות )
לצערי אתה צודק, ככה נראה שכנוע עצמי של אדם מוכה (אנחנו)
Red_man
קיבל.ה  2809 לייקים

זה חתיכת הימור מצד מכבי לתת לו להוביל. יכול להיות שזה יצליח וזאת תהיה הפריצה הגדולה של מדר. מצד שני קו אחורי שלו ושל קלארק עלול לקרוס להם שם (אמן שזה יקרוס). זה הימור שהם יכולים לעצמם לקחת בניגוד אלינו בגלל השיריון שלהם
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  971 לייקים

Red_man כתב: 01 יולי 2026, 08:27 זה חתיכת הימור מצד מכבי לתת לו להוביל. יכול להיות שזה יצליח וזאת תהיה הפריצה הגדולה של מדר. מצד שני קו אחורי שלו ושל קלארק עלול לקרוס להם שם (אמן שזה יקרוס). זה הימור שהם יכולים לעצמם לקחת בניגוד אלינו בגלל השיריון שלהם
כשיש לך אליפות וגביע בכיס כל עונה זה מצמם משמעותית את ההימור גם
Red_man
קיבל.ה  2809 לייקים

RedDrifter כתב: 01 יולי 2026, 08:29
Red_man כתב: 01 יולי 2026, 08:27 זה חתיכת הימור מצד מכבי לתת לו להוביל. יכול להיות שזה יצליח וזאת תהיה הפריצה הגדולה של מדר. מצד שני קו אחורי שלו ושל קלארק עלול לקרוס להם שם (אמן שזה יקרוס). זה הימור שהם יכולים לעצמם לקחת בניגוד אלינו בגלל השיריון שלהם
זה לא באמת מעניין את הקהל שם. את הקהל שם מעניין ששטילמן הבטיח להם בחמש שנים הקרובות פעמיים פיינל פור וזכיה אחת
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  971 לייקים

Red_man כתב: 01 יולי 2026, 08:30
RedDrifter כתב: 01 יולי 2026, 08:29
זה לא באמת מעניין את הקהל שם. את הקהל שם מעניין ששטילמן הבטיח להם בחמש שנים הקרובות פעמיים פיינל פור וזכיה אחת
הוא באמת אמר את זה? חחחח אשכרה ינאי 2 הבן אדם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5253 לייקים

עוד משהו לגבי בלאט, אצל קטש הוא לפחות עוד איכשהו התאים לשיטה שלו (ועדיין שמר פחות טוב מתומר, אשכרה)
אצלנו בשיטה של איטודיס הוא יקבל כדור ואמור ליצור לבד תוך ריווח, הוא ירקב בספסל כי הוא לא מתאים לזה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3931 לייקים

זה עדיין מרגיש כמו הסיפור שלנו מול בלאט שנה שעברה , רק על סטרואידים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  971 לייקים

עד אתמול הייתי עדיין עצוב שהוא הולך

היום שיזדיין אלף פעם הוא מכבי ושטילמן המכוער הזה עופר תתחיל לעבוד יש לנו 7 משחקים שצריך לזיין אותם בהם
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  935 לייקים

אני כותב את זה שוב- לא צריך להתחרפן.
אפשר ללכת על עונה או שתיים שבהן הליגה המקומית תקבל חשיבות מישנית( כי הישראלים הכי טובים לא יהיו אצלנו).
לבנות סגל ישראלים סביר,להבין שלא ניקח כנראה אליפות וללכת הכי חזק על היורוליג.
דרך אגב,גם עם ים וסורקין במכבי ואנחנו עם מיציץ בכושר של סוף העונה,בראיינט בריא ואוטורו ובלייקני בסגל אפשר גם לקחת אליפות בארץ,גם עם ישראלים דרג שני
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  2081 לייקים

ים מדר שחקן הרבה הרבה יותר טוב מתמיר בלאט, גם אם הכלב עובר למכבי זה עדיין נכון. מאוד לא מחזיק מתמיר בלאט אבל לצערי פרוויס צודק, אין ברירה אלא להביא את בלאט. איזה עוד רכז ישראלי אפשר להביא במקום ים? בלאט הוא די האופציה היחידה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5253 לייקים

בז'רנו כתב: 01 יולי 2026, 08:36 אני כותב את זה שוב- לא צריך להתחרפן.
אפשר ללכת על עונה או שתיים שבהן הליגה המקומית תקבל חשיבות מישנית( כי הישראלים הכי טובים לא יהיו אצלנו).
דרך אגב,גם עם ים וסורקין במכבי ואנחנו עם מיציץ בכושר של סוף העונה,בראיינט בריא ואוטורו ובלייקני בסגל אפשר גם לקחת אליפות בארץ,גם עם ישראלים דרג שני
אתה שוכח שמכבי מתחזקת מאד השנה
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  448 לייקים

פרימו לוי כתב: 01 יולי 2026, 08:36 ים מדר שחקן הרבה הרבה יותר טוב מתמיר בלאט, גם אם הכלב עובר למכבי זה עדיין נכון. מאוד לא מחזיק מתמיר בלאט אבל לצערי פרוויס צודק, אין ברירה אלא להביא את בלאט. איזה עוד רכז ישראלי אפשר להביא במקום ים? בלאט הוא די האופציה היחידה.
מדוייק לצערי
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
joshsoos
קיבל.ה  995 לייקים

ברור שים טוב מבלאט, מצד שני עכשיו אפשר יהיה להביא עוד רכז טוב במקום הפשרה שאדון מדר הואיל לנו באדיבותו להביא אם היה חותם על החוזה החדש ( אם בכלל התיר ושפשוט נחכה לאניס שיבריא )
ranjef
קיבל.ה  2360 לייקים

ים יותר טוב מבלאט בכל פרמטר למעט פיק אנד רול ושלשות.
אבל וזה אבל גדול - חובת ההוכחה עדיין על ים לעשות ביורוליג את מה שבלאט עושה כבר שנים. ים לא עשה את זה מעולם, בשום קבוצה. אלו העובדות עד כה.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  935 לייקים

גביזון כתב: 01 יולי 2026, 08:37
בז'רנו כתב: 01 יולי 2026, 08:36 אני כותב את זה שוב- לא צריך להתחרפן.
אתה שוכח שמכבי מתחזקת מאד השנה
נכון.בוא נראה איך זה יתחבר להם( גם לנו כמובן)
שליחת תגובה