רדנקו כתב: ↑30 יוני 2026, 17:03
הוא רצה שלא יביאו עוד רכז מלבד אניס.
בנוסף הוא דורש מעופר יותר משלושה מיליון יורו.
זה נראה למישהו הגיוני?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לגבי הכסף אני לא נכנס כי ברור שזה לא האישיו פה.
סתם סיבה להתנגח בים
לגבי הבקשה לא להביא עוד רכז חוץ מאניס זה לגמרי בקשה מובנת.
הסיטואציה עם אניס היא קצת טריקית , מצד אחד יכול להיות שיהיה פצוע ולא יוכל לשחק וזה בעיה ומצד שני אם יהיה כשיר הוא אחלה שחקן , איד כזה שגם איטודיס וגם הקהל אוהבים.
למשל למרות שהוא שיחק הכי מעט העונה הוא הזר שאני הכי התחברתי אליו.
שילוב של אניס כשיר ועוד 2 רכזים זרים עם תקופה פחות טובה של ים יכולה להכניס את ים שוב למצב בעייתי
כבר הוכח העונה שאיטודיס לא נותן קרדיט ולא מגלה סבלנות כלפי ים כמו שהוא מגלה כלפי מיציץ ושאר הרכזים הזרים.
מובן לגמרי שים בורח מסיטואציה שלו עם עוד 3 רכזים זרים בקבוצה תחת איטודיס
ים התחיל חזור מפציעה באזור דצמבר.
הוא הסריח את הפרקט המון פעמים, ולקח לו הרבה זמן להיכנס לקצב.
וכן אני מסכים איתך שהיה צריך להשתמש בו יותר.
אבל בפלייאוף הוא קיבל את המושכות לגמרי, המועדון נהג כמי שמודה בטעות. הסכים לכל הדרישות שלו בכל הקשור לאיזה גארדים נוספים עוד ישחקו, הציע לו המון כסף.
וההוא החליט ללכת למכבי.
למה אתה כל כך סבבה עם זה? כי זה משרת את הנרטיב של "עופר חייב ללכת שלך"?
מבחינתי זה מקרה ערן זהבי, אבל אתה מבין ללב הנער..
שנה הבאה כשהוא ישים לך שלשה בפנים ויעשה תנועות לקהל, גם את זה אתה תבין?
תפריד - אם יהיה במכבי, אני אקלל אותו כמו שאני מקלל כל שחקן במכבי.
אבל לא תהיה לי את תחושת הבגידה כמו של שחקנים כמו גרשון וזהבי וכו׳, אלא יותר כאב בלב.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ככל שעובר הזמן, זה פחות מרגיש לי שהוא רוצה לעזוב, אם היה רוצה , וכמו שנטען כבר החליט, אז למה לגרור את זה עד הסוף?
לדעתי זה כי גם הוא וגם בהפועל עדיין מחפשים פיתרון שישאיר אותו.
מילפורד כתב: ↑30 יוני 2026, 17:41
ככל שעובר הזמן, זה פחות מרגיש לי שהוא רוצה לעזוב, אם היה רוצה , וכמו שנטען כבר החליט, אז למה לגרור את זה עד הסוף?
הטענה שנשמעת לי הגיונית היא שהוא יקנה את הבייאאוט שלו ואז ינהל מו"מ בלי לחץ. אבל גם את זה לא ראיתי עדיין שעשה
מילפורד כתב: ↑30 יוני 2026, 17:41
הטענה שנשמעת לי הגיונית היא שהוא יקנה את הבייאאוט שלו ואז ינהל מו"מ בלי לחץ. אבל גם את זה לא ראיתי עדיין שעשה
עופר הבהיר לו שאם יוצא מהחוזה אז הוא מסיים את דרכו בהפועל ככה שניהול מו"מ לא יהיה כבר , לא איתנו בכל מקרה
Nati כתב: ↑30 יוני 2026, 18:09
לא עדיף לכולנו לחכות עד שזה ייגמר לכאן או לכאן לפני שמקללים או מברכים?
חד משמעית למצב הזה גם יכול להיות סוף מרים.
אם ים ישאר בסוף זה גם יתן איזה רוח חיובית בקהל וגם ישים את בלאט בסיאטואציה מגעילה במכבי.
הלוואי שזה יהיה הסוף
ואן גוך כתב:וואן מפרסמים שים דורש 3.6€ בנוסף לבונוסים לעונה.
אם זה נכון, אז מיציתי, חצוף.
זו אחלה דרך להראות שאתה לא רוצה לעשות משהו.
להבדיל אלף אלפי הבדלות פעם ביקשו ממני עבודה שלא היה לי רצון לעשות, נתתי הצעת מחיר הזויה לכדי טמטום ואפילו הרגשתי די מטומטם כי זה זעק ביי, באופן יותר מטומטם קיבלתי בסוף תשובה חיובית ועשיתי את העבודה בסוף.
להבדיל אלף אלפי הבדלות פעם ביקשו ממני עבודה שלא היה לי רצון לעשות, נתתי הצעת מחיר הזויה לכדי טמטום ואפילו הרגשתי די מטומטם כי זה זעק ביי, באופן יותר מטומטם קיבלתי בסוף תשובה חיובית ועשיתי את העבודה בסוף.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רק שבמקרה הזה אין לו אינטרס לעשות את זה אם הוא באמת.רוצה מכבי כי הפ לא יעלו את ההצעה כבר בכל מקרה אז מה הקטע למשוך את.זה עוד ולא להשתחרר מהחוזה וזהו?
רק שבמקרה הזה אין לו אינטרס לעשות את זה אם הוא באמת.רוצה מכבי כי הפ לא יעלו את ההצעה כבר בכל מקרה אז מה הקטע למשוך את.זה עוד ולא להשתחרר מהחוזה וזהו?
כדי להראות שאם הוא היה מקבל יותר הוא היה נשאר וככה לצאת נקי ממעבר למכבי
גביזון כתב: ↑30 יוני 2026, 18:18
כי 2.5 מיליון דולר זו הצעה מעליבה ו3.6 מיליון יורו הלב אדום? די
לא אמין
לגבי הכסף אני לא נכנס כי ברור שזה לא האישיו פה.
סתם סיבה להתנגח בים
לגבי הבקשה לא להביא עוד רכז חוץ מאניס זה לגמרי בקשה מובנת.
הסיטואציה עם אניס היא קצת טריקית , מצד אחד יכול להיות שיהיה פצוע ולא יוכל לשחק וזה בעיה ומצד שני אם יהיה כשיר הוא אחלה שחקן , איד כזה שגם איטודיס וגם הקהל אוהבים.
למשל למרות שהוא שיחק הכי מעט העונה הוא הזר שאני הכי התחברתי אליו.
שילוב של אניס כשיר ועוד 2 רכזים זרים עם תקופה פחות טובה של ים יכולה להכניס את ים שוב למצב בעייתי
כבר הוכח העונה שאיטודיס לא נותן קרדיט ולא מגלה סבלנות כלפי ים כמו שהוא מגלה כלפי מיציץ ושאר הרכזים הזרים.
מובן לגמרי שים בורח מסיטואציה שלו עם עוד 3 רכזים זרים בקבוצה תחת איטודיס
ים התחיל חזור מפציעה באזור דצמבר.
הוא הסריח את הפרקט המון פעמים, ולקח לו הרבה זמן להיכנס לקצב.
וכן אני מסכים איתך שהיה צריך להשתמש בו יותר.
אבל בפלייאוף הוא קיבל את המושכות לגמרי, המועדון נהג כמי שמודה בטעות. הסכים לכל הדרישות שלו בכל הקשור לאיזה גארדים נוספים עוד ישחקו, הציע לו המון כסף.
וההוא החליט ללכת למכבי.
למה אתה כל כך סבבה עם זה? כי זה משרת את הנרטיב של "עופר חייב ללכת שלך"?
מבחינתי זה מקרה ערן זהבי, אבל אתה מבין ללב הנער..
שנה הבאה כשהוא ישים לך שלשה בפנים ויעשה תנועות לקהל, גם את זה אתה תבין?
תפריד - אם יהיה במכבי, אני אקלל אותו כמו שאני מקלל כל שחקן במכבי.
אבל לא תהיה לי את תחושת הבגידה כמו של שחקנים כמו גרשון וזהבי וכו׳, אלא יותר כאב בלב.
זהבי שעבר מפלרמו למכבי אחרי קדנציה בהפועל זה פחות בגידה ממעבר ישיר בפחות כסף?
כי הוא רואה איזה בלאגן זה עושה בהפועל ובקהל שלה והוא עדיין חושב שיסכימו לתנאים שלו לאור הלחץ. מנצל את המצב את תומו הנשמה האדומה הטהורה הזאת
רק הפועל כתב:
כי 2.5 מיליון דולר זו הצעה מעליבה ו3.6 מיליון יורו הלב אדום? די
לא אמין
קודם כל מה שלא בשליטתנו: ההצעה של עופר היתה יותר מנדיבה, ואם איטודיס באמת אמר לו שהוא בונה עליו כרכז שני בכיר לצד מיציץ, שים ילך להזדיין על שלא לקח אותה והוא חתיכת מטומטם.
מה שכן בשליטתנו, בהיבט הניהולי:
איך הגענו למצב שאחרי מקרה הורד אנחנו שוב בסאגה שבה מכבי יכולה מבחינה חוזית לשתות לנו שחקן בכיר. אפשר להתפוצץ מכמה שזה כושל מצד עופר ומי שאחראי על החוזה של ים. מחדל מטורף
מה שכן בשליטתנו, בהיבט המקצועי:
איך הגענו למצב שנותנים למאמן שעבר זמנו, שכבר שנתיים נכשל כשלון מוחלט בליגה, לחבל במועדון בגלל היחסי האנוש העלובים שלו, שגרמו לכל השחקנים שלנו שהם במקרה גם שחקני נבחרת לרצות לברוח מכאן למרות שהם מקבלים חוזי עתק. הוא היה חייב לעוף מכאן עוד לפני הפלייאוף. אפס מושתן.
לכל המלכלכים על בר ותומר וכו', בשביל לקחת את האליפות צריך את הישראלים הכי טובים שאפשר להשיג. ההשוואה שלהם היא לא מול אלייז'ה ברייאנט ואנטוניו בלייקני אלא אל מול שאר הישראלים. זה הדבר שלא הצלחתם לתפוס כל העונה, שהישראלים צריכים לשחק ביורוליג למרות שבר פחות טוב מבלייקני, כי כדי להיות פקטור בליגה צריך את הישראלים. וכשאתה מייבש אותם כל העונה ומזלזל בהם אתה מראה להם את הדרך החוצה, גם אם החוזה שלהם שמן.
@joshsoos@ranjef מעבר לשזה שחולק על שניכם על העמדה המקצועית, בר ותומר לגמרי מהישראלים הטובים בליגה ואשמח לשמוע איזה שחקנים ישראלים אתם יכולים לחשוב שאפשר להביא ושיהיו טובים יותר - יש גם את עניין החיבור לקהל ולמועדון שמשחק תפקיד. לא מדבר במונחים של סמלים אלא של חיבור פשוט, לא סתם סביר להניח שלשלושתנו יש חולצה של בר או תומר אבל אף אחד מאיתנו לא מדמיין לקנות חולצה של יפתח זיו, גם אם מבחינת כדורסל אולי הוא ברמה של בר טימור.
ו@ranjef כפי שכתבתי בהודעה אליה הגבת, הבעיה שלי עם עופר בסיפור היא לא ההצעה הסופר נדיבה לים אלא אי המניעה מראש של אפשרות לעבור ישירות למכבי.
פרימו לוי כתב: ↑30 יוני 2026, 20:15
@joshsoos @ranjef מעבר לשזה שחולק על שניכם על העמדה המקצועית, בר ותומר לגמרי מהישראלים הטובים בליגה ואשמח לשמוע איזה שחקנים ישראלים אתם יכולים לחשוב שאפשר להביא ושיהיו טובים יותר - יש גם את עניין החיבור לקהל ולמועדון שמשחק תפקיד. לא מדבר במונחים של סמלים אלא של חיבור פשוט, לא סתם סביר להניח שלשלושתנו יש חולצה של בר או תומר אבל אף אחד מאיתנו לא מדמיין לקנות חולצה של יפתח זיו, גם אם מבחינת כדורסל אולי הוא ברמה של בר טימור.
ו@ranjef כפי שכתבתי בהודעה אליה הגבת, הבעיה שלי עם עופר בסיפור היא לא ההצעה הסופר נדיבה לים אלא אי המניעה מראש של אפשרות לעבור ישירות למכבי.
שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.
ויותר מזה אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה מסויימת הוא ימצא את הדרך לעשות זאת. גם אם היו מחתימים אותו על סעיף בייאוט של מיליון וחצי דולר והוא היה רוצה לעבור אליהם היה מוצא את הדרך וגם אם לא אתה באמת רוצה שחקן בהפועל שמשתוקק לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה שסינדל אותו?
@joshsoos @ranjef מעבר לשזה שחולק על שניכם על העמדה המקצועית, בר ותומר לגמרי מהישראלים הטובים בליגה ואשמח לשמוע איזה שחקנים ישראלים אתם יכולים לחשוב שאפשר להביא ושיהיו טובים יותר - יש גם את עניין החיבור לקהל ולמועדון שמשחק תפקיד. לא מדבר במונחים של סמלים אלא של חיבור פשוט, לא סתם סביר להניח שלשלושתנו יש חולצה של בר או תומר אבל אף אחד מאיתנו לא מדמיין לקנות חולצה של יפתח זיו, גם אם מבחינת כדורסל אולי הוא ברמה של בר טימור.
שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.
ויותר מזה אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה מסויימת הוא ימצא את הדרך לעשות זאת. גם אם היו מחתימים אותו על סעיף בייאוט של מיליון וחצי דולר והוא היה רוצה לעבור אליהם היה מוצא את הדרך וגם אם לא אתה באמת רוצה שחקן בהפועל שמשתוקק לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה שסינדל אותו?
ועוד מצא לו מי.
ים מדר היה עולה לקלוע סלים עצמיים בכוונה כי להשתחרר
רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
אפשר לספר סיפורים עד מחרתיים זה ביזיון שלים יש סעיף שחרור כזה עם סכום מגוחך כזה ועוד יותר בושה שאין לו סעיף שלמכבי הוא לא יכול לעבור.
כל השאר סיפורים