ים מדר
להוציא את העצבים על ים זה במקרה הטוב בדיחה, אם ים יהיה במכבי זה כישלון מטורף של כל המערכת ונזק ארוך טווח שיהיה קשה להתאושש ממנו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1893 לייקים
אם ים הולך למכבי זה כי הוא רוצה ללכת למכבי ולא שום דבר אחר
-
פומפה
- קיבל.ה 799 לייקים
נכון ים מסכן זה עופר ואיטודיס הרשעים. צריך להפסיק להגיע למשחקים ולהחרים את הפועל. אה אופס כבר עושים את זה לפני ים. לא נורא עכשיו זאת סיבה מספיק טובה ללמה לעשות את זה ולאיים בניתוק מהקבוצה (שוב).
למען הסר ספק לא מדבר עליך ספציפית, מוקדש לרואי השחורות ומחפשי הניתוק בכל מחיר.
- בז'רנו
- קיבל.ה 933 לייקים
דרך אגב,כל מי שרושם שזה מחדל ניהולי- אני ממש לא בטוח שהכנסת סעיף שהוא לא יכול לעבור למכבי חוקי בכלל.אם הוא לוקח את זה לבית משפט לדעתי הוא זוכה בקלות
-
ranjef
- קיבל.ה 2309 לייקים
ולא רק זה - נניח שהיה סעיף של 600 אלף דולר שיחרור. קודם כל אם הוא היה באמת רוצה הוא היה משלם אותו.
ונניח שלא, והוא מדוכא ועושה חשק שעולה לשחק כמו שהיה העונה כמה חודשים. אפשר להחזיק אותו בכוח? לקשור אותו באזיקים?
מה זה השטויות האלה?
אי אפשר להחזיק אף אחד בכוח, אף פעם, ואחד כמוהו הוא הראשון שהיה עושה דווקא על המגרש במידה והיה נשאר בכוח.
זאת בגידה אך ורק שלו, אני רק מחכה למידע רשמי כדי לדעת איזה איחולים בדיוק אני מאחל לו
ונניח שלא, והוא מדוכא ועושה חשק שעולה לשחק כמו שהיה העונה כמה חודשים. אפשר להחזיק אותו בכוח? לקשור אותו באזיקים?
מה זה השטויות האלה?
אי אפשר להחזיק אף אחד בכוח, אף פעם, ואחד כמוהו הוא הראשון שהיה עושה דווקא על המגרש במידה והיה נשאר בכוח.
זאת בגידה אך ורק שלו, אני רק מחכה למידע רשמי כדי לדעת איזה איחולים בדיוק אני מאחל לו
- M-26-7
- קיבל.ה 105 לייקים
בטוח למכבי יש את הכסף להציע לו חוזה כזה?
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1596 לייקים
ים וקרינגטון הם לא אותו סוג שחקן
יאללה הביתה!!!
-
purvis short
- קיבל.ה 312 לייקים
המחליף של ים צריך להיות תמיר בלאט
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
אם איכשהו ים עוזב ולא עובר לחלאות ואנחנו מביאים את בלאט זה גם טוב
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
ירושלים? מכללה?רק הפועל כתב:אם איכשהו ים עוזב ולא עובר לחלאות ואנחנו מביאים את בלאט זה גם טוב
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
נכנס עכשיו משקיע חדש עם כיסים עמוקים. הוא מחייב את רקנאטי להוציא סכום דומה וגם מבעלי המניות האחרים. חוץ מזה שישראלי בכיר כמו ים מדר זו החלטה אסטרטגית לשנים קדימה ושווה להם להשקיע את הכסף (מה גם שזה גם פוגע מקצועית ביריבה הגדולה שלה)M-26-7 כתב:בטוח למכבי יש את הכסף להציע לו חוזה כזה?
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 294 לייקים
הוא בשום סרט לא שווה 2 מיליון דולר לעונה. אם מכבי שורפים עליו את התקציב שלהם זה בסדר גמור מבחינתי.
נראה כמה משחקים הוא ישחק בעונה הבאה עם הפציעות שלו, נראה באיזה כושר הוא יהיה (בואו לא נשכח - עד לפלייאוף הליגה הוא הוא היה מאוד בינוני), ונראה מה יקרה אם הוא לא יקבל את הדקות שהוא מצפה לקבל...
בתקציב הזה אפשר להביא שחקנים משמעותיים יותר. יאללה נקסט.
נראה כמה משחקים הוא ישחק בעונה הבאה עם הפציעות שלו, נראה באיזה כושר הוא יהיה (בואו לא נשכח - עד לפלייאוף הליגה הוא הוא היה מאוד בינוני), ונראה מה יקרה אם הוא לא יקבל את הדקות שהוא מצפה לקבל...
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
מאחר והוא צפוי לעזוב את מכבי לאור החתמת מדר, קיבל הצעה של 750 אלף דולר מאידלסון (ספורט5)purvis short כתב:המחליף של ים צריך להיות תמיר בלאט
-
Karl Marx
- קיבל.ה 255 לייקים
הזוי בכלל לכתוב דבר כזה. בלאט זה השחקן הכי אוברייטד בתולדות הכדורסל הישראלי, ובערך עשר רמות מתחת לים מדר מכל בחינה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
אין לך ברירה אין את מי להביא והוא עדיין עדיף על כל רכז ישראלי אחר שהוא לא מדר הארור
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
לא מסכים איתך.feigenbaum99 כתב:הוא בשום סרט לא שווה 2 מיליון דולר לעונה. אם מכבי שורפים עליו את התקציב שלהם זה בסדר גמור מבחינתי.
הוא "שווה" את הסכומים האלה כי אין לו אלטרנטיבה. בדיוק כמו ששחקני כדורגל ישראלים מקבלים חוזים גבוהים משוויים הריאלי. למה? כי הם ישראלים ויש שוק מוגבל של שחקנים טובים שלא משחקים בחו"ל אלא בארץ.
בסופו של דבר ים מדר הוא שחקן טוב, עם עבר ביורוליג, הוא היה אחד הגורמים העיקריים לזכייה ההיסטורית ביורוקאפ אשתקד - תוך שהוא מסכן את הבריאות והקריירה שלו.
אבל גם בלייקני היה אחד הגורמים העיקריים. אז מה ההבדל?
שים מדר הוא ישראלי ושחקן בית(!) בקבוצה שאיבדה את הזהות שלה וביורוליג רק זרים שיחקו. אין לנו את הפריבילגיה לאבד שחקן ישראלי בכיר ואחד שגדל בהפועל והוא שחקן טוב ועוד למכבי, בעידן שאנחנו עשירים יותר מהם.
בכיה לדורות. אובדן זהות.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
אני אומר לסגור את הנושא הזה לצמיתות
-
ranjef
- קיבל.ה 2309 לייקים
שחקן "בית" לא עובר לנבלות בלי להניד עפעף ומשתין על כל הקהילה.Charlie כתב:לא מסכים איתך.feigenbaum99 כתב:הוא בשום סרט לא שווה 2 מיליון דולר לעונה. אם מכבי שורפים עליו את התקציב שלהם זה בסדר גמור מבחינתי.
הוא "שווה" את הסכומים האלה כי אין לו אלטרנטיבה. בדיוק כמו ששחקני כדורגל ישראלים מקבלים חוזים גבוהים משוויים הריאלי. למה? כי הם ישראלים ויש שוק מוגבל של שחקנים טובים שלא משחקים בחו"ל אלא בארץ.
בסופו של דבר ים מדר הוא שחקן טוב, עם עבר ביורוליג, הוא היה אחד הגורמים העיקריים לזכייה ההיסטורית ביורוקאפ אשתקד - תוך שהוא מסכן את הבריאות והקריירה שלו.
שים מדר הוא ישראלי ושחקן בית(!) בקבוצה שאיבדה את הזהות שלה וביורוליג רק זרים שיחקו. אין לנו את הפריבילגיה לאבד שחקן ישראלי בכיר ואחד שגדל בהפועל והוא שחקן טוב ועוד למכבי, בעידן שאנחנו עשירים יותר מהם.
בכיה לדורות. אובדן זהות.
שמעון גרשון עבר לביתר.
זהבי עבר לא ישירות
ורמוט לא שחקן בית.
ים מדר זה יותר גרוע מכל אלו.
מקום ראשון ברשימת הבוגדים, אבל שוב, מי שמסתכל על העבר שלו עוד מפרטיזן מבין שזה אנחנו המטומטמים שהחשבנו אותו שחקן בית שקשור למועדון. הוא אוהד מכבי
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 294 לייקים
ברור שהיותו ישראלי מעלה את השווי שלו, ועדיין אני לא חושב שהוא שווה 2 מיליון דולר נטו לעונה (בגלל ענייני מיסוי, העלות של שחקן ישראלי בסכומים האלה היא בערך כפולה). בספק גדול כמה הוא יכול לספק, באופן יציב, תצוגות כמו שראינו ממנו בפלייאוף. מניתי בהודעה שלי כמה חסרונות בולטים שאני מוצא בו.Charlie כתב: ↑30 יוני 2026, 12:00לא מסכים איתך.feigenbaum99 כתב:הוא בשום סרט לא שווה 2 מיליון דולר לעונה. אם מכבי שורפים עליו את התקציב שלהם זה בסדר גמור מבחינתי.
בכיה לדורות. אובדן זהות.
שחקן בית? בעיניי אין חיה כזאת יותר. מצטער, אבל בעיניי זאת שטות של אוהדים ששחקנים משחקים עליה כדי לשפר את התנאים שלהם. הבנאדם לפי פרסומים מוכן לוותר על חצי מיליון דולר בעונה כדי ללכת לשחק ביריבה העירונית... גם הדרך שבה הוא סיים פה את החוזה הקודם שלו, לא מראה על אהבה מיוחדת למועדון. לא מדובר באדום בנשמה. וזה לגיטימי בעיניי.
מקצועית-
אולי יש לו עבר ביורוליג, אבל בטח לא עבר משמעותי. ובשום צורה לא כזה שמצדיק את המספרים שמדברים עליהם. אתה בעצמך מסכים שיש פה פרמיה על היותו ישראלי.
לגבי הליגה - בסוף למשחקי המאני טיים בליגה אתה צריך 8 שחקנים בריאים, משמעותיים, שאתה מאמין בהם והולך איתם על התארים (שאר שחקני הסגל צריכים להיות מספיק טובים בשביל שיהיה אפשר לתת להם פירורי דקות במידת הצורך).
ה5 שחקנים הבכירים שלך הם זרים. מסביבם אתה צריך למצוא 3 ישראלים משמעותיים. עובדתית - גינת, מדר וטימור לא הצליחו למלא את המשבצות האלה ולהביא לפה תארים.
מדברים על קרינגטון שסגור פה, שאני בכלל לא בטוח שנופל ממדר. מדברים על אפשרות להביא את הזוניה - שהוא שחקן טופ יורוליג כישראלי, ומדברים על עוד כמה אפשרויות מעניינות.
לגבי מה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו, לדעתי לשלם 2.5 מיליון דולר נטו לישראלי עם המון סימני שאלה סביב הכשירות שלו, התרומה שלו והגישה שלו ושל הסביבה שלו - זה משהו שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.
- מילפורד
- קיבל.ה 3929 לייקים
אתם מגיבים פה כאילו הכל סגור וחתום.
שתו כוס מים ותשמרו את התגובות , לכאן או לכאן, כשדברים יסגרו.
שתו כוס מים ותשמרו את התגובות , לכאן או לכאן, כשדברים יסגרו.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
-
ואן גוך
- קיבל.ה 324 לייקים
״לא שווה״ זה בעיה, במיוחד בעידן של עופר (יפתח זיו שיחק 3 דק השנה ומרוויח 300k אם לא יותר ושלא נדבר על ואסה).
אם ים ילך למכבי זו פגיעה קשה במועדון שגם ככה נמצא בבעיית תדמית עם האוהדים והפילוג רק גובר. ההליכה של ים למכבי ואולי גם של תומר ו/או בר בכלל תפרק את הזהות של המועדון.
מצחיק שאנחנו מציעים יותר כסף, ומכבי לכאורה מציעים פחות (גם שזה עדיין המון) ויש דיון בכלל אם ללכת אליהם.
לפני לא הרבה שנים זה היה הפוך שאצלנו היו מקבלים את החום והאהבה והרגש ואצלם את הכסף והיוקרה.
מאוד מקווה שים לא יילך אליהם (לא בא לי לזרוק את החולצה שנקנתה השנה) ואם יילך אז מאחל לרצועות שלו רק רע.
אם ים ילך למכבי זו פגיעה קשה במועדון שגם ככה נמצא בבעיית תדמית עם האוהדים והפילוג רק גובר. ההליכה של ים למכבי ואולי גם של תומר ו/או בר בכלל תפרק את הזהות של המועדון.
מצחיק שאנחנו מציעים יותר כסף, ומכבי לכאורה מציעים פחות (גם שזה עדיין המון) ויש דיון בכלל אם ללכת אליהם.
לפני לא הרבה שנים זה היה הפוך שאצלנו היו מקבלים את החום והאהבה והרגש ואצלם את הכסף והיוקרה.
מאוד מקווה שים לא יילך אליהם (לא בא לי לזרוק את החולצה שנקנתה השנה) ואם יילך אז מאחל לרצועות שלו רק רע.
- רדנקו
- קיבל.ה 2320 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
ים עושה החלטה נכונה מקצועית לקריירה שלו
הוא פשוט לא רוצה לשחק תחת איטודיס
לא הוא וכנראה שגם לא שאר הישראלים
כמו שכבר כתבתי אתמול , אפשר להבין אותו
הוא פשוט לא רוצה לשחק תחת איטודיס
לא הוא וכנראה שגם לא שאר הישראלים
כמו שכבר כתבתי אתמול , אפשר להבין אותו
- רדנקו
- קיבל.ה 2320 לייקים
הוא רוצה יותר כסף כדי להשאר עם איטודיס. זה בסופו של דבר הסיפור.
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
לא נראה לי שכסף זה הסיפור כי הציעו לו יותר
הוא פשוט קיבל החלטה שהוא עוד עונה תחת איטודיס הוא לא ממשיך.
הוא לא רוצה לשחק אצלו וזהו
הוא פשוט קיבל החלטה שהוא עוד עונה תחת איטודיס הוא לא ממשיך.
הוא לא רוצה לשחק אצלו וזהו
- רדנקו
- קיבל.ה 2320 לייקים
-
פומפה
- קיבל.ה 799 לייקים
זה שטויות כי אם היה מקבל יותר כסף ועם הבטחה שישחק לא הייתה לו שום בעיה לשחק תחת איטודיס הנורא. השיגעון גדלות שלו וההבנה שלו של מצב השוק הישראלי גרמו לו להציב דרישות של לברון ועופר בצדק גמור סירב.
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
הבטחה זה שטויות אין דבר כזה
גם במכבי יהיו עוד רכזים
הוא פשוט לא סומך על איטודיס ולא רוצה לשחק תחתיו
כל השאר זה שטויות
- Red Wolf
- קיבל.ה 1893 לייקים
יש לו סעיף בחוזה שמכבי מבטיחים ששנה הבאה הם לא ממנים את איטודיס?
- רדנקו
- קיבל.ה 2320 לייקים
מכבי יוותרו על הבאת רכז זר נוסף אם יביאו אותו.
הוא עולה בערך כמו לונדברג.
אבל אם היו נותנים לו בהפועל את השכר שהוא רוצה, הוא היה מוחל על כבודו ועל דקות המשחק הלא מובטחות ונשאר כמו טטלה.
בסופו של דבר אצלו זה תמיד התחיל ונגמר בכסף.
הוא עולה בערך כמו לונדברג.
אבל אם היו נותנים לו בהפועל את השכר שהוא רוצה, הוא היה מוחל על כבודו ועל דקות המשחק הלא מובטחות ונשאר כמו טטלה.
בסופו של דבר אצלו זה תמיד התחיל ונגמר בכסף.
-
פומפה
- קיבל.ה 799 לייקים
תגיד לי רגע אתה ראית פעם מאמן שיש לו שחקן בכושר טוב שמשחק טוב והוא לא נותן לו לשחק?איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 12:54הבטחה זה שטויות אין דבר כזה
גם במכבי יהיו עוד רכזים
הוא פשוט לא סומך על איטודיס ולא רוצה לשחק תחתיו
כל השאר זה שטויות
איטודיס לא נתן לו לשחק כי הוא היה בושה וחרפה כשעלה, הן מבחינת גישה והן מבחינת כושר.
לא סומך על איטודיס ולא רוצה לשחק תחתיו זה מילים אחרות לאני רוצה ארגזים של כסף ושיתנו לי לשחק גם כשאני לא טוב וזורק זין. ועל הדרך אני רוצה שכל האוהדים יעשו ממני אליל כי אני כזה נאמן ואוהב הפועל שאני ככה עובר למכבי.
אני אגב אציין שאין לי שום בעיה שהוא עוזב אליהם, אני אישית לא מאמין ברומנטיקה בשקל הזאת בטח לא מאישיות כמו ים מדר. כסף קונה הכל. הכל!
ושחקן, כל שחקן, שלא רוצה לשחק בהפועל מכל סיבה שהיא אני אישית שמח שהוא לא בהפועל.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
עוד כמה שעות הדד ליין נגמר , אין סיכויי שישאר ככה ?
-
בני12
- קיבל.ה 3075 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
ההצעה של הפועל גבוהה יותר זה מפורסם בכל מקום זה לא עניין של כסף בכלל
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
תגיד לי אתה מסתלבט עליי?פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 13:17תגיד לי רגע אתה ראית פעם מאמן שיש לו שחקן בכושר טוב שמשחק טוב והוא לא נותן לו לשחק?
איטודיס לא נתן לו לשחק כי הוא היה בושה וחרפה כשעלה, הן מבחינת גישה והן מבחינת כושר.
לא סומך על איטודיס ולא רוצה לשחק תחתיו זה מילים אחרות לאני רוצה ארגזים של כסף ושיתנו לי לשחק גם כשאני לא טוב וזורק זין. ועל הדרך אני רוצה שכל האוהדים יעשו ממני אליל כי אני כזה נאמן ואוהב הפועל שאני ככה עובר למכבי.
אני אגב אציין שאין לי שום בעיה שהוא עוזב אליהם, אני אישית לא מאמין ברומנטיקה בשקל הזאת בטח לא מאישיות כמו ים מדר. כסף קונה הכל. הכל!
ושחקן, כל שחקן, שלא רוצה לשחק בהפועל מכל סיבה שהיא אני אישית שמח שהוא לא בהפועל.
מיציץ עונה שלמה חירב משחקים ושיחק רק בגלל השם שלו.
אם ים היה מקבל רבע מהקרדיט שאיטודיס נתן למיציץ לא היינו בשיחה הזאת עכשיו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3211 לייקים
מה גם שהוא בחיים לא שווה לא 2 מליון דולר ולא 2 וחצי מליון דולר לעונה, סורקין בניגוד אליו אפילו מליון דולר לא מקבל וכבר הביא לקבוצה שלו כמה אליפויות
-
purvis short
- קיבל.ה 312 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
אם ים הולך למכבי עונה הבאה הקבוצה יכולה גם לחזור להדר יוסף
גם הדרייב אין יהיה גדול לנו
גם הדרייב אין יהיה גדול לנו