חולצות מועדון
אפשר להבין למה אנחנו כבר לפני מחזור מס 6 ועדיין אין חולצות? אם למישהו יש מידע שיאיר את עיני.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
זה נתקע בסין או נתקע בים
כמו האישור של קולו, שגם נתקע בים
כמו האישור של קולו, שגם נתקע בים
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
כל הבכירות כבר הביאו חולצות מעודכנות?
מניח שהגולדהארים ברור, גם היענקלאים. השאלה מה עם אלונה ועם המתחרה הלא מסודר שלנו-חוגג
מניח שהגולדהארים ברור, גם היענקלאים. השאלה מה עם אלונה ועם המתחרה הלא מסודר שלנו-חוגג
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
זה לא רק עניין הרווח הכספי
יש מועדון גדול עם הרבה אוהדים שמתנהג כמו אחרוני המועדונים הקטנים שאין להם קהל
יש מועדון גדול עם הרבה אוהדים שמתנהג כמו אחרוני המועדונים הקטנים שאין להם קהל
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אני בעד שלא יביאו את המשלוח ויציאו ליין חדש של חולצות
אם יש להם מכשול יצירתי בעיצוב החולצה אז תנו לי לעשות להם את זה פשוט
חולצה ומכנס אדומים נקיים וחלקים
לא להוסיף כלום
לא להוסיף כלום
long live the zapta
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אתה חושב שלמועדון יש בכלל יד בעיצוב של החולצה?Giovanni Giorgio כתב: ↑06 אוקטובר 2021, 19:08 אני בעד שלא יביאו את המשלוח ויציאו ליין חדש של חולצות
לא להוסיף כלום
חותמים עם הספק שנותן את ההצעה הכי טובה ובוחרים מהחמש אופציות שהוא מציע. ובאופן כללי, למה שיעשו לך חולצה נקיה? אם יעשו, איך יחדשו אותה בשנה אחרי זה כדי שאנשים יקנו שוב?
אם להפועל ירושלים יש יד בעיצוב החולצה אני מאמין שגם הפועל תל אביב יכולה.בר קולמוסא כתב: ↑06 אוקטובר 2021, 21:57אתה חושב שלמועדון יש בכלל יד בעיצוב של החולצה?Giovanni Giorgio כתב: ↑06 אוקטובר 2021, 19:08 אני בעד שלא יביאו את המשלוח ויציאו ליין חדש של חולצות
לא להוסיף כלום
חותמים עם הספק שנותן את ההצעה הכי טובה ובוחרים מהחמש אופציות שהוא מציע. ובאופן כללי, למה שיעשו לך חולצה נקיה? אם יעשו, איך יחדשו אותה בשנה אחרי זה כדי שאנשים יקנו שוב?
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אני כמעט בטוח שבכל מה שהיה עם החולצות של העונה נתנו לאוהד של הקבוצה שמתעסק בעיצוב לעצב אותן לא חושב שכל האופציות היו גנריות של מאקרון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לפי אודליה מחכים למשלוח מסין. הערתי לה שכל ההתנהלות הזו היא חובבנית והיא הסכימה איתי אך טענה שאין להם שליטה על זה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
יש לי מספר הצעות ייעול בשבילה.ארבעת המופלאים כתב:לפי אודליה מחכים למשלוח מסין. הערתי לה שכל ההתנהלות הזו היא חובבנית והיא הסכימה איתי אך טענה שאין להם שליטה על זה.
יש לך ערוץ תקשורת איתה שאוכל להעביר לה?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לצערי לא. פגשתי אותה בבלומפילד.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
מועדון פשוט מביך ואחריי זה יאשימו את כל העולם במקום את עצמם.
במקום לעשות מלא רווח במרצנדייז הם פשוט הולכים עם הראש בקיר. חסרי מושג בעסקים בניהול ובשיווק. בתואר שלי בשנה א לימדו מה לא לעשות שאתה מנהל עסק והם הולכים צעד צעד במה אסור לעשות כמנהל עסק.
איך אין חנות מועדון בבלומפילד ? איך אין חולצות מחזור 6 ? איך מוכרים מינויים באמצע עונה באותו מחיר של ההתחלה ( שווה הורדת משחקים שהתקיימו כבר) למה שאנשים שלא רכשו בתחילת העונה ירכשו עכשיו ?
למה לא מורידים את כל 7 למעלה, ללמטה ומורידים את המחירים בשער 7 למטה (זה לא קאמפ נואו רואים אותו דבר מלמעלה ולמטה) וגם מורידים את המחיר בשער 2 ובמקום ליצור אווירה באמת בייתית מה שמעניין זה העיקר הכסף שאותו יכלו להכניס בקלות בהורדת מחירים של מינויים ימבצעים למשפחות ופתיחת חנות ומכירת מרצנדייז.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
במקום לעשות מלא רווח במרצנדייז הם פשוט הולכים עם הראש בקיר. חסרי מושג בעסקים בניהול ובשיווק. בתואר שלי בשנה א לימדו מה לא לעשות שאתה מנהל עסק והם הולכים צעד צעד במה אסור לעשות כמנהל עסק.
איך אין חנות מועדון בבלומפילד ? איך אין חולצות מחזור 6 ? איך מוכרים מינויים באמצע עונה באותו מחיר של ההתחלה ( שווה הורדת משחקים שהתקיימו כבר) למה שאנשים שלא רכשו בתחילת העונה ירכשו עכשיו ?
למה לא מורידים את כל 7 למעלה, ללמטה ומורידים את המחירים בשער 7 למטה (זה לא קאמפ נואו רואים אותו דבר מלמעלה ולמטה) וגם מורידים את המחיר בשער 2 ובמקום ליצור אווירה באמת בייתית מה שמעניין זה העיקר הכסף שאותו יכלו להכניס בקלות בהורדת מחירים של מינויים ימבצעים למשפחות ופתיחת חנות ומכירת מרצנדייז.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
רק להוסיף לזה - למה לעזאזל אין מנוי אבא וילד ללמטה, אלא רק למעלה?Pegasus כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 12:46 אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
מעצבן ממש.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2451 לייקים
מצטרף למבוכהPegasus כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 12:46 אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
אגב, פספסו את המומנטום(בטח של המנויים אבל גם של החולצות). בהתחלה עוד היתה תקווה לעונה טובה וכעת זה נראה רע
מועדון שמתנהל וחושב כמועדון בלי אוהדים
מועדון שמתנהל וחושב כמועדון בלי אוהדים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
חד משמעית, הייתה יכולת למקסם את המכירות של החולצה וכרגע כפי שזה נראה המכירות יהיו כמו בעונות האחרונות, וחבל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מרוויחים המון ממכירת כרטיסים, אך ההוצאות גבוהות יותר.Pegasus כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 12:46 אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
כי הם חובבנים.555 כתב:מרוויחים המון ממכירת כרטיסים, אך ההוצאות גבוהות יותר.Pegasus כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 12:46 אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
יש עשרות הצעות ייעול. הם ראש בקיר.
במקום לחשוב לטווח ארוך, הם מחפשים את הרווח המהיר.
במקום למלא איצטדיון ב50-60₪ לכרטיס, במחירים מוזלים לסטודנטים, חיילים, נשים וילדים, במקום לסגור את 7-8 עליון ולפתוח רק את 7-8 תחתון, במקום כל זה - הם דופקים מחירים ומבריחים את כל האוהדים.אם אמצא ערוץ תקשורת עם אודליה אציף אותה בבקשות לעשות פיילוט יפה העונה.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
חובבנות זאת לא מילה
אני מוציא על פנאי הרבה יותר מ500-700 שקל בשנה עבור דברים שפחות חשובים לי באופן מהותי
אם רק היו נותנים לי על מה להוציא את הכסף הייתי שמח לעשות את זה אבל באמת שאין על מה
חולצות מכוערות שלא מגיעות בזמן ומעבר לזה, כלום
כאילו אוהד יכול רק לקנות חולצה או לבוא למשחק? - יש עוד ככ הרבה דברים שאפשר למכור לאוהדים ולהכניס כסף לקבוצה אבל אין מעוף
לצורך העניין אני קניתי ביגוד ספורט להתאמנותלא מזמן, אם הפועל היו מוציאים ליין הלבשת ספורט ממותג של הפועל (לא חייב הפועל בגדול על כל הבגד אלא משהו סטדנטרטי שאפשר גם ללכת איתו ביום-יום) אז הייתי קונה, הם היו רואים רווח ואני הייתי מבסוט
דוגמאות כמו אלו יש לי בלי סוף אבל זה לא שיש איזשהי אוזן קשבת ובטח לא יד מבצעת
בגדול, כל מוצר שאני רוכש אם היה לי אופציה איכותית לרכוש אותו ואיכשהו להכניס גם כסף למועדון, גם אם המחיר מעט יקר יותר, הייתי עושה זאת בשמחה
אני מוציא על פנאי הרבה יותר מ500-700 שקל בשנה עבור דברים שפחות חשובים לי באופן מהותי
אם רק היו נותנים לי על מה להוציא את הכסף הייתי שמח לעשות את זה אבל באמת שאין על מה
חולצות מכוערות שלא מגיעות בזמן ומעבר לזה, כלום
כאילו אוהד יכול רק לקנות חולצה או לבוא למשחק? - יש עוד ככ הרבה דברים שאפשר למכור לאוהדים ולהכניס כסף לקבוצה אבל אין מעוף
לצורך העניין אני קניתי ביגוד ספורט להתאמנותלא מזמן, אם הפועל היו מוציאים ליין הלבשת ספורט ממותג של הפועל (לא חייב הפועל בגדול על כל הבגד אלא משהו סטדנטרטי שאפשר גם ללכת איתו ביום-יום) אז הייתי קונה, הם היו רואים רווח ואני הייתי מבסוט
דוגמאות כמו אלו יש לי בלי סוף אבל זה לא שיש איזשהי אוזן קשבת ובטח לא יד מבצעת
בגדול, כל מוצר שאני רוכש אם היה לי אופציה איכותית לרכוש אותו ואיכשהו להכניס גם כסף למועדון, גם אם המחיר מעט יקר יותר, הייתי עושה זאת בשמחה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 623 לייקים
הם התחילו למכור כרטיסים מוזלים לילדים לשער 7 ב49 שקלים וב40 שקלים בקופות. עם העמלה ללאן והאחוזים להתאחדות בנוסף לקנסות ובנוסף לעלות שיטור ואבטחה גורמות לכך שההכנסה ממכירת הכרטיסים קטנה מאוד ואולי אין שום הכנסה ממכירת הכרטיסים העונה.דור שער 5 כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 17:03כי הם חובבנים.555 כתב:מרוויחים המון ממכירת כרטיסים, אך ההוצאות גבוהות יותר.Pegasus כתב: ↑08 אוקטובר 2021, 12:46 אני התייאשתי מלחכות למועדון המביך הזה. רכשתי חולצה אדומה של רונאלדו במנצ׳סטר להגיע למשחקי הפועל.
ראש בקיר פשוט חובבנים.
יש עשרות הצעות ייעול. הם ראש בקיר.
במקום לחשוב לטווח ארוך, הם מחפשים את הרווח המהיר.
במקום למלא איצטדיון ב50-60₪ לכרטיס, במחירים מוזלים לסטודנטים, חיילים, נשים וילדים, במקום לסגור את 7-8 עליון ולפתוח רק את 7-8 תחתון, במקום כל זה - הם דופקים מחירים ומבריחים את כל האוהדים.אם אמצא ערוץ תקשורת עם אודליה אציף אותה בבקשות לעשות פיילוט יפה העונה.
למישהו יש מושג באמת מה קורה עם החולצות? תאריך משוער? אם בכלל. לא הגיוני שעד עכשיו, חודשיים לתוך הליגה, ועדיין אין מכירת חולצות. זה כבר הרבה מעבר למביך.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הפועל הגיבו ברשמי שהוציאו תחולצות הוורדות שיתחילו למכור בפחית על גלגלים במשחק נגד סכנין. בוא נמתין וניראה. אין כמו לקנות בפחית מטר על מטר מבלי אפשרות למדוד כמו בן אדם או להידחס על ידי 200 אנשים אחרים במטר על מטר.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
האם היום, חודשיים לפתיחת הליגה, יוצעו המדים החדשים למכירה?
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
אם כבר חולצות, היום אנחנו עולים עם ורוד, לא?
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
לפי הפייסבוק כן. עולים עם הורוד העיירב.
דרור קשטן לא היה נותן לזה יד
דרור קשטן לא היה נותן לזה יד
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
מעניין האם יוציאו למכירה את החולצה של פאלרמו מאתמול
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
הגיעו החולצות
הן כאן!
החולצות הרשמיות לעונת 21/22 זמינות לרכישה בחנות!
לחנות הרשמית:
https://bit.ly/3q63RiB
* המדים יחכו לכם גם בחנות המוצרים הניידת לפני הדרבי!
#רקהפועל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הן כאן!
החולצות הרשמיות לעונת 21/22 זמינות לרכישה בחנות!
לחנות הרשמית:
https://bit.ly/3q63RiB
* המדים יחכו לכם גם בחנות המוצרים הניידת לפני הדרבי!
#רקהפועל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אחרי 8 מחזורים הוציאו סוף סוף את החולצות למכירה
עולה 250 עם שם ומספר
220 בלי שם ומספר
עולה 250 עם שם ומספר
220 בלי שם ומספר
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
אהבתי שבשביל להוסיף ספונסר על החולצה צריך לשלם 10 שקלים

- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
זה לא סתם ספונסר, הספונסר הרגיל קיים אבל אם אתם רוצים להוסיף את הסמל של TVGram מאחורה מתחת למספר אתה צריך להוסיף 10 שקל
באמת שהייתי משלם גם עוד 20 שקל רק כדי ש*לא* יהיה לי את הסמל הזה על התלבושת
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 940 לייקים
למה שמישהו ירצה להוסיף את הספונסר המפגר הזה ועוד להוסיף עליו כסף?
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
אלו המחירים של חולצה רשמית גם בחיפה ושאר הגדולות?
-
- קיבל.ה 170 לייקים
בחולצה הרשמית 20/21:
"בגב החולצה מופיע הסלוגן I AM HAPOEL שמלווה את הקבוצה בשנים האחרונות."
בחולצה הרשמית 21/22:
"בגב החולצה מופיע הסלוגן much more than football שמלווה את הקבוצה בשנים האחרונות."
איזו עקביות.
"בגב החולצה מופיע הסלוגן I AM HAPOEL שמלווה את הקבוצה בשנים האחרונות."
בחולצה הרשמית 21/22:
"בגב החולצה מופיע הסלוגן much more than football שמלווה את הקבוצה בשנים האחרונות."
איזו עקביות.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
מקווה שהשמידו כל שריד לחולצות הורודות מהמשחק נגד סח'נין
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 314 לייקים
יש אפשרות לקנות רק את הספונסר של TV GARM, בלי החולצה המיותרת?
את הסם הכי גדול