איתי שביט
- רדפוקס
- קיבל.ה 6352 לייקים
וולקאם רשמי, קשר אמצע בן 19 מהפועל כפר סבא, שחקן הרכב בעונה האחרונה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 955 לייקים
אספתי עליו מידע קצת לפני שבוע (הפועל עוקבת אחריו מדצמבר וידעתי שחתם) מאוד מזכיר את קרייב במשחק שלו, שחקן עם פוטנציאל דלפ שיצא להשאלה
אף לא צעד לאחור 
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 466 לייקים
צפי: פאניקה טיפשית של אוהדי הפועל בתגובות ברשתות כאילו ההחתמה הזו מגיעה על חשבון החתמות גדולות
את הסם הכי גדול
-
וינסנט
- קיבל.ה 534 לייקים
אם הוא מזכיר את קרייב זה לא טובRedDrifter כתב: ↑23 יוני 2026, 18:42 אספתי עליו מידע קצת לפני שבוע (הפועל עוקבת אחריו מדצמבר וידעתי שחתם) מאוד מזכיר את קרייב במשחק שלו, שחקן עם פוטנציאל דלפ שיצא להשאלה
- RedDrifter
- קיבל.ה 955 לייקים
סכום העסקה: 700,000 ש״ח
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6352 לייקים
אם זה מדויק זה לא מעט לשחקן אנונימי לחלוטין שמגיע מהלאומית.
אם יש פה מישהו שבמקרה צפה בו ויכול לספר עליו מקצועית זה יהיה נחמד.
בכל אופן העומק שלנו בקישור האחורי דל מאוד ככה שאם הוא יתן מחנה אימונים טוב אין סיבה שלא יהיה חלק מהסגל העונה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 955 לייקים
מהמידע שאספתי עליו דרך אוהדים וחובבי הליגה הלאומית הוא היה דומיננטי העונה ועקבו אחריו מספר רב של קבוצות.
מכבי חיפה גם הייתה בעקבותיו לאחרונה ורצתה לצרפו.
אף לא צעד לאחור 
- פוגודין
- קיבל.ה 307 לייקים
יצא לי לראות משחק של כפ"ס
מהמעט שזכור לי הוא תופקד במרכז המגרש דומיננטי בכדורי גובה הוא עצמו די גבוה,לא ראיתי משהו יוצא דופן חוץ מהגובה שלו..
צעיר נלחם.
החתמה בוקסה סטייל להעמקת הסגל.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1343 לייקים
שיהיה בהצלחה, מוזר לי קצת ששחקן בן 19 בימינו אנו חותם כשהוא יודע שהוא לקצה הספסל. מקווה שיוכיח את עצמו בהזדמנויות שיקבל
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
dino
- קיבל.ה 3255 לייקים
אם אני לא טועה זהו השביט השלישי שלנו ב30 שנה האחרונות.
- Mendelson
- קיבל.ה 984 לייקים
גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
*לא יודע אם מישהו שומע את ״לא מציאה״, כרגע הפודקאסט היחיד שמעלה פרקים בזמן הפגרה (מאוד אוהב את ״הפודל״ אבל הם כנראה בחופש). העלו היום פרק שאירחו בו את הבחור הישראלי שאחראי על התחום של ההתפתחות שחקנים צעירים/נוער בקריסטל פאלאס. מאוד מעניין, למרות שלא היו איזה סקופים, אבל זה העלה מחשבות על איך שאנחנו מנהלים את ההתפתחות של שחקנים צעירים אצלנו. מרגיש שאפשר לעשות את זה טוב יותר, בטח מבחינת השאלות ודרך שילוב של שחקנים. סתם הערת אגב.
*לא יודע אם מישהו שומע את ״לא מציאה״, כרגע הפודקאסט היחיד שמעלה פרקים בזמן הפגרה (מאוד אוהב את ״הפודל״ אבל הם כנראה בחופש). העלו היום פרק שאירחו בו את הבחור הישראלי שאחראי על התחום של ההתפתחות שחקנים צעירים/נוער בקריסטל פאלאס. מאוד מעניין, למרות שלא היו איזה סקופים, אבל זה העלה מחשבות על איך שאנחנו מנהלים את ההתפתחות של שחקנים צעירים אצלנו. מרגיש שאפשר לעשות את זה טוב יותר, בטח מבחינת השאלות ודרך שילוב של שחקנים. סתם הערת אגב.
אם בגיל 19 הוא מזכיר שחקן לא רע בכלל בן 27 זה טוב מאוד.וינסנט כתב: ↑23 יוני 2026, 18:54אם הוא מזכיר את קרייב זה לא טובRedDrifter כתב: ↑23 יוני 2026, 18:42 אספתי עליו מידע קצת לפני שבוע (הפועל עוקבת אחריו מדצמבר וידעתי שחתם) מאוד מזכיר את קרייב במשחק שלו, שחקן עם פוטנציאל דלפ שיצא להשאלה
אבל אם לא מתכוונים לתת לו דקות משמעותיות עדיף להשאיל אותו בגיל הזה.
- בן לוז
- קיבל.ה 740 לייקים
האזנתי גם היום, שמחתי לראות שמביאים אנשי מקצוע כמוהו, זה מוסיף המון לפודקאסטMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
האמת שעבדתי איתו בתחום לפני עשור (וגם עם חבר ב״פודל״, אם כבר הזכרת) ואני זוכר אותו כמבין מאוד בתחום
אני חייב להגיד שאולי בניגוד לאוהדים אחרים, אני מאוד אוהב ״מציאות״ מהלאומית, בטח עד גיל 20, כל עוד זה לא בא על חשבון הרכש העיקרי שהקבוצה צריכה, אלא בנוסף
ואגדיל ואומר שהתזה שאני תומך בה היא ללא ספק השאלות
אני בטוח לדוגמה שדאפפה ובוסקילה (ואפילו למקין ואלקוקין) יהפכו לשחקנים בשלים וטובים יותר אחרי עונת השאלה בהרכב של קבוצת אמצע טבלה בליגת העל. אין תחליף לדקות משחק, בטח בגיל כזה ובקבוצה לא לחוצה
- Mendelson
- קיבל.ה 984 לייקים
עם דפאה הקבלת החלטות שלנו יכולה תיאורטית גם לחרב לו את כל הקריירה, מקווה שלא. זה לא היה חייב להיות השאלה, אלא גם אם היו מביאים את מלמד קיץ שעבר בתור חלוץ ראשון, כשדפאה יודע שהוא ישתלב בהדרגה ובלי לחץ - גם אנחנו היינו מרוויחים מזה כקבוצה, וגם דפאה היה מרוויח מזה כשחקן. מקווה שהנזק המנטלי מהעונה הזאת לא בלתי-הפיך.בן לוז כתב: ↑23 יוני 2026, 21:46האזנתי גם היום, שמחתי לראות שמביאים אנשי מקצוע כמוהו, זה מוסיף המון לפודקאסטMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
האמת שעבדתי איתו בתחום לפני עשור (וגם עם חבר ב״פודל״, אם כבר הזכרת) ואני זוכר אותו כמבין מאוד בתחום
אני חייב להגיד שאולי בניגוד לאוהדים אחרים, אני מאוד אוהב ״מציאות״ מהלאומית, בטח עד גיל 20, כל עוד זה לא בא על חשבון הרכש העיקרי שהקבוצה צריכה, אלא בנוסף
אני בטוח לדוגמה שדאפפה ובוסקילה (ואפילו למקין ואלקוקין) יהפכו לשחקנים בשלים וטובים יותר אחרי עונת השאלה בהרכב של קבוצת אמצע טבלה בליגת העל. אין תחליף לדקות משחק, בטח בגיל כזה ובקבוצה לא לחוצה
אבל ברמה המערכתית, שאלתי את עצמי אם אנחנו באמת עושים את זה נכון במחלקת הנוער. למשל מכבי פ״ת ממש מתאמצת שלא לקחת תארים בנוער (שהם חסרי משמעות) אלא בונה קבוצה סביב כשרונות, כשכל המטרה היא לפתח ולהשביח את הכשרון. הם קבוצה קטנה שעסוקה ברווח כלכלי, אבל תדמיין איך מועדון גדול כמו הפועל היה נהנה מהפירות של מחלקת נוער שעוסקת רק בפיתוח והשבחת כשרונות לבוגרים. וזה נאמר בשבוע שבו לקחנו את המנהל המקצועי של הנוער, שהוא לא מאמן וללא נסיון באימון, וקידמנו אותו להיות המאמן של הנוער. לא חושב שזה רציני, למרות שדווקא בפודקאסט היום החמיאו לו על הרצון להתמקצע ולהתפתח.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1343 לייקים
אם יש קבוצה לא ללמוד ממנה זה קריסטל פאלאס, חוץ ממיטשל ולפניו זהאה לא העלתה אף שחקן מהנוער שאשכרה נשאר אחרי גיל 21 כשחקן לגיטימי בפרמייר ליג. אלופים בלקשור כתרים לשחקנים צעירים ולבזבז להם השאלות עד השחרור הבלתי נמנעMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1203 לייקים
חחחחחההוא שאמרו לו כתב: ↑23 יוני 2026, 22:05אם יש קבוצה לא ללמוד ממנה זה קריסטל פאלאס, חוץ ממיטשל ולפניו זהאה לא העלתה אף שחקן מהנוער שאשכרה נשאר אחרי גיל 21 כשחקן לגיטימי בפרמייר ליג. אלופים בלקשור כתרים לשחקנים צעירים ולבזבז להם השאלות עד השחרור הבלתי נמנעMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
על מה אתה מדבר?
אדם ווורטון
אזה (שלא גדל שם אבל חתם בגיל 19)
מארק גהי (בא מהנוער של צ׳לסי נראלי גם בגיל 20 לדעתי)
ואן ביסאקה נמכר ליונייטד באיזה 50 מיליון וגדל שם מגיל 10
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1343 לייקים
שחקנים שנקנו ולא הגיעו מהנוער....צ'ימבויקה כתב: ↑23 יוני 2026, 22:27חחחחחההוא שאמרו לו כתב: ↑23 יוני 2026, 22:05אם יש קבוצה לא ללמוד ממנה זה קריסטל פאלאס, חוץ ממיטשל ולפניו זהאה לא העלתה אף שחקן מהנוער שאשכרה נשאר אחרי גיל 21 כשחקן לגיטימי בפרמייר ליג. אלופים בלקשור כתרים לשחקנים צעירים ולבזבז להם השאלות עד השחרור הבלתי נמנעMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
על מה אתה מדבר?
אדם ווורטון
את ואן ביסאקה באמת שכחתי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Carajo
- קיבל.ה 444 לייקים
סתם בשביל הספורט וואן ביסאקה נמכר בגיל 21 ואחרי עונת בוגרים אחת בלבד בקבוצה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 998 לייקים
למה זה חייב להיות אחד על חשבון השניMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:57עם דפאה הקבלת החלטות שלנו יכולה תיאורטית גם לחרב לו את כל הקריירה, מקווה שלא. זה לא היה חייב להיות השאלה, אלא גם אם היו מביאים את מלמד קיץ שעבר בתור חלוץ ראשון, כשדפאה יודע שהוא ישתלב בהדרגה ובלי לחץ - גם אנחנו היינו מרוויחים מזה כקבוצה, וגם דפאה היה מרוויח מזה כשחקן. מקווה שהנזק המנטלי מהעונה הזאת לא בלתי-הפיך.בן לוז כתב: ↑23 יוני 2026, 21:46האזנתי גם היום, שמחתי לראות שמביאים אנשי מקצוע כמוהו, זה מוסיף המון לפודקאסטMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
אבל ברמה המערכתית, שאלתי את עצמי אם אנחנו באמת עושים את זה נכון במחלקת הנוער. למשל מכבי פ״ת ממש מתאמצת שלא לקחת תארים בנוער (שהם חסרי משמעות) אלא בונה קבוצה סביב כשרונות, כשכל המטרה היא לפתח ולהשביח את הכשרון. הם קבוצה קטנה שעסוקה ברווח כלכלי, אבל תדמיין איך מועדון גדול כמו הפועל היה נהנה מהפירות של מחלקת נוער שעוסקת רק בפיתוח והשבחת כשרונות לבוגרים. וזה נאמר בשבוע שבו לקחנו את המנהל המקצועי של הנוער, שהוא לא מאמן וללא נסיון באימון, וקידמנו אותו להיות המאמן של הנוער. לא חושב שזה רציני, למרות שדווקא בפודקאסט היום החמיאו לו על הרצון להתמקצע ולהתפתח.
מכבי פת ובזמנו טוברוק תמיד מוצגות כדוגמאות להשבחה ולא לתארים, אבל מה עם המחלה? גם מעלה שחקנים (מחשלת בהפועל חיפה ומחזירה) שמשתלבים בהרכב וגם תארים בנוער.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1203 לייקים
השאלה אם הם גדלים במועדון או לא לא קשורה לטיעון הכללי שהתייחסת אליו..צ'ימבויקה כתב: ↑23 יוני 2026, 22:27חחחחחההוא שאמרו לו כתב: ↑23 יוני 2026, 22:05אם יש קבוצה לא ללמוד ממנה זה קריסטל פאלאס, חוץ ממיטשל ולפניו זהאה לא העלתה אף שחקן מהנוער שאשכרה נשאר אחרי גיל 21 כשחקן לגיטימי בפרמייר ליג. אלופים בלקשור כתרים לשחקנים צעירים ולבזבז להם השאלות עד השחרור הבלתי נמנעMendelson כתב: ↑23 יוני 2026, 21:25 גיל טוב, הלוואי ויתפתח ממנו שחקן טוב. שיהיה הרבה בהצלחה!
על מה אתה מדבר?
אדם ווורטון
השיחה הייתה על פיתוח שחקני נוער/ צעירים
אי אפשר להגיד שאין מה ללמוד מקבוצה כזו
גם אם רחמנא ליצלן במקום לקדם שחקן מהנוער הם בחרו לקנות או להביא מבחוץ שחקנים בני 18 או 20
בדיוק כמו שהפועל עשתה עם טוריאל בזמנו או עם איתי שביט עכשיו.
זה בדיוק האזה והוורטון.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1343 לייקים
זה משהו אחר ובשביל זה אתה לא צריך איש פיתוח צעירים אתה צריך מישהו עם עין כמו של דוגי פרידמן בשביל להביא את השחקנים האלה. בין אם זה אזה, אוליסה או וורטון. אם יש משהו לקחת מפאלאס זה את זה. כשהם כוכבים הם כוכבים ושום דבר לא ייקח את זה מהםצ'ימבויקה כתב: ↑24 יוני 2026, 06:46השאלה אם הם גדלים במועדון או לא לא קשורה לטיעון הכללי שהתייחסת אליו..צ'ימבויקה כתב: ↑23 יוני 2026, 22:27חחחחחההוא שאמרו לו כתב: ↑23 יוני 2026, 22:05
אם יש קבוצה לא ללמוד ממנה זה קריסטל פאלאס, חוץ ממיטשל ולפניו זהאה לא העלתה אף שחקן מהנוער שאשכרה נשאר אחרי גיל 21 כשחקן לגיטימי בפרמייר ליג. אלופים בלקשור כתרים לשחקנים צעירים ולבזבז להם השאלות עד השחרור הבלתי נמנע
על מה אתה מדבר?
אדם ווורטון
השיחה הייתה על פיתוח שחקני נוער/ צעירים
אי אפשר להגיד שאין מה ללמוד מקבוצה כזו
גם אם רחמנא ליצלן במקום לקדם שחקן מהנוער הם בחרו לקנות או להביא מבחוץ שחקנים בני 18 או 20
בדיוק כמו שהפועל עשתה עם טוריאל בזמנו או עם איתי שביט עכשיו.
זה בדיוק האזה והוורטון.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
ונרקומן
- קיבל.ה 606 לייקים
ילד שהוא כוכב, משחק ראש משובח ונראה כמו דמות חיובית לחדר הלבשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6352 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 327 לייקים
לא כזה קל להגיד להפועל לא אם אתה בא מהלאומית.ההוא שאמרו לו כתב: ↑23 יוני 2026, 19:10 שיהיה בהצלחה, מוזר לי קצת ששחקן בן 19 בימינו אנו חותם כשהוא יודע שהוא לקצה הספסל. מקווה שיוכיח את עצמו בהזדמנויות שיקבל
אתה בונה על זה שגם אימון ברמה גבוהה ישפר אותך, וגם פירורי דקות אולי יקנו לך הרכב בסופו של דבר, ואם לא זה אז לפחות שכר גבוהה יותר או קבוצה סבירה בהמשך
-
L.S
- קיבל.ה 2313 לייקים
לא חושב שצריך להסיק שום דבר מהחתמה כזו כרגע.
אלו מסוג הדברים שמשתנים לכאן או לכאן אחרי מחנה אימונים והכנה לעונה.
אלו מסוג הדברים שמשתנים לכאן או לכאן אחרי מחנה אימונים והכנה לעונה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
htafan99
- קיבל.ה 192 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 327 לייקים
חברים תרגעו מה זה הזלזול הזה מה הבעיה בסקאוטינג על שחקנים צעירים?
הוא ככל הנראה לא שחקן בונים עליו העונה ותאמינו שמי שהחתים אותו ראה ממנו יותר.
פאניקה על החלון זה בסדר אבל לא במקרה הזה
הוא ככל הנראה לא שחקן בונים עליו העונה ותאמינו שמי שהחתים אותו ראה ממנו יותר.
פאניקה על החלון זה בסדר אבל לא במקרה הזה
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 164 לייקים
יש לי חבר שאוהד כפס
הוא אומר עליו שהוא מאוד כשרוני
ויכול להתפתח כמו טוריאל
הוא אומר עליו שהוא מאוד כשרוני
ויכול להתפתח כמו טוריאל
-
KingZivos
- קיבל.ה 327 לייקים
ואתה חושב שמי שהביא אותו ראה את הסרטון הזה ואמר זהו הוא הכוכב שלנו?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 164 לייקים
לא, מעניין אותי אבל לדעת איך הסקת את זה ממה שאמרתי.KingZivos כתב: ↑28 יוני 2026, 12:13ואתה חושב שמי שהביא אותו ראה את הסרטון הזה ואמר זהו הוא הכוכב שלנו?
בסהכ אני מאלה שאוהבים לצפות בקלטות, מבאס שזה הסרטון היחיד הקיים. להסיק מזה על השחקן לטוב או לרע נראה לי הזוי.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 606 לייקים
מה אתם שפויים? פרסמתי את הסרטון הזה כסתלבט. לא מזלזל בכלום והלוואי שיתגלה כרכש מצוין.
אוהב מאוד את הרכישות של שחקנים בגיל כזה וזה מעיד המון על חשיבה לטווח רחוק
אוהב מאוד את הרכישות של שחקנים בגיל כזה וזה מעיד המון על חשיבה לטווח רחוק
-
KingZivos
- קיבל.ה 327 לייקים
לא עליך על כמה תגובות כלליות פה עם אופי תסכול על ההחתמה . הכל בסדר עם תסכול על החלון אבל זה לא קשור להחתמה ספציפיתאסון למכבי כתב: ↑28 יוני 2026, 12:39לא, מעניין אותי אבל לדעת איך הסקת את זה ממה שאמרתי.
בסהכ אני מאלה שאוהבים לצפות בקלטות, מבאס שזה הסרטון היחיד הקיים. להסיק מזה על השחקן לטוב או לרע נראה לי הזוי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6352 לייקים
תשמע עברתי על כל האשכול ואין פה שום תגובות ״עם אופי של תסכול על ההחתמה״, אתה פשוט הגעת אחרי כמה הודעות והחלטת שצריך להרגיע פה אנשים שמזלזלים בהחתמה או משהו, אבל מעולם לא היו פה אנשים כאלה.KingZivos כתב: ↑28 יוני 2026, 22:34לא עליך על כמה תגובות כלליות פה עם אופי תסכול על ההחתמה . הכל בסדר עם תסכול על החלון אבל זה לא קשור להחתמה ספציפיתאסון למכבי כתב: ↑28 יוני 2026, 12:39לא, מעניין אותי אבל לדעת איך הסקת את זה ממה שאמרתי.
משטרת הפורום ממציאה פשעים.
משתמשים פה מאבדים את זה.