https://www.htafc.co.il/%d7%9e%d7%99%d7 ... %a2%d7%a8/
אסף גרנשטיין, המנהל המקצועי של מחלקת הנוער ב-4 השנים האחרונות, מונה למאמן קבוצת הנוער.
גיא ליפקה (שחקן עבר, לי זכור בעיקר מרעננה) מונה במקום גרנשטיין לתפקיד המנהל המקצועי.
מחלקת הנוער 2026/27
- Mendelson
- קיבל.ה 984 לייקים
אין לי משהו אישי נגדם, אבל זה נשמע כמו חלטורה, וזה ממש מבאס אותי. לקחת מישהו שלא אימן מעולם ולתת לו תפקיד קריטי של מאמן הנוער זה פשוט לא רציני.
אם ספרא רוצה לבנות פה שושלת של קבוצת צמרת, זה מתחיל בנוער. ואם אין אנשי מקצוע ישראלים טובים פנויים - אפשר למצוא ערימות של כאלו בחו״ל.
״קידום אנשי מקצוע מתוך המערכת״ זה לא אתם המצאתם, לדעתי ההסתדרות המציאה את זה.
אם ספרא רוצה לבנות פה שושלת של קבוצת צמרת, זה מתחיל בנוער. ואם אין אנשי מקצוע ישראלים טובים פנויים - אפשר למצוא ערימות של כאלו בחו״ל.
-
D&3
- קיבל.ה 1795 לייקים
מהMendelson כתב: ↑19 יוני 2026, 18:04 אין לי משהו אישי נגדם, אבל זה נשמע כמו חלטורה, וזה ממש מבאס אותי. לקחת מישהו שלא אימן מעולם ולתת לו תפקיד קריטי של מאמן הנוער זה פשוט לא רציני.
- Mendelson
- קיבל.ה 984 לייקים
מה מה? לקחו מישהו שלא אימן בחיים והוא לא מאמן, ומינו אותו למאמן הנוער שלך.D&3 כתב: ↑19 יוני 2026, 21:22מהMendelson כתב: ↑19 יוני 2026, 18:04 אין לי משהו אישי נגדם, אבל זה נשמע כמו חלטורה, וזה ממש מבאס אותי. לקחת מישהו שלא אימן מעולם ולתת לו תפקיד קריטי של מאמן הנוער זה פשוט לא רציני.
- Hapolo
- קיבל.ה 1108 לייקים
יש שמות בולטים שבונים עליהם לעלות לבוגרים או לצאת להשאלה ולחזור או שאנחנו משחררים 20 דגיגונים לים ומקווים מאוד חזק שאחד מהם יהפוך פתאום לכריש?
מחזור שלם של נוער, שמעתי על איזה אוליצקי אחד וזהו. מחלקה שלא מייצרת כלום עם כל הכבוד ללמקין וקנצפולסקי
מחזור שלם של נוער, שמעתי על איזה אוליצקי אחד וזהו. מחלקה שלא מייצרת כלום עם כל הכבוד ללמקין וקנצפולסקי
רדיוס לבית"ר!
-
ונרקומן
- קיבל.ה 606 לייקים
כל הליגה מורכבת משחקנים שגדלו בהפועל. על מה אתה מדבר בכלל?
יש הרבה מאוד שחקנים שיצאו מהמחלקה בקבוצות צמרת בליגת העל ובליגות אחרות. הם פשוט לא משחקים בהפועל כי לא היה לנו כסף להשאיר אותם.
- רווי
- קיבל.ה 1550 לייקים
ברצינות? רק בחול יש לך את רמזי, למקין, תאי עבד, רן בינימין, נאתכו עד העונה. בארץ יש לך דוידה, רז שלמה, שגיב יחזקאל, טוריאל, אליאס, ליידנר ועוד כל דור המונדיאליטו
OMG עווופררר