יום ראשון 21.06 גמר משחק 3
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
אוטורו וקוק במקום איש ומוטלי
אם שני אלה לא קורים אפשר לקפל
לא יודע באיזה כושר אוטורו אבל אין אופציה אחרת
אם שני אלה לא קורים אפשר לקפל
לא יודע באיזה כושר אוטורו אבל אין אופציה אחרת
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 45 לייקים
מכבי כנראה בסגל החסר ביותר שהיה להם בסדרת גמר ואנחנו אפילו לא פקטור, מייאש.
אמנם גם הפועל חסרים (טימור פצוע, גינת לא חזר מהפציעה, שגב בנסיבות שמעבר לכדורסל), אבל ההתאיינות במשחק הראשון והרכות במשחק השני לא מוסברות על ידי זה.
אולי שגב היה יכול לתרום קצת הגנה בצבע, מי יודע כמה הצוות היה משתמש בו בכלל.
בסופו של דבר, במשחק 2 קיבלנו תרומה סבירה רק מזר אחד (אודיאסי), כשמוטלי ואיש לא נתנו את מה שהיה ניתן לצפות מהם (מוטלי בכלל, אתה סנטר, איך יכול להיות שאתה לא עושה כלום מתחת לסל ושהנק' שלך הן בעיקר משלשות).
גם אם יהיו שינויים בסגל וגם אם לא, הסיפור אבוד. דרבי חוץ בגמר בפיגור 2-0 זה הרקע המושלם לסוויפ משפיל.
אמנם גם הפועל חסרים (טימור פצוע, גינת לא חזר מהפציעה, שגב בנסיבות שמעבר לכדורסל), אבל ההתאיינות במשחק הראשון והרכות במשחק השני לא מוסברות על ידי זה.
אולי שגב היה יכול לתרום קצת הגנה בצבע, מי יודע כמה הצוות היה משתמש בו בכלל.
בסופו של דבר, במשחק 2 קיבלנו תרומה סבירה רק מזר אחד (אודיאסי), כשמוטלי ואיש לא נתנו את מה שהיה ניתן לצפות מהם (מוטלי בכלל, אתה סנטר, איך יכול להיות שאתה לא עושה כלום מתחת לסל ושהנק' שלך הן בעיקר משלשות).
גם אם יהיו שינויים בסגל וגם אם לא, הסיפור אבוד. דרבי חוץ בגמר בפיגור 2-0 זה הרקע המושלם לסוויפ משפיל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 904 לייקים
אוטורו מחוץ לסגל
היה נחמד נתראה בשנה הבאה
היה נחמד נתראה בשנה הבאה
אף לא צעד לאחור 
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 785 לייקים
אם אוטורו אכן שוב מחוץ לסגל, יואילו נא אנשי המועדון להסביר פאקינג למה - הוא לא בכושר? פצוע? שמא מדובר בהחלטה של הוד איטודיסיותו שמעדיף את מוטל'ה ששכח איך קופצים?
למרות החיסכון המעצבן הזה, עדיין אפשר לדעתי לנצח משחק אחד בסדרה הזו, בשביל הכבוד הרמוס. תשתדלו, קיבינימט.
למרות החיסכון המעצבן הזה, עדיין אפשר לדעתי לנצח משחק אחד בסדרה הזו, בשביל הכבוד הרמוס. תשתדלו, קיבינימט.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- סומך
- קיבל.ה 1931 לייקים
אוטורו כבר סיים את העונה ויצא לחופש מזמן. אי אפשר להחזיר אותו לכושר תוך יומיים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3173 לייקים
איך יודעים שהוא לא בסגל עדיין לא פרסמו הרכבים
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
קוק במקום כריס ג'ונס
לא אמיתי
אחרי זה יגידו לי איטודיס לא ליצן
לא אמיתי
אחרי זה יגידו לי איטודיס לא ליצן
-
adom4
- קיבל.ה 898 לייקים
אני לא יכול לתאר כמה אני שונא את איטודיס וכל החונטה שלו
-
lior777
- קיבל.ה 259 לייקים
הוא אשכרה רושם את קוק במקום גונס ומשאיר את איש.. אין גבול כנראה לטמטום של המאמן הזה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2721 לייקים
כנראה שהם מיצו את העונה ורוצים לצאת לחופש.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3173 לייקים
אין ספק שהיורוקאפ זה רק התעלות של השחקנים ומי שחושב אחרת פשוט לא מבין, העונה גמורה
-
Maor
- קיבל.ה 351 לייקים
מניח שיסבירו לנו בהמשך היום שכריס לא כשיר, אחרת לא רואה פה היגיון.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
מעניין מה זה אומר שהוא שם בחמישיית זרים שלנו 2 זרים שלא מסוגלים לשים סל.
שיעוף ויקח את כל החונטה היוונית שלו איתו
שיעוף ויקח את כל החונטה היוונית שלו איתו
- M-26-7
- קיבל.ה 105 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3173 לייקים
אוליי קוק יהיה טוב בהגנה וזה יעזור לנו לעצור אותם , על מי אני עובד זה גמור
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2063 לייקים
בא לי לרצוח מישהו ולשבור משהו.
עושים הכל דווקא.
עושים הכל דווקא.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
אכן תמוה ביותר... היה ברור לכולם (חוץ מהצוות המקצועי), שבשביל לשנות משהו אוטורו (בכל כושר שיהיה) היה חייב לעלות במקום מוטלי
וקוק רישולם הגיוני ברמה הגנתית, אבל במקום איש ולא במקום ג'ונס...
וקוק רישולם הגיוני ברמה הגנתית, אבל במקום איש ולא במקום ג'ונס...
-
redead
- קיבל.ה 939 לייקים
כריס ג'ונס עם הראש בכוכב
אוטורו לא מבין למה החזירו אותו לארץ אחרי שהעונה נגמרה לפני חודש וחצי.
התנהלות פושעת
אוטורו לא מבין למה החזירו אותו לארץ אחרי שהעונה נגמרה לפני חודש וחצי.
התנהלות פושעת
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
זה באמת מרגיש כאילו עושים דווקא
אין מצב שזה שיקולים מקצועיים
-
joshsoos
- קיבל.ה 973 לייקים
ג'ונס עוד איכשהו אפשר להסביר בגלל שהוא כבר לא ממש רוצה להיות פה, נו שוין. אבל אוטורו? חוששים לפציעה עלק,
פשוט ויתרו על העונה, והסיכוי לנס היום קטנטן. אז אני אגיע היום בשביל להגיד תודה ובתקווה גדולה להיפרד מאיטודיס ועל הדרך מוטלי.
פשוט ויתרו על העונה, והסיכוי לנס היום קטנטן. אז אני אגיע היום בשביל להגיד תודה ובתקווה גדולה להיפרד מאיטודיס ועל הדרך מוטלי.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 785 לייקים
חייבים לאוהדים הסברים, אי אפשר לקבל מצב כזה.
למה מלקולם שוחרר עם סיום היורוליג? למה אדוארדס שוחרר?
למה החזירו את אוטורו לישראל אם ידוע שהוא לא בכושר ולא יוכל להשתתף בסדרת הגמר? למה אפשרו לו לשבת בחו"ל ללא אימונים סדירים במסגרת כלשהי?
איזו פציעה יש לבראיינט וכיצד נגרמה? האם עבר ניתוח כבר? מה צפי החזרה שלו? ושל בלייקני? האם תומר משחק כרגע פצוע?
האם אניס צפוי לשחק בעונה הקרובה או שהוא כבר לא יחזור בכלל וההחתמה שלו הייתה אקט ג'נטלמני נטו?
למה החזירו את אוטורו לישראל אם ידוע שהוא לא בכושר ולא יוכל להשתתף בסדרת הגמר? למה אפשרו לו לשבת בחו"ל ללא אימונים סדירים במסגרת כלשהי?
איזו פציעה יש לבראיינט וכיצד נגרמה? האם עבר ניתוח כבר? מה צפי החזרה שלו? ושל בלייקני? האם תומר משחק כרגע פצוע?
האם אניס צפוי לשחק בעונה הקרובה או שהוא כבר לא יחזור בכלל וההחתמה שלו הייתה אקט ג'נטלמני נטו?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
redead
- קיבל.ה 939 לייקים
מה זה ויתרו, זה אוטורו שויתר עלינו לפני חודש וחצי ולא היה מי שיגידו לו שיש עוד על מה לשחק.
אם בכל התקופה הזאת הוא לא התאמן נורמלי אז באמת אין מה לרשום אותו
- רדנקו
- קיבל.ה 2284 לייקים
חוששים לפציעה? שיפצע.
גם פצוע הוא יותר מועיל או פחות מזיק ממוטלי.
ולאלה שכותבים שהסגל שלנו יותר טוב ממכבי אני אשמח אם תראו לי עמדה אחת שבה אנחנו יותר טובים מהם. אחת.
גם פצוע הוא יותר מועיל או פחות מזיק ממוטלי.
ולאלה שכותבים שהסגל שלנו יותר טוב ממכבי אני אשמח אם תראו לי עמדה אחת שבה אנחנו יותר טובים מהם. אחת.
-
joshsoos
- קיבל.ה 973 לייקים
אז בשביל מה הוא חזר? היה ממשיך לארהב כמו שני החברים שלו ( כמדומני אפילו לא פרסמו שבלייקני לא יחזור, הוא נסע לאתונה להמשיך להחלים ומשם 'נעלמו עקבותיו' ). אם לא דאגתם שיתאמן לבד וישים זין עלינו, מה היה הטעם להפעיל עליו לחץ לבוא, אתם יוצאים ליצנים ועוד התירוץ של מפחדים מפציעה.
-
Tals2000
- קיבל.ה 125 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 2896 לייקים
בדיוק. ניהול מנותק ושחצני, אנחנו אוהדים, לא לקוחות.קפטן ג'ק כתב: ↑21 יוני 2026, 10:41 חייבים לאוהדים הסברים, אי אפשר לקבל מצב כזה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
ואחרי זה לא מבינים למה לא בא קהלקפטן ג'ק כתב: ↑21 יוני 2026, 10:41 חייבים לאוהדים הסברים, אי אפשר לקבל מצב כזה.
- רדנקו
- קיבל.ה 2284 לייקים
מה הקשר לאוהדים או לקוחות? חאלאס עם הסיסמאות המטומטמות האלה.
בכל מקרה צריכים להוציא עדכון ואנחנו לא צריכים ללמוד על זה מהתקשורת.
זה בהחלט זלזול מביש בכולנו.
אבל לא בטוח שהכל תלוי בהנהלה.
יכול להיות שלאדוארדס היה חוזה רק ליורוליג (שזה טמטום בפני עצמו) או שפשוט לא היה מוכן להגיע בגלל המצב הבטחוני אז עזבו את זה.
לגבי קולין מלקולם זה באמת מביש שלא מעדכנים כלום. הוא היה פצוע מול ריאל אבל לא היה נראה שמדובר בפציעה מסיימת עונה. אמרו שנפצע בתאומים.
אין לי שום ספק שהוא היה עוזר לנו פי אלף יותר מקוק.
בראיינט כמו שכתבתי במקום אחר הוא שחקן עם היסטוריה של הפקרת הקבוצות במאני טיים. עשה את זה גם באנדולו בשנה שעברה.
יכול להיות שלאדוארדס היה חוזה רק ליורוליג (שזה טמטום בפני עצמו) או שפשוט לא היה מוכן להגיע בגלל המצב הבטחוני אז עזבו את זה.
לגבי קולין מלקולם זה באמת מביש שלא מעדכנים כלום. הוא היה פצוע מול ריאל אבל לא היה נראה שמדובר בפציעה מסיימת עונה. אמרו שנפצע בתאומים.
בראיינט כמו שכתבתי במקום אחר הוא שחקן עם היסטוריה של הפקרת הקבוצות במאני טיים. עשה את זה גם באנדולו בשנה שעברה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
אתה שם לב שפה בדיוק את מסביר את הבעיה?רדנקו כתב: ↑21 יוני 2026, 11:21 מה הקשר לאוהדים או לקוחות? חאלאס עם הסיסמאות המטומטמות האלה.
אתה מתעסק בניחושים ואין לך שום ידיעה ברורה בקשר לכלום.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2014 לייקים
סיכון לפציעה זה התירוץ הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי. איזה ניהול בדיחה.
קוק במקום ג'ונס ולא במקום איש זאת הזיה. מי אמור לשחק כשים ומיציץ צריכים לנוח?
כל מה שנאמר פה לגבי ההנהלות זה אפילו אנדרסטייטמנט. לא נתפס הפער בין כמות הכסף שנשפכה העונה במועדון לבין הניהול המקצועי החובבני וההתנהלות העלובה של המועדון לאורך העונה שהגיעה לשיא עליבות דווקא בפיק.
ואולי ההסבר טמון בכך שמבחינת ראשי המועדון הפיק היה בשבוע הראשון של מאי ומאז אנחנו מבחינתם בחודש וחצי של אס"ק. לגמרי יריקה בפרצוף של האוהדים.
קוק במקום ג'ונס ולא במקום איש זאת הזיה. מי אמור לשחק כשים ומיציץ צריכים לנוח?
כל מה שנאמר פה לגבי ההנהלות זה אפילו אנדרסטייטמנט. לא נתפס הפער בין כמות הכסף שנשפכה העונה במועדון לבין הניהול המקצועי החובבני וההתנהלות העלובה של המועדון לאורך העונה שהגיעה לשיא עליבות דווקא בפיק.
ואולי ההסבר טמון בכך שמבחינת ראשי המועדון הפיק היה בשבוע הראשון של מאי ומאז אנחנו מבחינתם בחודש וחצי של אס"ק. לגמרי יריקה בפרצוף של האוהדים.
- מילפורד
- קיבל.ה 3891 לייקים
אשתי מגיעה איתי הפעם , אחרי שלא הסתדר שתבוא במשחקים הקודמים.
המאזן שלה במשחקי דרבי בסדרת גמר הוא 2-0 בהפרש ממוצע של 28 לטובת הפועל.
אם זה לא יעזור , אני כבר לא יודע מה יעזור (קוק על חשבון ג'ונס לא מרגיש לי כמו משהו שיעזור...)
המאזן שלה במשחקי דרבי בסדרת גמר הוא 2-0 בהפרש ממוצע של 28 לטובת הפועל.
אם זה לא יעזור , אני כבר לא יודע מה יעזור (קוק על חשבון ג'ונס לא מרגיש לי כמו משהו שיעזור...)
- בונדר
- קיבל.ה 430 לייקים
הוא מסביר את הבעיה, פשוט זה לא קשור לקלישאת האוהדים והלקוחות. אגב אפשר לטעון ששקיפות כזאת היא דרישה של לקוחות ששילמו הרבה על כרטיסים ומנויים.איש גדול כתב: ↑21 יוני 2026, 11:37אתה שם לב שפה בדיוק את מסביר את הבעיה?רדנקו כתב: ↑21 יוני 2026, 11:21 מה הקשר לאוהדים או לקוחות? חאלאס עם הסיסמאות המטומטמות האלה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
אבל זה כן קשור לקלישאת האוהדים והלקוחותבונדר כתב: ↑21 יוני 2026, 12:22הוא מסביר את הבעיה, פשוט זה לא קשור לקלישאת האוהדים והלקוחות. אגב אפשר לטעון ששקיפות כזאת היא דרישה של לקוחות ששילמו הרבה על כרטיסים ומנויים.איש גדול כתב: ↑21 יוני 2026, 11:37אתה שם לב שפה בדיוק את מסביר את הבעיה?רדנקו כתב: ↑21 יוני 2026, 11:21 מה הקשר לאוהדים או לקוחות? חאלאס עם הסיסמאות המטומטמות האלה.
אוהדים של קבוצת ספורט רוצים להרגיש חיבור רגשי למוצר.
כשאתה מרגיש שזורקים עליך זין ונזכרים בך רק שצריך לקנות מנויים או כרטיסים אז בטח שזה קשור.
אנחנו בדרבי בסדרת גמר ויש המון שאלות שאין עליהם תשובות.
ועונה הבאה המועדון יצפה מהאוהדים לעשות מנוי.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3173 לייקים
כמה שטויות , משולמים לה סכומים מטורפים אבל היי , מועדון לקוחות ושמים ז על האוהדים ,
בסוף הסכומים האלה הם בשביל שאנחנו האוהדים נשמח זה שזה לא מצליח זה משהו אחר
בסוף הסכומים האלה הם בשביל שאנחנו האוהדים נשמח זה שזה לא מצליח זה משהו אחר
-
איש גדול
- קיבל.ה 634 לייקים
כמה נאיבי זה להגיד שכל הסכומים שמושקעים בהפועל זה בשביל שהאוהדים ישמחו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3173 לייקים
אז בשביל מה זה ? סכומים שלא יחזרו בסוף , איזה אינטרס נסתר יכול להיות פה ? כמובן שתשובה עניינת על זה לא יכולה להיות , הצוות המקצועי כמובן נכשל בבניית הקבוצה אבל להגיד שזורקים ז אחריי שמשקיעים ככה זה לא רציני
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 21 יוני 2026, 12:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בונדר
- קיבל.ה 430 לייקים
התניה בין התנהלות לבין רכישת מנוי זה ממש מחשבה של לקוח, לא משנה אם ההתנהלות היא רכש, התבטאויות, מחיר, או מגרש. וזה בסדר, כי כל אוהד הוא גם לקוח, גם אם הקבוצה היא בבעלות האוהדים. הרבה אוהדים הם גם לקוחות של ארגון אוהדים.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- מילפורד
- קיבל.ה 3891 לייקים
כל אוהד הוא גם לקוח , אבל לא כל לקוח הוא גם אוהד.