עצירת סורקין היא המפתח במשחק הזה. השחקן שעליו סורקין שומר צריך לתקוף בכל רגע נתון לנסות להוציא עבירות מוקדמות כבר מתחילת המשחק. אם נעשה את זה הדרך לניצחון תהיה קלה בהרבה.
avi123 כתב: ↑16 יוני 2026, 12:19
עצירת סורקין היא המפתח במשחק הזה. השחקן שעליו סורקין שומר צריך לתקוף בכל רגע נתון לנסות להוציא עבירות מוקדמות כבר מתחילת המשחק. אם נעשה את זה הדרך לניצחון תהיה קלה בהרבה.
זה שווקר עצבני שלא רושמים אותו, זה טוב לנו, אבל בתכלס, זה ברור והגיוני , אין להם אף רכז בסגל ולכן הם חייבים את קלארק ולונדברב שיפצו על זה, ווקר לא נותן מענה אפילו דומה לזה.
והם צריכים את בריסט בשביל הסייז מול איש.
זה מצחיק, כי זה אומר שכבר בגלל זה, איש כבר עושה הגנה עוד לפני שהמשחק התחיל רק מזה שהוא שם וגורם להם לרשום את בריסט במקום ווקר.
עלתה כתבה ברקאנטי שנרשם כי ביקש והתעקש לשחק, בלי קשר לא רואה אותו מקבל הרבה דקות עם אודיאסי ומוטלי בסגל.
עצוב לשמוע על אבא של שגב, ועדיין אני מאד מקווה שישחק כי הוא ממש קריטי לדעתי. לא פחות. השופטים יצמידו למוטלי עבירות כבר על הרבע הראשון...
בצד הצהבהב, מנגד, יש להם סגל ממש רזה של 8 שחקנים ועוד שלושה 'חצי שחקן' - עמית אבו, סהר, וגולד... ככה שגם להוציא מהם עבירות זה סופר חשוב.
אני לא מצפה מאף עובד וגם שחקן כדורסל הוא עובד לשחק בזמן השבעה על קרוב שנפטר, יש דברים יותר חשובים מעבודה/ ספורט.
ברור. לכן רשמתי שאני מקווה שישחק - במיוחד נוכח הפרסומים שהוא ביקש בעצמו לשחק...
אף אחד לא מצפה ששחקן או עובד כלשהו יגיע לעבודה כשקורה לו כזה אסון אישי.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
יש פה כמה אנשים אופטימיים מאוד...
זו מכבי, בסדרת גמר, ביד אליהו, ואנחנו הפועל. זו לא פעם ראשונה בסיוט הזה.
יש פה דברים שהם הרבה מעבר לכדורסל נטו.
אני לא שותף, לצערי, לאופטימיות.
דאר אל כופר כתב: ↑16 יוני 2026, 13:28
וזו הסיבה שהשמחק היום הוא המשחק הכי קריטי בסדרה.
כל מה שרשמת נכון בעיקר לגבי משחק 5 אם וכאשר...
שם גם לג'ורדן, לברון ופריים שאק יחד, מחוזקים בדובראש ותרדקיל לא יתנו לנצח אותם בחוץ
iamgabormarton כתב: ↑16 יוני 2026, 14:03
איך שהפועל תראה היום יכול להשפיע לא רק על המשך הסדרה אלא על 3-4 שנים הבאות של הפועל
אפשר לעשות פה משהו יפה שיהדהד קדימה
יאללה הפועל
מסכים, ניצחון היום יבטיח שיום חמישי יהיה כמעט מלא ומאוד ישפיע על המנויים של שנה הבאה.
סומך על ים שיבוא לטרוף, מקווה שמיציץ ימשיך עם הכושר ושבתקווה מוטלי ייכנס למוד גמר כמו ביורוקאפ שנה שעברה
דאר אל כופר כתב: ↑16 יוני 2026, 13:28
לחדד דברים שכתבתי מקודם , בטח אחרי שהשקעתי מחשבה על הניסוח המדוייק.
בין זה שאני יודע שהאנחנו הקבוצה היותר טובה, לבין זה שאני אופטימי לקראת המשחק היום , יש פער מאוד גדול...
אם יש ספק, אני לא אופטימי.
מילפורד כתב: ↑16 יוני 2026, 10:43
אני חושב שזאת פעם ראשונה בחיי , שאני מגיע לדרבי בכדורסל בידיעה שאנחנו הקבוצה היותר טובה.
לקח לי הרבה זמן לנסח את המשפט הזה, שלא ישתמע ממנו שאני חושב שהניצחון בכיס וכדומה…
מבחינת יחסי כוחות, זה סוויפ קל לנו.
אם נפשל או לא, או תהיה התערבות חיצונית, זה כבר משהו אחר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
נקלעתי למצב ששמתי ערוץ הספורט במשך כ3 שעות ברקע בזמן עבודה לראות אם מדברים על הדרבי… מתוך ה3 שעות כשעתיים וחצי עסקו במכבי תל אביב כולל איזה ראיון עם ניר קלינגר שמדבר בעיקר על מכבי
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Red Wolf כתב: ↑16 יוני 2026, 20:45
וואו איזה כמות קהל עלובה
בושה וחרפה שהמנהלת לא מתערבת במחירים ההזויים האלה ואשכרה רגע השיא של החוג הזה והיציעים ריקים
פח אשפה של מוצר
לא אמיתי שככה נראה הגמר
לדעתי הכי פחות בכל נגמרים ב20 שנה שאני רואה כדורסל