לא רוצה לפתוח כאן בחזרה ויכוחים משאשכולות אחרים
אבל ללא ספק יש תחושה אחרת להגיע למשחק ״חוץ״ נגדם ביד אליהו אחרי ששיחקנו שם שנה שלמה.
אפשר וצריך לנצח היום
redead כתב:לא רוצה לפתוח כאן בחזרה ויכוחים משאשכולות אחרים
אבל ללא ספק יש תחושה אחרת להגיע למשחק ״חוץ״ נגדם ביד אליהו אחרי ששיחקנו שם שנה שלמה.
אפשר וצריך לנצח היום
זאת הסיבה היחידה שהגענו כמו שהגענו לדרבי הקודם. עולם אחר כשאתה מגיע מהדרייב אין למשחק חוץ שם או שאתה מארח שם כל השנה
redead כתב: ↑16 יוני 2026, 10:06
אודיאסי במקום קוק
כצפוי איטודיס הולך עם מה שעבד לו
זה לא מדויק. דרבי קודם הוא רשם את קוק ולא את איש והפעם הפוך. בסוף היה ברור שמיציץ ואיש בכושרם הנוכחי הם חובה בסגל וקשה מאוד לוותר על רכז כמו ג׳ונס בסיטואציה הזאת. קוק פשוט קצת מיותר בטח כשרוב החיסורים של מכבי הם בעמדות הגארד ולנו יש את טימור ופלטין שכנראה קצת יותר טובים מאורן סהר
אם היה הולך עם מה שעבד לו אז הוא לא היה משנה כלום והולך עם אותה חמישייה שנרשמה מול ירושלים. הוא עושה התאמות והולך גדול וחזק מול מכבי שהיא קבוצת ריבאונד טובה מאוד.
אטורו שנחת אתמול ונתן אימון אחד זה עלול להיות הימור גדול מדי לדעתי כרגע. סיכוי לא מבוטל שהוא זה שירשם בחמישי.
גם איטודיס מבין שרק שליטה בצבע תביא ניצחון (בסדרה).
לקחת ריבאונד לא חשוב רק מעצם הריבאונד, אלא שכשאתה נותן לקבוצה השניה לשלוט מתחת לסל, לקחת עוד ריבאונד התקפה ועוד אחד ועוד אחד...זה מייצר לה מומנטום מטורף ומכניס את הקהל למשחק.
הם פשוט הרגו את ירושלים בחצי גמר עם זה וקפצו 3 לכל ריבאונד התקפה.
אודיאס גם חשוב בהתקפה כי יש לו לפעמים ביסט מוד שלמכבי אני בספק שיש מענה לגביו.
בוא נראה.
חייבים ללכת פנימה בכל הכוח ולהוציא עבירות מהבבון הג׳ינג׳י או עדיף מסורקין. אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל הם קצרים מאוד בישראלים.
טימור, גינת, פלטין ובלייזר חשובים מאי פעם במצב הזה.
צריך להיזהר מהיבריס. אחת הסיבות לניצחון הקודם הייתה כי הם באו אחרי משחק של 200 הפרש מול הרצליה והיו מכונה התקפית משומנת.
במובן מסוים גם בדרבי ההוא ההתקפה שלהם הייתה מצוינת, ים תפס יום.
Brilliant כתב: ↑16 יוני 2026, 11:21
די מטורף שווקר לא נרשם אצלם. זה כן הגיוני מבחינתם כרגע, אבל הוא היה אמור להיות השחקן שעליו מתבסס הכל, הכוכב של הקבוצה.
ווקר ממש לא הכוכב שעליו מתבסס הכל
ב-90% מהמשחקים הוא מחרב תמשחק
יש פעם בכמה משחקים שפתאום הכל נכנס לו אבל בגדול הייתי מעדיף שירשם
די מטורף שווקר לא נרשם אצלם. זה כן הגיוני מבחינתם כרגע, אבל הוא היה אמור להיות השחקן שעליו מתבסס הכל, הכוכב של הקבוצה.
אני יודע את המציאות בפועל - אני מתכוון ברמת התכנון בתחילת העונה. הוא החוזה הכי שמן במכבי וזה שהיה אמור להוביל את הקבוצה.
רק הפועל כתב: ↑16 יוני 2026, 11:28
אין להם רכז נורמלי בזמן שלנו יש את מיציץ בכושר טוב מדר וגונס אין תירוץ.פה לא לקחת את זה
זה לא תירוץ אבל זה יכול לקרות. מכבי מעולם לא הפסידה סדרת גמר. בסוף הם עם יתרון הביתיות וההיסטוריה והסטטיסטיקה לטובתם. בלי קשר צריך שלשופטים יהיו הרבה ביצים ולא לשרוק הזיות לטובתם כמו תמיד. שופטים תמיד פוחדים להיות אלו שנתנו תואר להפועל על חשבון מכבי, תראה לאורך ההיסטוריה משחקים צמודים פיינל פור סדרות של הטוב מ3 הטוב מ5 תמיד זה איכשהו הסתדר לטובתם עם השריקה הנכונה בזמן הנכון.
אז נכון שאנחנו פוגשים אותם עם סגל מוגבל ועל הנייר הסגל שלנו עדיף. בעמדת המאמן למרות הביקורות עליו יש לנו מאמן טופ יורוליג שלא נופל מהמאמן שלהם. אנחנו קבוצה עם כיסים עמוקים ופערי התקציב נסגרו. למרות כל זה הם עדיין מכבי האויב שמנגד והדון הזקן שעדיין שם ותמיד יהיה לו איזה טריק לשלוף מהשרוול בשביל לטרלל הכל ולהוציא אותנו מאיזון.
זה כנראה אפשרי יותר מאי פעם אבל עדיין זה לא בכיס שלנו, רחוק מזה. לעלות הערב על הפרקט ולטרוף אותו מהשניה הראשונה
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 16 יוני 2026, 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל כתב: ↑16 יוני 2026, 11:28
אין להם רכז נורמלי בזמן שלנו יש את מיציץ בכושר טוב מדר וגונס אין תירוץ.פה לא לקחת את זה
זה לא תירוץ אבל זה יכול לקרות. מכבי מעולם לא הפסידה סדרת גמר. בסוף הם עם יתרון הביתיות וההיסטוריה והסטטיסטיקה לטובתם. בלי קשר צריך שלשופטים יהיו הרבה ביצים ולא לשרוק הזיות לטובתם כמו תמיד. שופטים תמיד פוחדים להיות אלו שנתנו תואר להפועל על חשבון מכבי, תראה לאורך ההיסטוריה משחקים צמודים פיינל פור סדרות של הטוב מ3 הטוב מ5 תמיד זה איכשהו הסתדר לטובתם עם השריקה הנכונה בזמן הנכון.
אז נכון שאנחנו פוגשים אותם עם סגל מוגבל ועל הנייר הסגל שלנו עדיף. בעמדת המאמן למרות הביקורות עליו יש לנו מאמן טופ יורוליג שלא נופל מהמאמן שלהם. אנחנו קבוצה עם כיסים עמוקים ופערי התקציב נסגרו. למרות כל זה הם עדיין מכבי האויב שמנגד והדון הזקן שעדיין שם ותמיד יהיה לו איזה טריק לשלוף מהשרוול בשביל לטרלל הכל ולהוציא אותנו מאיזון.
זה כנראה אפשרי יותר מאי פעם אבל עדיין זה לא בכיס שלנו, רחוק מזה. לעלות הערב על הפרקט ולטרוף אותו מהשניה הראשונה
אם נהיה טובים לא יהיה להם פתרון לזה לדעתי , צלויי בנו לא השיפוט ולא הדון אלא אם איזה שחקן שם יתפוס ערב משוגע
מוטלי בבקשה תבין את גודל המעמד ותן משהו בהגנה ותנסה לקחת רבע ריבאונד, תבוא קצת רע - אני לא באמת מאמין שהוא יבוא ככה.
הסדרה תוכרע על רצון והרבה מותר מיכולת.