תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך בבקשה
כל שחקן שרוצה לשחק עבור הפועל והצוות המקצועי מוצא לנכון, צריך לבוא. ללא קשר לדעתו הפוליטי.
סליחה, אבל מי שואל אותך?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:43תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך בבקשה
כל שחקן שרוצה לשחק עבור הפועל והצוות המקצועי מוצא לנכון, צריך לבוא. ללא קשר לדעתו הפוליטי.
ומי בדיוק שאל אותך? הרי כל הרעיון של הפועל והקהל שלנו זה לקבל את כולם כולל ערבים ועכשיו שהאידיאולוגיה הזאת לא משרתת אותך אתה מתהפך? אל תהיה צבועאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 21:51סליחה, אבל מי שואל אותך?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:43תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך בבקשה
חלק גדול מאוהדי הפועל לא מעוניין שישחקו אצלה פשיסטים תומכי ממשל הביב ובן גביר.
אותך אישית זה לא מעניין.
לא מקומך לקבוע "תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך", בייחוד בפורום של אוהדי קבוצה עם זיהוי פוליטי מובהק, בעקבותיו סבלה בשנים האחרונות מציפורני משטר האימים.
מי שמוכן "לקבל ערבים" אבל לא רוצה להיקשר עם אנשים שקוראים לרצח עם, למשל, הוא לא צבוע בשום צורה.RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:55ומי בדיוק שאל אותך? הרי כל הרעיון של הפועל והקהל שלנו זה לקבל את כולם כולל ערבים ועכשיו שהאידיאולוגיה הזאת לא משרתת אותך אתה מתהפך? אל תהיה צבועאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 21:51סליחה, אבל מי שואל אותך?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:43
אותך אישית זה לא מעניין.
לא מקומך לקבוע "תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך", בייחוד בפורום של אוהדי קבוצה עם זיהוי פוליטי מובהק, בעקבותיו סבלה בשנים האחרונות מציפורני משטר האימים.
הפועל היא של כולנו. כולנו זה אומר כולנו.
יש לך 3 שחקני מפתח כאלה כבר בהפועל - רוצה להתערב איתי שאלה שמגיבים פה מעליי לא יגידו כלום ולא ינסו להעיף אותם מהפועל? הכל עניין של פוזיציהteknoboy כתב: ↑14 יוני 2026, 22:27מי שמוכן "לקבל ערבים" אבל לא רוצה להיקשר עם אנשים שקוראים לרצח עם, למשל, הוא לא צבוע בשום צורה.RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:55ומי בדיוק שאל אותך? הרי כל הרעיון של הפועל והקהל שלנו זה לקבל את כולם כולל ערבים ועכשיו שהאידיאולוגיה הזאת לא משרתת אותך אתה מתהפך? אל תהיה צבועאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 21:51
סליחה, אבל מי שואל אותך?
אותך אישית זה לא מעניין.
אם אתה צריך הסבר טיפה יותר מפורט על ההבדל בין קטגוריות כמו מוצא אתני לקטגוריות כמו עמדה פוליטית אתה מוזמן לשאול (אבל אולי עדיף שזה יהיה באשכול נפרד), אבל אני כבר ארמוז לך: המוצא של האדם לא אומר עליו כלום, הדעות והאמונות שלו דווקא כן.
ולפני שתעלה פה על בריקדות, לי אישית אין דעה נחרצת נגד החתמת שחקנים כהניסטים ו\או מחרחרי מוות ומלחמה, אבל אני מודה שאני בהחלט ארגיש יותר בנוח אם יהיו לנו כמה שפחות כאלה.
1. כמה טינופת גזענית אתה צריך להיות בשביל להשוות בין יאזן נאסר, אדם שכל חטאו הוא מוצאו הערבי, לבין זבל תומך פשיזם ורצח עם כמו שון וייסמן?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 22:33יש לך 3 שחקני מפתח כאלה כבר בהפועל - רוצה להתערב איתי שאלה שמגיבים פה מעליי לא יגידו כלום ולא ינסו להעיף אותם מהפועל? הכל עניין של פוזיציהteknoboy כתב: ↑14 יוני 2026, 22:27מי שמוכן "לקבל ערבים" אבל לא רוצה להיקשר עם אנשים שקוראים לרצח עם, למשל, הוא לא צבוע בשום צורה.RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:55
ומי בדיוק שאל אותך? הרי כל הרעיון של הפועל והקהל שלנו זה לקבל את כולם כולל ערבים ועכשיו שהאידיאולוגיה הזאת לא משרתת אותך אתה מתהפך? אל תהיה צבוע
אם אתה צריך הסבר טיפה יותר מפורט על ההבדל בין קטגוריות כמו מוצא אתני לקטגוריות כמו עמדה פוליטית אתה מוזמן לשאול (אבל אולי עדיף שזה יהיה באשכול נפרד), אבל אני כבר ארמוז לך: המוצא של האדם לא אומר עליו כלום, הדעות והאמונות שלו דווקא כן.
ולפני שתעלה פה על בריקדות, לי אישית אין דעה נחרצת נגד החתמת שחקנים כהניסטים ו\או מחרחרי מוות ומלחמה, אבל אני מודה שאני בהחלט ארגיש יותר בנוח אם יהיו לנו כמה שפחות כאלה.
מבחינתי, אין זה שונה מאוהדי ביתר רק מהצד השני של הקשת הפוליטית - לא זכור לי שהייתה פה התעמרות כשיאזן נאסר חתם ושיחק אצלנו (ובצדק שזה לא קרה).
לא מערבבים ספורט ופוליטיקה. לכל אוהד וכל שחקן שמעוניין לאהוד ולשחק עבור הפועל יש מקום אצלנו - זה אמור להיות כלל ברזל.
להזכירך יאזן נאסר נתפס עושה כל מיני לייקים לפוסטים פרו פלסטיניים קיצונייםאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 22:431. כמה טינופת גזענית אתה צריך להיות בשביל להשוות בין יאזן נאסר, אדם שכל חטאו הוא מוצאו הערבי, לבין זבל תומך פשיזם ורצח עם כמו שון וייסמן?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 22:33יש לך 3 שחקני מפתח כאלה כבר בהפועל - רוצה להתערב איתי שאלה שמגיבים פה מעליי לא יגידו כלום ולא ינסו להעיף אותם מהפועל? הכל עניין של פוזיציהteknoboy כתב: ↑14 יוני 2026, 22:27
מי שמוכן "לקבל ערבים" אבל לא רוצה להיקשר עם אנשים שקוראים לרצח עם, למשל, הוא לא צבוע בשום צורה.
מבחינתי, אין זה שונה מאוהדי ביתר רק מהצד השני של הקשת הפוליטית - לא זכור לי שהייתה פה התעמרות כשיאזן נאסר חתם ושיחק אצלנו (ובצדק שזה לא קרה).
לא מערבבים ספורט ופוליטיקה. לכל אוהד וכל שחקן שמעוניין לאהוד ולשחק עבור הפועל יש מקום אצלנו - זה אמור להיות כלל ברזל.
2. בוודאי שמערבבים ספורט ופוליטיקה. כדאי שתלמד קצת על ההיסטוריה של המועדון שאתה מתיימר לאהוד, או במינימום תתן מבט לתפאורות שמעטרות את היציע שלך. מספיק רק למחזור האחרון של העונה, לא אטריח אותך ללכת רחוק מדיי.
למיטב זיכרוני אתה טועה. הוא עשה לייק לעמוד, שבין השאר העלה תכנים כאלה.RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 22:47להזכירך יאזן נאסר נתפס עושה כל מיני לייקים לפוסטים פרו פלסטיניים קיצונייםאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 22:431. כמה טינופת גזענית אתה צריך להיות בשביל להשוות בין יאזן נאסר, אדם שכל חטאו הוא מוצאו הערבי, לבין זבל תומך פשיזם ורצח עם כמו שון וייסמן?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 22:33
יש לך 3 שחקני מפתח כאלה כבר בהפועל - רוצה להתערב איתי שאלה שמגיבים פה מעליי לא יגידו כלום ולא ינסו להעיף אותם מהפועל? הכל עניין של פוזיציה
2. בוודאי שמערבבים ספורט ופוליטיקה. כדאי שתלמד קצת על ההיסטוריה של המועדון שאתה מתיימר לאהוד, או במינימום תתן מבט לתפאורות שמעטרות את היציע שלך. מספיק רק למחזור האחרון של העונה, לא אטריח אותך ללכת רחוק מדיי.
אולי כדי שאשלח לך את שמות שלושת השחקנים אצלנו שמצביעים/מביעים סולידריות עם העמדה הזאת ותפעל להעיף אותם?
נראה אותך
למיטב זיכרוני אני לא טועהסומך כתב: ↑14 יוני 2026, 23:00למיטב זיכרוני אתה טועה. הוא עשה לייק לעמוד, שבין השאר העלה תכנים כאלה.RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 22:47להזכירך יאזן נאסר נתפס עושה כל מיני לייקים לפוסטים פרו פלסטיניים קיצונייםאונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 22:43
1. כמה טינופת גזענית אתה צריך להיות בשביל להשוות בין יאזן נאסר, אדם שכל חטאו הוא מוצאו הערבי, לבין זבל תומך פשיזם ורצח עם כמו שון וייסמן?
אולי כדי שאשלח לך את שמות שלושת השחקנים אצלנו שמצביעים/מביעים סולידריות עם העמדה הזאת ותפעל להעיף אותם?
נראה אותך
לך להפגנות להצהיר את דעותייך הפוליטית הכדורגל הוא אסקפיזם וביציע יש מצביעי חד"ש ובן גביר. תקבל את זה ושחרר אותנו.אונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 21:51סליחה, אבל מי שואל אותך?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:43תשחרר אותנו מהדעות הפוליטיות שלך בבקשה
אותך אישית זה לא מעניין.
זה נאמר גם על אמצע שבוע קודם, לא?RedDrifter כתב: ↑15 יוני 2026, 08:54 אופיר סער טוען הבוקר שבהפועל בטוחים שעד אמצ״ש (מחר?) נראה וולקאם לדיארה
עושה את זה.Sin Queso כתב: ↑15 יוני 2026, 08:38לך להפגנות להצהיר את דעותייך הפוליטית הכדורגל הוא אסקפיזם וביציע יש מצביעי חד"ש ובן גביר. תקבל את זה ושחרר אותנו.אונישנקו כתב: ↑14 יוני 2026, 21:51סליחה, אבל מי שואל אותך?RedDrifter כתב: ↑14 יוני 2026, 21:43
אותך אישית זה לא מעניין.
מחיר השקט מצד הקבוצה.
טמטום שלו אם לא יחזור
מסכים, בטח כשהוא יודע שמי שמתחרה איתו על העמדה זה שחקן שלא מסוגל לתת יותר מ- 30 דקות בממוצע למשחק. ואחרי עונה שבה דה-פקטו גם עלו בעמדה הזאת עם הבלם החמישי שלך ברוטציה כדי לחפות על הפריכות של ליידנר. מהצד שלנו אני לא משוכנע שהוא מציאה גדולה, אבל מהצד שלו זה טמטום אם לא יגיע.
קורה גם אצל בני האדם, רק בתיחכום, בשקט, בעקיפין. לפחות הפיראנות לא צבועות/צבועים, מה שאתה רואה זה מה שזה.