השמועות עוד התחילו בינואר לגבי קרינגטון אז רוב הסיכויים שדיברו איתו הרבה לפני הסדרהפומפה כתב: ↑14 יוני 2026, 11:50אז במקום להגיב על אוטומט אתה מוזמן לחזור להודעה שלי עליה הגבת ששם רשמתי בבירור שאם אכן יצרו איתו קשר במהלך הסדרה מולם זוהי בדיוק ההתנהלות של מכבי.איש גדול כתב: ↑14 יוני 2026, 11:35על מי אתה מדבר?פומפה כתב: ↑14 יוני 2026, 10:31
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אבל שהם עשו את זה הפועל ואוהדי הפועל אמרו שזה בדיוק מה שמייצג את מכבי וזה כל מה שמסריח בספורט. כשמתחילים לדבר עם שחקן באמצע סדרה מול יריבה רק בשביל להוציא אותו מאיפוס זה סרחון שאין כדוגמתו. בגלל זה בדיוק אמרתי שאם זה קרה בזמן הסדרה (התכוונתי התחיל) אז זה אוי ואבוי. אם זה קרה כמו מול קרינגטון שכבר פורסם על זה לפני חודשים אין לי שום בעיה עם זה.
עם מי הפועל התחילו לדבר בזמן סדרה בשביל להוציא אותו מאיפוס?
קרינגטון מסיים חוזה בסוף העונה והתחילו לדבר איתו ממזמן כי אם לא הוא היה חותם במקום אחר
הסיפור עם הארפר נראה כמו הנפצה
יש הוכחה שהפועל פנוי לאיזה שחקן כלשהו ממש לפני סדרה להוציא אותו מאיזון?
לא דיברתי על אף שחקן אחר ועל שום מקרה אחר וגם פה סייגתי ורשמתי אם זה נכון מכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות בתקשורת הספורט הישראלית.
אני אגיד שוב, אין שום בעיה ליצור קשר עם שחקנים במהלך העונה כי כולם עושים את זה וככה עולם הכדורסל והספורט עובד. ברור לכולנו שאנחנו לא חיים בבועה אוטופית שבה פונים רק לשחקנים שהסתיים להם החוזה ורק בסוף עונה.
אבל בין זה לבין לפנות לשחקן בזמן סדרת פלייאוף מולם (שוב, במידה ואכן קרה) יש הבדל עצום.
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
-
adom4
- קיבל.ה 889 לייקים
-
פומפה
- קיבל.ה 746 לייקים
לא דיברתי על קרינגטון דיברתי על הארפר אם זה אכן נכון ובאמת דיברו איתו בזמן הסדרה מולם.adom4 כתב: ↑14 יוני 2026, 11:54השמועות עוד התחילו בינואר לגבי קרינגטון אז רוב הסיכויים שדיברו איתו הרבה לפני הסדרהפומפה כתב: ↑14 יוני 2026, 11:50אז במקום להגיב על אוטומט אתה מוזמן לחזור להודעה שלי עליה הגבת ששם רשמתי בבירור שאם אכן יצרו איתו קשר במהלך הסדרה מולם זוהי בדיוק ההתנהלות של מכבי.איש גדול כתב: ↑14 יוני 2026, 11:35
על מי אתה מדבר?
עם מי הפועל התחילו לדבר בזמן סדרה בשביל להוציא אותו מאיפוס?
קרינגטון מסיים חוזה בסוף העונה והתחילו לדבר איתו ממזמן כי אם לא הוא היה חותם במקום אחר
הסיפור עם הארפר נראה כמו הנפצה
יש הוכחה שהפועל פנוי לאיזה שחקן כלשהו ממש לפני סדרה להוציא אותו מאיזון?
לא דיברתי על אף שחקן אחר ועל שום מקרה אחר וגם פה סייגתי ורשמתי אם זה נכון מכיוון שאני מכיר את הנפשות הפועלות בתקשורת הספורט הישראלית.
אני אגיד שוב, אין שום בעיה ליצור קשר עם שחקנים במהלך העונה כי כולם עושים את זה וככה עולם הכדורסל והספורט עובד. ברור לכולנו שאנחנו לא חיים בבועה אוטופית שבה פונים רק לשחקנים שהסתיים להם החוזה ורק בסוף עונה.
אבל בין זה לבין לפנות לשחקן בזמן סדרת פלייאוף מולם (שוב, במידה ואכן קרה) יש הבדל עצום.
אם דיברו איתו בכלל וזאת לא סתם ידיעה מונפצת של אתרי התקשורת.
וגם אם דיברו עם הארפר במהלך העונה זה בסדר גמור, הבעיה שלי זה אם התחילו לדבר איתו בזמן הסדרה מולם כי זה מהלך מהפלייבוק של שמעון מזרחי. ושוב אגיד, בהנחה ובאמת הדברים קרו כי אין לי שום מושג ואני מניח שאף אחד לא באמת יודע.
-
איש גדול
- קיבל.ה 621 לייקים
סתם זורק רעיון לאוויר
בידיעה שלהארפר יש חוזה בלי סעיף יציאה וברור שירושלים לא ישחררו אותו להפועל יש מצב שהכתב שפרסם תידיעה פשוט התבלבל בין הפועל ירושלים והפועל תל אביב?
בידיעה שלהארפר יש חוזה בלי סעיף יציאה וברור שירושלים לא ישחררו אותו להפועל יש מצב שהכתב שפרסם תידיעה פשוט התבלבל בין הפועל ירושלים והפועל תל אביב?
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
מוטלי לא חתום לפחות לא באופן רשמי
איטודיס הבהיר כמה הוא לא רוצה שיחתום
אני חושב שחוץ מממנו וממלקולם אצל כולם ברור לאן זה הולך
איטודיס הבהיר כמה הוא לא רוצה שיחתום
אני חושב שחוץ מממנו וממלקולם אצל כולם ברור לאן זה הולך
- מילפורד
- קיבל.ה 3863 לייקים
להבנתי , הכתבה שבה זה התפרסם בכלל מתייחסת למעבר של ג'ונס לכוכב האדום, הקטע על הארפר יכול אפילו להיות סתם הנפצה של הכתב כדי להסביר איך יכול להיות שהפועל נותנת לג'ונס ללכת.
לדעתי עדיין, השתלשלות האירועים היא משהו כמו:
מתפרסמת ידיעה שירושלים רוצים את גינת.
עופר מתקשר לסוכן של הארפר ומציע לו 2 מיליון דולר לעונה.
הסוכן אומר לעופר שיש לו חוזה בירושלים.
נגמר הסיפור.
-
איש גדול
- קיבל.ה 621 לייקים
לפי הפרסומים הוא גם במשא ומתן להארכת חוזה בירושלים אז גם יכול להיות שזה בא מהסוכן שלו משחקי משא ומתן.מילפורד כתב: ↑14 יוני 2026, 12:59להבנתי , הכתבה שבה זה התפרסם בכלל מתייחסת למעבר של ג'ונס לכוכב האדום, הקטע על הארפר יכול אפילו להיות סתם הנפצה של הכתב כדי להסביר איך יכול להיות שהפועל נותנת לג'ונס ללכת.
נגמר הסיפור.
בכל מקרה אפשר לקפל תשטות הזאת
יש לו חוזה לעונה הבאה בירושלים והם לא ישחררו אותו להפועל בשום סכום
-
shaar7_12
- קיבל.ה 109 לייקים
סתם קשקוש , אוהדי מגדל יעשו הפיכה אם זה יקרה . והאמת גם באווירת הגונגל הכללית בסל הידיעה גורמת לחוסר נוחות וגועל .איש גדול כתב: ↑14 יוני 2026, 13:14לפי הפרסומים הוא גם במשא ומתן להארכת חוזה בירושלים אז גם יכול להיות שזה בא מהסוכן שלו משחקי משא ומתן.מילפורד כתב: ↑14 יוני 2026, 12:59להבנתי , הכתבה שבה זה התפרסם בכלל מתייחסת למעבר של ג'ונס לכוכב האדום, הקטע על הארפר יכול אפילו להיות סתם הנפצה של הכתב כדי להסביר איך יכול להיות שהפועל נותנת לג'ונס ללכת.
נגמר הסיפור.
בכל מקרה אפשר לקפל תשטות הזאת
יש לו חוזה לעונה הבאה בירושלים והם לא ישחררו אותו להפועל בשום סכום
- רדנקו
- קיבל.ה 2263 לייקים
לי די ברור שזה משחק של הסוכן שלו כדי להגדיל את השכר במו"מ לגבי הארכת החוזה שלו.