חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1197 לייקים

שחר כתב: 12 יוני 2026, 19:23
צ'ימבויקה כתב: 12 יוני 2026, 16:56
שחר כתב: 12 יוני 2026, 13:49
איזה גורפניקל בראש שלך?
גורפינקל זה סמל הבינוניות והכי מייצג את התקופה האפורה של ניסנוב שאפילו נגר כמו רומארטו נחשב לאיזה שחקן טוב בקהל שלנו.
אף אחד לא חושב שהיא תיקח או לא תיקח אליפות, זו תקופה שבונים את הסגל כמו כל עונה ואני לא מבין מה לעזאזל יש להסיק ב12.6 על הסגל.
מכבי חיפה זצריכיה להחליף3/4 קבוצה ולא עשתה כלום.
כל פעם המנטרה המנג'סת הזה שאני לא מבין בעצמי למה אני מגיב אליה. הדבר היחיד שמנסים להסביר לך וזה כבר מבוסס על קיץ שעבר ואתה מתעקש לא ללמוד לקח הוא שאם לא שומעים שום דבר, זה לא אומר שלא עובדים.
מה שכן, מכורי הוולקאם יצטרכו לעבור גמילה, כי השלד של הקבוצה הזו הוא טוב, אז לא יהיו 12 וולקאמים כמו כל קיץ בעונות האחרונות וטוב שכך.
ועל הזיין שלי שתקרא לי משטרת הפורום או מה שזה לא יהיה..סתם מנסה לדבר בהיגיון לאנשים אם למישהו עוד נשאר משהו בפאניקה הזו.
מי שהסיק זה לא אני.
אני מסתכל על המציאות ומנסה להתבטא בנוגע למצב הקיים כפי שעושים בפורום שאין בו משטרת מחשבות שמחפשת משתמשים באופן אישי במטרה לסתום להם את הפה ולא לשמוע את דעתם.
יש פה תופעת השלכה, מחליטים שכל מי שאומר מילה ביקורת הוא בפאניקה, ועל הזין שלי שתייחס אליי פאניקה על החלפת דעות לגיטימית בפורום אוהדים.

אני התייחסתי לכתבה שבה נכתב שמכוונים לאליפות, וגם התייחסתי לכמה משתמשים שיכורים פה שכותבים שהולכים על הכל..
אבל זה עובר אצלך חלק.. אז זה סבבה להסיק מסקנות ב-12.6. אתה בסהכ עוד צבוע פה שמתלבש עליי באופן אישי, אין בך טיפת יושרה.
אתה וכל החברים פה מוזמנים להמשיך להזכיר לי את שנה שעברה, אני ממש למדתי לקח, אני גם אמרתי שהתגובות שלי היו מוגזמות.
אי אפשר לכתוב פה הודעה בלי שמישהו יבקר את השיח או אותי באופן אישי? למה אתה לא מכבד אותי? התבטאתי נגדך אי פעם? מה אתה מתנפל עליי בכלל?

הדעה שלי היא שבסוף דיארה וקיצוני נוסף יגיעו במקום שאנדה ושתהיה קבוצה ממש סבבה שתתחרה יפה על מקומות 3-6.
זה לא פאניקה ולא לראות שחורות..
השלד של הקבוצה הזו בלי לויזו הוא לא שלד למקום 1-3. זו ממש לא דעה מוגזמת. הקבוצה הזו התקשתה לייצר כדורגל חיובי באופן עקבי מול מכבי, ב״ש ובית״ר.
איפה אתה רואה שהתנפלתי עליך בדיוק? אם כבר אתה זה שקראת לי כרגע צבוע ובלי טיפת יושרה...יאדה יאדה..
סבבה...הדעה שלך יכולה להיות גם שאנחנו נמצאים במאדים, אבל היא לא מגובה בשום דבר.
לי אין מושג מה יהיה, אולי יהיה חרא סגל בלי חיזוקים, ואולי יביאו 4 זרים שוברי שיוויון.
הקבוצה הזו סיימה במקום הרביעי בעונה הראשונה שלה בליגת העל (וזה בלי להתייחס ל5 הנקודות שירדו מהדרבי שפוצץ), עם סגל חדש לגמרי שלקח זמן לגבש אותו ובמקרה של לואיזו אני בטוח שיעשו הכל כדי למצוא מחליף הולם, בעיני זה טיפשי להחליף שוב את כל השחקנים בטח כשאין בשוק ישראלים ראויים אין שום מתכון בכדורגל בעולם של הצלחה ללא המשכיות.
אני חושב שבהחלט אפשר לבקר בפורום את השחקנים, להציע הצעות, הלעלות רעיונות, לקרוא לשחרר את כל הסגל, הכל סבבה.
אבל להתחיל לסכם ולצאת במסקנות ב12.6, זה מגוחך.
איפה ראית שסיכמתי משהו או שהסקתי מסקנה? מה אתה מזיין במוח?
אני אמרתי שהעונה נגמרה?
שיורדים ליגה?

אני כותב את דעתי בפורום אוהדים, ובמקום לקבל מענה ענייני אתה תוקף בלי שום הצדקה ומייחס אלי דברים שלא כתבתי..

מייחסים אליי ולאחרים את המילה פאניקה או טנטרום ואני פעם אחר פעם מסייג את עצמי ואומר שמקום 4-5 זה ריאלי..
אני מגיב פה כמו כולם
רק שאתה ועוד כמה אהבלים פה בוחרים לקחת כל תגובה שלי ולדבר באופן לא ענייני ולתקוף אותי באופן אישי

אתה לא תייחס אליי דברים שלא כתבתי
אוגמק
קיבל.ה  42 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 12 יוני 2026, 22:14
צ'ימבויקה כתב: 12 יוני 2026, 16:56

מי שהסיק זה לא אני.
אני מסתכל על המציאות ומנסה להתבטא בנוגע למצב הקיים כפי שעושים בפורום שאין בו משטרת מחשבות שמחפשת משתמשים באופן אישי במטרה לסתום להם את הפה ולא לשמוע את דעתם.
יש פה תופעת השלכה, מחליטים שכל מי שאומר מילה ביקורת הוא בפאניקה, ועל הזין שלי שתייחס אליי פאניקה על החלפת דעות לגיטימית בפורום אוהדים.

אני התייחסתי לכתבה שבה נכתב שמכוונים לאליפות, וגם התייחסתי לכמה משתמשים שיכורים פה שכותבים שהולכים על הכל..
אבל זה עובר אצלך חלק.. אז זה סבבה להסיק מסקנות ב-12.6. אתה בסהכ עוד צבוע פה שמתלבש עליי באופן אישי, אין בך טיפת יושרה.
אתה וכל החברים פה מוזמנים להמשיך להזכיר לי את שנה שעברה, אני ממש למדתי לקח, אני גם אמרתי שהתגובות שלי היו מוגזמות.
אי אפשר לכתוב פה הודעה בלי שמישהו יבקר את השיח או אותי באופן אישי? למה אתה לא מכבד אותי? התבטאתי נגדך אי פעם? מה אתה מתנפל עליי בכלל?

הדעה שלי היא שבסוף דיארה וקיצוני נוסף יגיעו במקום שאנדה ושתהיה קבוצה ממש סבבה שתתחרה יפה על מקומות 3-6.
זה לא פאניקה ולא לראות שחורות..
השלד של הקבוצה הזו בלי לויזו הוא לא שלד למקום 1-3. זו ממש לא דעה מוגזמת. הקבוצה הזו התקשתה לייצר כדורגל חיובי באופן עקבי מול מכבי, ב״ש ובית״ר.
איפה אתה רואה שהתנפלתי עליך בדיוק? אם כבר אתה זה שקראת לי כרגע צבוע ובלי טיפת יושרה...יאדה יאדה..
לי אין מושג מה יהיה, אולי יהיה חרא סגל בלי חיזוקים, ואולי יביאו 4 זרים שוברי שיוויון.
הקבוצה הזו סיימה במקום הרביעי בעונה הראשונה שלה בליגת העל (וזה בלי להתייחס ל5 הנקודות שירדו מהדרבי שפוצץ), עם סגל חדש לגמרי שלקח זמן לגבש אותו ובמקרה של לואיזו אני בטוח שיעשו הכל כדי למצוא מחליף הולם, בעיני זה טיפשי להחליף שוב את כל השחקנים בטח כשאין בשוק ישראלים ראויים אין שום מתכון בכדורגל בעולם של הצלחה ללא המשכיות.
אני חושב שבהחלט אפשר לבקר בפורום את השחקנים, להציע הצעות, הלעלות רעיונות, לקרוא לשחרר את כל הסגל, הכל סבבה.
אני אמרתי שהעונה נגמרה?
שיורדים ליגה?

אני כותב את דעתי בפורום אוהדים, ובמקום לקבל מענה ענייני אתה תוקף בלי שום הצדקה ומייחס אלי דברים שלא כתבתי..

מייחסים אליי ולאחרים את המילה פאניקה או טנטרום ואני פעם אחר פעם מסייג את עצמי ואומר שמקום 4-5 זה ריאלי..
אני מגיב פה כמו כולם
רק שאתה ועוד כמה אהבלים פה בוחרים לקחת כל תגובה שלי ולדבר באופן לא ענייני ולתקוף אותי באופן אישי

אולי אני לא מבין אותך נכון, אבל אם אתה מנבא את המקום שבו נהיה (4-5) בשלב זה אז אתה סוג של מסכם ומסיק מסקנות
שחר
קיבל.ה  1864 לייקים

הנה כמה פנינים: :rofl: :rofl:
אבל הפועל בשלב זה לא רוצה אליפות
ולא מחפשת אליפות
קבוצה לא יכולה לקחת אליפות עם מגן פציע שהמחליף שלו זה למקין, עם אל ים כ-6 מחליף ראשון ועם אלקוקין ופרבר כשחקני רוטציה קבועים שכל אחד מהם ישחק מינימום 20-30 דק למשחק
ואז
אני אמרתי שהעונה נגמרה?
שיורדים ליגה?
ואני אמרתי שזה מה שאמרת? :rofl: :rofl:
וממשיך
אתה תוקף בלי שום הצדקה
בינתיים קראת לי צבוע , אהבל ואין לי יושרה.
אז מי תוקף? אני או אתה? :rofl: :rofl:
חחח..אני מייחס? מה ? :rofl: :rofl: :bow: :bow:
שבת שלום קוקי :heart:
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1197 לייקים

שחר כתב: 12 יוני 2026, 23:02
הנה כמה פנינים: :rofl: :rofl:
אבל הפועל בשלב זה לא רוצה אליפות
ולא מחפשת אליפות
קבוצה לא יכולה לקחת אליפות עם מגן פציע שהמחליף שלו זה למקין, עם אל ים כ-6 מחליף ראשון ועם אלקוקין ופרבר כשחקני רוטציה קבועים שכל אחד מהם ישחק מינימום 20-30 דק למשחק
ואז
אני אמרתי שהעונה נגמרה?
שיורדים ליגה?
ואני אמרתי שזה מה שאמרת? :rofl: :rofl:
וממשיך
אתה תוקף בלי שום הצדקה
בינתיים קראת לי צבוע , אהבל ואין לי יושרה.
אז מי תוקף? אני או אתה? :rofl: :rofl:
חחח..אני מייחס? מה ? :rofl: :rofl: :bow: :bow:
שבת שלום קוקי :heart:

לקחת אמירות שלי בלי קונטקסט, אני הגבתי לאחרים

להגיב למשתמש שכותב על סמך כלום שהולכים לאליפות שלדעתי עם הסגל הקיים לא הולכים לאליפות זה לא נקרא להסיק מסקנות..

אני לא טוען שום דבר שאחרים לא טוענים פה
אבל משום מה רק עליי החלטת להתלבש באופן אישי

מצטער אם פגעתי בצורה שבה התבטאתי
מה שעשית פה שבר כמה שיאים

אני סיימתי לכתוב פה
מקווה שאתה מבסוט על עצמך
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1197 לייקים

אוגמק כתב: 12 יוני 2026, 22:43
צ'ימבויקה כתב: 12 יוני 2026, 22:14
אני אמרתי שהעונה נגמרה?
שיורדים ליגה?

אני מגיב פה כמו כולם

אולי אני לא מבין אותך נכון, אבל אם אתה מנבא את המקום שבו נהיה (4-5) בשלב זה אז אתה סוג של מסכם ומסיק מסקנות
שוב, לוקחים חצי משפט
אני כתבתי שאני לא בפאניקה
משטרת הפורום פה מייחסת למשתמשים שאני ביניהם פאניקה
ואז אני ניסיתי לומר שלחשוב שיש פה סגל למקום 5 זה לא נקרא להיות בפאניקה

לא ניסיתי להתנבא או לסכם אלא לנסות לומר שאני לא בפאניקה אבל אין פה שום דבר שאפשר לבטא בפורום הזה כבר

שיהיה לנו בהצלחה והמשך קיץ פורה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

כתבה חדשה על דיארה

שיחות קדחניות במטרה לסגור אותו לפני תחילת האימונים (מתי זה בכלל?)

בנימיני צפוי להיות השוער השני שלנו העונה וגם לפתוח מול בית״ר במשחק האירופאיות

* עוד כתבה שבדיוק עלתה בוואן

חשש בהפועל שדיארה מחכה לעוד הצעות
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Red_man
קיבל.ה  2679 לייקים

בהפועל אופטימיים שדיארה יחתום?
אני לא מאמין שאנחנו בסרט הזה עוד פעם אלוהים
ספרא טבא
קיבל.ה  467 לייקים

לא הגיעו מוכנים לקיץ הזה
היו צריכים להסתער על השוק הישראלי ועל שחקנים חופשיים
הלכו רק על פרבר
בזרים זה יתקע אין מה לעשות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6325 לייקים

ספרא טבא כתב: 13 יוני 2026, 11:29 לא הגיעו מוכנים לקיץ הזה
היו צריכים להסתער על השוק הישראלי ועל שחקנים חופשיים
הלכו רק על פרבר
בזרים זה יתקע אין מה לעשות
די עם הבלבול ביצים הזה אין שוק ישראלי להסתער עליו.
לא סתם העלו פה את מכסת הזרים.
השחקן הישראלי היחיד שפספסנו הקיץ זה יאיר מורדכי וגם זה רק בדיעבד נדע אם זה באמת פספוס.
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

RedDrifter כתב: 13 יוני 2026, 10:05 כתבה חדשה על דיארה

שיחות קדחניות במטרה לסגור אותו לפני תחילת האימונים (מתי זה בכלל?)

בנימיני צפוי להיות השוער השני שלנו העונה וגם לפתוח מול בית״ר במשחק האירופאיות

* עוד כתבה שבדיוק עלתה בוואן

חשש בהפועל שדיארה מחכה לעוד הצעות
לדעתי חשש מוצדק
Nsumbo
קיבל.ה  40 לייקים

דיארה זה סימן שאלה
הדברים האלה שיותר מדי זמן בחוץ איכשהו תמיד לא קורים בסוף
ומעבר לזה בעיני הפספוס המשמעותי היחיד עד עכשיו הוא אם אנחנו לא במאבק על אנסה (בהנחה והוא ישראלי)
מכל שאר התעמולות אני לא מאוד מחזיק (יהושוע, יוספי, יאיר מרדכי)
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

יאיר מרדכי לטעמי דווקא היה יכול להתגלות כחיזוק מעניין ויש לו פוטנציאל

העניין עם דיארה הוא התסכול של הכתבות שיוצאות כל יום ולא באמת מחדשות כלום. התקשורת די נאחזת בקשים
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

Nsumbo כתב: 13 יוני 2026, 20:40 דיארה זה סימן שאלה
ומעבר לזה בעיני הפספוס המשמעותי היחיד עד עכשיו הוא אם אנחנו לא במאבק על אנסה (בהנחה והוא ישראלי)
אנסה לא ישראלי ואין צפי, זה עניין של לקדם את זה ואף אחד לא מבטיח מתי כמה ולמה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

אנסה סיכם בבית״ר ירושלים ויצטרף ב24 שעות הקרובות.
amorphis
קיבל.ה  344 לייקים

dino כתב: 13 יוני 2026, 20:50
Nsumbo כתב: 13 יוני 2026, 20:40 דיארה זה סימן שאלה
אנסה לא ישראלי ואין צפי, זה עניין של לקדם את זה ואף אחד לא מבטיח מתי כמה ולמה
הקבוצה של הממשלה, תהיה בטוח שתעודת הזהות שלו כבר בדרך
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

צנציפר מדווח שאם שון ויסמן לא ימצא קבוצה חדשה בחו״ל הוא צפוי גם כן להצטרף לבית״ר.

לא אשקר שמאוד הייתי רוצה לראות אותו בהפועל
הצבי ישראל
קיבל.ה  112 לייקים

RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 11:17 צנציפר מדווח שאם שון ויסמן לא ימצא קבוצה חדשה בחו״ל הוא צפוי גם כן להצטרף לבית״ר.

מחכים למסייה דיארה.
לא להפריע, עובדים אומרים לך!!!!
ונרקומן
קיבל.ה  592 לייקים

שון וייסמן? באמת?
לוקח את בן שהר לעונת פרישה לפניו
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

הצבי ישראל כתב: 14 יוני 2026, 11:23
RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 11:17 צנציפר מדווח שאם שון ויסמן לא ימצא קבוצה חדשה בחו״ל הוא צפוי גם כן להצטרף לבית״ר.

מחכים למסייה דיארה.
יש לך ספק אם עובדים אני מבין, כי אנחנו לא מספרים לסבתא דודה חבר ו45 עיתונאים כל דבר שזז כמו אברמוב
הצבי ישראל
קיבל.ה  112 לייקים

dino כתב: 14 יוני 2026, 11:28

מחכים למסייה דיארה.
יש לך ספק אם עובדים אני מבין, כי אנחנו לא מספרים לסבתא דודה חבר ו45 עיתונאים כל דבר שזז כמו אברמוב
אין לי ספק, אבל למה לא לנסות להביא את וייסמן ולהשאיל את דאפה? וייסמן ובואטנג בחוד זה סביר מאשר בואטנג ודאפה (שעדיין לא אפוי מספיק).
adom4
קיבל.ה  889 לייקים

הצבי ישראל כתב: 14 יוני 2026, 11:30

מחכים למסייה דיארה.
אין לי ספק, אבל למה לא לנסות להביא את וייסמן ולהשאיל את דאפה? וייסמן ובואטנג בחוד זה סביר מאשר בואטנג ודאפה (שעדיין לא אפוי מספיק).
אתה ראית את וייסמן לאחרונה שאתה כל כך חם עליו? הוא בדיוק ירד ליגה באוסטריה שהיא לא ליגה חזקה במיוחד כן?
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

מחכים למסייה דיארה.
לא יודע, אולי השכר שלו הרבה מעבר למה שנכון לשלם בדומה לכל השוק הישראלי. אולי הוא לא מתאים מקצועית מבחינת מה שמתוכנן. אולי לא מתאים מבחינות אחרות.

לגבי ביטר וההסתכלות לשם כאיזה מקום שעובדים נכון שם, בסופו של דבר מכל הברבורים בתקשורת, החירטוטים, בסופו של דבר נראה את הסגל הסופי ומי ישאר שם ומי יבוא מכל ה90 שמות שרוצים ורוצים והצעות ומו״מ ועל סף סיכום שם. הם תקציב 5 בליגה.
amorphis
קיבל.ה  344 לייקים

אם וייסמן ואנסה מגיעים יש להם את הסגל הישראלי הטוב בליגה, נראה ש(גם) הם רצים השנה לאליפות.
מצד שני ביתר עם ציפיות קהל גדולות יכול בתקווה להלחיץ ולהכשיל אותם.
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

amorphis כתב: 14 יוני 2026, 11:57 אם וייסמן ואנסה מגיעים יש להם את הסגל הישראלי הטוב בליגה, נראה ש(גם) הם רצים השנה לאליפות.
אתה יוצא בהנחה שהסגל הקיים נשאר
שרק שועה לבד זה כמעט כל ההצלחה שלהם.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

dino כתב: 14 יוני 2026, 12:11
amorphis כתב: 14 יוני 2026, 11:57 אם וייסמן ואנסה מגיעים יש להם את הסגל הישראלי הטוב בליגה, נראה ש(גם) הם רצים השנה לאליפות.
אצילי ושועה הם הברומטרים של ביתר

אצילי בירידה ביכולת ואני צופה שהמספרים ירדו בהתאם - שועה לעומת זאת כנראה ישאר פחות או יותר אותו דבר להערכתי

לא רואה את שועה יוצא לאירופה. לא שחקן שמתאים לכדורגל אירופי ואצילי גם כמובן לא יעזוב
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 12:15
אצילי ושועה הם הברומטרים של ביתר

אצילי בירידה ביכולת ואני צופה שהמספרים ירדו בהתאם - שועה לעומת זאת כנראה ישאר פחות או יותר אותו דבר להערכתי

לא רואה את שועה יוצא לאירופה. לא שחקן שמתאים לכדורגל אירופי ואצילי גם כמובן לא יעזוב
להערכתי ביטר לא יכולה ולא רוצה להחזיק את שועה בשכר הזה
אז או שהוא נפטרים ממנו או שהוא יעשה חוזה חדש ולא רואה את זה קורה כל כך מהר
אם שועה ישאר בשכר גבוה אז כל תוכניות לגבי ישראלים אחרים בשכר גבוה לא יהיו.
הצבי ישראל
קיבל.ה  112 לייקים

adom4 כתב: 14 יוני 2026, 11:33

אתה ראית את וייסמן לאחרונה שאתה כל כך חם עליו? הוא בדיוק ירד ליגה באוסטריה שהיא לא ליגה חזקה במיוחד כן?
ראיתי את דאפה לאחרונה, אני מבין שזה לא זה בינתיים. אין לנו את הלוקסוס לחכות שאולי יפרח.. חייב לצאת להשאלה
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1197 לייקים

תגובה אחת לפני שאני חוזר לשתיקה שהבטחתי לגזור על עצמי שאעשה באשכול עד סוף הקיץ.

אין לי טענה אליך, אבל זה יפה שבניגוד להפועל, על סגלים אחרים דווקא כן אפשר לבנות ספקולציות לגבי מי שבא ומי שהולך ולקבוע שהם בדרך להחלש.
אז, כוחות השיטור של האשכול לא באים, כי זה מסתדר להם עם הנרטיב של ״שקט עובדים״ או ״מי שכותב חצי מילה סימן שהוא בפאניקה״.
שועה שחקן בית״ר, ואין עליו שום עניין גלוי כרגע מקבוצות אחרות.

שנית אם שועה זה כמעט כל ההצלחה של בית״ר שהייתה פסע מאליפות אז מה לויזו בדיוק היה עבור הפועל ולמה אין לזה משמעות?

התרומה של שועה- 15/8 (4 פנדלים)
התרומה של לויזו- 7/6

16 נקודות הפרידו בין הקבוצות.
ההבדל במספרים זה ההבדל בצבירת הנקודות של הקבוצות.
באופן יחסי לא תלוש לטעון שלויזו היה לא פחות חשוב להפועל השנה מאשר שועה לביתר.

זה לא מבטיח שביתר לא תחלש או שהפועל תסיים את הקיץ חזקה יותר מאשר השנה שעברה.
אבל נכון לרגע זה, זה לא המצב.
D&3
קיבל.ה  1783 לייקים

סורי, זה תלוש מאוד מאוד מאוד לטעון שלואיזו היה חשוב להפועל לא פחות משועה לביתר
העונה הסדירה זה הופך לתלוש מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

שגיא פנחס חתם בבני ריינה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

בישראל היום מפרסמים שבין דיארה להפועל יש פערים כלכליים כרגע. עוד נאמר כי
״במועדון היו שמחים להשלים את העסקה בהקדם, ודאי אחרי שהגיעו להבנות עם ריימס, אך מבינים כי מדובר במו"מ מורכב. למרות הפערים, בהפועל תל אביב שומרים על אופטימיות ומקווים כי ניתן יהיה לגשר על המחלוקות ולהביא את השחקן לקבוצה בתקופה הקרובה״

Deja vu

אגב, בישראל היום טוענים שהפועל ת״א לא תצטרף חלוץ ישראלי.
איתן
קיבל.ה  19 לייקים

אני חושב(ומקווה) שצריכים לקחת בעירבון מוגבל את כל הכתבות האלו ואין לכתבים האלה מושג על מה קורה באמת במועדון
לירון האדום
קיבל.ה  2978 לייקים

RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 14:27 שגיא פנחס חתם בבני ריינה
השאלה?
dino
קיבל.ה  3238 לייקים

אם האיראנים יגיבו היום ושוב סבבון קטן, לא יודע איך זה ישפיע
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  883 לייקים

לירון האדום כתב: 14 יוני 2026, 16:48
RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 14:27 שגיא פנחס חתם בבני ריינה
השאלה?
כן
cholo
קיבל.ה  310 לייקים

אוברייטד ומעבר לשיא, אבל ישראלי אז לא הייתי מתנגד
NARKOTIKA
קיבל.ה  469 לייקים

שהמעריץ בן גביר הזה ילך לשחק בלה פאמיליה
גועל נפש של שחקן
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  127 לייקים

NARKOTIKA כתב: 14 יוני 2026, 19:22 שהמעריץ בן גביר הזה ילך לשחק בלה פאמיליה
גועל נפש של שחקן
מה קשור הדעה הפוליטית שלו לזה שהוא מתפקד כחלוץ?
קפבלנקה
קיבל.ה  935 לייקים

RedDrifter כתב: 14 יוני 2026, 16:33 בישראל היום מפרסמים שבין דיארה להפועל יש פערים כלכליים כרגע. עוד נאמר כי
״במועדון היו שמחים להשלים את העסקה בהקדם, ודאי אחרי שהגיעו להבנות עם ריימס, אך מבינים כי מדובר במו"מ מורכב. למרות הפערים, בהפועל תל אביב שומרים על אופטימיות ומקווים כי ניתן יהיה לגשר על המחלוקות ולהביא את השחקן לקבוצה בתקופה הקרובה״

Deja vu

אגב, בישראל היום טוענים שהפועל ת״א לא תצטרף חלוץ ישראלי.
יאללה, להתקדם ממנו כבר. אפשר לחשוב שהוא השחקן היחיד בעולם. עד מתי אפשר להתאבסס?
NARKOTIKA
קיבל.ה  469 לייקים

לוסיאנו כתב: 14 יוני 2026, 20:54
NARKOTIKA כתב: 14 יוני 2026, 19:22 שהמעריץ בן גביר הזה ילך לשחק בלה פאמיליה
גועל נפש של שחקן
מה קשור הדעה הפוליטית שלו לזה שהוא מתפקד כחלוץ?
צודק אם למדנו משהו מהשנה הזאת, זה מה הקשר בין משטרת בן גביר להפועל תל אביב. עולמות שונים.
שליחת תגובה