ים מדר
-
redead
- קיבל.ה 922 לייקים
עזיבה שלו בסוף שנה מקבילה לבולס ששלחו את ג'ורדן לפרוש
- 7even
- קיבל.ה 4581 לייקים
שיביא אליפות ואני בטוח שהוא עצמו כבר ירצה להישאר.
יחד, רק יחד! 
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1576 לייקים
מעבר ליכולת על הפרקט, כיף לראות את המעורבות שלו מהספסל.
יאללה הביתה!!!
- מילפורד
- קיבל.ה 3862 לייקים
לא רק מהספסל, שים לב אליו בכל רגע נתון של המשחק, הוא מכוון אנשים ואומר להם איפה הם צריכים לעמוד ולאן לזוז.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1576 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1391 לייקים
מעבר למשחק ההתקפה ,השלשות וצבירת הנקודות, מרשים מאד השיפור במשחק ההגנה שלו.
ככל שהסדרה מתקדמת, התגובות ההגנתיות ללא עבירות, טובות יותר. מיקום טוב יותר ועזרה בריבאונד בהגנה. שיפר מאד אלמנטים שהיו חסרים מאד אצלו.
לדעתי חזר לכושר שהפגין לפני הפציעה בעונת היורוקאפ.
יופי. מגיע לו שנפרגן לא אחרי כל הביקורת שחטף ממרביתנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
shaar7_12
- קיבל.ה 109 לייקים
גם הביקורת גם הסופרלטיבים מוצדקים , לפי דעתי זה שילוב של שיפור פיזי אבל גם מנטלי , וכן חייבים אותו שנה הבא פה גם מקצועית וגם כי חייבים ישראלים בקבוצה .אדום ותיק כתב: ↑10 יוני 2026, 13:51מעבר למשחק ההתקפה ,השלשות וצבירת הנקודות, מרשים מאד השיפור במשחק ההגנה שלו.
ככל שהסדרה מתקדמת, התגובות ההגנתיות ללא עבירות, טובות יותר. מיקום טוב יותר ועזרה בריבאונד בהגנה. שיפר מאד אלמנטים שהיו חסרים מאד אצלו.
לדעתי חזר לכושר שהפגין לפני הפציעה בעונת היורוקאפ.
יופי. מגיע לו שנפרגן לא אחרי כל הביקורת שחטף ממרביתנו.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 888 לייקים
אני תוהה - אם מחר מתחילה עונת היורוליג הוא מקבל יותר דקות? האם איטודיס יספוג דקות גרועות שלו על הפרקט ולא יעיף אותו לספסל?
אם התשובה חיובית - הוא יישאר.
-
Red_man
- קיבל.ה 2670 לייקים
איטודיס תקופה לא קצרה עלה לדקות הכרעה עם ג׳ונס על חשבון מיציץ, אז לא יודע כמה הוא יספוג דקות לא טובות.אוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2026, 16:33 אני תוהה - אם מחר מתחילה עונת היורוליג הוא מקבל יותר דקות? האם איטודיס יספוג דקות גרועות שלו על הפרקט ולא יעיף אותו לספסל?
בכל מקרה ים חייב להבין שברמות היורוליג הוא כנראה לא הולך להיות שחקן של 30 דקות פלוס בשום קבוצה.
להתאבד על להשאיר אותו, אפשר וצריך שיקבל יותר דקות ביורוליג.
- 7even
- קיבל.ה 4581 לייקים
האמת שביורוליג בכללי אין בכלל שחקנים שמשחקים 30 דקות+Red_man כתב: ↑10 יוני 2026, 16:36איטודיס תקופה לא קצרה עלה לדקות הכרעה עם ג׳ונס על חשבון מיציץ, אז לא יודע כמה הוא יספוג דקות לא טובות.אוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2026, 16:33 אני תוהה - אם מחר מתחילה עונת היורוליג הוא מקבל יותר דקות? האם איטודיס יספוג דקות גרועות שלו על הפרקט ולא יעיף אותו לספסל?
בכל מקרה ים חייב להבין שברמות היורוליג הוא כנראה לא הולך להיות שחקן של 30 דקות פלוס בשום קבוצה.
להתאבד על להשאיר אותו, אפשר וצריך שיקבל יותר דקות ביורוליג.
הלכתי להציץ ונראה שמתוך 210 שחקני יורוליג יש רק 30 עם מעל 25 דקות, כל השאר פחות.
אם מחריגים את אלייז'ה שהוא בטופ של המפעל, הבא אחריו בתור אצלנו (מתקולם) מקום 30 עם פחות מ-25
בטופ 50 דקות בממוצע במפעל אין להפועל 5 שחקנים... (אוטרו ובלייקני עם 23 דקות...).
ג'ונס שכל הזמן בכינו שמשחק המון מגרד את ה-20 דקות מלמעלה. חצי משחק...
או בקיצור - גם 20 דקות פלוס זה יפה מאד לטעמי.
זה כמובן צריך לבוא עם יכולת.
יחד, רק יחד! 
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1391 לייקים
מדברים כאן על דקות שיקבל (או לא ) ביורוליג וכו,
קודם כל נסיים את העונה ונראה איזה סגל יהיה בשנה הבאה. מי מהסגל הנוכחי ישאר, איזה שחקנים חדשים יגיעו וכו. מקווה מאד שיצליחו לשכנעו שישאר, הוא חתום על חוזה אצלנו.
אם ימשיך בקו שהוא מציג כיום אין לי ספק שיקבל יותר דקות ובזמן משמעותי. איטודיס רוצה להצליח ואם ים יתן את מה שנתן עכשיו הוא יקבל דקות.
לדעתי תהיה גם הפקת לקחים לקראת שנה הבאה, לא יהיה סגל יורוליג וסגל לליגה.
כל זה מוקדם מידי!
עכשיו נותר לנו לצפות בו להנות מהמבצעים שלו ושל הפועל ולהמשיך לקוות שהטוב עוד ממתין לנו בהמשך...
קודם כל נסיים את העונה ונראה איזה סגל יהיה בשנה הבאה. מי מהסגל הנוכחי ישאר, איזה שחקנים חדשים יגיעו וכו. מקווה מאד שיצליחו לשכנעו שישאר, הוא חתום על חוזה אצלנו.
אם ימשיך בקו שהוא מציג כיום אין לי ספק שיקבל יותר דקות ובזמן משמעותי. איטודיס רוצה להצליח ואם ים יתן את מה שנתן עכשיו הוא יקבל דקות.
לדעתי תהיה גם הפקת לקחים לקראת שנה הבאה, לא יהיה סגל יורוליג וסגל לליגה.
כל זה מוקדם מידי!
עכשיו נותר לנו לצפות בו להנות מהמבצעים שלו ושל הפועל ולהמשיך לקוות שהטוב עוד ממתין לנו בהמשך...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- גביזון
- קיבל.ה 5151 לייקים
חוזר אלף פעם מה שאמרתי לפני תחילת העונה: ים מדר הוא השחקן הכי חשוב בסגל הפועל תל אביב.
סופרסטאר מאדר פאקר!!!
Sent from my 22101320G using Tapatalk
סופרסטאר מאדר פאקר!!!
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- RedDrifter
- קיבל.ה 870 לייקים
סופר סטאר
הוא ומיציץ המחודש ישלטו ביורוליג עם קצת חיזוקים
הוא ומיציץ המחודש ישלטו ביורוליג עם קצת חיזוקים
אף לא צעד לאחור 
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1980 לייקים
להחתים בחוזה דרקוני עד גיל 40 בבקשה
-
איש גדול
- קיבל.ה 621 לייקים
אוי ואבוי אם הוא לא יהיה פה עונה הבאה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2047 לייקים
השני הכי טוב בסדרה.
רק שישפר קצת את ההגנה.
רק שישפר קצת את ההגנה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1576 לייקים
לא מבין מה אתה רוצה, נתן יופי של הגנה
יאללה הביתה!!!
-
joshsoos
- קיבל.ה 962 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4581 לייקים
לואיזיאנה מי?

יחד, רק יחד! 
-
Red_man
- קיבל.ה 2670 לייקים
מאמין שאם איטודיס יידבר איתו בסוף העונה והם ילבנו את העיניים בסכומים כאלה הוא ישאר גם ישאר. מה יש לו ללכת לחפש בירושלים? אתם חושבים שבא לו ללכת להיות כינור שני להארפר ביורוקאפ? אתם בטוחים שאוברדוביץ הולך לתת לו ביורוליג יותר ממה שאיטודיס ייתן לו?
- גביזון
- קיבל.ה 5151 לייקים
הצעה פסיכית, יופי הפועל!
שישאר ושישחק
שישאר ושישחק
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 6 לייקים
יקר מאוד, לא יקבל חצי מזה בשום מקום אחר.
אבל אין תקציב והוא נכס אסטרטגי תדמיתית ומקצועית והוא צריך לשחק בהפועל.
מקווה שהוא לא המחליף לכריס ג'ינס ושיגיע רכז זר נוסף.
אבל אין תקציב והוא נכס אסטרטגי תדמיתית ומקצועית והוא צריך לשחק בהפועל.
מקווה שהוא לא המחליף לכריס ג'ינס ושיגיע רכז זר נוסף.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1980 לייקים
הצעה נדיבה מאוד. משער שזה בתיאום עם איטודיס כי לא מציעים חוזה כזה לשחקן שמיועד לשחק 5 דקות למשחק בגארבג' טיים ביורוליג.
אז מאמין שמהכיוון שלנו עשינו מה שצריך כדי להשאיר אותו וזה משמח
-
shaar7_12
- קיבל.ה 109 לייקים
2.7 למדר ו1.7 לקרינגטון זה חוזים לשחקנים ישראלים ולא חוזי יורוליג, שניהם מקבלים פרמיה מעל ערך השוק . מבחינתי מראה שהפוקוס שנה הבא יהיה ישראל בניגוד להשנה . דקות משחק בירוליג, תלויות גם באיכות הרכזים הנוספים בסגל ולא במשכרת . האמת שאין לנו באמת מנהל משחק קלאסי. השנה משהוא בסגנון גאקובן בריא פלוס.פרימו לוי כתב:הצעה נדיבה מאוד. משער שזה בתיאום עם איטודיס כי לא מציעים חוזה כזה לשחקן שמיועד לשחק 5 דקות למשחק בגארבג' טיים ביורוליג.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 771 לייקים
לא חושב ששדרוג הכסף הוא מה שישאיר את ים, יש לו כבר כסף ויקבל סכומים יפים בכל מקום.
מניח שמה שהוא מחפש זה יותר בכיוון של סעיף צנוע בחוזה, שמדבר על התחייבות למינימום דקות ביורוליג בעונה הבאה (או ברירת שחרור / תשלום פיצוי כספי ענק).
מניח שמה שהוא מחפש זה יותר בכיוון של סעיף צנוע בחוזה, שמדבר על התחייבות למינימום דקות ביורוליג בעונה הבאה (או ברירת שחרור / תשלום פיצוי כספי ענק).
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
Niro
- קיבל.ה 2873 לייקים
אתה יכול לתת דוגמא לשחקן שאי פעם קיבל סעיף כזה בכל ענף שהוא?
-
Red_man
- קיבל.ה 2670 לייקים
ירושלים לא יכולה כרגע להבטיח לו דקה אחת אפילו ביורוליג
הבטחת דקות מראש לשחקן זה דבר לא בראי/בעייתי בלשון המעטה,
הדוגמא היחידה שעולה לי זה זוסמן בירושלים (לא יודע אם זה בכתב או סיכום בעל פה)...
לגבי הסכומים, לגבי מכללות לא ברור אם זה ישים. באירופה לא חושב שהוא יקבל הצעה
שמתקרבת לזה, אלה אם אדלסון מחליט לפתוח את הכיס (מה הסיכוי שזה יקרה...)
הדוגמא היחידה שעולה לי זה זוסמן בירושלים (לא יודע אם זה בכתב או סיכום בעל פה)...
לגבי הסכומים, לגבי מכללות לא ברור אם זה ישים. באירופה לא חושב שהוא יקבל הצעה
שמתקרבת לזה, אלה אם אדלסון מחליט לפתוח את הכיס (מה הסיכוי שזה יקרה...)
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 128 לייקים
כספית- מתקשה להאמין שמלבד המכללות מישהו יציע לו הצעה דומה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1868 לייקים
כמובן שאין לי שום הוכחה לזה
אבל אני ממש לא אופתע אם למיציץ יש בחוזה הבטחת דקות
אבל אני ממש לא אופתע אם למיציץ יש בחוזה הבטחת דקות
-
Charlie
- קיבל.ה 1231 לייקים
סורקין אוכל את הלב. שחקן כמוהו מקבל במכבי מעט פחות ממיליון דולר לעונה. היה מקבל פי 2 ויותר אצל ינאי.shaar7_12 כתב:2.7 למדר ו1.7 לקרינגטון זה חוזים לשחקנים ישראלים ולא חוזי יורוליג, שניהם מקבלים פרמיה מעל ערך השוק . מבחינתי מראה שהפוקוס שנה הבא יהיה ישראל בניגוד להשנה . דקות משחק בירוליג, תלויות גם באיכות הרכזים הנוספים בסגל ולא במשכרת . האמת שאין לנו באמת מנהל משחק קלאסי. השנה משהוא בסגנון גאקובן בריא פלוס.פרימו לוי כתב:הצעה נדיבה מאוד. משער שזה בתיאום עם איטודיס כי לא מציעים חוזה כזה לשחקן שמיועד לשחק 5 דקות למשחק בגארבג' טיים ביורוליג.
לגבי רכזים - אם ים נשאר, אז הוא מצטרף למיציץ ואניס שממשיכים לעונה נוספת וקרינגטון שצפוי להצטרף לפי הפרסומים.
- רדנקו
- קיבל.ה 2262 לייקים
גם במכללות לא יציעו לו משהו שמתקרב לזה.
וגם אם ילך למכללה זה לשנה אחת בלבד בלי שום הבטחה לדקות.
הוא יכול להתייבש עונה שלמה גם אם יבטיחו לו דקות בגלל חוסר הפיזיות שלו.
לדעתי לא היו מתאבדים עליו עם כזאת הצעה לולא היכולת שהוא מציג וההבנה מצד איטודיס שהוא הולך להיות שחקן משמעותי גם ביורוליג בשנה הבאה.
וגם אם ילך למכללה זה לשנה אחת בלבד בלי שום הבטחה לדקות.
הוא יכול להתייבש עונה שלמה גם אם יבטיחו לו דקות בגלל חוסר הפיזיות שלו.
לדעתי לא היו מתאבדים עליו עם כזאת הצעה לולא היכולת שהוא מציג וההבנה מצד איטודיס שהוא הולך להיות שחקן משמעותי גם ביורוליג בשנה הבאה.
-
redead
- קיבל.ה 922 לייקים
קרינגטון לא רכז ואניס בסימן שאלה גדול למתי אם בכלל הוא יכול לחזור למה שהוא היה לפני הפציעה.Charlie כתב: ↑14 יוני 2026, 15:50סורקין אוכל את הלב. שחקן כמוהו מקבל במכבי מעט פחות ממיליון דולר לעונה. היה מקבל פי 2 ויותר אצל ינאי.shaar7_12 כתב:2.7 למדר ו1.7 לקרינגטון זה חוזים לשחקנים ישראלים ולא חוזי יורוליג, שניהם מקבלים פרמיה מעל ערך השוק . מבחינתי מראה שהפוקוס שנה הבא יהיה ישראל בניגוד להשנה . דקות משחק בירוליג, תלויות גם באיכות הרכזים הנוספים בסגל ולא במשכרת . האמת שאין לנו באמת מנהל משחק קלאסי. השנה משהוא בסגנון גאקובן בריא פלוס.פרימו לוי כתב:הצעה נדיבה מאוד. משער שזה בתיאום עם איטודיס כי לא מציעים חוזה כזה לשחקן שמיועד לשחק 5 דקות למשחק בגארבג' טיים ביורוליג.
לגבי רכזים - אם ים נשאר, אז הוא מצטרף למיציץ ואניס שממשיכים לעונה נוספת וקרינגטון שצפוי להצטרף לפי הפרסומים.
בשורה התחתונה אם המטרה היא פיינל-פור, הפועל חייבת להחתים רכז ברמה גבוהה כתחליף לכריס ג'ונס
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 771 לייקים
זה אכן לא מאד נפוץ, ובטח שלא מהמקפצה. יותר הגיוני שזו 'הבנה הדדית' שסוגרים מחוץ לחוזה הרשמי. זה אכן בעייתי מבחינת המסר מול עמיתים לקבוצה ומול חופש ההחלטה של המאמן.
בחוזה רשמי רב-שנתי, זה נושא שיבוא לידי ביטוי בעיקר בהשאלות של שחקנים בכדורגל, או ביחס לשחקנים צעירים שרוצים לוודא שהם יתקדמו מקצועית (גם בכדורסל) - בין אם ההתחייבות היא לזה שהשחקן פותח באחוז מסוים של משחקים, או משתתף במספר מסוים של משחקים לאורך העונה. appearance guarantees, minimum games clauses, usage clauses
אם לא עומדים בכמות המינימום, המשמעות היא שחרור חינמי / בסכום מופחת של השחקן, או קנס לקבוצה (כסף שהולך לשחקן עצמו או למועדון שהשאיל אותו).
חיפוש קצר העלה לי בעיקר דוגמאות היסטוריות מכדורגל - חבייר סביולה, מרטין אודגור ועוד... היו גם שמועות (לא מאומתות) שכאשר דני אבדיה שיחק במכבי, היו לו בכיס התחייבויות כאלו ואחרות שהבטיחו לו דקות משחק בשביל 'הפיתוח האישי' לקראת ה-NBA. כנ"ל ריקי רוביו בבדלונה, וגם בוסטיאן נאכבר בזמנו.
העניין הוא כזה - למה כדאי לים מדר לסמוך בכלל על מילה של איטודיס ביחס לשנה הבאה? איטודיס הוכיח לו (ולישראלים האחרים) בשנה האחרונה - הוכיח בדרך הקשה - שהוא לא סומך על ים ועל ישראלים באירופה. אז מה השתנה? במקום כריס ג'ונס יביאו רכז נחמד אחר.
אז אני אומר שאם אני ים מדר, אני מבקש מעופר התחייבות (לא חייב בחוזה, יכול להיות גם על בסיס לחיצת יד) שאם מייבשים אותי שוב ביורוליג, בדצמבר אני עובר קבוצה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !