צ'רלי האסל התכוונת
זה אגב ביטוי על שחקן הבייסבול פיט רוז שממחיש אדם עם מוסר עבודה גבוה.
נ.ב - סע"ס טופ 3 אבר...יחד עם הסמויה ומשחקי הכס...
צ'רלי האסל התכוונת
אולי "היבוש" נבע מזה שהיה שחקן שביצע את המשימות של גיא טוב יותר? (קוק).יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:16 לא אהבתי את הייבוש שהוא קיבל מול ירושלים. מקווה שבדרבי יקבל דקות ויהיה בסדר
לא מן הנמנע שבגמר לא יהיה קוק. גיא נכנס לפוזשן אחד נו זה לא רציני. אם היה עוצר את בורג ושם את השלשה היו משאירים אותו?אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 11:26אולי "היבוש" נבע מזה שהיה שחקן שביצע את המשימות של גיא טוב יותר? (קוק).יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:16 לא אהבתי את הייבוש שהוא קיבל מול ירושלים. מקווה שבדרבי יקבל דקות ויהיה בסדר
גיא נכנס כשהמשימה העיקרית היתה עצירת הגארדים של ירושלים. הוא לא הצליח למנוע חדירה וזריקה לסל של הגארד שעליו שמר, ומצד שני בזריקה לסל החטיא.
יש גם משחקים כאלה.
החשוב לא כמה דקות שחקן X שיחק , או איזה דרכון יש לו. החשוב הוא שהפועל תנצח.
למכבי פצועים שלא ישתתפו, בדיוק כמו הפועל. כל צד ירשום 12 שחקנים למשחק.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:56לא מן הנמנע שבגמר לא יהיה קוק. גיא נכנס לפוזשן אחד נו זה לא רציני. אם היה עוצר את בורג ושם את השלשה היו משאירים אותו?אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 11:26אולי "היבוש" נבע מזה שהיה שחקן שביצע את המשימות של גיא טוב יותר? (קוק).יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:16 לא אהבתי את הייבוש שהוא קיבל מול ירושלים. מקווה שבדרבי יקבל דקות ויהיה בסדר
גיא נכנס כשהמשימה העיקרית היתה עצירת הגארדים של ירושלים. הוא לא הצליח למנוע חדירה וזריקה לסל של הגארד שעליו שמר, ומצד שני בזריקה לסל החטיא.
יש גם משחקים כאלה.
חשוב שהפועל תנצח, ולאור זאת שמכבי בא בסגל קצר, לא סביר שנשחק לידיים שלהם ונעלה עם רוטציה של 8 שחקנים. זה בול כמו המשחק מול מונאקו.
ואני אכן חושב שהמאמן מזמן לא היה צריך להיות פה. הוא לא יודע לקרוא את המשחק והיריבה שמולו.אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 12:13למכבי פצועים שלא ישתתפו, בדיוק כמו הפועל. כל צד ירשום 12 שחקנים למשחק.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:56לא מן הנמנע שבגמר לא יהיה קוק. גיא נכנס לפוזשן אחד נו זה לא רציני. אם היה עוצר את בורג ושם את השלשה היו משאירים אותו?אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 11:26
אולי "היבוש" נבע מזה שהיה שחקן שביצע את המשימות של גיא טוב יותר? (קוק).
יש גם משחקים כאלה.
חשוב שהפועל תנצח, ולאור זאת שמכבי בא בסגל קצר, לא סביר שנשחק לידיים שלהם ונעלה עם רוטציה של 8 שחקנים. זה בול כמו המשחק מול מונאקו.
יש מאמן זה תפקידו לנהל משחק והרכבים, שיביאו אותנו לניצחון.
זה שאתה ,כמעט קבוע, לא מאמין בו , בהחלטותיו, ובשיטתו - זכותך.
אין מקום בעיקר בסדרת גמר, לפוליטיקות של חלוקת צדק בדקות משחק. יש מקום לדבר אחד בלבד - הרכב מתאים מול המתנגד בכל שלב, כפי שהמאמן בוחר ורואה לנכון באותו רגע.
ולכן הוא ניצח 3-0 את ירושליםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:25ואני אכן חושב שהמאמן מזמן לא היה צריך להיות פה. הוא לא יודע לקרוא את המשחק והיריבה שמולו.אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 12:13למכבי פצועים שלא ישתתפו, בדיוק כמו הפועל. כל צד ירשום 12 שחקנים למשחק.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:56
לא מן הנמנע שבגמר לא יהיה קוק. גיא נכנס לפוזשן אחד נו זה לא רציני. אם היה עוצר את בורג ושם את השלשה היו משאירים אותו?
אין מקום בעיקר בסדרת גמר, לפוליטיקות של חלוקת צדק בדקות משחק. יש מקום לדבר אחד בלבד - הרכב מתאים מול המתנגד בכל שלב, כפי שהמאמן בוחר ורואה לנכון באותו רגע.
ירושלים בלי שליש סגל.shaharot כתב: ↑13 יוני 2026, 12:48ולכן הוא ניצח 3-0 את ירושליםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:25ואני אכן חושב שהמאמן מזמן לא היה צריך להיות פה. הוא לא יודע לקרוא את המשחק והיריבה שמולו.אדום ותיק כתב: ↑13 יוני 2026, 12:13
למכבי פצועים שלא ישתתפו, בדיוק כמו הפועל. כל צד ירשום 12 שחקנים למשחק.
ואנחנו בלי בלייקני, אלייז'ה, טאי, אוטורו, ברטי, גינת עם פציעה. אבל בשביל לגנוב דעת אפשר להתייחס רק לחוסרים של י"ם.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:59ירושלים בלי שליש סגל.shaharot כתב: ↑13 יוני 2026, 12:48ולכן הוא ניצח 3-0 את ירושליםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:25
ואני אכן חושב שהמאמן מזמן לא היה צריך להיות פה. הוא לא יודע לקרוא את המשחק והיריבה שמולו.
ירושלים הוכיחה שהיא יכולה לנצח אותנו כשאנחנו עם סגל מלא. ההפך לא נכון.
טוב שלא נסחפת, שליש סגל. היו בסדרה מולנו עם זר פחות. בוא נשווה את הזרים שאצלנו לא משחקים מול אלה שאצלם עזבו את הארץ?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:59ירושלים בלי שליש סגל.shaharot כתב: ↑13 יוני 2026, 12:48ולכן הוא ניצח 3-0 את ירושליםיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 12:25
ואני אכן חושב שהמאמן מזמן לא היה צריך להיות פה. הוא לא יודע לקרוא את המשחק והיריבה שמולו.
נכון! זה בלט כששרנו לו את שיר השחקן והוא לא היה במגרשJonatan192 כתב: ↑13 יוני 2026, 21:12 במשחק האחרון עלה לחימום רק בסופו והיה נראה שמחזיק את הגב, אני מקווה שהדקות הנמוכות שלו לא קשורות לאיזה פציעה שאף אחד לא מיידע עליה...
אינשאללהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 יוני 2026, 02:24 יש לי הרגשה שאם הפועל לוקחת אליפות, לא נראה פה יותר את היצור הלא מקורי.
הוא ילך להקפיץ שוב את האשכול דקות משחק לישראלים וישאל למה קולשוב לא שיחקעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 יוני 2026, 02:24 יש לי הרגשה שאם הפועל לוקחת אליפות, לא נראה פה יותר את היצור הלא מקורי.