מסכים 100%
לא צריך 3 מובילי כדור. מספיקים מדר ומיציץ
מסכים 100%
וכמה שנים אתה כבר גרוש?Brilliant כתב: ↑12 יוני 2026, 19:11איציק, אל תיקח ברצינות. זה הומור. ועוד הומור אמריקאי של לפני שני עשורים…its-sick כתב: ↑12 יוני 2026, 18:36וואלק אני כבר גוסס מזקנה, אבל לא מצאתי משפט אחד להתחבר אליו.
זה מסביר את אחוז הגירושין הגבוה, אבל בהחלט לא מתאר את הכלל.
גם אם אני מסתכל על הזוגות במשפחה אותם אני מכיר היטב: הורים, חמים, אחיות וגיסים, כולם נשואים באושר רב.
יש לי חברים שהתגרשו, ולהקשיב להם נשמע אפוקליפטי, אבל זה רק חלק מהאוכלוסייה.
בחתונה שלי סיפרתי לאשתי מול כל האורחים שלהתחתן זה חשוב כי זה זה מציב אותה באופן רשמי במקום השני בחיים שלי אחרי הפועל.
נשוי באושר כבר עשור, אבל מתוכם בערך תשע שנים מחוץ לישראל, כך שהמחויבות המוצהרת ההיא להפועל מסתכמת בדרך כלל בהפקעה של הטלוויזיה.בני12 כתב: ↑12 יוני 2026, 21:48וכמה שנים אתה כבר גרוש?Brilliant כתב: ↑12 יוני 2026, 19:11איציק, אל תיקח ברצינות. זה הומור. ועוד הומור אמריקאי של לפני שני עשורים…its-sick כתב: ↑12 יוני 2026, 18:36 וואלק אני כבר גוסס מזקנה, אבל לא מצאתי משפט אחד להתחבר אליו.
זה מסביר את אחוז הגירושין הגבוה, אבל בהחלט לא מתאר את הכלל.
גם אם אני מסתכל על הזוגות במשפחה אותם אני מכיר היטב: הורים, חמים, אחיות וגיסים, כולם נשואים באושר רב.
יש לי חברים שהתגרשו, ולהקשיב להם נשמע אפוקליפטי, אבל זה רק חלק מהאוכלוסייה.
בחתונה שלי סיפרתי לאשתי מול כל האורחים שלהתחתן זה חשוב כי זה זה מציב אותה באופן רשמי במקום השני בחיים שלי אחרי הפועל.
טוב יותר ממיציץ ומדר ביכולת של המשחקים האחרונים?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 יוני 2026, 11:26 גם בגארדים.
קו אחורי של איפא וגימי טוב יותר ממה שיש לנו
הורד 14 נקודות רבע ראשון בטח שלא כזה פח אשפה.תעיף ליציע כתב:אם לא ניקח את הסדרה הזאת זה יהיה ביזיון.
אנחנו עולים עליהם ב...איך אומר רז זהבי? 17 דרגות.
חוץ מסורקין וקלארק הם קבוצה פח אשפה.
אם אוטורו יהיה בסדרה אנחנו נשחט אותם.
ואם לא... איטודיס ביי
למה איטודיס אשם בזה שעד שאטורו חזר תוך פחות מ24 שעות שוב ירו לכאן מאיראן?תעיף ליציע כתב: ↑13 יוני 2026, 12:53 אם לא ניקח את הסדרה הזאת זה יהיה ביזיון.
אנחנו עולים עליהם ב...איך אומר רז זהבי? 17 דרגות.
חוץ מסורקין וקלארק הם קבוצה פח אשפה.
אם אוטורו יהיה בסדרה אנחנו נשחט אותם.
ואם לא... איטודיס ביי
רק לפניי כמה משחקים תפרנו אותם אמנם עם אודיאסי אבל עדיין
תיקון טעות, זה לא ״מנוי לגמר״ זה רק לשני המשחקים המובטחים, אם יגיע למשחק חמש, הם יגבו מהאוהדים שלהם עוד כסף
מהזרים הם ירשמו בוודאות את הורד (כושר שיא), בריסט (סטופר הגנתי), קלארק (מטורף) והנקינס/סנטוס. יש להם התלבטות בין לונדברג לווקר.