אני מקווה שהחרדים נשארו על כביש 1.
שייתקעו בפקקים כל הלילה הכלבים
בנק יהב
- RedDrifter
- קיבל.ה 870 לייקים
יונתן אלון

אף לא צעד לאחור 
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1977 לייקים
איזה שנוא הגמד שלהם
הפלופר הכי גדול בעשור האחרון בליגה עושה חיקוי של איש עושה פלופ רגע אחרי שתופס לו את ודוחף אותו לרצפה
לך תתקע גמד גינה בתחת יא שפם בר מצווה יא מגעיל
הפלופר הכי גדול בעשור האחרון בליגה עושה חיקוי של איש עושה פלופ רגע אחרי שתופס לו את ודוחף אותו לרצפה
לך תתקע גמד גינה בתחת יא שפם בר מצווה יא מגעיל
-
Nati
- קיבל.ה 3321 לייקים
שאלה לדן שמיר
אתה עדיין חושב
שכל אחד היה בוחר למאמן את יונתן אלון לפני איטודיס?
שכל אחד היה בוחר את הגמד המרושע לפני ואסה מיצ׳יץ?
אתה עדיין חושב
שכל אחד היה בוחר למאמן את יונתן אלון לפני איטודיס?
שכל אחד היה בוחר את הגמד המרושע לפני ואסה מיצ׳יץ?
- בונדר
- קיבל.ה 424 לייקים
מעניין אותי איך אלון הגיב
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1575 לייקים
מעל פסגת הר הצופים, שלוש לך ירושלים 
יאללה הביתה!!!
-
Red_man
- קיבל.ה 2642 לייקים
הגמד שלהם לא עמד היום פעם אחת על הקו. איטודיס עבד עליו יפה. בסוף יונצ׳וק הגאון זה תנו להארפר ויהיה בסדר. כשאיטודיס מתכונן לירושלים (ולמשחקים בכללי) ככה זה בדרך כלל נראה.
-
Niro
- קיבל.ה 2872 לייקים
חוסר מודעות ברמות הגבוהות ביותר. יש לו מזל שאיש הוא היפי בגוף של גודזילה וזה לא מזיז לו.
מקווה שיעוף מפה כבר לאיזה ולנסיה או משהו בסגנון ושנצטרך לראות אותו רק ביורוליג.
-
joshsoos
- קיבל.ה 961 לייקים
שמעתי כמה טלפונים מזמזמים בסוף הרבע השלישי, הייתם צריכים להישאר בחדר הלבשה.
טפי על הגמד, טפי על יונצ'וק, טפי על הקהל, כמה כיף לתת לכם שלוש בראש
טפי על הגמד, טפי על יונצ'וק, טפי על הקהל, כמה כיף לתת לכם שלוש בראש
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1017 לייקים
תאכלו תחת יא שרמוטות. איזה כיף.
- בונדר
- קיבל.ה 424 לייקים
רק עכשיו אני מבין את הפלטפורמה שבה הוא כתב את זה, כל הכבוד לו על זה.גביזון כתב: ↑11 יוני 2026, 16:13הבכיינות של יונצ'וק והפועל ירושלים | מתוך הטור המלא באתר Israel Hayom ישראל היוםKingAlpaca כתב:![]()
![]()
עמיר פלג
![]()
![]()
על רקע הכוחניות הישנה של מכבי תל אביב והדורסנות החדשה של הפועל תל אביב, נתפסה הפועל ירושלים כאהובת הקהל והקהילה. את מאמנה, יונתן אלון, מכריו בתקשורת מכנים "יונצ'וק" (ואת עצמם "עיתונאים").
אבל העונה הזו תיזכר בבירה כנפילה לא רק מקצועית (בהדחה מהיורוקאפ "יונצ'וק" קיטר על השיפוט), אלא בעיקר תדמיתית.
כלומר מועדון המזוהה עם בכיינות, התחסדות ותגרנות (בלי קשר לדיין האיגוד עמיאל תגר, שהיה שותף השבוע לאחת ההחלטות ההזויות בתולדות הענף).
"בצל הטרגדיה הקשה והאובדן הכואב עם מותו של רז אדם ז"ל, פנינו להפועל גליל עליון והצענו את עזרתנו, בין היתר באמצעות האפשרות להעביר אליהם את רועי פריצקי".
כך נאמר בהודעה המרגשת של המועדון ב־25 במאי, והיה גם ספוילר: "מתוך סולידריות אמיתית ורצון לעמוד לצד המועדון ברגעים מורכבים אלו, ביקשנו לסייע ככל שניתן בתקופה הקשה שעוברת עליהם. יחד עם זאת, כבר בתחילת השיחות הובהר כי מעברו של פריצקי מותנה ברישומו של איתן בורג אצלנו".
התיאור מדויק - הייתה התניה שאושרה מצידה של גליל. ועדיין, מי שרוצה לעמוד לצד מועדון שאיבד שחקן בנסיבות טראגיות, עושה זאת מכל הלב ולא מציב תנאים.
השבוע באה ההתעקשות של השחקנים להיתקע בממ"ד ביד אליהו, בפיגור 10 נקודות, ברבע האחרון של המשחק הראשון בחצי הגמר מול הפועל תל אביב.
"אנחנו רוצים לסיים את המשחק מהרבע הרביעי באותה תוצאה, באותו מצב עבירות - בדיוק איך שהופסק", אמר למחרת הבעלים־שותף גל מקל, והוסיף: "אנחנו לא באים לרכוב פה על גל". בביה"ד של האיגוד, משום מה, מקל לא השמיע קול. כלומר, רכב על גל.
מה שמזכיר את ציוצו של שותפו לבעלות, מתן אדלסון, בעקבות ההחלטה לסיים את העונה שעברה בעיצומה של סדרת הגמר מול מכבי תל אביב בגלל המלחמה.
"ביטול משחק מספר 3 כעת ישלח מסר שגוי לא רק לאוהדים אלא לכל מי שצופה מבחוץ, שהפחד שולט בנו, וזו לא הדרך הישראלית", אמר אז אדלסון, בזמן ששחקני היריבה כבר עשו דרכם הביתה.
אמירה שמעלה שאלה מבעיתה: אם פחד זה מה שמשדרת מנוסה לפני משחק שלישי, מה משדרת בריחה באמצע רבע רביעי?
ומכיוון שבוכה מי שבוכה אחרון, הנה סיכומו של "יונצ'וק" אחרי ההפסד הביתי במשחק 2: "לשחק נגד קבוצת המיליונים ששופכת כספים, ובסוף הם צריכים איזה ריבאונד התקפי ושלשה גדולה כדי לצאת ולחגוג כאילו הם זכו בליגת האלופות - זה מראה הרבה עלינו"...
אכן, זה מראה שנהייתם מתקרבנים ויללנים. כי מאמן שלא דיבר על פערים כספיים בהפסדים להפועל העמק, באר שבע ונס ציונה, מן הראוי שיחפש תירוצים אחרים להפסדים, במאני טיים.
קישור לטור המלא באתר "היום":
https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/20739866
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כמו כן, אמא של מתן
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
Red_man
- קיבל.ה 2642 לייקים
האוהדים שלהם שמאושרים מהודעות כאלה יש להם את הבושה לקרוא לנו מכבי באדום? הם ליטרלי מתגאים שם בעובדה שהם הגישו הצעה גבוה לכרטיס חופשי ולא זכו בו רק בגלל פוליטיקה. אם אצלנו הייתה יוצאת הודעה כזאת רמת הטירוף הייתה לא נורמלית. אבל שאקו הזיין שכל מלין השכר מספר סיפורים ומשקר ברמת הבן גביר וביבי.
- מילפורד
- קיבל.ה 3845 לייקים
א. זאת הודעת כניעה , לא יודע מה יש להתגאות בזה.
ב. יש לי הרבה טענות לשאקו, מלין שכר? בהינתן שהיה רק כמה חודשים בודדים בועד, לא לשם הייתי הולך (אלא אם יש לך מידע אחר שלא קשור לעמותה שאתה מסתמך עליו, אני לא מכיר)
ב. יש לי הרבה טענות לשאקו, מלין שכר? בהינתן שהיה רק כמה חודשים בודדים בועד, לא לשם הייתי הולך (אלא אם יש לך מידע אחר שלא קשור לעמותה שאתה מסתמך עליו, אני לא מכיר)
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 128 לייקים
וגם לא הייתי שמח לאיד יותר מדי. בעונה הבאה נהיה באותה סירה כמוהם.
-
Red_man
- קיבל.ה 2642 לייקים
הבן אדם היה בועד המנהלת ויצא למלחמה נגד הקבוצה שאין לעמותה דרך לממן אותה. הוא אמר גם כן יכול להיות שאין כסף לא בדקתי. וואלה גם אם היה שם חמש דקות לפני שאתה יוצא להליכים משפטיים יקרים תבדוק שיש לך איך לממן אותם. שלא יהיה גיבור על הגב של מאמני הנוער.
שנדבר על ההסכם המקורי שהיה בין עופר, העמותה והאולטראס לגבי יד אליהו והעונה הבאה?
-
El dudernio
- קיבל.ה 2055 לייקים
א. יכול להיות, את יודע למי ניתמה הנבואה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑12 יוני 2026, 17:06 וגם לא הייתי שמח לאיד יותר מדי. בעונה הבאה נהיה באותה סירה כמוהם.
ב. הבעיה היא לא זה שאמרו להם לא, אלא שהם פשוט מתלוננים על זה שמתני הוא לא מספיק עופר...