shaar7_12 כתב: ↑11 יוני 2026, 10:42
עד עכשיו עשינו עבודה מדהימה על הרפר , איש וקוק מוצאים לו את החשק לשחק וגם לא שורקים עברות על כל שטות. לא צריך לשנות ואין מקום לאודיאסה גם כשהוא בריא. רק לבוא מרוכזים היום
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
מה אין מקום לטאי? הוא עדיף על מוטלי כרגע. הוא לוקח הרבה יותר ריבאונדים ועובד הרבה יותר טוב בהגנה. בטח מול הגבוהה הכבד של ירושלים זה בול בשבילו ולא בשביל מוטלי שהוא הרבה יותר רך
אמרתי בעבר ואני מחזיק עדיין באותה העמדה
המאמן הזה לטוב ולרע לא משנה מה שעובד לו מבחינת תוצאה סופית
הוא הלך עם אותם חמישיות 90 אחוז מהעונה
הוא ילך עם אותו הסגל ברגע שהוא מוביל 2:0
נכון
טאי תלוי יותר ממוטלי ברכזים וגם אתה לא יודע איך יהיה אחרי פציעה.
וגם מוטלי אמנם לא טוב בסדרה אבל עדיין מסוגל לייצר מצבי קליעה ומוציא את השומר שלו החוצה .
אבל השמרנות של איטודיס היא הסיבה העקרית בכל מקרה.
Red_man כתב: ↑11 יוני 2026, 10:52
מה אין מקום לטאי? הוא עדיף על מוטלי כרגע. הוא לוקח הרבה יותר ריבאונדים ועובד הרבה יותר טוב בהגנה. בטח מול הגבוהה הכבד של ירושלים זה בול בשבילו ולא בשביל מוטלי שהוא הרבה יותר רך
אמרתי בעבר ואני מחזיק עדיין באותה העמדה
המאמן הזה לטוב ולרע לא משנה מה שעובד לו מבחינת תוצאה סופית
הוא הלך עם אותם חמישיות 90 אחוז מהעונה
הוא ילך עם אותו הסגל ברגע שהוא מוביל 2:0
נכון
טאי תלוי יותר ממוטלי ברכזים וגם אתה לא יודע איך יהיה אחרי פציעה.
וגם מוטלי אמנם לא טוב בסדרה אבל עדיין מסוגל לייצר מצבי קליעה ומוציא את השומר שלו החוצה .
אבל השמרנות של איטודיס היא הסיבה העקרית בכל מקרה.
אני אגיע ברכבת היום.
זה סיכון בחזור שאם לא אגיע לתחנה עד 22:55 בערך אז הנסיעה חזרה תהיה ארוכה כולל החלפה של חצי שעה בהרצליה, אבל נראה לי שזה הדבר היותר נורמאלי לעשות…
לגמרי אין מה לבוא זחוחים, ירושלים היו בעמדה טובה לקחת את המשחק הקודם, אבל אנחנו שלטנו בשני המשחקים הראשונים והיינו יותר טובים.
מעניין עם יהיה שינוי בחמישיה אחרי ששגב נזרק לספסל אחרי שש דקות ולא ראה יותר מגרש.
מקווה להרחבת הרוטציה עם פלטין ושתומר יהיה קצת יותר חד.
אגב לא מבין את ההתעקשות לא לאפשר לקהל לרדת למטה מהיציע העליון , במשחק הראשון הפסדתי מלא זמן בנסיון לרדת . יש 3000 צופים אז לפחות שכולם ישבו ביחד ותהיה חגורת עידוד קרובה לפרקט . יש מי שהוא עם קומון סנס מינימלי בהנהלה הזאת ?
מילפורד כתב: ↑11 יוני 2026, 14:43
אני אגיע ברכבת היום.
זה סיכון בחזור שאם לא אגיע לתחנה עד 22:55 בערך אז הנסיעה חזרה תהיה ארוכה כולל החלפה של חצי שעה בהרצליה, אבל נראה לי שזה הדבר היותר נורמאלי לעשות…
להגיע לתחנה בשעה כזו זה אומר לצאת לפני שהמשחק מסתיים לא?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL'
הם אשכרה קבעו את המשחק על הפאקינג משחק הפאקינג פותח של הפאקינג מונדיאל.
כבר באמת שאין מילים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?