חלון העברות 2026
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 464 לייקים
לא יהיה שום וולקאם לזרים כל עוד המתיחות הביטחונית נמשכת
-
Bashan de silva
- קיבל.ה 6 לייקים
יש לי תחושה שהקיץ נסגור את האשכול מוקדם, תלוי בעסקת דיארה אבל אם היא תיסגר אני לא רואה סיכוי שהפועל מביאה זר נוסף ונפרדת מבואטנג וסילבה, הדף מסרים הוא ששניהם נשארים וחוץ מזה יביאו עוד מגן שמאל ואולי איזה שחקן צעיר נוסף שום דבר מעבר
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
נמני, המקורב של פרימור, אמר אתמול שלדעתו יביאו 3-4 שחקנים בנוסף לדיארהBashan de silva כתב: ↑11 יוני 2026, 09:54 יש לי תחושה שהקיץ נסגור את האשכול מוקדם, תלוי בעסקת דיארה אבל אם היא תיסגר אני לא רואה סיכוי שהפועל מביאה זר נוסף ונפרדת מבואטנג וסילבה, הדף מסרים הוא ששניהם נשארים וחוץ מזה יביאו עוד מגן שמאל ואולי איזה שחקן צעיר נוסף שום דבר מעבר
הרבה אפשר להגיד על נמני אבל אם זכרוני לא מטעה אותי הוא היחיד שדי קלע גם בשנה שעברה עם הפועל
————
פרבר
דיארה
גורפינקל (?)
עוד זר?
?
?
————
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
אם זה מה שיהיה אנחנו לא מגיעים לאירופה בעונה הבאה.Bashan de silva כתב: ↑11 יוני 2026, 09:54 יש לי תחושה שהקיץ נסגור את האשכול מוקדם, תלוי בעסקת דיארה אבל אם היא תיסגר אני לא רואה סיכוי שהפועל מביאה זר נוסף ונפרדת מבואטנג וסילבה, הדף מסרים הוא ששניהם נשארים וחוץ מזה יביאו עוד מגן שמאל ואולי איזה שחקן צעיר נוסף שום דבר מעבר
מקווה מאוד שזה לא מה שיהיה בקיץ הזה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 615 לייקים
אני מקווה מאוד שלא מתכננים ללכת על חוד של בואטנג ודאפה כי זה כישלון ידוע כמעט מראש ושאם החליטו להשאיר את בואטנג ינסו להנחית גם איזשהו חלוץ ישראלי בכיר
-
L.S
- קיבל.ה 2276 לייקים
יש פה כמה משתמשים שזורעים פאניקה אצל כולם לחינם
תהיה להפועל קבוצה טובה! קבוצה שתנסה ללכת על הכל.
הפועל לא מדברת עם תקשורת, בכלל, אף אחד במועדון.
אתם רוצים להמשיך להרוס לעצמכם את הבריאות עם ספקולציות שיהיה לכם לבריאות, לא מבין למה אבל זכותכם.
תהיה להפועל קבוצה טובה! קבוצה שתנסה ללכת על הכל.
הפועל לא מדברת עם תקשורת, בכלל, אף אחד במועדון.
אתם רוצים להמשיך להרוס לעצמכם את הבריאות עם ספקולציות שיהיה לכם לבריאות, לא מבין למה אבל זכותכם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
ברגע שיוצאת כתבה כזאת על בואטנג, מעלים ראיון רשמי עם שאנדה והדיבור כל הקיץ בתקשורת וממקורבים שבואטנג ושאנדה נשארים - מה אנחנו אמורים להסיק? שהולכים להחליף אותם?
זה קצת יותר מספקולציה וממש בסדר להתייחס לזה גם בלי לחטוף אזהרה ממשטרת הפורום.
״זורעים פאניקה״ די עם ההגזמות האלה.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 127 לייקים
לדעתי ברגע שיגאל גולדשטיין העלה כזו כתבה אז אין לזה תכליתרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:04 ברגע שיוצאת כתבה כזאת על בואטנג, מעלים ראיון רשמי עם שאנדה והדיבור כל הקיץ בתקשורת וממקורבים שבואטנג ושאנדה נשארים - מה אנחנו אמורים להסיק? שהולכים להחליף אותם?
הוא כבר קיבל אזהרה מהפועל פעם אחת בנוגע לכתבה שקרית מה שאומר שכבר לא משתפים איתו פעולה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
אני מוכן לחיות עם מציאות שבה בואטנג נשאר, דיארה מחליף את שאנדה בשמאל ומביאים 10 זר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
זה לא ייאמן שכל 4-5 הודעות יש משתמשים שמנסים להשליט סדר ולסתום פיות.
אתה הבאת השנייה ספקולציה שתהיה להפועל קבוצה שתנסה ללכת על הכל, אם הפועל לא מדברת עם תקשורת, על מה אתה מתבסס בדיוק?
אתה יודע מה היה ההפרש שלנו מהמקום הראשון? על סמך מה אתה קובע שמנסים ללכת על הכל? על סמך זה שהחתימו את יונתן פרבר?
מה ההבדל בינך לבין משתמש שנמצא בפאניקה כלשונך וחושב שהפועל בבעיה קיומית כי לויזו עזב (לא אני אגב-אני מאמין שדיארה ראוי)?
אם זה היה זכותם, לא היית כותב את התגובה הזו. אתה מייצר דה לגיטימציה לדעות וקורא לה פאניקה והרס הבריאות.
מה התכלית של פורום אוהדים?
למה אתה כאן בכלל?
אם קשה לך עם ספקולציות ופרשנויות מה אתה עושה פה?
ואם אתה רוצה לספר לנו משהו כי שמעת מתוך המועדון אתה מוזמן. אתה זה שקובע שיש משתמשים שזורעים פאניקה.
סך הכל מדברים ומתייחסים לכתבות.
זה דבר שנהוג שאוהדים עושים, ועל אחת כמה וכמה בפורום אוהדים.
אני בדעה שאם מביאים 10, ומביאים את דיארה תהיה קבוצה ממש סבבה.
לא חושב הפועל מכוונת לכל התארים, זה קצת הזוי.
אבל זה כמובן לא ספוקלציה מצדך, זה גם לא לייצר ציפיות הזויות.
כי בעולם שלך רק מי שכותב פאניקה ראוי לגינוי, לא משתמשים כמוך שממציאים שמכוונים לאליפות, אתה כתבת ״תנסה ללכת על הכל״.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 11 יוני 2026, 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:05לדעתי ברגע שיגאל גולדשטיין העלה כזו כתבה אז אין לזה תכליתרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:04 ברגע שיוצאת כתבה כזאת על בואטנג, מעלים ראיון רשמי עם שאנדה והדיבור כל הקיץ בתקשורת וממקורבים שבואטנג ושאנדה נשארים - מה אנחנו אמורים להסיק? שהולכים להחליף אותם?
הוא כבר קיבל אזהרה מהפועל פעם אחת בנוגע לכתבה שקרית מה שאומר שכבר לא משתפים איתו פעולה
אני מאוד אשמח אם לא ישארו פה שני זרים חלשים שהתרומה שלהם בעונה הקודמת הייתה אפסית ואפשר גם להגיד שאם, ואני מדגיש אם, הם כן ישארו בסוף הסיכוי שלנו לעשות אירופה גם בעונה הבאה קטן מאוד.
למה אמירה כזאת מזכה בדו״ח חמור ממשטרת הפורום?
- לוסיאנו
- קיבל.ה 127 לייקים
מה שמפריד בין הפועל הנוכחית להצלחה מסחררת זה 10 קטלני, אבל ההנהלה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת אז כנראה שאנחנו קצת מצולקים מהנהלות קודמות וטבעי שאוהדים יגיבו ככהרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:05לדעתי ברגע שיגאל גולדשטיין העלה כזו כתבה אז אין לזה תכליתרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:04 ברגע שיוצאת כתבה כזאת על בואטנג, מעלים ראיון רשמי עם שאנדה והדיבור כל הקיץ בתקשורת וממקורבים שבואטנג ושאנדה נשארים - מה אנחנו אמורים להסיק? שהולכים להחליף אותם?
אני מאוד אשמח אם לא ישארו פה שני זרים חלשים שהתרומה שלהם בעונה הקודמת הייתה אפסית ואפשר גם להגיד שאם, ואני מדגיש אם, הם כן ישארו בסוף הסיכוי שלנו לעשות אירופה גם בעונה הבאה קטן מאוד.
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
תראה יש פה אנשים עם מידע פנימי כפי שהיה גם בשנה שעבר. מן הסתם על פי הנוהל שקורה פה כבר שנתיים, לא משתפים שמות או קיצורים בשביל לא ליצור ציפיות ולחץ מהקהל ובשביל כל מיני דברים מול השחקן (שלא יבהל, שקבוצה אחרת לא תתעורר ותנסה לקחת אותו)רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:05לדעתי ברגע שיגאל גולדשטיין העלה כזו כתבה אז אין לזה תכליתרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:04 ברגע שיוצאת כתבה כזאת על בואטנג, מעלים ראיון רשמי עם שאנדה והדיבור כל הקיץ בתקשורת וממקורבים שבואטנג ושאנדה נשארים - מה אנחנו אמורים להסיק? שהולכים להחליף אותם?
אני אישית גם לא מבין משתמשים שקובעים "זה מה שהולך להיות וזהו" ומתחילים עם הטנטרום הקבוע של "חזרנו לחרא" כשיש פה כמה שרומזים בכבדות פעם אחר פעם שהכל בסדר ומה שנאמר בתקשרות זה לא מה שקורה בפועל ברובו.
זה לא ענייו של שיטור פורום כמו שאנשים פה היו שמחים שחלק (לא אומר אתה ספציפית) יקראו בין השורות ולא יתחזקו את הcircle jerk הקבוע שכל מטרתו זה להלחיץ את עצמם ומשתמשים שפחות בענייני הדברים
הקבוצה עובדת, עד תחילת הליגה תצפו לעוד שינויים בקבוצה והרבה.
באמת נראה לכם שהפועל פועלת להביא את דיארה בתג מחיר של 1.5-1.7 מיליון אירו רק בשביל לייצר עוד איזה חצי אקזיט? לכולם ברור במועדון מה המטרות ששואפים אליהם השנה
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
בוא נפרק את זה.לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:24מה שמפריד בין הפועל הנוכחית להצלחה מסחררת זה 10 קטלני, אבל ההנהלה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת אז כנראה שאנחנו קצת מצולקים מהנהלות קודמות וטבעי שאוהדים יגיבו ככהרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.
מה זו הצלחה מסחררת בעיניך?
מאבק על אליפות? מקום שני?
מי הסקורר באליפות שלך?
מי הקשר האחורי המחליף?
מי המגן השמאלי שלך? יש לך מגן שמאל שמשחק 35 אחוז מהמשחקים.
מישהו צריך להזכיר לכם שיש קבוצות אחרות בליגה, מכבי חיפה למשל שתתחזק.
היו לך משחקים נגד ב״ש שלא עברת את החצי, על סמך אתה קובע ש-10 ודיארה זה מה שיביא אותנו לעמוד בצורה טובה מול ב״ש מחוזקת אחרי שלקחה אליפות?
או מול בית״ר עם אצילי, יוספי שועה (אולי פרץ או גלזר) וזרים חדשים?!
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
זה לא קשור למצולקים בכלל או להנהלה הזאת מול הקודמות (שהיא טובה בהרבה רמות מכל הנהלה שהייתה פה בעשור האחרון).לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:24מה שמפריד בין הפועל הנוכחית להצלחה מסחררת זה 10 קטלני, אבל ההנהלה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת אז כנראה שאנחנו קצת מצולקים מהנהלות קודמות וטבעי שאוהדים יגיבו ככהרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.
יש אינדיקציות כלשהן שהזר היחיד שמוחלף הקיץ בעל כורחנו זה לויזו ולזה אני מתייחס כרגע.
אם יהיו אינדיקציות שמגיעים זרים נוספים מעבר לזר הזה אז אתייחס לזה אם וכאשר.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 110 לייקים
ההחתמה של דיארה במילים אחרות כבר מפנה מקום של סילבה/בואטנגרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:30זה לא קשור למצולקים בכלל או להנהלה הזאת מול הקודמות (שהיא טובה בהרבה רמות מכל הנהלה שהייתה פה בעשור האחרון).לוסיאנו כתב: ↑11 יוני 2026, 12:24מה שמפריד בין הפועל הנוכחית להצלחה מסחררת זה 10 קטלני, אבל ההנהלה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת אז כנראה שאנחנו קצת מצולקים מהנהלות קודמות וטבעי שאוהדים יגיבו ככהרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21
אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.
יש אינדיקציות כלשהן שהזר היחיד שמוחלף הקיץ בעל כורחנו זה לויזו ולזה אני מתייחס כרגע.
אם יהיו אינדיקציות שמגיעים זרים נוספים מעבר לזר הזה אז אתייחס לזה אם וכאשר.
רצו אותו עוד לפני שידעו שלויזו עוזב.
יביאו גם 10 ,חלוץ ומגן שמאל ב100 אחוז
תהיה רגוע.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
חוסר מודעות מדהים. אתה כותב שאתה לא מבין משתמשים שקובעים מה הולך להיות ומתחילים עם טנטרום.RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 12:28תראה יש פה אנשים עם מידע פנימי כפי שהיה גם בשנה שעבר. מן הסתם על פי הנוהל שקורה פה כבר שנתיים, לא משתפים שמות או קיצורים בשביל לא ליצור ציפיות ולחץ מהקהל ובשביל כל מיני דברים מול השחקן (שלא יבהל, שקבוצה אחרת לא תתעורר ותנסה לקחת אותו)רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.
אני אישית גם לא מבין משתמשים שקובעים "זה מה שהולך להיות וזהו" ומתחילים עם הטנטרום הקבוע של "חזרנו לחרא" כשיש פה כמה שרומזים בכבדות פעם אחר פעם שהכל בסדר ומה שנאמר בתקשרות זה לא מה שקורה בפועל ברובו.
זה לא ענייו של שיטור פורום כמו שאנשים פה היו שמחים שחלק (לא אומר אתה ספציפית) יקראו בין השורות ולא יתחזקו את הcircle jerk הקבוע שכל מטרתו זה להלחיץ את עצמם ומשתמשים שפחות בענייני הדברים
באמת נראה לכם שהפועל פועלת להביא את דיארה בתג מחיר של 1.5-1.7 מיליון אירו רק בשביל לייצר עוד איזה חצי אקזיט? לכולם ברור במועדון מה המטרות ששואפים אליהם השנה
אבל אתה יכול להיות בטנטרום לצד השני כי הביאו שחקן ב-1.5 אחרי שמכרו ב-3.5.
אתה גם קובע מה הולך להיות, אתה מגדיר ששואפים הכי גבוה..
אף אחד לא כתב שחזרנו לחרא.
כותבים שצריך להחליף 2 זרים כי אירופה בסכנה.
זו דעה לגיטימית.
כשאתה כותב שמשתמשים מתחזקים שיח שתכליתו להלחיץ אחרים זה האמא של השיטור.
הדרך להתבטא כאן היא לא לסמן משתמשים ולא לסמן סוגי שיח שאתה לא מסכים איתם.
אתה קובע שהשאיפות של המועדון גבוהות, אבל אחרים מקבלים ממך גינוי אם הם חוששים שהפועל נחלשה.
זה לא ייאמן.
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
תראה לא צריך לכתוב הודעה לשם הודעה אתה יודע..צ'ימבויקה כתב: ↑11 יוני 2026, 12:37חוסר מודעות מדהים. אתה כותב שאתה לא מבין משתמשים שקובעים מה הולך להיות ומתחילים עם טנטרום.RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 12:28תראה יש פה אנשים עם מידע פנימי כפי שהיה גם בשנה שעבר. מן הסתם על פי הנוהל שקורה פה כבר שנתיים, לא משתפים שמות או קיצורים בשביל לא ליצור ציפיות ולחץ מהקהל ובשביל כל מיני דברים מול השחקן (שלא יבהל, שקבוצה אחרת לא תתעורר ותנסה לקחת אותו)רדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:21
אין תכלית למה? להתייחס לזה? אבל זאת לא האינדיקציה היחידה.
זו דעה לגיטימית.
אתה קובע שהשאיפות של המועדון גבוהות, אבל אחרים מקבלים ממך גינוי אם הם חוששים שהפועל נחלשה.
זה לא ייאמן.
יש פה נוהל די ברור
- אין החתמות שבוע שלם
-יוצאת כתבה מאיזה כתב רנדומלי
-חזרה לפאניקה\"דעה" של יהיה אפשר לסגור פה את הבאסטה מוקדם לא מכוונים רחוק העונה
- מגיע מישהו ששומע מה קורה בתוך המועדון ואומר לכם חברה תרגעו עובדים על דברים זה סתם כתבים
-טנטרום של למה אתה אומר לי מה לחשוב
==============
אפשר לחסוך את כל זה מראש אתה לא חושב? אחרי כבר כמה פעמים שצריך להסביר את זה שוב ושוב זה די ניכר שהמטרה היחידה היא לתחזק את הcircle jerk
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
כולנו הבנו שלמדת ביטוי חדש החודש אתה יכול להפסיק לכותב circle jerk.
אתה כותב שמשתמשים פה ״קובעים שיהיה רע״ בזמן שאני רואה פה דעות מסייגות שאומרות בגדול ״אם יקרה xy אז לא נשיג או נגיע ל-yz״ אין פה שום קביעה ושום זריעת פאניקה.
אתם לא רוצים לנהל דיון הקיץ? אתם לא חייבים להשתתף, חלאס עם המשטור.
אתה כותב שמשתמשים פה ״קובעים שיהיה רע״ בזמן שאני רואה פה דעות מסייגות שאומרות בגדול ״אם יקרה xy אז לא נשיג או נגיע ל-yz״ אין פה שום קביעה ושום זריעת פאניקה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
ממש כתבתי שההתייחסות היא לא אלייך כך שאין לי מושג מה אתה רוצה וזה די ברור למי התגובה שלי ושל אחרים פה מתייחסותרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:56 כולנו הבנו שלמדת ביטוי חדש החודש אתה יכול להפסיק לכותב circle jerk.
אני ממוצא אנגלי, יש לי הרבה כאלה אל תדאג.
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
הנוהל הוא שאתה קובע שיש פאניקה ושאתה ועוד כמה פה מסתובבים כמו שוטרים ומסמנים משתמשים וסוגי שיח ואז יוצאים נגד עצם קיומו של שיח ולא מדברים בצורה עניינית.RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 12:48תראה לא צריך לכתוב הודעה לשם הודעה אתה יודע..צ'ימבויקה כתב: ↑11 יוני 2026, 12:37חוסר מודעות מדהים. אתה כותב שאתה לא מבין משתמשים שקובעים מה הולך להיות ומתחילים עם טנטרום.RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 12:28
תראה יש פה אנשים עם מידע פנימי כפי שהיה גם בשנה שעבר. מן הסתם על פי הנוהל שקורה פה כבר שנתיים, לא משתפים שמות או קיצורים בשביל לא ליצור ציפיות ולחץ מהקהל ובשביל כל מיני דברים מול השחקן (שלא יבהל, שקבוצה אחרת לא תתעורר ותנסה לקחת אותו)
זו דעה לגיטימית.
זה לא ייאמן.
יש פה נוהל די ברור
- אין החתמות שבוע שלם
-יוצאת כתבה מאיזה כתב רנדומלי
-חזרה לפאניקה\"דעה" של יהיה אפשר לסגור פה את הבאסטה מוקדם לא מכוונים רחוק העונה
- מגיע מישהו ששומע מה קורה בתוך המועדון ואומר לכם חברה תרגעו עובדים על דברים זה סתם כתבים
-טנטרום של למה אתה אומר לי מה לחשוב
==============
אפשר לחסוך את כל זה מראש אתה לא חושב? אחרי כבר כמה פעמים שצריך להסביר את זה שוב ושוב זה די ניכר שהמטרה היחידה היא לתחזק את הcircle jerk
אתה לא מתייחס לטענות שלי אז אני אחזור עליה שוב:
אתה בתחילת התגובה שלך העזת לדבר על יצירת ציפיות (!!!!) ולחץ מהקהל, אחכ אתה יוצא נגד משתמשים שחורצים גורלות לשלילה ונמצאים בטנטרומים, ואתה מקנח בקביעה נחרצת שהקבוצה עובדת, שעלינו לצפות לשינויים רבים ושברור לכולם לאן מכוונים..
מה ההבדל בין הספקולציות שלך לאלה של אחרים?
במקום לסמן שיח שלא מתאים לך, בוא תתחיל להגיד מה אתה חושב.
לאן הפועל מכוונת בעיניך?
לאליפות?
על סמך אתה קובע את זה?
אתה יוצר אצל המשתמשים פה ציפיות, אתה חסר אחריות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 13:01ממש כתבתי שההתייחסות היא לא אלייך כך שאין לי מושג מה אתה רוצה וזה די ברור למי התגובה שלי ושל אחרים פה מתייחסותרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 12:56 כולנו הבנו שלמדת ביטוי חדש החודש אתה יכול להפסיק לכותב circle jerk.
אני ממוצא אנגלי, יש לי הרבה כאלה אל תדאג.
״המונח מִשְׁטוּר (מלשון משטרה או משטר) מתאר תהליך שבו מופעל פיקוח כדי לשלוט בהתנהגותם של אנשים, קבוצות או מערכות. המושג מתייחס להכנסת מסגרת נוקשה, הצבת גבולות, או החלת כללי התנהגות שנועדו למנוע חריגה מהנורמה.
חלוקה של המונח למספר היבטים עיקריים וכוללת למשל משטור חברתי: פעולות שנועדו להכפיף פרטים במערכת או בחברה להוראות, חוקים או סטנדרטים אחידים.״
מה פתאום משטור.
מה לך ולזה.
רחוק ממך שנות אור.
-
L.S
- קיבל.ה 2276 לייקים
האמת שרק רציתי לזרוק לכם עצם קטנה ולהסביר שמה שנראה לעין הוא לא המציאות.
אבל תמשיכו לטחון אחד את השני להנאתכם
אבל תמשיכו לטחון אחד את השני להנאתכם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
אני אסביר לך שוב
מעבר לזה שזה לא מקצועי לפרסם על כל שחקן שאתה במו״מ איתו, אתה בונה ציפיות לאוהדים ואז מרסק אותם - קח לדוגמה את המו״מ שהיה עם דנילסון שהתנהלת בצורה הכי שכונתית שהייתה פה עד עכשיו (וכל זה בגלל התקשורת הברזילאית שחשפה את זה). למה? אתה מדינה במלחמה. הפועל אומנם עמידה כלכלית אבל לא כל יכולה גם בעקבות המצב. לכן יש צורך בלשמור על שקט תעשייתי ולגרום לדברים לקרות בשקט
המועדון פועל להחתים עוד שחקנים. נתתי פה הערכה למעלה של רשימה (פרבר, דיארה, זר?, גורפינקל?, x, x)
אני לא מקורב ממעגל ראשון אבל אני כן יודע קצת מה קורה בפנים (לא כל הזמן) ויודע להגיד לך שהם מבינים לאן מכוונים והתשובה ברורה - רוצים להגיע למקום יותר גבוה מאשר בעונה שהייתה.
מעבר לזה שזה לא מקצועי לפרסם על כל שחקן שאתה במו״מ איתו, אתה בונה ציפיות לאוהדים ואז מרסק אותם - קח לדוגמה את המו״מ שהיה עם דנילסון שהתנהלת בצורה הכי שכונתית שהייתה פה עד עכשיו (וכל זה בגלל התקשורת הברזילאית שחשפה את זה). למה? אתה מדינה במלחמה. הפועל אומנם עמידה כלכלית אבל לא כל יכולה גם בעקבות המצב. לכן יש צורך בלשמור על שקט תעשייתי ולגרום לדברים לקרות בשקט
המועדון פועל להחתים עוד שחקנים. נתתי פה הערכה למעלה של רשימה (פרבר, דיארה, זר?, גורפינקל?, x, x)
אני לא מקורב ממעגל ראשון אבל אני כן יודע קצת מה קורה בפנים (לא כל הזמן) ויודע להגיד לך שהם מבינים לאן מכוונים והתשובה ברורה - רוצים להגיע למקום יותר גבוה מאשר בעונה שהייתה.
אף לא צעד לאחור 
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
אור ישראלוב במו״מ מתקדם מול הפועל פתח תקווה
אף לא צעד לאחור 
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
ראשית, תודה על העצם הקטנה. לא מובן מאליו שמשתמש מגיע מהעתיד ומראה לנו שאנחנו טועים וחיים בסרט.
שנית, מה הכוונה במציאות?
כי גם אם המציאות היא שמביאים את דיארה ו-10, לדעתי הפועל השנה לא יכולה לעשות אליפות או סגנות כפי שמשתמע.
הבנתי שסותמים פיות, הבנתי שמי שחושב שהפועל יכולה לסיים השנה מתחת למקום 4 הוא הזוי ורואה שחורות (אף אחד לא אמר שיורדים ליגה מדברים על מקום 5-6 בתרחיש הרע)
אבל בתור מקורב, שיודע את מה שלא נראה לעין, למה שלא תספר לנו לאן הפועל הולכת בעיניך?
בעיניי יש סיבה שגם אתה וגם המקורב השני כאן משתמשים במושגים עמומים ועושים דה לגיטימציה לכל מי שחושב שהפועל יכולה לסיים מתחת למקום 4.
שניכם מפחדים להגיד שהולכים על 1-2, בזמן מי שאומר מקום 4 ומטה מקבל ממכם ביקורת.
משעשע.
אני מציע שכולם יסיקו שמכוונים לאליפות.
שכל משתמשי הפורום לא יתייחסו למציאות- כולנו טועים, יש פה מקורבים שרומזים לנו שהולכים על כל התארים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6319 לייקים
היית יכול לבחור לעשות את זה קודם והיינו יכולים לנהל על זה דיון פורה ואתה יודע שאני מעריך את דעתך גם אם אנחנו לא תמיד מסכימים.
אבל בחרת להגיד שאנשים פה זורעים פאניקה ולהיות שוטר. תעזוב את זה, זה פורום וזה חלק מהמהות שלו כמו שכבר הסברתי בעבר (כמובן כל עוד זה נשמר בגבולות הטעם הטוב).
-
L.S
- קיבל.ה 2276 לייקים
מקבלרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 13:46היית יכול לבחור לעשות את זה קודם והיינו יכולים לנהל על זה דיון פורה ואתה יודע שאני מעריך את דעתך גם אם אנחנו לא תמיד מסכימים.
אבל בחרת להגיד שאנשים פה זורעים פאניקה ולהיות שוטר. תעזוב את זה, זה פורום וזה חלק מהמהות שלו כמו שכבר הסברתי בעבר (כמובן כל עוד זה נשמר בגבולות הטעם הטוב).
אני עדיין חושב שלתקופה זו של השנה חלק מהתגובות כאן הן היסטריות וחסרות פרופורציה גם בלי שאגיע ואזרוק עצם.
הפועל של ספרא הוכיחה שהיא לא מסתפקת בבינוניות.
אפשר לראות את זה בכל כך הרבה פרמטרים שלפעמים נראה שאנשים מתעקשים להתעלם מהם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
ר.ש
- קיבל.ה 541 לייקים
הכל בסדר. הפועל של ספרא היא עלא כיפאק.L.S כתב: ↑11 יוני 2026, 13:57מקבלרדפוקס כתב: ↑11 יוני 2026, 13:46היית יכול לבחור לעשות את זה קודם והיינו יכולים לנהל על זה דיון פורה ואתה יודע שאני מעריך את דעתך גם אם אנחנו לא תמיד מסכימים.
אני עדיין חושב שלתקופה זו של השנה חלק מהתגובות כאן הן היסטריות וחסרות פרופורציה גם בלי שאגיע ואזרוק עצם.
הפועל של ספרא הוכיחה שהיא לא מסתפקת בבינוניות.
אפשר לראות את זה בכל כך הרבה פרמטרים שלפעמים נראה שאנשים מתעקשים להתעלם מהם.
אבל היא גם בחרה ללכת לעונה שלמה בלי מגן ימני ובלי חלוץ שהוא לא TEENAGER. מכבי של גולדהאר הלכה לעונה שלמה כשמליקה השוער הכי טוב שלה, וחיפה של יענקל'ה בנתה ב-100 מיליון שקל סגל שלא שווה פלייאוף עליון. וגם במנצסטר סיטי ובריאל מדריד - לאוהדים יש מה להגיד.
רוצה לומר - גם במועדונים חמודים ומושלמים כמו שלנו, יכולים לעשות טעויות ויכולים לקרות מחדלים. טבעי מאוד שיהיו לנו חששות, ועוד יותר טבעי שנביע את עמדתנו על החלטות (רשמיות או מסתמנות) של המועדון.
רואה שחורות המקורי
-
dino
- קיבל.ה 3237 לייקים
מצד אחד יש המתלוננים שמומ עם שחקנים נחשף ולא יודעים לשמור על שקט ומהצד השני מתלוננים שהפועל לא עושה כלום והיה פה גם שנאמר שאברמוב עובד(כי מחרטט כל יום בתקשורת)
מה שנקרא תשמרו על השקט אבל תביאו לי שמות שנראה שאתם עובדים(ואט?)
מה שנקרא תשמרו על השקט אבל תביאו לי שמות שנראה שאתם עובדים(ואט?)
-
וינסנט
- קיבל.ה 532 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 866 לייקים
אני רק פה להזכיר שהפועל רצתה את קוקו לפני ינואר והוא פחד להגיע בעקבות המלחמה והם לא ממש מצאו מישהו אחר
בהחלט טעויות יכולות לקרות. קחו בחשבון שפרבר ודיארה ואחרים שיגיעו יכולים להיות נפילה טוטאלית זה דברים שקורים ולפעמים קשורים ליותר מכדורגל לכן להבטיח פה שאנחנו נהיה במאבק אליפות כזה או אחר הוא בלתי אפשרי אבל כן פועלים לקדם את הקבוצה
בהחלט טעויות יכולות לקרות. קחו בחשבון שפרבר ודיארה ואחרים שיגיעו יכולים להיות נפילה טוטאלית זה דברים שקורים ולפעמים קשורים ליותר מכדורגל לכן להבטיח פה שאנחנו נהיה במאבק אליפות כזה או אחר הוא בלתי אפשרי אבל כן פועלים לקדם את הקבוצה
אף לא צעד לאחור 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 112 לייקים
השאלה? מכירה? מעבר חופשי?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2978 לייקים
here we go again
כל חלון ואותם משתמשים עם אותם הודעות פניקה וכו'..
בוא נגיד שבעונת המלפפונים אני כבר כמעט ולא נכנס לפורום.
שיהיה וולקאם נדבר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
אתה באמת נפלא.RedDrifter כתב: ↑11 יוני 2026, 14:06 אני רק פה להזכיר שהפועל רצתה את קוקו לפני ינואר והוא פחד להגיע בעקבות המלחמה והם לא ממש מצאו מישהו אחר
אף אחד בשום שלב, לא טען ולו לרגע אחד שהנהלת הפועל לא רוצה לעשות טוב. זו המהות של כל קבוצת ספורט.
להפועל יש הנהלה מתפקדת. ואני בספק גדול אם לא נעשה פלייאוף עליון בשנה הבאה.
הדיון שמתנהל עוסק בשאלת היכולת של הפועל (בסגל הקיים, עם דיארה או עם דיארה ו-10) לשחזר את ההצלחה המסחררת של העונה הנוכחית שהסתיימה במקום 4 וכרטיס לאירופה.
יש משתמשים, ואתה ביניהם, שמשוכנעים ביכולתנו ״ללכת על הכל״ ולסיים מעל המקום שהיינו בו השנה אבל כמובן שאתם לא רוצים לצאת ליצנים אז אתם מכסת״חים ומסייגים את עצמכם. כמו שעשית כאן. וזה בסדר.
השאלה היא למה לסמן משתמשים ולמה לבקר וללעוג לשיח שעושה בדיוק את מה שאתה עושה רק מהצד השני של המטבע.
ולמה לכנות את זה בשמות פופוליסטיים כמו פאניקה או טנטרום.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 11 יוני 2026, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1196 לייקים
יש אינדיקציות שעלו ממספר המקורבים כאן ששאנדה ובואטנג נשארים.
היום עלתה כתבת יח״צ על בואטנג. לפני שבוע כתבת ראיון עם שאנדה שהמועדון העלה (!) והוא אומר שם שהוא בא רעב לשנה הבאה.
רוב מכריע של הפרסומים טוען ששניהם נשארים ושדיארה צפוי להיות המחליף של לויזו.
מה שאתה אומר זה להתעלם מהאינדיקציות האלה ולספר לעצמנו סיפור שיש שחקנים רבים בדרך.
אין פה מקורב אחד שטען שדיארה סגור, אין פה מקורב אחד שאמר ששאנדה או בואטנג בדרך החוצה.
אני חושב שבסוף יהיה בסדר וששאנדה יילך בסוף ויגיע דיארה ו-10.
אבל למה לבקר את עצם קיומו של הדיון?
-
אדום לבן
- קיבל.ה 110 לייקים
לא מדויק מה שכתבתצ'ימבויקה כתב: ↑11 יוני 2026, 16:34יש אינדיקציות שעלו ממספר המקורבים כאן ששאנדה ובואטנג נשארים.
היום עלתה כתבת יח״צ על בואטנג. לפני שבוע כתבת ראיון עם שאנדה שהמועדון העלה (!) והוא אומר שם שהוא בא רעב לשנה הבאה.
מה שאתה אומר זה להתעלם מהאינדיקציות האלה ולספר לעצמנו סיפור שיש שחקנים רבים בדרך.
אין פה מקורב אחד שטען שדיארה סגור, אין פה מקורב אחד שאמר ששאנדה או בואטנג בדרך החוצה.
הפועל דיברו עם דיארה עוד לפני שידעו על העזיבה של לויזו, מה שמעיד שכן מתכוונים לשחרר זר בלי קשר לעזיבה של לויזו.
דיארה אם יגיע זה לא על חשבון לויזו.
כל העיתונאים לא מקבלים שום מידע מהפועל
אין מה להתייחס לכל כתבה שיוצאת
הדר יעקובי אמרה בעצמה בפודקאסט הפודל
שהיא גילתה איכשהו שהפועל החתימה את בואטנג
ושאלה את המועדון האם זה נכון
ובתגובה ענו לה "לא מחפשים חלוץ"
זה אומר הכל
נערך לאחרונה על ידי אדום לבן ב 11 יוני 2026, 17:01, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
dino
- קיבל.ה 3237 לייקים
אין לי בעיה עם שום דיון(אלא אם זה דיון שיש משתמשים שמוציאים החוצה סקופים עוד לפני שהם הבשילו וגורמים נזק)צ'ימבויקה כתב: ↑11 יוני 2026, 16:34יש אינדיקציות שעלו ממספר המקורבים כאן ששאנדה ובואטנג נשארים.
לכאורה נכון, הם נשארים, יש חוזים, אבל זה לא ודאי.
דבר שני, אני יוצא מנקודת הנחה שאני(וכך גם מרבית המשתמשים) לא יודע מה ואיך הם מתכוונים לחזק, באם יש איזה שפן ישראלי, או שיגיע יותר מזר אחד. כל עוד אני לא יודע, מה יש לי לכעוס, לחשוש, בטח אין לי מה להתלונן. בטח כשעוד החלון יחסית רק נפתח(בפרופורציה של אורכו)
אני כן יודע שהם הוכיחו רצינות, כוונות, מקצוענות, ספרא הוכיח שהוא גם יודע לשים כסף אם יש הזדמנויות, הפועל עם התקציב הרביעי בגודלו בליגה(לא קונה את המצב של אברמוב, תסלחו לי)אנחנו לא באים לעונה הבאה כדי לאבק על כניסה לפלייאוף, עלינו מדרגה בשאיפות וכולם בהפועל מבינים את זה.
לא שופט כרגע ולא עוסק בחישובים. זאת השורה התחתונה.
-
dino
- קיבל.ה 3237 לייקים
דווקא אופיר סער תומך במה שאתה אומראדום לבן כתב: ↑11 יוני 2026, 16:52לא מדויק מה שכתבתצ'ימבויקה כתב: ↑11 יוני 2026, 16:34יש אינדיקציות שעלו ממספר המקורבים כאן ששאנדה ובואטנג נשארים.
הפועל דיברו עם דיארה עוד לפני שידעו על העזיבה של לויזו, מה שמעיד שכן מתכוונים לשחרר זר בלי קשר לעזיבה של לויזו.
דיארה אם יגיע זה לא על חשבון לויזו.
כל העיתונאים לא מקבלים שום מידע מהפועל
אין מה להתייחס לכל כתבה שיוצא
הדר יעקובי אמרה בעצמה בפודקאסט הפודל
שהיא גילתה איכשהו שהפועל החתימה את בואטנג
שאתה את המועדון האם זה נכון
ובתגובה ענו לה "לא מחפשים חלוץ"
זה אומר הכל