redead כתב: ↑10 יוני 2026, 00:16
איטודיס בחור שמרן, לא יהיה שינוי בשרים
ילך עם מה שעבד לו בשני המשחקים.
הפועל צריכה לעשות עבודה כדי להביא קהל שהתחיל להתעורר היום בעקבות החלטת בית הדין
איטודיס אולי שמרן אבל לא מפגר. אם הוא יכול הוא ישים את בלייקני על קוק ואת אטורו/טאי על מוטלי.
גביזון כתב: ↑09 יוני 2026, 23:48
מקווה מאד שנראה את בלייקני במקום קוק.
צריכים אותו גם בהגנה וגם בהתקפה וגם בריבאונד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
גם אם בלייקני חוזר מחר אני לא חושב שזה נכון להכניס אותו למשחק בחמישי. זה לא נכון
א. אם לא עכשיו אז מתי? זה לא יעשה קל יותר…
ב. אתמול, 40 שניות לסוף, חשבתי לעצמי שאם בלייקני על הספסל, ואפילו אם הוא לא שיחק חודש וחצי ואת כל המשחק הזה, אני מעלה אותו והוא דופק שלשת נצחון.
גביזון כתב: ↑09 יוני 2026, 23:48
מקווה מאד שנראה את בלייקני במקום קוק.
צריכים אותו גם בהגנה וגם בהתקפה וגם בריבאונד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
גם אם בלייקני חוזר מחר אני לא חושב שזה נכון להכניס אותו למשחק בחמישי. זה לא נכון
ב. אתמול, 40 שניות לסוף, חשבתי לעצמי שאם בלייקני על הספסל, ואפילו אם הוא לא שיחק חודש וחצי ואת כל המשחק הזה, אני מעלה אותו והוא דופק שלשת נצחון.
גם אם הוא ינחת היום והוא לא ינחת היום איך זה בטוח בריאותית שישחק ככה?
גם אם הוא ינחת היום והוא לא ינחת היום איך זה בטוח בריאותית שישחק ככה?
לא, ברור שאני מתכוון למצב שהוא כשיר בריאותית לשחק.
לצערי למרות שכל השנה תכננתי להגיע,כרגע לא יוצא לי להגיע(אולי אם נגיע לגמר)אבל מגיע לקבוצה ובטח לשחקנים שיגיעו לפחות 6 אלף אוהדים שלנו.
לפחות לשבועיים הקרובים צריך לשים את כל המריבות והויכוחים ולהיות שם בשביל הקבוצה והשחקנים שלנו.
57 שנים אנחנו מחכים
אז הגיע הזמן אומרת אימי
שיפמפמו בלי סוף על כרטיסים למחר. שהרכישה תהיה נוחה ושימכרו במחירי זנות מבחינתי. תנו כרטיס חינם אקסטרה לכל מנוי, ילדים באדום חינם, 100 שקל לאולם ו70 ליציע. לא יודע לא אכפת לי. הם חייבים לנצל את הרגש החיובי שאוהדים מרגישים אחרי הפארסה אתמול ולהביא כמה שיותר לאולם. תפסיקו להיות כאלה מפגרים בהכל
Red_man כתב: ↑10 יוני 2026, 11:48
שיפמפמו בלי סוף על כרטיסים למחר. שהרכישה תהיה נוחה ושימכרו במחירי זנות מבחינתי. תנו כרטיס חינם אקסטרה לכל מנוי, ילדים באדום חינם, 100 שקל לאולם ו70 ליציע. לא יודע לא אכפת לי. הם חייבים לנצל את הרגש החיובי שאוהדים מרגישים אחרי הפארסה אתמול ולהביא כמה שיותר לאולם. תפסיקו להיות כאלה מפגרים בהכל
הצחקת.
אני מחכה ליום שיעשו משהו נכון בענין הכרטיסים.
הצחקת.
אם לא עכשיו אז מתי?
באמת שאני לא מבין את השקט הזה מהבוקר במקום לדחוף כל הזמן כרטיסים במחירים זולים. התגובות ברשתות רובן חיוביות למה הם לא מנצלים את זה?
הצחקת.
אם לא עכשיו אז מתי?
באמת שאני לא מבין את השקט הזה מהבוקר במקום לדחוף כל הזמן כרטיסים במחירים זולים. התגובות ברשתות רובן חיוביות למה הם לא מנצלים את זה?
אתמול קיבלתי מהם אסאמאסים בשעה 18:00 ושעה 20:00 - סביר שאין בן אדם שהיה מצליח להגיע למשחק הזה גם אם הוא גר בירושלים, אבל לפחות הם ניסו.
למה באמת אני לא מופצץ בהודעות כבר עכשיו שמחר יש משחק על החיים ועל המוות נגד יונצ'וק והבכיינים ?
רדנקו כתב: ↑10 יוני 2026, 14:44
הצחקת.
אם לא עכשיו אז מתי?
אתמול קיבלתי מהם אסאמאסים בשעה 18:00 ושעה 20:00 - סביר שאין בן אדם שהיה מצליח להגיע למשחק הזה גם אם הוא גר בירושלים, אבל לפחות הם ניסו.
למה באמת אני לא מופצץ בהודעות כבר עכשיו שמחר יש משחק על החיים ועל המוות נגד יונצ'וק והבכיינים ?
לא רואה איך שחקנים שלא שיחקו מעל חודש יעלו על מטוס עכשיו וישחקו בערב. מקווה שהם יעלו על מטוס עכשיו ויחזרו להתאמן כדי שאולי יהיה אפשר לשלב אותם במשחק הבא כבר. בלייקני על קוק זה איזה 100 רמות מעל.
מקווה מאד שאיטודיס יצליח לבודד את הקבוצה מכל הרעש שמסביב -הפרשנים, הפסאודו מאמנים, המחבלים למיניהם וכו.
תתרכזו רק במשחק הזה! לא לחשוב על בית הדין! לעלות ולטרוף את המגרש! יללה הפועל מלחמה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Red_man כתב:יש מצחיק כמו פורסמו הסגלים להיום בערב כשלכולם ברור שאף קבוצה לא יכולה לערוך שינויים כרגע?
היחיד שיכול להפתיע זה טאי שלא הפתיע לצערי
עד עכשיו עשינו עבודה מדהימה על הרפר , איש וקוק מוצאים לו את החשק לשחק וגם לא שורקים עברות על כל שטות. לא צריך לשנות ואין מקום לאודיאסה גם כשהוא בריא. רק לבוא מרוכזים היום
Red_man כתב:יש מצחיק כמו פורסמו הסגלים להיום בערב כשלכולם ברור שאף קבוצה לא יכולה לערוך שינויים כרגע?
עד עכשיו עשינו עבודה מדהימה על הרפר , איש וקוק מוצאים לו את החשק לשחק וגם לא שורקים עברות על כל שטות. לא צריך לשנות ואין מקום לאודיאסה גם כשהוא בריא. רק לבוא מרוכזים היום
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
מה אין מקום לטאי? הוא עדיף על מוטלי כרגע. הוא לוקח הרבה יותר ריבאונדים ועובד הרבה יותר טוב בהגנה. בטח מול הגבוהה הכבד של ירושלים זה בול בשבילו ולא בשביל מוטלי שהוא הרבה יותר רך
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
מה אין מקום לטאי? הוא עדיף על מוטלי כרגע. הוא לוקח הרבה יותר ריבאונדים ועובד הרבה יותר טוב בהגנה. בטח מול הגבוהה הכבד של ירושלים זה בול בשבילו ולא בשביל מוטלי שהוא הרבה יותר רך
אמרתי בעבר ואני מחזיק עדיין באותה העמדה
המאמן הזה לטוב ולרע לא משנה מה שעובד לו מבחינת תוצאה סופית
הוא הלך עם אותם חמישיות 90 אחוז מהעונה
הוא ילך עם אותו הסגל ברגע שהוא מוביל 2:0