חצי גמר - משחק 2. שלישי 20:50

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4581 לייקים

תגיעו, הפועל.
תנצחו, הפועל.

:hapoel:
יחד, רק יחד! :heart:
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

עם הבלאגן בירושלים וזה שהם רשמו רק ארבעה זרים ובתקווה שגם קרינגטון לא ישחק חייבים לנצח. הראש של ירושלים בבלאגן אסור לנו להיגרר אחריהם חייבים לבוא מרוכזים ולהתנפל מהגאמפ ולקחת את המשחק הזה. להסתער עליהם לא לבוא זחוחים ולהישאר מרוכזים כי הם יעשו הכל כדי להוציא אותנו מהמשחק. בכדורסל נטו אנחנו כרגע עדיפים עליהם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

ריבאונד!!!
הגנה!!!
וואסה + מדר שיתוף פעולה!
קדימה הפועל!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4581 לייקים

גביזון כתב: 09 יוני 2026, 10:31 ריבאונד!!!
הגנה!!!
וואסה + מדר שיתוף פעולה!
קדימה הפועל!!!
נקווה שלא ייגמר באלטאזעכן
d.k.
קיבל.ה  19 לייקים

מפתח לניצחון, זה להתעלם מכל רעשי רקע ולהתרכז במשחק.
קל להגיד, לא תמיד כזה קל ליישם בפועל...
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  771 לייקים

זה שמגדל רשמו רק 4 זרים למשחק עדיין לא אומר הרבה. המשחק אצלם בבית, קרינגטון בטח בסוף יתרצה וישחק, ואצלנו קוק נרשם אז תכלס הוא גם לא ממש היה פקטור עד עכשיו.
בצד החיובי, המומנטום אצלנו והבלגן אצלם כרגע - ועדיין אסור להגיע שאננים בכלל, הם עדיין יעלו בטירוף מוחלט כי אם יפסידו משחק שני רצוף הסדרה כבר תהיה די גמורה.

ושוב אני אומר, תנו לגמד לקלוע כמה שירצה, מה שצריך מולם זה ללכת כל הזמן לצבע, לשלוט בריבאונד, להתמקד בגבוהים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  100 לייקים

אם ארגון האוהדים החדש ה red block (אם אני לא טועה) רוצה לקנות את עולמו בסצנה- שירים איזה שלט עם מסר עוקצני לירושלים וציור של איתן בורג מתקלח
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

M-26-7 כתב: 09 יוני 2026, 11:06 אם ארגון האוהדים החדש ה red block (אם אני לא טועה) רוצה לקנות את עולמו בסצנה- שירים איזה שלט עם מסר עוקצני לירושלים וציור של איתן בורג מתקלח
לא צריך תפאורה ולא צריך להתייחס אליהם. לבוא, לעודד ולהתרכז בכדורסל נטו. הם רשמו רק שני זרים ששיחקו שלשום אבל עדיין יש להם סגל ישראלי ארוך ואיכותי. אסור ליפול לשטויות שלהם ואסור לנו להיגרר אחריהם. רק לבוא ולהתפל עליהם מהשניה הראשונה ולהרוג אותם
יהלום14אדום
קיבל.ה  1576 לייקים

הסיטואציה שנוצרה מעט מבאסת (לפחות אותי).
יאללה הביתה!!!
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 יוני 2026, 11:18 הסיטואציה שנוצרה מעט מבאסת (לפחות אותי).
הסיטואציה אכן מבאסת אבל אני גם יודע שירושלים הכניסה את עצמה לבור הזה ואין לי כוונה כרגע לנסות ולהוציא אותה ממנו. זה שינוי מרענן לראות קבוצה אחרת עוברת סחרור ושאנחנו לא. רק שאצלנו יצליחו לשם שינוי לסתום את הפה, לא להיגרר ולנצל את העובדה שהם בסחרור כמו שתמיד יודעים לנצל כשאנחנו באחד.
redead
קיבל.ה  922 לייקים

חייבים להתעלם מכל הרעשי רקע הלא טובים האלה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  870 לייקים

לעלות לנצח היום בכל מחיר
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

קרינגטון טוען שהוא חולה ורוצה לשחק. יפה אהבתי שהנהלת ירושלים הלכה וזרקה אותו מתחת לגלגלים אל מול הקהל שלהם. הבלאגן שם בשיא רק לסתום את הפה אצלנו ולהתרכז נטו בכדורסל. רק שעופר יצליח לסתום ולא להתערב תלמד כבר שכשהמערכת רגועה מקצועית זה עובד יותר טוב
shaar7_12
קיבל.ה  109 לייקים

צריך להתעלם מכל המהומה ולבוא הכי מוכנים שיש . הפסדנו לראשון בבית , הרפר לבד זה חצי קבוצה אצלם. חייבים לבוא דרוכים ומפוקסים .

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

Red_man כתב: 09 יוני 2026, 11:31 קרינגטון טוען שהוא חולה ורוצה לשחק. יפה אהבתי שהנהלת ירושלים הלכה וזרקה אותו מתחת לגלגלים אל מול הקהל שלהם. הבלאגן שם בשיא רק לסתום את הפה אצלנו ולהתרכז נטו בכדורסל. רק שעופר יצליח לסתום ולא להתערב תלמד כבר שכשהמערכת רגועה מקצועית זה עובד יותר טוב
קרינגטון חולה כמו שאולסי פרי חלה, רק שבסוף הוא יופיע.
וצןדק, ירושלים מקריבה אותו, מעולה, מצאו שעיר לעזאזל מכל העצבים של הקהל שלהם עליהם.
אנחנו חייבים להתעלם ולבוא מוכנים.
מקווה שההחלטה ב13:30 לא תבלבל אותנו למשחק היום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4581 לייקים

פשוט לעלות מפוקסים. כל השאר רעשי רקע.
רק הפועל
קיבל.ה  3158 לייקים

מה הסגל שלהם למשחק היום ?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  128 לייקים

א. קרינגטון ישחק. ובלי קשר הם רשמו אחלה זרים.
ב. איטודיס הצליח להפסיד למונאקו ב20 הפרש כשהם עם 8 שחקני סגל.
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 יוני 2026, 11:53 א. קרינגטון ישחק. ובלי קשר הם רשמו אחלה זרים.
תשווה בין משחק מול מונאקו שלא היה לנו ממש על מה לשחק ולהם זה היה משחק על החיים להיום.
הזרים שהם רשמו היום זה משמעותית פחות טוב להם ממה שרשמו במשחק הקודם. יש להם בעיה רצינית היום שאני מקווה שננצל אותה בצבע. חבל מאוד שטאי לא כשיר ושאטורו לא בארץ. אני מקווה שהדיווח נכון ושאטורו ובלייקני יחזרו במהלך היום לארץ. הייתי רוצה לרשום אותם בחמישי אבל זה באמת עלול להיות ריסקי מדי.
Nati
קיבל.ה  3323 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב:א. קרינגטון ישחק. ובלי קשר הם רשמו אחלה זרים.
למה צפית???
צפית שאיטודיס לבד ינצח 8 שחקנים של מונאקו?
Niro
קיבל.ה  2874 לייקים

Red_man כתב: 09 יוני 2026, 11:57
יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 יוני 2026, 11:53 א. קרינגטון ישחק. ובלי קשר הם רשמו אחלה זרים.
תשווה בין משחק מול מונאקו שלא היה לנו ממש על מה לשחק ולהם זה היה משחק על החיים להיום.
הזרים שהם רשמו היום זה משמעותית פחות טוב להם ממה שרשמו במשחק הקודם. יש להם בעיה רצינית היום שאני מקווה שננצל אותה בצבע. חבל מאוד שטאי לא כשיר ושאטורו לא בארץ. אני מקווה שהדיווח נכון ושאטורו ובלייקני יחזרו במהלך היום לארץ. הייתי רוצה לרשום אותם בחמישי אבל זה באמת עלול להיות ריסקי מדי.
לא מסכים בנוגע לזרים. ווינסטון זר יותר טוב ומשמעותי גם מסניד וגם ממובלי. אפשר לחשוב מה יש לנו בעמדה 4 שמובלי כל כך יחסר. סקאפינצב על וויילי זה גם לא באמת הרסני כשאין לנו את אוטורו ואודיאסי. אם קרינגטון לא ישחק זה משהו אחר.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  128 לייקים

בגלל ההפסד למונאקו קיבלנו את ריאל. אולי היינו יכולים לקבל קבוצה שהיינו מסתדרים איתה.
קו אחורי של קאש כדין והארפר לא נופל אם לא יותר טוב ממדר מיציץ גונס.
סמית אחלה שחקן ויותר טוב מאיש.
ודימה משחק בסוף מול מוטלי וידי החמאה שלו.
Nati
קיבל.ה  3323 לייקים

שכחת
המאמן שלהם הרבה יותר טוב מאיטודיס
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

Niro כתב: 09 יוני 2026, 12:03
לא מסכים בנוגע לזרים. ווינסטון זר יותר טוב ומשמעותי גם מסניד וגם ממובלי. אפשר לחשוב מה יש לנו בעמדה 4 שמובלי כל כך יחסר. סקאפינצב על וויילי זה גם לא באמת הרסני כשאין לנו את אוטורו ואודיאסי. אם קרינגטון לא ישחק זה משהו אחר.
סניד היה הקלע המוביל שלהם במשחק הקודם…
ווינסטון זר טוב אבל הוא גם גמד ככה שיהיה קשה לירושלים לשחק עם שניהם יחד מולנו. אצלנו ג׳ונס שהוא הכי נמוך יותר גבוהה משניהם.
לעניין הצבע שגב התמודד מצויין עם ווילי ואין סיבה שלא יצליח עם סקאפינצב ושמוטלי ישחק מול האין מחליף שלהם או לוי בתור חמש. התקפית הוא היה טוב במשחק הקודם הגנתית פחות.
קוק בטח בהגנה אמור לעשות את העבודה מול ווינסטון או מי מהישראלים שירושלים תעלה.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  128 לייקים

Nati כתב: 09 יוני 2026, 12:11 שכחת
המאמן שלהם הרבה יותר טוב מאיטודיס
זה נכון
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 יוני 2026, 12:06
בגלל ההפסד למונאקו קיבלנו את ריאל. אולי היינו יכולים לקבל קבוצה שהיינו מסתדרים איתה.
עזוב את הפלייאוף יורוליג עכשיו. אני לא אומר שהמשחק שלנו בכיס וזה הולך להיות קליל אבל אתה מגזים ברמות. מיציץ תרם יותר מהארפר אהוב ליבך במשחק האחרון. ים תרם הרבה יותר מקרינגטון ולגבי ווינסטון נצטרך לחכות ולראות, ג׳ונס היה ממש אחלה במשחק האחרון לא כדרר למוות וסיים עם 6 נק׳ ו5 אסיסטים. בסוף כשים ומיציץ מתפוצצים ככה זה בסדר גמור שהוא לא כופה את עצמו על המשחק, לוקח צעד אחורה ולא מפריע לשטף אלא תורם לו. אתה מגזים בצורה לא נורמלית שאתה אומר שהקו האחורי שלהם יותר טוב מהקו שלנו.
ספקיצנב הזה אמור לשחק מול שגב אין סיבה שמוטלי יהיה מולו.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  695 לייקים

זה לא משנה מי יש בקוצה שמולנו
אנחנו חייבים להתרכז בעצמנו ,לבוא באותה גישה של המשחקים האחרונים ולתת הכל
דאר אל כופר
קיבל.ה  43 לייקים

קרינגטון הודיע שהוא ישחק היום, אחרי שירושלים האשימו אותו שהוא כבר סגור בהפועל.
מהלך מתוכנן או שהם באמת שרפו אותו?
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  128 לייקים

Red_man כתב: 09 יוני 2026, 12:17
יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 יוני 2026, 12:06

עזוב את הפלייאוף יורוליג עכשיו. אני לא אומר שהמשחק שלנו בכיס וזה הולך להיות קליל אבל אתה מגזים ברמות. מיציץ תרם יותר מהארפר אהוב ליבך במשחק האחרון. ים תרם הרבה יותר מקרינגטון ולגבי ווינסטון נצטרך לחכות ולראות, ג׳ונס היה ממש אחלה במשחק האחרון לא כדרר למוות וסיים עם 6 נק׳ ו5 אסיסטים. בסוף כשים ומיציץ מתפוצצים ככה זה בסדר גמור שהוא לא כופה את עצמו על המשחק, לוקח צעד אחורה ולא מפריע לשטף אלא תורם לו. אתה מגזים בצורה לא נורמלית שאתה אומר שהקו האחורי שלהם יותר טוב מהקו שלנו.
ספקיצנב הזה אמור לשחק מול שגב אין סיבה שמוטלי יהיה מולו.
ברבע גמר גביע היית עם גונס מיציץ ומדר, הם היו עם השלישייה שהזכרתי ועשו לנו בית ספר.
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

דאר אל כופר כתב: 09 יוני 2026, 12:30 קרינגטון הודיע שהוא ישחק היום, אחרי שירושלים האשימו אותו שהוא כבר סגור בהפועל.
מהלך מתוכנן או שהם באמת שרפו אותו?
לפי התגובות בקהל שלהם הם באמת שרפו אותו.
בכל מקרה ירושלים עם חמישה זרים הערב
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2263 לייקים

אני לא חושב שהם יותר חלשים. בטח לא משמעותית.
סקפינצב נייד יותר מווילי, מסוגל לפעמים לקלוע מחצי מרחק והוא גבוה יותר וחוסם לגמרי לא רע.
במשחק הקודם שמחתי שהם רשמו את מובלי ולא את ווינסטון, כי הוא עשה לנו צרות צרורות במשחקים הקודמים ששיחק.
אחד הדברים שעזרו לנו במשחק האחרון היה זה שלא היה להארפר מחליף כשהוא על הספסל. היום יהיה להם מחליף מצוין.
ברור שיש להם סגל יותר קצר (בעיקר אם קרינגטון באמת לא ישחק - דבר שאני מתקשה להאמין שיקרה) ופחות מאסה מתחת לסל, אבל זה לא שיש לנו צמד גבוהים שיכולים לנצל את זה.
נקווה שקודם כל - נגיע נחושים ולא שאננים - ושאיטודיס יתכונן כמו למשחק הקודם וננצל את היתרונות שלנו עליהם.
nirgo
קיבל.ה  751 לייקים

הפועל י-ם לא תעלה לרבע ה-4 בגלל מתיחת שריר של הארפר או הובר, המשחק יושלם באוגוסט.
הוקיץ'
קיבל.ה  8873 לייקים

קרינגטון ישחק, אם מישהו תהה לעצמו.
אדום ותיק
קיבל.ה  1391 לייקים

רדנקו כתב: 09 יוני 2026, 13:04 אני לא חושב שהם יותר חלשים. בטח לא משמעותית.
סקפינצב נייד יותר מווילי, מסוגל לפעמים לקלוע מחצי מרחק והוא גבוה יותר וחוסם לגמרי לא רע.
במשחק הקודם שמחתי שהם רשמו את מובלי ולא את ווינסטון, כי הוא עשה לנו צרות צרורות במשחקים הקודמים ששיחק.
אחד הדברים שעזרו לנו במשחק האחרון היה זה שלא היה להארפר מחליף כשהוא על הספסל. היום יהיה להם מחליף מצוין.
ברור שיש להם סגל יותר קצר (בעיקר אם קרינגטון באמת לא ישחק - דבר שאני מתקשה להאמין שיקרה) ופחות מאסה מתחת לסל, אבל זה לא שיש לנו צמד גבוהים שיכולים לנצל את זה.
נקווה שקודם כל - נגיע נחושים ולא שאננים - ושאיטודיס יתכונן כמו למשחק הקודם וננצל את היתרונות שלנו עליהם.
בדיוק המשפט שציטטתי בתגובת!
רצח בעיניים והתאבדות על כל כדור חוזר או על הרצפה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4581 לייקים

חייבים לנצח היום כדי לעלות ל 0-1 בסדרה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  5151 לייקים

אם הם לא יקבלו הפסד טכני הם יבואו בבוסט מטורף, להתכונן לזה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3863 לייקים

לדעתי להיפך , זה יוריד להם את המוטיבציה.
רואה שחורות
קיבל.ה  131 לייקים

או שכן או שלא
תמונה
Red_man
קיבל.ה  2671 לייקים

לעלות עם אגרופן ושכל אחד ישבור את הפנים של מי שהוא שומר עליו. מבחינתי אם איטודיס שובר את הפנים של יונצ׳וק להאריך לו חוזה עד הקבר ומעבר.
אשכרה בית הדין החזיר את ירושלים לסדרה והוציא אותם מהסחרור שלהם והכניס אותנו לאחד. ביזיון
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 09 יוני 2026, 17:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה