מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  426 לייקים

ליגת ווינר סל תממן אלפי כרטיסים והטבות למנויי הקבוצות שהעפילו לחצי גמר הפלייאוף בשווי מאות אלפי ש״ח

ליגת ווינר סל והקבוצות שהעפילו לחצי גמר הפלייאוף החליטו, באישור ועדת הדח”צים, לממן כרטיסים והטבות בשווי מאות אלפי שקלים למשחקי סדרות חצי גמר הפלייאוף, וזאת לטובת האוהדים - אלפי כרטיסים יחולקו ללא עלות למנויי הקבוצות שהעפילו לשלב זה.

במסגרת המהלך, הקבוצות יחלקו את הכרטיסים וההטבות למנויים שלהן, אשר אינם כלולים במסגרת שלב חצי הגמר. ההחלטה, שהובילו יו”ר הליגה ארי שטינברג ומנכ”ל הליגה דייוויד בסן, התקבלה כחלק מחזון הליגה “הקהל הוא זכות הקיום שלנו” והעמקת הקשר עם האוהדים, כמו גם הבעת הערכה לאלו המלווים את הקבוצות לאורך כל העונה, שהייתה רווית אתגרים משמעותיים.

* מכבי תל אביב והפועל חולון יעניקו למנויים כרטיס חינם למשחק הבית הראשון בסדרת חצי הגמר.
* ⁠הפועל ירושלים תעניק למשחק הראשון 20% הנחה למנויים רגילים, 50% הנחה למנויי היורוקאפ ובנוסף שובר בסך 50 ₪ לכלל המנויים לחנות המוצרים.
* ⁠הפועל תל אביב תעניק החל מ-25% הנחה לכלל מנוייה על המשחק הראשון, ובנוסף תעניק שובר בסך 100 ₪ למימוש בחנות.
הודעה מסודרת כיצד לקבל את הכרטיסים וההטבות תצא מטעם הקבוצות.

ההחלטה התאפשרה, בין היתר, בזכות הכנסות השיא שרשמה הליגה העונה. למרות הוויתור על חלק מההכנסות מסדרת חצי הגמר עבור אלפי המנויים, ההחלטה לא תשפיע על יכולתה של הליגה לעמוד במלוא התחייבויותיה כלפי כלל קבוצות ליגת ווינר סל.

ארי שטינברג, יו”ר ליגת ווינר סל:
“האוהדים הם הלב הפועם של הכדורסל הישראלי וזכות הקיום שלנו. עברנו העונה אתגרים לא פשוטים, ולאורך כל הדרך שאלנו את עצמנו כיצד ניתן לחזק את הקשר עם הקהל ולהעניק לו יותר.

הפלייאוף הוא רגע השיא של העונה, ואנחנו רוצים לראות את האולמות מלאים באוהדים שמלווים את הקבוצות שלהם לאורך כל השנה. זו הדרך שלנו לומר תודה ולאפשר לכמה שיותר אוהדים להיות חלק מהחוויה המיוחדת של חצי גמר הפלייאוף”.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1921 לייקים

הכי קל לזרוק לנו בוטנים בדמות שובר לחנות, הם מנסים להיפטר מהמלאי כי עוברים לנייק.
זה די חארטה וזלזול באוהדים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Red_man
קיבל.ה  2670 לייקים

סומך כתב: 06 יוני 2026, 10:26 הכי קל לזרוק לנו בוטנים בדמות שובר לחנות, הם מנסים להיפטר מהמלאי כי עוברים לנייק.
לאדידס אבל אתה צודק.
באמת נשבר לי הזין מהטמטום הזה
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

סומך כתב: 06 יוני 2026, 10:26 הכי קל לזרוק לנו בוטנים בדמות שובר לחנות, הם מנסים להיפטר מהמלאי כי עוברים לנייק.
זה גם מה שירושלים נותנים
Nati
קיבל.ה  3323 לייקים

סומך כתב:הכי קל לזרוק לנו בוטנים בדמות שובר לחנות, הם מנסים להיפטר מהמלאי כי עוברים לנייק.
אם הפועל היו משחקים נגד חולון,אז גם הפועל הייתה נותנת כרטיס בחינם.
חוץ מזה כשהפועל נתנה עוד כרטיס בחינם למנויים נגד ראשון.לא ראיתי שזה עזר להביא את ״האוהדים המסורים״.
אבל כרגיל רק אוהבים להתלונן.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1921 לייקים

Nati כתב: 06 יוני 2026, 12:02
סומך כתב:הכי קל לזרוק לנו בוטנים בדמות שובר לחנות, הם מנסים להיפטר מהמלאי כי עוברים לנייק.
חוץ מזה כשהפועל נתנה עוד כרטיס בחינם למנויים נגד ראשון.לא ראיתי שזה עזר להביא את ״האוהדים המסורים״.
ראשית, הייתי במשחק אז אני בהחלט רואה עצמי "אוהד מסור" שנית, כרטיסים לרבע הגמר כלולים תמיד במנוי אם זוכר נכון, לא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Nati
קיבל.ה  3323 לייקים

סומך כתב:
Nati כתב: 06 יוני 2026, 12:02
ראשית, הייתי במשחק אז אני בהחלט רואה עצמי "אוהד מסור" שנית, כרטיסים לרבע הגמר כלולים תמיד במנוי אם זוכר נכון, לא?
לא התכוונתי אישית אליך.אני יודע שאתה מגיע לכל משחק.
למשחק הראשון,כל מנוי קיבל עוד כרטיס בחינם.
MichaelWright
קיבל.ה  4 לייקים

סליחה אם אני מתפרץ לת'רד מינויים, אבל איך אני שלא מנוי רוכש כרטיס?
אתמול נכנסתי והיה כתוב שלא נפתחה המכירה עבורי, היום כתוב שהמכירה הסתיימה. בואו נגיד שלא נראה לי שנגמרו הכרטיסים...
רוצין שיגיעו אוהדים אבל תכלס נשבר לי מלנסות לרכוש כרטיס. היו בנות שרדפתי אחריהן פחות בחיים שלי.
בני12
קיבל.ה  3021 לייקים

MichaelWright כתב: 06 יוני 2026, 22:19 סליחה אם אני מתפרץ לת'רד מינויים, אבל איך אני שלא מנוי רוכש כרטיס?
אתמול נכנסתי והיה כתוב שלא נפתחה המכירה עבורי, היום כתוב שהמכירה הסתיימה. בואו נגיד שלא נראה לי שנגמרו הכרטיסים...
רוצין שיגיעו אוהדים אבל תכלס נשבר לי מלנסות לרכוש כרטיס. היו בנות שרדפתי אחריהן פחות בחיים שלי.
הכי קל זה לפנות מחר בבוקר לואטסאפ של הקבוצה.
הם עונים מהר ועוזרים
Kanta
קיבל.ה  268 לייקים

מה עושה דביל כמוני שהיה לו מנוי ליגה + יורוליג העונה אבל שכח לגמרי מהמתווה הזה?
מופיעים לי כרטיסים לרכישה ששמורים עבורי במייל בעלות 75 ש"ח. אבל מה מפה? קונה כרטיס ו...? מה קורה עם הזיכוי בהמשך הדרך?
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  426 לייקים

Kanta כתב: 07 יוני 2026, 14:23 מה עושה דביל כמוני שהיה לו מנוי ליגה + יורוליג העונה אבל שכח לגמרי מהמתווה הזה?
מופיעים לי כרטיסים לרכישה ששמורים עבורי במייל בעלות 75 ש"ח. אבל מה מפה? קונה כרטיס ו...? מה קורה עם הזיכוי בהמשך הדרך?
קונה כרטיסים כרגיל, זיכוי תקבל בסוף העונה או אם תרצה אז על חשבון מנוי לעונה הבאה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.

מחדל טקטי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3862 לייקים

אם לא השתמשת בזיכוי שלך לפלייאוף , תוכל לקבל אותו במלואו בסוף העונה , או לגלגל אותו לרכישת מנוי בשנה הבאה.
שליחת תגובה