Hapolo כתב: ↑07 יוני 2026, 07:44
הלך המומנטום כתב: ↑06 יוני 2026, 23:36
הרבה דברים מעניינים אותי, לא את הכל אני צריך לדעת כאוהד, במקרה הזה אם התקשורת הייתה יודעת שיש ללואיזו סעיף שחרור של 3 מיליון יורו אחרי שהוא נקנה ב-1.1 מיליון היו לזה כמה אפקטים:
1. האוהדים כנראה היו מותחים ביקורת על קבלת החלטות לא טובה של המועדון.
2. אחרי כל משחק סביר שלו כל הסוכנים בארץ היו מנסים להוציא אותו לחו״ל ומטמטמים לשחקן את המוח.
3. כל היום היו מפרסמים בתקשורת על קבוצות שרוצות לנצל. את סעיף השחרור שלו, וזה לא היה עושה טוב לשחקן ולקבוצה.
4. אצל ניסנוב זה בחיים לא היה קורה, להיפך, ידעת איזה שחקן הפליץ בריצת חימום באימון.
1. זו גישה כל כך רקובה שאני מקווה וגם מאמין שזו לא הסיבה. חוץ מזה מזה שלדעתי הבעיה היא לא עצם קיום הסעיף הזה שהיה עובר כמו כלום כי הוא הגיוני לגמרי אלא בזה שנוצרו ציפיות שהזכרתי בתגובות קודמות
בגלל שהסתירו אותו
2. הוא מלכתחילה התעקש על סעיף שחרור כזה כי הוא לא תכנן להישאר פה יותר מעונה. מי שהיה צריך לדעת ידע מזה וגם אם לא אני בטוח שזה לא הפריע לסוכנים לנסות לטמטם לשחקן את המוח. לא הבנתי מה לואיזו שונה מהמון שחקנים מבוקשים אחרים בארץ ובעולם שסעיף השחרור שלו צריך להיות סודי
3. בתקשורת מבלבלים את המוח כל הזמן הם לא צריכים סעיף בשביל זה
4. יש לי תחושה שאם נעשה איזה סיבוב באשכול של ניסנוב נקבל תזכורת למה היינו קמים בבוקר ורק מתפללים שלא תצוץ איזו "הפתעה"
הוא לא שונה מאף אחד, אבל עצם העובדה שזה לא פורסם בניגוד לשחקנים אחרים זה לא בהכרח רע.
אני לא חושב שכולנו צריכים לדעת כל פרט בכל חוזה של כל שחקן: האם יש סעיף שחרור, למי מותר להפעיל אותו, מהו השכר המדויק של כל שחקן, האם מקבל דירה ורכב וכו', מהם הבונוסים של כל שחקן ועל מה??
כמה פעמים שמענו ששחקן מקבל שכר בין לבין. לא חושב שזה הפריע למשהו מהו השכר המדויק שלו.
גם אני מתבאס ששוחרר, אבל חי עם זה בשלום שלא ידעתי מסעיף השחרור שלו.
ושוב, עצם העובדה שלא כל דבר ידוע, גם אם נירמלנו את זה שאנחנו צריכים לדעת דברים מסוימים על כל השחקנים, זה אומר שאנחנו כבר לא המועדון הפרוץ שהיינו עד לא מזמן.