דניאל אוטורו
- iamgabormarton
- קיבל.ה 638 לייקים
בקצב שאנשים פה חותכים שחקנים שנה הבאה נפתח את העונה רק עם בלייקני ואניס
כמו עם הקטעים שהיו עם מוטלי, שתו מים . יהיה בסדר.
- מילפורד
- קיבל.ה 3776 לייקים
איפה זה שונה ממה שמוטלי עשה שנה שעברה?
סליחה, מוטלי עשה משהו הרבה יותא חמור , לא בר השוואה בכלל.
סליחה, מוטלי עשה משהו הרבה יותא חמור , לא בר השוואה בכלל.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
זה קצת שונה
כי עוד לא היינו ביורוליג ועופר רצה לתת אמירה שאיתו לא מתנהגים ככה בשביל שלא יקרו עוד מקרים כאלה אצל שחקנים אחרים שרוצים להשתחרר מהחוזה לקבוצה אחרת.
פה יש שחקן שעל דעת עצמו החליט לצאת לחופשת הקיץ ולחזור עונה הבאה כאילו כלום.
בלי קשר מה שמוטלי עשה זה חמור ומאז אני לא סובל אותו
- iamgabormarton
- קיבל.ה 638 לייקים
אבל הוא לא עשה את זה על דעת עצמואיש גדול כתב: ↑02 יוני 2026, 12:51זה קצת שונה
כי עוד לא היינו ביורוליג ועופר רצה לתת אמירה שאיתו לא מתנהגים ככה בשביל שלא יקרו עוד מקרים כאלה אצל שחקנים אחרים שרוצים להשחרר מהחוזה לקבוצה אחרת.
פה יש שחקן שעל דעת עצמו החליט לצאת לחופשת הקיץ ולחזןר עונה הבאה כאילו כלום.
המועדון הסכים לסעיפים כאלו בחוזים של שחקנים בידיעה שאין מה לעשות אנחנו במלחמה ואם רוצים שחקנים שיבואו אז צריך לבוא לקראתם
עכשיו , אנחנו אולי רגילים בצורה הזויה שזה הגיוני ויש ״שקט״ אבל אנחנו עדיין במלחמה
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
אתה מייפה את המציאותiamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 12:55אבל הוא לא עשה את זה על דעת עצמואיש גדול כתב: ↑02 יוני 2026, 12:51זה קצת שונה
כי עוד לא היינו ביורוליג ועופר רצה לתת אמירה שאיתו לא מתנהגים ככה בשביל שלא יקרו עוד מקרים כאלה אצל שחקנים אחרים שרוצים להשחרר מהחוזה לקבוצה אחרת.
המועדון הסכים לסעיפים כאלו בחוזים של שחקנים בידיעה שאין מה לעשות אנחנו במלחמה ואם רוצים שחקנים שיבואו אז צריך לבוא לקראתם
עכשיו , אנחנו אולי רגילים בצורה הזויה שזה הגיוני ויש ״שקט״ אבל אנחנו עדיין במלחמה
הוא הזר היחיד מבין ה-3 גדולות שלא חזר לארץ בגלל המלחמה.
אם אתה מוכן לקבל את זה בהבנה ולקבל אותו באהבה עונה הבאה זה שלך
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 219 לייקים
לא מסכים. שלא תבין - הסכמתי בשעתו לסעיפים הללו בחוזים של אוטורו ובראיינט (כך דובר שיש), אבל המצב כיום לא דומה.iamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 12:55אבל הוא לא עשה את זה על דעת עצמואיש גדול כתב: ↑02 יוני 2026, 12:51זה קצת שונה
אין מלחמה - לא רוצה להיכנס לניואנסים - וכפי שאמרו, כל שאר הזרים בקבוצות האחרות משחקים בארץ ללא בעיות. אני בטוח שאוטורו אם היה רוצה יכול היה להגיע לאחר שיחה גם איתם.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 638 לייקים
יש מלחמה והוא ילד בן 26 אם אנשים לא מבינים ששום דבר לא שחור ולבן זה בעיהשונא_מכבי כתב: ↑02 יוני 2026, 13:06לא מסכים. שלא תבין - הסכמתי בשעתו לסעיפים הללו בחוזים של אוטורו ובראיינט (כך דובר שיש), אבל המצב כיום לא דומה.iamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 12:55אבל הוא לא עשה את זה על דעת עצמואיש גדול כתב: ↑02 יוני 2026, 12:51
זה קצת שונה
אין מלחמה - לא רוצה להיכנס לניואנסים - וכפי שאמרו, כל שאר הזרים בקבוצות האחרות משחקים בארץ ללא בעיות. אני בטוח שאוטורו אם היה רוצה יכול היה להגיע לאחר שיחה גם איתם.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
לא יודע מי ישחק פה עונה הבאהiamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 11:40 בקצב שאנשים פה חותכים שחקנים שנה הבאה נפתח את העונה רק עם בלייקני ואניס
אני רק מקווה שאלה יהיו שחקנים שמכבדים את הליגה המקומית ולא יפקירו את הקבוצה במאבק האליפות.
אפשר להסיק מזה שאני מקווה שאוטורו לא יהיה חלק ממי שיהיה פה עונה הבאה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3776 לייקים
אני לא גר בצפון (לפחות לא עד כדי כך בצפון) , והקלות שבה נאמר פה "עכשיו אין מלחמה" מרתיחה אותי.
אנחנו עדיין במלחמה.
אנחנו עדיין במלחמה.
-
קובי
- קיבל.ה 702 לייקים
רגע, אז גם כל שאר הזרים בקבוצות האחרות שמשחקים בארץ ללא בעיות גם הם לא מבינים ששום דבר לא שחור ולבן?iamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 13:09יש מלחמה והוא ילד בן 26 אם אנשים לא מבינים ששום דבר לא שחור ולבן זה בעיהשונא_מכבי כתב: ↑02 יוני 2026, 13:06לא מסכים. שלא תבין - הסכמתי בשעתו לסעיפים הללו בחוזים של אוטורו ובראיינט (כך דובר שיש), אבל המצב כיום לא דומה.iamgabormarton כתב: ↑02 יוני 2026, 12:55
אבל הוא לא עשה את זה על דעת עצמו
ילד בן 26 מבין את הסיטואציה יותר טוב משחקן זר שגם אישתו והילדים בארץ?
לא מדובר בנו, הישראלים מדובר בכל שאר הזרים.
בכלל, מה קשור הגיל? שנבדוק כמה שחקנים זרים יש באיזור הגיל שלו?
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
זה מטורף בעיני שיש אוהדי הפועל שמצדיקים את זה.
רק ב-3 הגדולות יש באיזור ה-20 זרים שכולם כולם חזרו לארץ.
שלא נדבר על הזרים בקבוצות היותר קטנות שמרוויחים עשירית ממנו.
רק ב-3 הגדולות יש באיזור ה-20 זרים שכולם כולם חזרו לארץ.
שלא נדבר על הזרים בקבוצות היותר קטנות שמרוויחים עשירית ממנו.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 638 לייקים
זה מטורף בעיני שאנשים חושבים שאין מלחמה
-
joshsoos
- קיבל.ה 937 לייקים
ברור שיש מלחמה, רק שבאזור ת"א היא לא מורגשת כבר הרבה זמן. לכן זרים אחרים חזרו לפה, נשארים כאן ולכן איזה סעיף שלא יהיה לו הוא תירוץ עלוב
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 219 לייקים
יש מלחמה. בתל אביב המצב רגוע ושקט יחסית...ובסוף העובדות הן שכל הזרים של מכבי וירושלים חזרו לארץ, ורק אצלנו יש מספר זרים משמעותיים שלא. אוטורו הוא הבולט ביניהם.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
אוטורו הוא היחיד
כל שאר הזרים היו בארץ כבר אחרי המלחמה ומי שכרגע לא בארץ פצוע ולא יכול לשחק.
הוא היחיד שכשיר לשחק ולא בארץ מבחירה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1013 לייקים
זורק זין ענק עלינו ואנשים פה מבינים אותו. הזיה.
-
Niro
- קיבל.ה 2825 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4526 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1549 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
עכשיו אפשר לכתוב שאם הוא מחר לא פה שלא יחזור יותר
- גביזון
- קיבל.ה 5038 לייקים
גם אם הוא יחזור, והוא צריך לחזור, בלי אלייז'ה ובלייקני העונה הזאת גמורה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1549 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5038 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1230 לייקים
שגרירות ארה״ב בירושלים מפרסמת אזהרת מסע מחודשת לישראל.
אם אטורו מחובר לחדשות - צריכים להתפלל שטאי יהיה בסדר וישחק בחצי הגמר.....
אם אטורו מחובר לחדשות - צריכים להתפלל שטאי יהיה בסדר וישחק בחצי הגמר.....
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 126 לייקים
מעניין מה הוא חושב על הפציעה של אודיאסי היום.
-
Nati
- קיבל.ה 3249 לייקים
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 46 לייקים
כנראה שלא חוזר לחצי אז שלא יחזור בכלל.. ביי תודה ושלום
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
קשה לדעת אם זה באמת פחד או שהוא פשוט מנצל את המצב
חבל שכנראה נצטרך להיפרד ממנו
חבל שכנראה נצטרך להיפרד ממנו
אף לא צעד לאחור 
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
ההיגיון אומר שזה ניצול מצב ושאם זה היה משחקי יורוליג הוא היה פה
הוא כבר היה פה בתקופות מהסוג הזה
בכל מקרה בצער רב אין לו מקום בהפועל יותר
הוא כבר היה פה בתקופות מהסוג הזה
בכל מקרה בצער רב אין לו מקום בהפועל יותר
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1542 לייקים
לא ברור למה לא הבהירו לו שהוא חייב להיות פה כבר לפני מספר ימים. הוא היה חייב להיות כאן לקראת הסדרה עם י"ם, להתאמן עם הקבוצה ולהוריד חלודה אחרי חודש שהוא לא עם הקבןצה, בלי קשר לפציעה של אודיאסי.
יאללה הביתה!!!
-
Charlie
- קיבל.ה 1230 לייקים
אוטורו אחד הסנטרים הטובים ביורוליג ולא הייתי ממהר לחתוך אותו רק בגלל שהוא חושש להגיע למקום שבכל רגע עלולים ליפול בו עשרות טילים. אנחנו כישראלים רגילים ולא מתרגשים מזה אבל לזרים מאד קשה עם זה.
אבל גם אם יחזור - מדובר בשחקן שלא שיחק חודש, שלא התאמן עם הקבוצה בכלל מאז ההדחה ברבע גמר היורוליג. לא ברור באיזה כושר יגיע וכמה זמן יידרש לו להגיע לרמה שהורגלנו לקבל ממנו.
מתסכל שהשניים שהובאו ביחד, אוטורו וברייאנט, שהיו השחקנים הכי טובים וחשובים שלנו העונה - לא ישחקו בפלייאוף.
אבל גם אם יחזור - מדובר בשחקן שלא שיחק חודש, שלא התאמן עם הקבוצה בכלל מאז ההדחה ברבע גמר היורוליג. לא ברור באיזה כושר יגיע וכמה זמן יידרש לו להגיע לרמה שהורגלנו לקבל ממנו.
מתסכל שהשניים שהובאו ביחד, אוטורו וברייאנט, שהיו השחקנים הכי טובים וחשובים שלנו העונה - לא ישחקו בפלייאוף.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 243 לייקים
אני מת על הקריאות מהסגנון של "חייב לעוף מחר" "אין לו מקום בהפועל"
זה לא שאני לא מסכים עם רוח הדברים
שחקן טוב וחשוב שמחזיק בחוזה ונוטש את קבוצתו ברגעי האמת המכריעים - זה מגעיל ומראה על סדרי עדיפויות אחרים
אבל רגע...
עונה שעברה לא היה מוטלי כזה?
ש"אין לו מה לחפש פה יותר" אחרי הבריחה מהארץ..?
זה אותו אחד שהיה מאוד משמעותי בזכיה ביורוקאפ, וביכולות טובה לאחרונה אצלנו (אחרי שיובש ע"י המאמן!)
ועכשיו כולם מהללים אותו.. כולל כאלה שקראו אז להעיף אותו והיום להעיף את אוטורו.
אז נכון שיש רגש והכל..
אבל בואו, זה ספורט ואנחנו רוצים את הטובים אצלנו.. פשוט נעדיף אותם גם מחוייבים ומחוברים ולא רודפי בצע.
זה חרא וזה מתסכל - אבל זה לצערנו הביזנס
שחקן טוב וחשוב שמחזיק בחוזה ונוטש את קבוצתו ברגעי האמת המכריעים - זה מגעיל ומראה על סדרי עדיפויות אחרים
אבל רגע...
זה אותו אחד שהיה מאוד משמעותי בזכיה ביורוקאפ, וביכולות טובה לאחרונה אצלנו (אחרי שיובש ע"י המאמן!)
אז נכון שיש רגש והכל..
אבל בואו, זה ספורט ואנחנו רוצים את הטובים אצלנו.. פשוט נעדיף אותם גם מחוייבים ומחוברים ולא רודפי בצע.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 126 לייקים
מוטלי חזר . זה ההבדלDavidSheriff9 כתב: ↑05 יוני 2026, 08:54 אני מת על הקריאות מהסגנון של "חייב לעוף מחר" "אין לו מקום בהפועל"
אבל רגע...
אז נכון שיש רגש והכל..
נכון, זה מרגיז ומתסכל שאוטורו לא פה ועוד יותר לאחר הפציעה של אודיאסי...יחד עם זאת בחשיבה פרקטית, אוטורו כיום הוא בטופ 5 של סנטרים ביורוליג ופשוט אין חלופות באותה רמה, בין הסנטרים הפנויים בשוק, החלופות זה לחפש שחקנים שעדיין לא פרצו ברמת יורוליג או להמר על כאלה שעוד לא שיחקו באירופה. לכן אי אפשר לוותר עליו כל כך במהירות לשנה הבאה...
מה שהוא עושה זה לא ערכי , לא מוסרי ולא ישר. למה? כי הוא חתם פה בידיעה ברורה שהמצב פה בארץ מורכב. בגלל שהמצב פה בארץ מורכב הוא קיבל (לא רק הוא) מעופר ינאי חוזה שמן ומנופח מה שנקרא "תוספת סיכון". אז עכשיו אחרי שהעונה באירופה הסתיימה ועשית קפיצת מדרגה מבחינת מעמדך באירופה אז אתה מחליט לחתוך ברגעים הכי חשובים של העונה? מגעיל.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
חייב לעוף אתמול
לא מחר
השארת שחקן שהפקיר את הקבוצה במאניטיים של העונה רק בגלל שהוא שחקן טוב זאת תהיה עוד אבן באבדן הדרך של המועדון.
אסור לאוטורו להראות תפרצוף שלו בהפועל יותר.
במיוחד אם הוא לא חוזר לחצי גמר
לא מחר
השארת שחקן שהפקיר את הקבוצה במאניטיים של העונה רק בגלל שהוא שחקן טוב זאת תהיה עוד אבן באבדן הדרך של המועדון.
אסור לאוטורו להראות תפרצוף שלו בהפועל יותר.
במיוחד אם הוא לא חוזר לחצי גמר
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3129 לייקים
למי אכפת שאין חלופה , או שיגיע לחצי גמר או שלא יראה את הפרצוף שלו פה יותרd.k. כתב: ↑05 יוני 2026, 09:32 נכון, זה מרגיז ומתסכל שאוטורו לא פה ועוד יותר לאחר הפציעה של אודיאסי...יחד עם זאת בחשיבה פרקטית, אוטורו כיום הוא בטופ 5 של סנטרים ביורוליג ופשוט אין חלופות באותה רמה, בין הסנטרים הפנויים בשוק, החלופות זה לחפש שחקנים שעדיין לא פרצו ברמת יורוליג או להמר על כאלה שעוד לא שיחקו באירופה. לכן אי אפשר לוותר עליו כל כך במהירות לשנה הבאה...